Forside

Elbil til børn - De mest populære elbiler til børn (2022)

Line Beirholm, Tekstforfatter Tildenlille.dk

Indlægget er senest opdateret den 2 maj 2022. Forfatter: Line Beirholm

bedste elbil til boern
Testvinder
Sort mercedes el-bil bedst i test

Populær: Azeno Mercedes Maybach G650

Mercedes Maybach G650 er den mest populære el-bil til børn, fordi alle elsker Mercedes, og de ypperste indenfor Mercedes er selvfølgelig Maybach. Det er en super fin el-bil til børn som byder på lidt af det hele.

Gå til testvinder
Bedste produkt

Bedste produkt

Pris
Billigst hos
Gå til
 • Sort mercedes el-bil bedst i test
  1. Azeno Mercedes Elbil
  Pris: 1.980 kr.
  Billigst hos: Coolshop
 • bubble el-bil til boern i lyseroed
  2. Azeno Elbil - Vw Beetle i Lyserød
  Pris: 1.470 kr.
  Billigst hos: Coolshop
 • blaa volvo S90 elbil til boern
  3. Volvo S90 Blå - 12V og 2.4G Remote
  Pris: 1.899 kr.
  Billigst hos: CDON
 • Hvid rangerover elbil til boern
  4. Azeno Rapid Racer Elbil 12V
  Pris: 1.099 kr.
  Billigst hos: Eurotoys
 • lyseroed lamborghini elbil
  5. Lamborghini Sian Elbil, Lyserød
  Pris: 1.873 kr.
  Billigst hos: Coolshop
 • politi bil el-bil til boern
  6. Azeno Police Car 12V
  Pris: 1.390 kr.
  Billigst hos: Eurotoys
 • Sort audi Q7 elbil til boern
  7. Megaleg Audi Q7 12V
  Pris: 2.499 kr.
  Billigst hos: MMaction
 • Sort rangerover bil til boern
  8. Range Rover Elbil Til Børn
  Pris: 1.965 kr.
  Billigst hos: Ginsa

Bedste el-bil til børn – Find de populære elbiler (2022)

Elbiler til børn har været inden i en rivende udvikling igennem de seneste par år. Dette skyldes selvsagt den tilsvarende rivende udvikling indenfor teknologiens verden. I dag kan være gøre ting man ikke turde drømme om tilbage i 80’erne, og det har smittet af på andre ting i samfundet, som for eksempel legetøj.

Hvor det at købe en elbil til sine børn var en luksus forbehold velhavende mennesker, er priserne på de forskellige elbiler blevet mere realistisk for børnefamilier med en gennemsnitsindkomst. Det gør at flere og flere børn også får lov til at opleve glæden, adrenalinet og suset, når der cruiser rundt i deres egen personlige lille bil.

I denne guide kan du læse om:

 • Hvad man skal gå efter ved køb af elbil
 • Et overblik over forskellige producenter
 • Hvordan man finder den helt rigtige elbil til sit barn.

Info: Alle de omtalte elbiler i denne artikel, er ene og alene udvalgt ud fra deres popularitet på markedet. Ingen af personerne bag tildenlille.dk har nogen interessere i at have nogle af de nævnte produkter med på denne liste.

1. Azeno Mercedes Elbil Til Børn Maybach G650

Sort mercedes el-bil bedst i test

Vi fremhæver:

 • Virkelighedstro i udseendet
 • 4 x 12V motorer for drivkraft
 • Fjernbetjening for forældrekontrol
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Skal dit barn være det sejeste barn i kvarteret? Denne Mercedes Maybach elbil vil med garanti gøre at de andre børn spærrer øjnene op, når dit barn cruiser ned ad vejen, med musikken fra den tilgængelig MP3 tilslutning, skruet op på max. Når det kommer til elbiler til børn, så er denne Mercedes en af de sejeste du kan finde.

Virkelighedstro i udseendet

Når det kommer til elbilens design, så er man ikke gået på kompromis eller hoppet over hvor gærdet er lavest. Man har valgt at kopiere den originale bil helt ned i detaljen, hvilket gør denne Mercedes til en af de mest virkelighedstro på markedet. Det indbyggede støddæmpere bag til, sikkerhedsselerne og sidespejlene er kun med til at understrege dette.

