Tremmeseng test - Find den bedste

Testvinder
hvid tremmeseng med bamser omkring sig

TESTVINDER: Sebra vokseseng

Vores helt klare testvinder er Sebra tremmesengen, som har vist sig at være en fantastisk all round tremmeseng, som med sine multifunktioner klarer sig rigtig godt og har vist sig at være et god køb til prisen. 

Gå til forhandler
Bedste tremmeseng

Bedste tremmeseng

Pris
Billigst hos
Gå til
 • hvid tremmeseng med bamser omkring sig
  Sebra tremmeseng (TESTVINDER)
  Pris: 5.495 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • tremmeseng i naturtræ
  Linea By Leander
  Pris: 4.299 kr.
  Billigst hos: Coop.dk
 • hvid tremmeseng med dyne hængende af kanten
  Flexa Babyseng
  Pris: 3.499 kr.
  Billigst hos: Coop.dk
 • Hvid og simpel tremmeseng uden madrass
  Baby Dan “Alfred”
  Pris: 1.449
  Billigst hos: Babyshop.dk
 • Tremmeseng med kanin-bamse
  BEKIDS Alba
  Pris: 1.998 kr.
  Billigst hos: Babysam.dk
 • simpel hvid og træfarvet tremmeseng
  BEKIDS Karl
  Pris: 1.999 kr.
  Billigst hos: Babysam.dk
 • hvid træ-tremmeseng
  Vipack Kiddy
  Pris: 2.438 kr.
  Billigst hos: Babyshower.dk
 • hvid royal tremmeseng
  Troll Royal
  Pris: 2.179 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • tremmeseng
  Done By Deer
  Pris: 3.699 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • hvid tremmeseng med lidt naturtræ
  Klups “Sofie”
  Pris: 1.609 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk

Tremmeseng test – find den bedste tremmeseng

Tremmesenge er med til at skabe hele fundamentet for en god søvn til de mindste og samtidigt skaber det også den nødvendige tryghed for forældrene, når man ved at baby ligger godt i sin tremmeseng. Dog er markedet for tremmesenge ikke helt så nemt at gennemskue, som man måske kunne ønske sig.

Vi tager i denne guide temperaturen på nogle af de bedste tremmesenge i test, men ligeledes modeller der har fået fantastiske anmeldelser af brugerne, således det ikke blot er den dyreste tremmeseng, men den bedste til prisen.

Når man som mindre baby nemt kan sove en 15-18 timer i døgnet, så er det også vigtigt at det ikke bare er hvilken som helst seng barnet sover i, men at kvaliteten er i orden.

Vi håber, at du med vores guide her kan komme nærmere en beslutning om at vælge den bedste tremmeseng. Ydermere håber vi ikke at du efter at have læst vores dybdegående test af tremmesenge har behov for at læse andre tests.

Denne tremmeseng test indeholder:

 • Et overblik over 10 af de bedste tremmesenge på markedet.
 • En overskuelig guide, der gør det let at vælge den helt rette tremmeseng til den rette pris.
 • En gennemgang af, hvad du bør kigge efter, når du vælger en tremmeseng.

Bemærk venligst: Ingen af de 10 tremmesenge er blevet testet af holdet bag Tildenlille.dk. Listen herunder er udelukkende et udtryk for de tremmesenge, der klarer sig bedst i test hos en række uvildige testfirmaer, og som får gode anmeldelser af forbrugerne. Listen giver således et overblik over de bedste tremmesenge på markedet, så du ikke selv behøver at læse test efter test.


1. Sebra tremmeseng

 • Multiseng
 • Populært valg
 • Dansk design

hvid tremmeseng med bamser omkring sig

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
4.925,00 4.925,00 Gå til butik
5.495,95 5.495,95 Gå til butik
5.795,00 5.795,00 Gå til butik
5.795,00 5.795,00 Gå til butik
5.795,00 5.795,00 Gå til butik

Dansk design når det er bedst
Den danske bygningsarkitekt Viggo Einfeldt tegnede i midten af halvfemserne skitsen til den seng, som ville blive en vaskeægte dansk designklassiker. Tanken med sengen var, at den skulle kunne vokse i takt med, at barnet voksede. På den måde behøvede forældrene ikke at købe ny seng når barnet blev større.

Tilbage til fremtiden er det nu Sebra som har fået rettighederne til designet. Sidenhen har de stået bag den tidsløse klassiker som altid har været kendt som Juno tremmesengen. Her i 2020 er den kendt som Sebra sengen. Designet er stadigvæk tidsløst, og funktionaliteten er i top.

