Forside

Babyalarm test - Her er den bedste babyalarm 2021

Line Beirholm, Tekstforfatter Tildenlille.dk

Indlægget er senest opdateret den 5 januar 2022. Forfatter: Line Beirholm

Babyalarm
Testvinder
2 stk grå babyalarmer

TESTVINDER: Neonate BC-6900D

Denne babyalarm er Nenoate’s nye falgskib og en af de bedste babyalarmer på markedet. Den differentier sig fra sine forgængere med sit større display, og en forøget brugervenlighed, der indeholder flere og bedre funktioner. En super testvindende babyalarm.

Gå til forhandler
Bedste babyalarm

Bedste babyalarm

Pris
Billigst hos
Gå til
 • 2 stk grå babyalarmer
  Neonate BC-6900D
  Pris: 1.299 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Sort og metalik babyalarm med LCD skærm
  Neonate BC 6500D
  Pris: 1.295 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Philips Avent DECT SCD506
  Pris: 578 kr.
  Billigst hos: Pixizoo.dk
 • Neonate BC 5800D
  Neonate BC 5800D
  Pris: 995 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • babyalarm kamera med kaninøre
  Arlo Baby ABC1000
  Pris: 1.290 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • baby alarm videokamera fuld HD
  Google Nest Cam IQ
  Pris: 1.371 kr.
  Billigst hos: Dataworld.dk
 • babyalarmer i simpelt hvid design
  Philips Avent SCD502
  Pris: 353 kr.
  Billigst hos: Compumail.dk
 • babyalarm med tablet display
  Motorola MBP55
  Pris: 1.279 kr.
  Billigst hos: Whiteaway.dk
 • mindre babyalarm med iphone app
  Nabby Babyalarm
  Pris: 999 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Breuer BY 84
  Breuer BY 84
  Pris: 449 kr.
  Billigst hos: Whiteaway.dk
 • Motorola babyalarm - MBP8
  Motorola MBP8
  Pris: 250 kr.
  Billigst hos: Coop.dk
 • Babymoov Expert Care Babyalarm
  Babymoov Expert Care
  Pris: 800 kr.
  Billigst hos: Kærebørn.dk

Babyalarm Test – Vælg den bedste babyalarm i test

Babyalarmer findes i versioner med tusindvis af funktioner og så findes de i helt simple versioner der stort set bare kan tænde og slukke. Alarmerne findes i mange forskellige størrelser, modeller, farver og designs.

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Hvilken dækker jeres behov som forældre? Bør du vælge en anden model hvis du er dagplejemor?

Her præsenterer vi dig for 10 af de aller bedste babyalarmer, som markedet har at byde på lige nu.

Rækkefølgen er fuldstændig tilfældig. Hver babyalarm er ledsaget af en grundig produktbeskrivelse, så du kan lære alt om de forskellige babyalarmer og deres funktioner. Yderligere har vi tilføjet de nyeste priser på de forskellige babyalarmer.

Denne babyalarm test indeholder:

 • Overblik over 10 af de bedste babyalarmer til de nybagte forældre. 
 • Guide til at vælge den bedste model – hvilke funktioner er nødvendige?
 • Nødvendig viden i forbindelse med køb af babyalarm. 

Bemærk venligst: at ingen af nedenstående produkter er blevet testet af tildenlille.dk – vi har blot samlet alt den nødvendige information for at kunne danne os et billede af hvilket produkt, som er blandt de bedste ved at sammenligne testresultaterne fra en række uvildige testfirmaer. På denne måde kan du træffe en god beslutning uden at læse side efter side om babyalarmer i test.


1. Neonate BC-6900D

 • Største display
 • Lang batterilevetid

2 stk grå babyalarmer

i samarbejde med PriceRunner

Flagskib modellen fra Neonate

Denne babyalarm er Nenoate’s nye falgskib og en af de bedste babyalarmer på markedet. Den differentier sig fra sine forgængere med sit større display, og en forøget brugervenlighed, der indeholder flere og bedre funktioner.

De tidligere versioner var også særdeles populære, hvorfor flere af deres funktioner såsom den lave stråling, den lange rækkevidde og deres kompakte størrelse, også lever videre i den nye BC 6900D.

Op til 3 baby-enheder

Nenoate BC-6900D giver dig mulighed for at tilkoble op til tre enheder til én enkelt forældre enhed, hvorved du ikke skal bekymre dig om at have flere forskellige babyalarmer, men blot kan placerer Neonate BC 6900D enhederne på de respektive værelser, og dermed modtage aktiviteten på én enkelt forældre enhed.

Med denne babyalarm får du farvede LED-lamper som indikerer hvilken af de forskellige enheder der aktiveres, to-vejs kommunikation og et genopladeligt batteri der kan leverer op til 200 timer, hvilket betyder at du slipper for at oplade enheden i flere uger.

Stort display og god lyd

Det store display på forældre-enheden viser et grædende babyansigt når en af babyenhederne aktiveres. Følsomheden i baby-enhedens mikrofon kan også indstilles, hvorfor eventuel fugle-kvidder eller andet støj kan holdes ude.

Yderligere så har denne babyalarm temperaturmåler, og den indbyggede mikrofon er så god at du kan bruge tovejs kommunikationen til at kommunikere med din partner også.