4x 12V motorer for drivkraft

For at sikre en stabil kørsel og en elbil der kan trække lidt mere end de andre biler på markedet, så har tendens til at virke lidt mere plastik og legetøjsagtige, har denne Mercedes elbil til børn, en 12V motor tilsluttet til hvert hjul. Det gør elbilen ikke går i stå hvis vejen hælder lidt eller hvis det er op ad bakke.

Fjernbetjening for forældrekontrol

I og med at denne elbil er en smule kraftigere end de andre på markedet, kommer den med den fjernbetjening der gør at forældrene kan kontrollere bilen. Det gør ikke kun at det er mere sikkert for barnet at køre rundt i den, men også at de lidt mindre børn kan få love til at prøve bilen, på en sikker måde.

2. Azeno Elbil - Vw Beetle i Lyserød

bubble el-bil til boern i lyseroed

Vi fremhæver:

 • Ægte gummihjul
 • Realistiske funktioner
 • Fjernbetjent forældrekontrol
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hvis du er på udkig efter en elbil til den lille pige eller dreng, så er denne lyserøde VW Beetle er rigtigt godt bud. Den er på mange måder utroligt virkelighedstro og den er også kendetegnet ved at man er gået op i at det skal være en sjov, men sikker oplevelse for barnet, at køre rundt i bilen. Dette ses blandt andet i de indbyggede sikkerhedsseler, samt det at der medfølger en fjernbetjening der gør at den voksne kan kontrollere bilen, enten hvis der er tale om et mindre barn, eller hvis der er tale om at der opstår en farlig situation. Alt i alt så er denne VW Beetle en utrolig virkelighedstro og sjov bil til dit barn.

Ægte gummihjul

En af de features på denne elbil der både har med sikkerhed og udseende at gøre, er de ægte gummihjul. Udover at det utroligt realistisk ud, så sikrer det også at elbilen står bedre fast på asfalten eller gulvet, alt efter hvilket underlag der køres på, og dermed gør det til en mere sikker oplevelse for barnet, da det samtidig minimerer risikoen for at bilen skrider ud og vælter.

Realistiske funktioner

At man har haft fokus på at lave en realistisk kopi af den originale VW Beetle, ses tydeligt i bilens design, men også i de forskellige features og funktioner den er udstyret med. Udover de 2 gear (fremadgående og bak) så har bilen også indbygget kørelys, støddæmpere, sikkerhedssele og sidespejl. Dette gør at den fremstår som en utrolig realistisk kopi af den ægte vare.

Fjernbetjent forældrekontrol

Et andet sikkerhedspunkt ved denne elbil, er den fjernbetjening der følger med. Det gør at forældrene har fuld kontrol over bilen, da de både kan styre den mens barnet kører i den og dermed stoppe en eventuel farlig situation, men også i og med at man fra fjernbetjeningen kan fjerne kontrollen fra barnet og styre den udelukkende ved brug af fjernbetjeningen.

3. Volvo S90 Blå Elbil til Børn 12V og 2.4G Remote

blaa volvo S90 elbil til boern

Vi fremhæver:

 • Sæder i kunstlæder
 • Indbygget stereo med MP3, USB og SD-kort
 • Tre hastighedsniveauer
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Den kendte Volvo S90 kan nu fås som en super sej elbil til børnene! Denne kendte model fra Volvo er nu blevet skaleret ned og adapteret til at børn kan bruge den. Dette er en elbil af højeste klasse og kvalitet, hvor man virkelig har tænkt over detaljerne. Alt dette tilsammen, gør at denne elbil vil være en utrolig populære gave til ethvert barn.

Sæder i kunstlæder

Et af de steder hvor man kan se at der virkelig er kælet for detaljerne, er når man kigger på bilens sæder. De er lavet i kunstlæder og får bilen til at fremstå eksklusiv og realistisk. Derudover gør det også at barnet sidder godt og sikkert, når det ligger og cruiser rundt kvarteret eller hjemme i dagligstuen. Overordnet set, har man gjort meget ud af at bygge en realistisk kopi af den ægte vare, og det må man bare erkende er lykkedes med denne Volvo S90 elbil til børn.