Vokser sammen med dit barn
Det absolut bedste ved Sebra er, at den vokser sammen med dit barn. Rent faktisk kan dit barn sove i sengen fra helt lille og endda helt op til 6-7 års alderen. Hvem ville ikke ønske, at det samme var gældende for ens barns tøj? Uanset hvad er Sebra tremmesengen utrolig smart, hvorfor den i en tremmeseng test også får en rigtig høj score på flere parametre.

Derudover sparer du naturligvis penge, fordi du ikke skal tænke på at købe en større tremmeseng i takt med, dit barn vokser. Yderligere kan du endda fjerne siderne på tremmesengen, hvilket gør den til en almindelig seng, når dit barn bliver lidt ældre. Når du har trukket sengen helt ud bliver den faktisk op til hele 43 centimeter længere.

Derfor får du både en seng, når barnet er helt ung, og når det har brug for en mere almindelig junior seng.

Bedre udgave end originalen
Nye ejere gør selvfølgelig en masse for produktet. Nogle gange bliver det ikke bedre men i stedet det modsatte. Dette kan man absolut ikke sige gør sig gældende her. Helt konkret er sengen blevet gjort lidt større end originalen. Ydermere lever den nu op til diverse moderne sikkerhedskrav, hvilket har gjort det til et endnu bedre valg.

Er det den bedste tremmeseng så? Det kan være svært at sige, men med det nye forbedret design er der kommet flere fordele. Eksempelvis er sengen blevet lavet med en særlig antibakteriel, miljøvenlig og giftfri træmaling, hvilket giver både et renere og bedre indeklima, men også sikrer dit barns sundhed. Rent faktisk er det samme høje standarder, som bruges af hospitalerne i forhold til at stoppe spredning af bakterier.

Flere farver er blevet tilføjet
Sebra sengen fås nu i flere forskellige farver, hvilket gør det til et endnu stærkere valg. Du får samme høje funktionalitet og design, men nu kan du tilpasse den til dit hjem endnu bedre. Hvid er naturligvis altid et klassisk valg, men nogle gange passer et andet design bedre. Derfor kan du blandt anden vælge mellem:

 • Grå
 • Beige
 • Blå
 • Træ
 • Rosa
 • Mist green.

Er det den bedste tremmeseng i test? Det er det faktisk ja, men omvendt er det stadigvæk svært at svare på, fordi der findes rigtig mange fine udgaver som udfylder forskellige behov. Hvorfor der stadigvæk er test af 9 andre tremmeseng tilbage.

Produktspecifikationer af Sebra tremmeseng:

 • Mål ikke udtrukket: 112,5 x 88 x 70 cm
 • Mål ikke udtrukket: 155 x 88 x 70 cm
 • Materiale: Birketræ
 • Maks vægt: 60-70 kg

2. Linea By Leander Tremmeseng

 • Naturlig
 • Forvandles til sofa

tremmeseng i naturtræ

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
4.299,00 4.299,00 Gå til butik
4.299,00 4.299,00 Gå til butik

Funktionalitet og design som altid er en fryd for øjet, er nogle ord som kendetegner og altid har kendtegnet Leander. Alt fra puslebord til tremmesenge nyder godt af både smarte funktioner og et lækkert og stilrent dansk design. Spørgsmålet er, om det er den bedste dansk designede tremmeseng ude på markedet.

Et tidsløst design

Pris og funktionalitet betyder selvfølgelig en del. Omvendt vil en dårligt og grimt design medføre, at du hurtigt bliver træt af et vilkårligt møbel eller genstand. Derfor er det værd at tage med i overvejelserne, at design fylder en ret stor del. Eksempelvis også hvis du overvejer at få flere end bare ét barn.

Sagt på en anden måde er det rigtig smart at købe en kvalitetstremmeseng som har et design, man aldrig bliver træt af. Her findes grunden også til, at mange Leander produkter går i arv til den næste generation. Det holder simpelthen bare. Både design og kvaliteten. Selvfølgelig gælder det om at vedligeholde ens møbler, fordi det gør, de kan holde næsten uendeligt.

Tilpas sengen efter dit barns behov

En fleksibel tremmeseng er alpha omega, da barnet de første år vokser utrolig hurtigt. Ikke bare fysisk men også i forhold til væremåde og krav. Eksempelvis vil dit barn i starten have behov for at være helt tæt på dig. Her er Leander tremmesengen rigtig smart, da bunden faktisk kan justeres op og ned i højden i takt med, dit barn vokser.

Når baby bliver til barn kan du så sænke bunden, således dit barn ikke risikerer at falde ud af sengen, fordi det begynder at rejse sig op.

