Gaver til 3 årig - Find den helt rette gave

Du har allerede afgivet din bedømmelse.
Gaver til 3 årigVælg blandt 42 gode gaver
5 (100%) 11 stemmer

Når man er 3 år gammel, så har man bestemt fået en idé om, hvad det vil sige at have fødselsdag. Det er en stor dag, der betyder masser af gaver med slik og snolder, og de fleste børn glæder sig i mange dage op til selve dagen. Derfor betyder det også meget for barnet, at gaven til den 3-årige sidder lige i skabet – men det kan være utrolig svært at finde det helt rette. Hvis du er på bar bund, så kan svaret ligge lige for fødderne af dig herunder!

Vi har samlet en liste med en lang række gode gaveideer til den 3-årige dreng eller pige, som skal mærke, hvad det vil sige at have fødselsdag. Gaverne er i mange forskellige prisklasser, så der er garanteret en gave, der passer til dit gavebudget. Den perfekte gave er svær at finde, men vores liste skulle meget gerne gøre det lidt lettere for dig at træffe en god beslutning.

Låsebrættet fra Melissa & Doug er et helt fantastisk stykke legetøj til de små pilfingre. Her bliver det til en mindre sport at åbne og lukke ting – noget mange 3-årige elsker at gøre.

Bag lågerne er der afbilledet en række forskellige motiver af dyr. Der er ydermere forskellige låse, som alle har forskellige sværhedsgrader. Noget som virkelig sætter finmotorikken på prøve.

Noget som blandt de 3-årige er et stort hit, så er det uden tvivl serien med Paw Patrol. Disse hverdagshelte er noget som 3-årige er helt vilde med.

Bamsen her er Mission Chase bamsen, som måler 30 cm. En bamse, som er rigtig passende af sin størrelse, men samtidigt også en virkelig oplagt gave til den 3-årige.

Der er ikke meget, som slår følelsen af at have sit eget lille sted, sin egen lille hule om man vil. Med et pop up telt som dette fra MaMaMeMo, så er den lille bandit sikret at have sit helt eget sted, hvor der for alvor er plads til at hygge sig og bare være sig selv.

Teltet kan du købe til 399, som ligeledes er en meget passende pris som en gave hvis det f.eks. er til en fødselsdag.

Her taget vi springet ind i den musikalske verden, hvor trommesættet kan være garanti for en masse spændende rytmer og en hyggelig støj. Om ikke andet til trods for lidt støj, så er det et stort hit blandt de 3-årige, som samtidigt også udvikler en rytmesans ved at spille musik og ikke mindst lytte.

Sættet er anvendeligt både til ham og hende på 3 år, så det er en oplagt gave som kan erhverves for blot 229 kroner.

Gravemaskinen til sandkassen er en vaske ægte klassiker til de mindre børn. Et stykke legetøj som først rigtigt kommer til sin fulde ret omkring 3-års alderen hvor motorikken er udviklet rigtig fint.

Der er ingen begrænsning for hvor mange kilo sand, som flittigt flyttes med denne topsmarte gravemaskine. Gravemaskinen koster 519 kroner, men er samtidigt garant for mange timers unik underholdning.

Perleplader kan være en fantastisk måde at fordrive tiden på, samtidigt med at finmotorikken bliver udfordret. Dette perlesæt er med motiver af den altid glade og skønne Gurli gris, som måske blot gør det at lægge plader endnu mere spændende.

En oplagt gaveidé til den 3-årige, som også blot koster 170 kroner.

Sommeren og forår betyder ofte mange timer ude i den skønne danske sommer, her kan et effektivt havesæt være den perfekte måde at få den 3-årige til at hoppe med på idéen om at haven skal ordnes.

Sættet består af flere dele, hvor der både er skovl, rive, vandkande og endnu flere fantastiske værktøjer, som kan være medvirkende til at skabe underholdning i mange timer. Det er ligeledes også anvendeligt i sandkassen.

Hvis der er noget børn elsker, så er det at efterligne de ting som man oplever i hverdagen. At handle er en stor del, som børn gerne tager med hjem når sandkagen direkte fra sandkassen skal serveres.

Et kasseapparat er en sjov gave, som mange 3-årige elsker og kan få uendeligt med timer til at gå med. Især hvis man allerede i forvejen som barn har et lille køkken, så er kasseapparatet uundværligt.

Den lille købmandsbutik fra Kidkraft giver anledning til at finde den yngste købmand i famililen frem. Herfra sælges æg, bananer og andre uundværlige ting, noget som den 3-årige kan finde megen underholdning ved.

Købmandsbutikken koster 849, som selvfølgelig er en dyrere gave, men meget oplagt hvis man er flere om at give en gave sammen eller hvis budgettet blot tillader dette.

Hvis foråret og sommeren er på spring, så betyder det også at græsset begynder at gro, hvorfor det ofte betyder at det er tid til at slå græsset. Et stort underholdningselement hvis du spørger den 3-årige, som kan bruge mange timer på at suse frem og tilbage med en græsslåmaskine som denne.

Til græsslåmaskinen til børn medfølger der også en benzindunk, da en græsslåmaskine selvfølgelig også skal tankes til tider.

Min egen ABC kuffert med dyr er en skøn kuffert, som består af 29 unikke kort, som hver indeholder et bogstav i alfabetet. Hvert kort har et billede af et dyr, samt det bogstav som dyret starter med.

En skøn og udfordrende gave til den 3-årige, som kan være med til at styrke barnets viden omkring bogstaver inden at skoletiden begynder. Et godt afsæt og en god gave.

Bondegården er en vaske ægte klassiker, som kan bringe mange timers underholdning med sig, hvor det er muligt at lege med de små dyr og stort set drive sit helt eget landbrug. Gaven er god til børn, som på denne måde kan styrke sin viden om dyr.

Bondegården koster 499 kroner, som budgetmæssigt for nogle kan passe meget perfekt.

En bondegård uden dyr er ikke til megen gavn, så hvis du har købt bondegården, så kommer du næsten ikke udenom at gården også skal have lidt kunstigt liv med disse skønne dyr.

Du finder mange forskellige slags dyr, som alt sammen kan være med til at styrke barnets kendskab til dyr og deres lyde.

Et enestående dukkehus med 2 etager fra det populære mærke Goki. Dukkehuset er lyserødt og giver anledning til mange timers leg.

Huset er i træ, og vil uden tvivl vække en stor interesse for den lille prinsesse. Huset forhandles blandt andet hus danske “abeungen.dk”. Dukkehuset koster 1399 kr.

Populært dukkehus fra Magni. Bemærk at der medfølger møbler og to dukker til huset, der med garanti kan sætte et smil på de mindstes læber. Taget kan tages af og anvendes som en have foran huset, der igen giver anledning til mange timers leg.

Dukkehuset kan samles helt uden skruer.

Det populære bamses hus i træ inklusiv møbler og figurer, er med garanti en stensikker vinder. Super fint hus i rigtig god kvalitet, der gør sig godt til fantasifyldte lege. Dette er en rigtig god gaveide til en 3-årig.

Huset kan købes til en rigtig fornuftig pris på 499 kr., og er fundet hos danske “abeungen.dk”.