Indbygget stereo med MP3, USB og SD-kort

Det indbyggede stereo system der tillader MP3, USB og SD-kort, er endnu en feature der ikke bare er med til at gøre bilen mere realistisk, men også mere eksklusiv end mange af de andre modeller på markedet. Det gør også at barnet kan høre sine yndlingssange, samtidig med at det giver en realistisk og sjov oplevelse.

Tre hastighedsniveauer

Alt efter barnets alder og motoriske evner, har bilen tre forskellige hastighedsniveauer, for at gøre det mere sikkert for børnene at køre rundt i elbilen. Tilsammen giver det en mulig  tophastighed på 5-6 km/t og dermed en spændende og realistisk oplevelse for barnet.

4. Azeno Rapid Racer Elbil 12V

Hvid rangerover elbil til boern

Vi fremhæver:

 • Mange fede detaljer
 • Flere forskellige sikkerhedsfunktioner
 • USB og Micro SD tilslutning
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Den næste elbil på denne liste er endnu en realistisk og veludstyret elbil, som vil give et kæmpe smil på læben, på dit barn eller dine børn. Her har man også haft fokus på at give børnene en realistisk følelse, når de kører rundt hjemme på stuegulvet eller ude i haven. Azeno Rapid Racer er en elbil med utroligt mange detaljer og funktioner der tilsammen, gør dette til en utroligt eftertragtet elbil blandt de mindste.

Mange fede detaljer

Azeno Rapid Racer er en elbil til børn og har utroligt mange realistiske detaljer indbygget. Her får man blandt andet en elbil der har støddæmpere monteret, døre der kan åbnes, samt kørelys og lys i lygterne generelt. Dette gør det til en utrolig populær og realistisk elbil, som mange børn drømmer om.

Flere forskellige sikkerhedsfunktioner

Et andet områder hvor man har gjort meget ud af at gøre bilen realistisk, men også sikker, er de forskellige sikkerhedsfunktioner. Først og fremmest er elbilen udstyret med sikkerhedsseler, men der er også tænkt på hvordan bilen reagerer på at blive sat i gang. Mange elbiler kører fuld kraft fra starten, men denne elbil har softstart, der forhindrer at bilen ”hopper” frem og smider barnet tilbage.

USB og Micro SD tilslutning

Endnu en fed detalje er den tilgængelige USB og Micro SD tilslutning der gør, at barnet ikke blot kan køre rundt, men samtidig høre sin yndlingsmusik mens han eller hende kører rundt derhjemme. Dette er bare med til at gøre bilen endnu mere realistisk og endnu mere eftertragtet blandt børnene.

5. Lamborghini Sian Elbil, Lyserød

lyseroed lamborghini elbil

Vi fremhæver:

 • Fjernkontrol
 • Affjedring på alle hjul
 • Støttehjul bagpå
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Har du en datter som elsker fart? Eller en dreng der også elsker fart og ikke bekymrer sig om farver? Så er denne lyserøde Lamborghini Sian den perfekte elbil til dem. Det sporty look er som taget direkte fra den ægte vare og gør at barnet kan ræse rundt derhjemme med stil. De tre gear gør at den også kan køres af de mindste og de seje lys og musik funktioner vil imponere et hver barn.

Fjernkontrol

En vigtig sikkerheds feature på denne lækre Lamborghini Sian, er den medfølgende fjernbetjening der gør, at forældrene på ethvert tidspunkt kan tage eller overtage styringen og sikre at barnet ikke komme til skade, hvis der skulle opstå en farlig situation. Dette gør bilen til en overordnet sikker bil, som børn helt ned til 3 år kan have mange timers sjov med.

Affjedring på alle hjul

For at give en så god og behagelig køreoplevelse for barnet som muligt, er bilen udstyret med affjedring på alle fire hjul. Det give en stabil og behagelig kørsel på de fleste underlag, ligesom det også giver noget til sikkerheden, da det er mindre sandsynligt at barnet ryger, hvis det kører over et bump.

Støttehjul bagpå

En anden feature der er inkluderet for at give barnet den bedst mulige og sikre oplevelse, er det indbyggede støttehjul bagtil, der er med til at stabilisere kørslen og ikke bare give en mere kontrolleret, men også mere behagelig og sikker oplevelse for barnet.