Faktisk er det ikke alt. Når barn bliver til junior og begynder at kende tyngekraften rigtig godt, kan man fjerne den ene side. På den måde kan junior selv gå ind og ud af tremmesengen. Sagt på en anden måde får du en rigtig fleksibel og justérbar tremmeseng.

Både en seng og sofa

Okay, det er måske ikke helt på samme måde som den klassiske sovesofa. Nej, i stedet er pointen, at når dit barn er blevet for gammel til at sove i en tremmeseng, kan du i stedet lave den om til en sofa. På den måde kan den stadigvæk indgå i værelset, selvom der bliver købt en ny og større seng. Dermed kan den stadigvæk bruges i lidt ekstra tid, indtil næste barn i køen kommer eller for den sags skyld, hvis den skal gå i arv til en anden familie.

Dette er også med til at gøre det én af de absolut bedste tremmesenge i test.

Tre farver

Hos andre producenter kan man vælge mellem et vælg af farver. Dette er både godt og dårligt. Leander har i stedet valgt at fokusere på 3 helt centrale og gennemtestede farver: Bøg, eg eller i hvidlakeret træ.

Produktspecifikationer:

 • Mål: L: 132 x B: 65 x H: 90 cm
 • Materiale: Bio-Bøg
 • Vægt: 20 kg


3. Flexa Babyseng

 • Simpel design
 • God synlighed gennem træmmer
 • Justerbar højde

hvid tremmeseng med dyne hængende af kanten

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.998,00 2.998,00 Gå til butik
3.499,00 3.499,00 Gå til butik

Den næste her i vores test af tremmesenge er FLEXA babyseng. Først og fremmest er FLEXA en dansk virksomhed med speciale i ting til børneværelset, og naturligvis altid i et stilrent skandinavisk design. Yderligere er FLEXA også kendt for at have funktionelle og lidt smartere produkter end mange af de andre på markedet.

Kan bruges i mange år
I de første år af dit barns år er det rigtig vigtigt og ikke mindst rart for baby, at den er tæt på mor og far. Derudover er det også praktisk for både mor og far, når man ikke skal så langt ned. Lige præcis derfor kan man hæve og sænke FLEXA tremmesengen.

I takt med at babyen vokser sig større og begynder at bevæge sig mere, kan man netop blot sænke bunden. På den måde undgår man, at barnet ender med at falde udover kanten. Med andre ord både smart og funktionelt.

Dog stopper det ikke her. Dit barn vokser utrolig hurtigt i disse år, hvorfor barnet også begynder at ville kravle, gå og til sidst gå ud af babysengen. Her har FLEXA gjort, man kan fjerne de tre midterste tremmer på sengen. Resultatet er, at barnet selv kan gå ind og ud af sengen. Måske ville det være smartere, hvis man bare fjernede hele siden. Dog er det mere trygt for barnet, når de resterende tremmer stadigvæk er der, når dag bliver til nat.

Men rent faktisk kan du fjerne alle tremmerne, hvilket gør du helt automatisk får en fin lille juniorseng. Her kan barnet sagtens sove, indtil det har behov for en større og almindelig seng. Det at man kan fjerne tremmerne gør, at den er endnu mere fleksibel end andre gode tremmesenge, hvilket også gør den til en stærk kandidat i vores test af temmesenge.

Produktspecifikationer:

 • Mål: 88 x 75 x 145
 • Materiale: Massivt bøgetræ
 • vægt: 29 kg
 • Designer: Hans Sandgren Jacobsen

 


4. Baby Dan “Alfred” tremmeseng

 

Hvid og simpel tremmeseng uden madrass

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.598,00 1.598,00 Gå til butik

Næste tremmeseng i testen er Alfred med et regulært klassisk skandinavisk design. De fleste kender sikkert udgaven, da den er mere eller mindre tidsløs og kan passe ind i de fleste hjem.

Justérbar højde
Du kan selvfølgelig justerer højden på tremmesengen, hvilket gør den til en fleksibel babyseng. Dermed kommer baby både tættere på mor og far, men det hele bliver også meget rarere og nemmere for forældrene. Dermed skal man ikke stå og bukke sig ned i tremmesengen, hvilket sagtens kan være udfordrene.

God ventilation
Yderligere består selve sengenbunden af lameller, hvilket giver en rigtig god ventilation af madrassen. Dette kan være rigtig godt, da det sikrer mindre vedligeholdelse. Derudover er det mere komfortabelt for barnet, fordi temperaturen på den måde altid er tilpasset rummet.

Ét klassisk design
Andre tremmesenge er lavet i forskellige farver og typer træ, hvilket naturligvis kan være rart, da man dermed kan tilpasse tremmesengen til ens hus design. Omvendt er Alfred tremmesengen lavet i et hvidt knastfrit fyrretræ fra New Zealandske skove, hvilket sikrer en altid høj og ensartet kvalitet. Dermed skal du ikke bekymre dig om alle mulige forskellige design og farver, da denne passer ind i alle hjem.

Slutteligt kommer vi ikke udenom prisen, som er i den absolut lave ende. Dermed får du altså en rigtig god tremmeseng til prisen.

Produktspecifikationer:

 • Højde 92,5 cm
 • Bredde 69 cm
 • Længde: 124 cm
 • Madras mål: 120 x 60 cm
 • Materiale: fyrretræ fra New Zealand
 • Farve: hvid
 • Sengens vægt. 15 kg.


5. BEKIDS Alba tremmeseng

 • Simpel
 • Prisvenlig
 • Fokus på sikkerhed

Tremmeseng med kanin-bamse

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

BEKIDS Alba tremmeseng er den næste i testen. Her er hovedpunkterne alt fra god luft ventilation, optimal trykaflastning til god komfort som sikrer dit barn en tryg søvn. Med andre ord får du mange trygge og gode nætter til prisen.

Avanceret skumteknologi

Den såkaldte helsemadras kombinerer førende skumteknologi og mange års erfaring med produktion og udvikling af madrasser. Resultatet er et produkt bygget af de bedste materialer, som derudover har opnået det nordiske miljømærke, Svanen. Dermed ved du helt automatisk som køber, at produktet lever op til alt fra høje miljøkrav til fokus på bærdygtighed og en god og lang holbarhed.

 

Danskproduceret kvalitet
Mange produkter bliver udviklet i Danmark, men dernæst bliver produceret i udlandet. Sådan forholder det sig ikke med madrassen hos BEKIDS Alba tremmeseng, da den både er udviklet og produceret i Danmark. Dette er altså din garanti om kvalitet, og ikke mindst lavet af nogle, som kan sætte sig ind i danske forhold.

Derfor består madrassen af Waterlilyskum, som både er 100% nedbrydelig, men også har en høj bærevne og ikke mindst formbestandighed. Derudover er der faktisk indlagt kanaler i skummet, hvilket giver baby en god nattesøvn på grund af ventilationen.

Memoryskum er prikken over i’et
Mellemlaget i madrassen består endvidere af Celsius Memory-skum med den aktive CLIMA-effektk. Sammen med luftkanalerne leder dette faktisk den overskydende varme væk. Yderligere handler det også om komfort, da skummet former sig efter kroppen. Resultatet er en bedre trykaflastning, hvilket gør nattesøvnen til en vaskeægte drøm.

Slutteligt har betrækket et indquiltet termould. Uldens absorberende egenskaber er med til at sikre en tør og behageligt tempereret madras, hvilket gør nattesøvnen endnu bedre for barnet. I forhold til vedligehold og rengøring, kan betrækket vaskes ved 60 grader.

Dermed får du en rigtig god tremmeseng, hvor fokus især er på selve madrassen, som vil også må anses for at være den vigtigste komponent. Med andre ord scorer den også højt i testen.

Produktspecifikationer:

 • Mål på madras: 60 x 120 cm
 • Højde på sengen: 87 cm
 • Inkl. madras
 • Bruges op til 3 år
 • Materiale: MDF of træ
 • 3 forskellige højde indstillinger

 


6. BEKIDS Karl Tremmeseng

 • Høj kvalitet til overkommelig pris
 • Simplicitet

simpel hvid og træfarvet tremmeseng

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.999,00 1.999,00 Gå til butik

Karl tremmesengen fra BEKIDS kommer med et klassisk design. Derudover får du rigtig meget for pengene, da du får god og høj kvalitet til en fair pris. Yderligere betyder simplicitet nogle gange bare en del. Moderne og nytænkende design kan være smarte, men omvendt behøver man ikke altid at omfinde den dybe tallerken.

Kan justeres i højden
Noget af det allervigtigste for en god tremmeseng er, at den kan justeres i højden. Det gør nemlig livet meget nemmere for alle involverede. Om det så er barnet, forældre eller andre familiemedlemmer og venner. Resultatet er, at hverdagen bliver bedre og barnet kommer nemmere tættere på mor og far. Derudover kan man sænke bunden i takt med, at barnet vokser, hvilket forøger trygheden og fleksibilteten.