6. Azeno Police Car 12V

politi bil el-bil til boern

Vi fremhæver:

 • Udrykningslys
 • Ægte gummidæk
 • Fjernbetjening medfølger
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Elsker dit barn at lege politi og røvere, eller det bare dybt fascineret af politibiler, så er denne politibil fra Azeno med garanti noget der ville blive populært hjemme hos jer. Her har man virkelig prøvet at lave en realistisk udgave af en ægte politibil og vi må bare sige, at det er man lykkedes rigtigt godt med. Dette er med garanti en bil der vil begejstre ethvert barn der har en drøm om at blive politibetjent som voksen.

Udrykningslys

Hvad er en politibil uden udrykningslys? Der er selvfølgelig indbygget udrykningslys på denne politibil fra Azeno. Det giver barnet en mere realistisk oplevelse og en følelse af at være ægte politimand, når de jagter deres venner eller søskende rundt i stuen eller haven.

Ægte gummidæk

For at give en mere realistisk, sikker og stabil køreoplevelse, er denne elbil udstyret med ægte gummidæk på alle fire hjul. Det gør at der er mindre risiko for at bilen skulle skride ud eller vælte, da gummiet vil være med til at sikre et bedre greb, og dermed sikre at bilen står så godt fast på underlaget som muligt.

Fjernbetjening medfølger

For at gøre oplevelsen så sikker som muligt, så medfølger der også en fjernbetjening der gør, at forældrene på alle tider kan kontrollere bilen og sikre at der ikke opstår farlige situationer. Det gør også at det er sikkert at lade de mindste børn prøve bilen. Det anbefales dog ikke at den bruges af børn under 3 år.

7. Megaleg Audi Q7 12V

Sort audi Q7 elbil til boern

Vi fremhæver:

 • Kraftige motorer
 • Rigtige gummihjul
 • Realistisk look og features
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Megaleg Audi Q7 er endnu en luksus elbil på denne liste. Ligesom med de andre biler på listen, er man gået efter for at skabe en så virkelighedstro og realistisk bil til de mindste, som overhovedet muligt. Dette ses ikke kun på bilens udseende, men også i alle de forskellige features som bilen har. Alt i alt så forstår man godt hvorfor denne Audi Q7 er en af de mest populære elbiler til børn på markedet.

Kraftige motorer

Bilen er udstyret med to kraftige 35W motorer, der gør at bilen med lethed kan køre op ad bakke eller i mere hårdført terræn. Hvor mange elbiler vil opleve at sidde fast i græsplænen eller simpelthen ikke ville kunne trække bilen, får man her en elbil der kan køre problemfrit på stort set alle underlag.

Rigtige gummihjul

En anden ting der er med til at sikre at bilen kan køre i de fleste terræn og på de fleste underlag, er det ægte gummidæk som sidder på hjulene. Det sikrer også at bilen kan stå fast på stort set alle underlag, ligesom det gør det usandsynligt at bilen vil kunne skride i et sving og i værste fald smide barnet af. De ægte gummidæk minimerer også støjen fra hjulene og giver en generelt bedre køreoplevelse.

Realistisk look og features

Det er tydelig at man har ville ramme så tæt på den originale Audi Q/ med denne elbil. Bilen fremstår utroligt realistisk både i forhold til hvordan den ser ud, men også i forhold til alle de forskellige features den er udstyret med. Så hvis man vil have en hurtig, sikker og realistisk elbil til sine børn, så er denne Audi Q7 fra Megaleg det oplagte valg.

8. Range Rover Elbil Til Børn

Sort rangerover bil til boern

Vi fremhæver:

 • Luksus i børnestørrelse
 • Kraftfulde motorer og offroad dæk
 • Fjernbetjening for forældrekontrol
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner
iv id="pr-product-widget-b6b7c4f0" style="display: block; width: 100%">

Med denne Range Rover elbil, har man formået at tage en luksusbil og kopiere den ned i de mindste detaljer. Det eneste der adskiller den fra den ægte vare, udover størrelsen, er at der ikke er en rigtig motor og gearkasse i bilen, men ellers har man ramt spot on, og skabt en elbil til børn med ægte offroad egenskaber og en køreoplevelse der giver barnet en fornemmelse for at køre en rigtig bil.