Klassisk design
Designet betyder selvfølgelig meget, hvorfor denne også er lavet i et klassisk træ-look. Kombinationen af træfarve og hvid giver en fin balance mellem konservativt og klassisk, hvilket gør det til en universel tremmeseng, når det kommer til design i hvert fald. Sagt på en anden måde kan den passes ind i alle danske hjem, hvilket gør det til et sikkert køb.

Du får meget for pengene
Slutteligt bliver det nødt til at nævnes, at fordi designet er rent og klassisk på samme tid med, at funktionaliteten er høj, får du meget for pengene. Dette er vigtigt, fordi børn kan være en omkostelig omgang. Selvom børnene kommer foran, så betyder omkostninger alt bare meget for nogle.

Derfor er BEKIDS Karl tremmesengen et rigtig fint valg.

 

Produktspecifikationer:

 • 3 niveaus bund
 • Mål: 120 x 60 cm
 • Materiale: Træ

7. Vipack Kiddy tremmeseng

 •  Skandinavisk design
 • Lavet af naturtræ

hvid træ-tremmeseng

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.438,00 2.438,00 Gå til butik

Kiddy Vipack tremmesengen er en moderne fortolkning af en klassisk sengemodel. Sengen kan bruges fra barnet er nyfødt til omkring 4-års alderen.

Smarte og gode design features
Tremmesengen er udstyret med tremmer, som har rundede kanter. Desuden er bunden af sengen lavet af lameller, så madressen kan komme af med eventuel fugt og dermed ikke bliver dårlig.

Yderligere kan sengens bund justeres op og ned i tre forskellige højder. Dette sikre at I som forældre ikke skal overanstrenge ryggen for at løfte jeres barn op af tremmesengen.

Flot og stilrent nordisk design
Sengen er udført i en lys og klassisk nordisk stil, med flotte fyrretræsfødder. De flotte fødder giver designet en ekstra detalje.

Den elegante stil gør, at sengen passer ind i de fleste hjem, hvorfor den naturligvis også skulle have en plads i denne test af tremmesenge.

Produktspecifikationer:

 • Mål: 128,4 x 68 x 94 cm
 • Materiale: fyrretræ og MDF
 • Farver: hvid
 • Info: Justerbar bund


8. Troll Royal tremmeseng

 • Tidsløs
 • Gode anmeldelser
 • Eksklusiv

hvid royal tremmeseng

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.642,00 2.642,00 Gå til butik

Den flotte Royal tremmeseng fra Troll er både super sød, men også ret tidsløs i sit design. Idet tremmesengen er en del af Trolls meget populære Royal-serie er sengen naturligvis også udstyret med det kendetegnende motiv på sengegærdet, nemlig kronen.

Praktisk og flot design
Design betyder bare meget, når man bor i et skandinavisk land, hvor vi er kendt for design i absolutte topklasse. Derudover spiller praktik bare meget om man vil det eller ej. Tremmesengen Royal fra Troll er et rigtig fint eksempel på det. Det er en sød og tidsløs tremmeseng.

Praktikaliteten er høj, hvilket også gælder niveauet af design. Dermed passer den ind i stort set alle børnehjem, hvilket gør den til et sikkert køb.

Høje krav til kvalitet
Troll er kendte for at have høje krav til kvaliteten på deres produkter. Derfor kontrolleres hvert trin i produktionen lige fra, at tømmeret kommer ind på fabrikken til det færdige produkt når ud til de nybagte forældre. Yderligere er alle Trolls møbler hovedsageligt fremstillet af solidt og nordisk birketræ. Slutteligt benytter Troll giftfri og vandbaseret maling produceret i Sverige sammen med miljøvenlig lim.

På den måde er du som forælder sikret både tryghed, funktionalitet, godt design og en god samvittighed.

Produktspecifikationer:

 • Mål: H 112,2 x B 133 x D 66,6 cm.
 • Sengemål: 60 x 120 cm.
 • Materiale: Birketræ.

9. Done By Deer tremmeseng

 • Moderne design
 • Gode anmeldelser
 • Fungerer også som juniorseng

tremmeseng

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.959,00 2.959,00 Gå til butik
2.959,00 2.959,00 Gå til butik

En moderne tremmeseng kan være svær at manøvre. Men danske Done by Deer giver med denne tremmeseng deres bud på, hvordan en moderne tremmeseng kan se ud, og ikke mindst hvordan den skal fungere. Kort fortalt får du ikke bare en almindelig babyseng, du får også en rigtig fin juniorseng.

God babyseng men endnu bedre juniorseng

Tremmesengen er essentiel til de første par år. På den måde kan forældre og barn være tryg, og ikke bekymre sig om, at barnet skulle risikere at falde ud af sengen. Overordnet kan man sige, at Done by Deer tremmesengen er rigtig fin som babyseng. Omvendt kommer dens fulde potentiale først til udtryk, når den går fra baby til juniorseng.

Du kan nemlig fjerne tremmerne på den ene side, hvilket giver en rigtig fin og velfungerende seng, som barnet selv kan kravle ind og ud af. På den måde får du en to-i-én seng, som kan være barnets trofaste følgesvend i mange år.

Yderligere kan du tilkøbe en sengehest, hvilket gør du ikke behøver frygte, at barnet triller ud i løbet af natten, selvom tremmerne er fjernet.

Flot design, men ingen unikke funktioner

Når du ser prisen på tremmesengen, vil du hurtigt opdage, at den er i den høje ende. Med andre ord er det i høj grad designet, du betaler for. Naturligvis er det rigtig smart, man kan fjerne tremmerne og konverterer den til en juniorseng. Men så stopper det så også der. Herudover er der ikke nogle specielle funktioner, hvilket som sådan også kan være fint i sig selv, fordi du får et gennemtestet koncept i et flot og stilrent design.

Design er nemlig mindst lige så vigtig for velvære som funktionalitet.

Flot og unikt design i flere forskellige farver

Design betyder som sagt rigtig meget. Derfor er det også vigtigt, at man kan finde en farve som passer perfekt ind i ens hjem. Derfor kan du få Done by Deer tremmesengen i hvid, grå, blå og pudder, hvilket er nogle farver som kan passe ind i stort set alle danske hjem.

Slutteligt er det vigtigt at sige, at designet er unikt, hvilket også gør, du får et unikt værelse til dit barn med denne tremmeseng. Sagt på en anden måde kan man sige, den er best i test, hvis man kigger på designet.

Produktspecifikationer:

Materiale: MDF

Mål: 125 x 92 x 66 cm

2 højdeindstillinger


10. Klups “Sofie” tremmeseng

 • Populær bland forbrugere
 • Skandinavisk design

hvid tremmeseng med lidt naturtræ

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.749,00 1.749,00 Gå til butik

Tremmesiden Sofie fra Klup er en vaskeægte klassisk babyseng tilpasset den skandinaviske stil. Fokus på enkelthed, skarper kanter kombineret med et blødt design giver en rigtig fin tremmeseng.

Miljøvenlig tremmeseng

Udover at designet er rigtig fint, er den også malet med en miljøvenlig maling, hvilket gør du ikke skal bekymre dig om dit barns sundhed. Derfor kan du have en ren samvittighed, selvom du får et pænt design.

Høj funktionalitet til en god pris

Udover at være lavet i et fint og tidsløst skandinavisk design, kan du indstille tremmesengen i tre højder, hvilket gør det rarere og bedre for alle parter. På den måde skal forældrene ikke bøje sig ned efter baby i de spæde år, og barnet får omvendt mere nærvær og tryghed. Yderligere kan du i takt med at barnet vokser tage 3 af tremmerne af, og på den måde lave en lille indgang til barnet. På den måde holder tremmesengen i længere tid, da den er mere dynamisk.

Klassisk design

Fyrretræet i kombination med bøgen giver et rigtig fint design. De komplementerer hinanden rigtig fint, hvilket gør man får et design som er en fryd for øjet. Måske betyder det ikke så meget for barnet, men det har en stor rolle at spille, at designet er godt. Man får simpelthen en bedre hverdag sammenlignet med, at skulle kigge på et dårligt design dagligt.

Omvendt er den måske ikke bedst i test, men til prisen får man altså meget design og funktionalitet i denne tremmeseng.

Produktspecifikationer:

 • Materiale: Fyrretræ, bøg, Plywood, MDF
 • Mål: 88 x 124 x 65,5
 • Justerbar højde

Hvor længe kan man bruge en tremmeseng?

Rent faktisk afhænger det meget af det produkt, du ender med at købe. Investerer du eksempelvis i en Sebra eller Flexa tremmeseng, kan den sagtens holde i op til 7 år, fordi den kan konverteres til en junior seng. 

Generelt set gælder det dog, at når barnet bliver omkring to et halvt til tre år gammelt, begynder det at kunne forcere tremmerne i sengen. Herefter kan det være lidt farligt for barnet, fordi det i teorien kan falde ned fra sengen. 

Med andre ord handler det meget om, hvilket produkt du ender at købe. Er det en tremmeseng, som er meget fleksibel og justérbar, kan det sagtens holde i længere tid end 3 år. Omvendt vil en statisk og fast tremmeseng, nok ikke holde mere end 3 år.