Luksus i børnestørrelse

Range Rover er kendt for at være eksklusive luksusbiler og det har man formået at bringe ned i børnestørrelse. Denne elbil er en af de mest luksuriøse på denne liste og er samtidig en elbil, som barnet kan nyde både hjemme i stuen, i haven og ude på villavejen.

Kraftfulde motorer og offroad dæk

De kraftfulde motorer og offroad dæk gør, at denne elbil kan klare mere belastning end de flest andre på denne liste. Den kører igennem græs og op ad bakke uden problemer, hvilket gør at den kan bruges stort set hvor som helst. Alt i alt får man en realistisk og kraftfuld elbil, som børnene vil elske.

Fjernbetjening for forældrekontrol

For at de små børn der måske ikke kan styre bilen selv, og for at gøre det til en sikker oplevelse for barnet generelt, medfølger der en fjernbetjening der gør, at forældrene til enhver tid kan styre bilen og undgå eventuelle farlige situationer, ligesom de kan køre de mindste rundt i stuen, så de også kan få lov at opleve denne realistiske og lækre Range Rover elbil til børn.

Hvilken elbil skal man vælge til sit barn?

Når det kommer til elbiler til børn, så er de meget ens og så alligevel ikke. De fleste elbiler har en medfølgende fjernbetjening der gør at forældre kan styre bilen, og børn går for det meste ikke så meget op i udseendet, men mere i oplevelsen, så i princippet kan vælge en hvilken som helst elbil til sine børn.

Der hvor forskellene kan betyde noget, er i forhold til bilen skal bruges. Hvis man påtænker at køre rundt hjemme i stuen, så kan de fleste elbiler være med, men hvis man foretrækker at elbilen skal køre ude på græsplænen i haven, så bør man i stedet for vælge en elbil, der har nogle kraftigere motorer.

Det kan også være en fordel at vælge en elbil til sit barn, som har offroad dæk monteret, hvis man foretrækker at elbilen skal køre rundt ude i haven. Med offroad dæk kan bilen bedre køre rundt og man risikerer ikke at hjulene glider rundt på græsplænen og ikke kan tage fat.

Hvor kan jeg købe en elbil til mit barn?

Du kan købe mange af de elbiler på denne liste, på forskellige webshops på internettet. Ulempen ved dette er dog, at man ikke kan få lov at se og prøve bilen først, og derfor ikke kan være sikker på at det er et godt køb for ens barn. En anden ulempe er, at det er besværligt at skulle sende bilen tilbage, hvis noget er galt.

Det vil altid være en fordel at købe en elbil til sit barn i en fysisk butik, hvor det er muligt at se og røre, samt prøve elbilen inden man køber den. Så kan man være sikker på at man få en elbil som virker og som passer til ens behov, ligesom man får en elbil som ens barn bliver glad for, og måske er med til selv at vælge.

Man kan dog med fordel bruge internettet til at researche sig frem til hvilken type elbil, der vil passe bedst til ens barns behov. Ved at bruge internettet til at finde frem til den helt rigtige elbil, kan man efterfølgende tage sin viden med ned i den fysiske butik og efterprøve om det nu virkelig også er den rigtige elbil for barnet.

Hvad koster en god elbil til børn?

Elbiler kommer, ligesom så meget andet, i forskellige prislejer, men hvis vi siger at en god elbil koster fra 1500 kroner og op til 5000 kroner, så er vi ikke helt galt på den. Når det kommer til elbiler, så hænger prisen ofte sammen med kvaliteten, da de ekstra penge ofte betyder en bedre motor og konstruktion.

Det betyder dog ikke at en elbil til 1500 kroner ikke er god og ikke kan bringe glade stunder til dit barn, det betyder blot at kvaliteten på motoren og andre features ikke er lige så gode, som hvis man bruger et par tusinde mere på bilen. Ligesom med kriterierne for at skulle vælge en bil, skal man også overveje hvor den primært skal bruges og hvad man forventer at elbilen skal kunne.

Derfor anbefaler vi at i først og fremmest sætter jer fast på et budget, og derefter undersøger hvilke elbiler der findes inden for dette prisleje. På den måde kan i hurtige sortere dem fra der ikke passer ind, og i stedet fokusere på dem der gør. Herefter kan i gå efter de forskellige features og dernæst vælge den helt rigtige elbil til jeres barn.

Andre læser også