Derfor kan det faktisk være billigere for dig at investere i en mere dynamisk og fleksibel tremmeseng, fordi du dermed undgår at skulle købe endnu en seng.

Derfor skal du have en tremmeseng

Uanset alderen på et menneske er søvn én af de vigtigste komponenter i vores liv. Dette gør sig dog i allerhøjeste grad gældende for et barn. Op til 15 timers søvn gør, at en seng skal være god og lavet i høj kvalitet. 

En tremmeseng er designet til at skabe tryghed for både forældre og barn. Derfor er det dét absolut største argument til, at man skal vælge en tremmeseng. Yderligere har en tremmeseng ofte kanaler i madrassen, hvilket gør den yderst god til at ventilere. 

Effekten af dette er, at dit barn kan få endnu flere timer ud af en søvnsession, hvilket kommer alle involverede til gode.

Hvad hvis jeg gerne vil sove sammen med mit barn?

Søvn sammen med sit lille barn er både hyggeligt og trygt for både forældre og barn. Dog har det den negative side, at det går udover søvnen for alle involverede. Omvendt betyder det ikke, at man absolut ikke må sove med sit barn i sengen. Det bliver først et problem, hvis det er noget som finder sted dagligt. 

Alternativt kan man placere tremmesengen tæt ved sengen, hvilket giver en ekstra følelse af tryghed og nærvær. Hvis dette ikke er nok, kan man faktisk anskaffe sig en såkaldt “Bedside Crib”, som er en lille tremmeseng, man kan placere i forlængelse af forældrenes seng. På den måde kommer man endnu tættere på hinanden, uden det går udover søvnen. 

Dog er disse cribs af og til ikke lige så fleksible og dynamiske som almindelige tremmesenge, hvorfor man måske bliver nødt til at anskaffe sig begge.

Hvad skal jeg ellers have til tremmesengen?

En tremmeseng er én af de allerbedste investeringer, du kan gøre for dit barn. Derfor er du allerede på rette vej. Omvendt kan du gøre meget mere for at gøre tilværelsen endnu mere tryg og behagelig for dit barn. Helt konkret kan du nemlig tilkøbe flere smarte funktioner til tremmesengen. Du kan eksempelvis supplere med følgende:

 1. Sengerand: Kort fortalt er en sengerand en aflang pude, som du placerer indvendigt i sengen langs med tremmerne. På den måde bliver vind, støj og andre forstyrrelser holdt ude. På den måde slapper dit barn bedre af, hvilket naturligvis hjælper på søvnen og dit barns velvære. Yderligere kan barnet ligge og putte sig op af de bløde kanter.
 2. Babydyne: Især de helt små nyfødte børn har problemer med at justere deres egen kropstemperatur. Derfor oplever barnet ofte enten at svede eller fryse i løbet af natten. Anskaffer du dig en god babydyne i høj kvalitet, hjælper du helt automatisk barnet med at regulere temperaturen. Resultatet er en bedre nattesøvn for barn og forælder.
 3. Uro: Uroer er ofte et undervurderet stykke værktøj, som kan hjælpe barnet med at falde i søvn. Er barnet ikke helt træt, vil det ofte græde eller ligge og være urolig. Her kan en uro afhjælpe det, da baby dermed har noget spændende at kigge på. På den måde hjælper du også med nattesøvnen. Uroer findes i et utal af farver og former, hvorfor du uden tvivl kan finde noget, som passer dit tremmesengen og ikke mindst værelsets design. Du finder her vores test af uroer til baby.
 4. En sengehimmel: En sengehimmel er yderligere en ting, som kan være med til at gøre sengen endnu mere hyggelig for den lille. Resultatet er, at baby måske derfor ligefrem ser frem til at blive puttet. Dog er den ikke nødvendig for en god nattesøvn, men kan være med til at hjælpe.

Hvordan vælger jeg den rigtige tremmeseng?

Et spørgsmål som langt de fleste forældre nok stiller sig selv. Det er en vigtig investering for dit barn, da det har at gøre med nattesøvnen som er både essentiel for barn og forælder. Derfor er der en række ting, du afgjort bør overveje inden. Du kan derfor tage følgende i betragtning, inden du gør dig et køb af en tremmeseng.

Sikkerhed
Når du går fra dit barn, skal du være 100% sikker og tryg ved, at dit barn ligger i sengen. Derfor kommer sikkerhed også først, fordi det skal være i orden. Både for din egen skyld, men naturligvis også for barnets skyld.

Kvalitet
Kvaliteten betyder bare meget. Tremmesengen skal kunne holde til noget, således den ikke går i stykker, når både barn og forældre interagerer med sengen. Prisen følger selvfølgelig med i takt med, at kvaliteten stiger. Omvendt kan man sige, at høj kvalitet ofte sikrer en længere brugstid og langt færre reparationer. Yderligere kan den sagtens gå i arv, hvilket er både godt for planeten og ikke mindst pengepungen på lang sigt.

Justerbar bund
En god hverdag betyder bare alt. Derfor er en justérbar bund i tremmesengen simpelthen én af de allerbedste og smarteste funktioner. Det sikrer, at barn og forældre automatisk kommer tættere på hinanden. Derudover skåner det forældrenes ryg i de første spæde år. Yderligere gør det, at sengen bliver mere fleksibel og dynamisk, hvilket gør det til en generelt bedre oplevelse i hverdagen.

Aftagelige tremmer eller sider
Måske ikke en livsvigtig funktion men så alligevel. Det sikrer først og fremmest, at den kan bruges i længere tid. Yderligere er det trygt for dit barn at bruge den samme seng. Aftagelige tremmer gør nemlig, at barnet kan gå ind og ud af sengen, hvilket betyder at forældrene ikke skal bekymre sig om, at barnet falder ud. Yderligere gør det også, den i mange tilfælde kan bruges som en almindelig juniorseng i fremtiden.

Prisen
For stort set alle betyder prisen bare meget. Dog er det vigtigt at sige, at som med alt andet hænger pris og kvalitet simpelthen sammen. Omvendt er der selvfølgelig forskellige funktioner og design ved hver tremmeseng, hvilket gør, at der ikke findes én tremmeseng som passer alle. Derfor handler det om, at du finder et produkt som passer til din situation. 

En tremmeseng er noget essentielt babyudstyr. Dit barns seng er nemlig fundamentet, som skal bygges godt og grundigt op. Yderligere betyder en god nattesøvn også, at forældre får mere velvære i hverdagen, hvilket kommer alle til gode. 

Hvilken tremmeseng som er bedst i test er derfor også et personligt valg. Vi håber, vores liste har været med til at gøre livet nemmere for dig, så du og dit barn får en god hverdag og start på livet.

Hvilken tremmeseng er testvinder?

Vores helt klare testvinder er Sebra tremmesengen, som har vist sig at være en fantastisk all round tremmeseng, som med sine multifunktioner klarer sig rigtig godt og har vist sig at være et god køb til prisen.

Hvordan er tremmesengene testet?

I vores gennemgang af produkter har vi haft fokus på en række faktorer som kvalitet, pris, komfort og sikkerhed.

Hvorfor er det vigtigt med en god tremmeseng?

Et barn sover rigtig meget og med en god seng, så giver det de bedste forudsætninger for en god søvn. Ydermere er modellerne testet med henblik på sikkerhed, så du kan være sikker på at modellerne i vores guide er sikre og lever op til alle forventninger.

Andre læser også
+60 gaveideer Gaver-til-1-aarig

Gaver til 1 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 53 gode gaver

En særlig gave til den 1-årige Selvom stort set alle ikke kan huske deres første fødselsdag, så…

Læs mere
+63 gaveideer 2 årig dreng vasker op

Gaver til 2 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 56 gode gaver

Den perfekte gave til en 2-årig Mange mennesker mener, at det er det nemmeste og mest naturlige…

Læs mere
+47 gaveideer

Gaver til 3 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 42 gode gaver

Hvordan du finder en god gave til en 3-årig 3-årige børn er en spændende aldersgruppe at give…

Læs mere
+44 gaveideer

Gaveideer til nybagt mor - Se dem her

Vælg blandt 39 gode gaver

Perfekte gaver til den nybagte mor Efter at have læst vores liste over de gode gaveideer til…

Læs mere
Mor med den bedste barnevogn

Barnevogn test - Find den bedste barnevogn

IndholdsfortegnelseBarnevogn test – Her er den bedste barnevogn 20201. Big Star Supreme Lounge Black ECO Med Sort…

Læs mere
+35 gaveideer

Gaver til 4 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 36 gode gaver

Hvordan du finder en god gave til en 4-årig? Mange ser det som en udfordring at finde…

Læs mere
Bedside crib

Bedside crip - De 7 bedste bedside cribs

IndholdsfortegnelseVælg den bedste bedside crib til dit barn1. Tutti Bambini CoZee – Smukt design og god kvalitet2….

Læs mere
Babyalarm

Babyalarm test - Her er den bedste babyalarm 2020

IndholdsfortegnelseVælg den bedste babyalarm i test1. Neonate BC-6900D2. Neonate BC 6500D3. Philips Avent DECT SCD5064. Neonate BC…

Læs mere