Fejlfri forbindelse

BC-6900D har en rækkevide på helt op til 800 meter, hvilket muligvis ikke bliver nødvendigt, men det er en sikkerheds-faktor der betyder, at du aldrig vil opleve at forbindelse brister, heller ikke hvis der eventuelt er flere lejligheder i mellem.

Kommunikationen foregår gennem et krypteret kredsløb med en lukket forbindelse, hvilket sikrer dig mod hackere og andre uvelkomne gæster på linjen.

Produktspecifikationer:

 • Batterilevetid: op til 200 timer
 • Rækkevidde: 800 meter
 • Kan kobles med op til 3 enheder
 • Mikrofon: Talk-back funktion.
 • Batteritype: 1450 mAh Litium-batteri (oplades)
 • Meget lav stråling

2. Neonate BC 6500D

 • Testvinder – Søndagsavisen.dk
 • Testvinder – Kiddly.co.uk
 • 6/6 stjerner – Voresbørn.dk

Sort og metalik babyalarm med LCD skærm

i samarbejde med PriceRunner

Neonate får topkarakterer af både Søndagsavisen og Voresbørn.dk. Man kan altså sige, at det er lidt af en kvalitets alarm. Også i Norge får alarmen meget ros, da den i en stor test lavet af magasinet Klikk.no også er blandt favoritterne. Alarmen er enkel og lille og får særligt ros for at den er nem at få plads til i lommen. Det bliver også understreget af Voresbørn.dk at den får stor ros for dens gode signal. De fandt dette særlig godt, da de i deres test tydeligt kunne høre babygråd nede fra gården  ignnem alarmen hele vejen oppe på 4. sal. Dette er en ros, som også Søndagsavisen medgiver, da den her får 5 ud af 5 på funktionen radiosignal og lyd, som en af de eneste alarmer i deres test.

Barneskrig på 45 dB blev microfonfølsomheden målt til at kunne opfange i Søndagsavisens test. Det var ikke det laveste der blev målt i testen, men det er helt bestemt rigeligt til at registrere de fleste små børn. En særlig smart funktion, hvis man er dagplejemor eller har flere småbørn, er at man kan koble flere babyenheder op til forældreenheden og på den måse lytte til flere børn samtidigt.

Yderligere er Neonate BC6500D også udstyret med en standby-funktion, således at den kun udsender signal, når barnet giver lyd fra sig. Det er dermed overordnet set en smart, praktisk og meget solid babyalarm, som man kan regne med!

Suveræn rækkevidde

Rækkevidden er et af de helt store forcer ved denne babyalarm. Den har nemlig en rækkevidde på 800 meter og yderligere er den udstyret med automatisk kanal valg, så du altid har fred og ro og kun kommunikation med dine egne babyenheder.

En nyere funktion er, at man fra sin forældre-enhed kan tale tilbage til sit barn. Det vil sige at når barnet vågner, kan du høre det og lade det vide at du kommer ud til det. Selvfølgelig er man jo nødt til at gå ned til barnet. Man kan også nemt tilslutte sine høretelefoner og sætte den på vibration, så man ikke kan undgå at opdage, hvis barnet siger noget.

Babyalarmen er udstyret med genopladelige batterier og ekstra stor batterikapacitet, du skal naturligvis huske at lade dem op, men derudover burde batterierne ikke give grund til bekymring. Batterierne oplade i de medfølgende docking stationer, så det er nemt at sætte dem til ladning, når de ikke er i brug.

Stemmeaktivering fjerner støj

Denne babyalarm anvender ægte stemmeaktivering, ligesom alle Neonates andre modeller også gør det. Det betyder at babyenheden går op standby, når der ikke er lyde eller anden form for støj omkring babyenheden. Neonates er den eneste producent på markdet, som bruger ægte stemmeaktivering. Funktionen er med til at reducere strålingen fra alarmen markant.

Netop stråling er også et parameter, som Neonate er langt foran på i forhold til konkurrenterne. Helt usædvanligt er den maksimale stråling fra babyenheden nemlig på 20 mW, hvorimod andre kendte babyalarmer, som er baseret på DECT teknologien kan have stråling på helt op til 500 mW.

Produktspecifikationer:

 • 100 meters rækkevidde
 • Genopladelig
 • Mulighed for at koble flere babyenheder til
 • Standby funktion

3. Philips Avent DECT SCD506

 • Anbefalet af sundhedsplejersken.dk
 • Favorabel pris

hvid babyalarm

i samarbejde med PriceRunner

Forbrugerrådet Tænk har udnævnt denne babyalarm til at være et “godt køb”. Det har de gjort, da man får virkelig meget for pengene i form af babyalarmens funktioner, samt brugervenlighed.

Alarmen indeholder Philips’ DECT-teknologi, som sikre at der ikke er nogen interferens og dermed 100 % fortrolighed. Det betyder altså, at signaler fra andre babyalarmer og mobiltelefoner ikke går i din babyalarm. Ligeledes sørger for datakryptering for en privat og sikker tilslutning. Det betyder at det kun er dig, der kan høre dit barn. Yderligere sikre DECT-teknologien at babyalarmens lyd er klar og tydelig, samt af høj kvalitet, så du altid er sikker på at kunne høre dit barn.

Udendørs har babyalarmen en rækkevidde på op til 330 meter. Indendørs er rækkevidden nærmere 50 meter. Rækkevidden afhænger naturligvis altid af omgivelser, hvorfor rækkevidden naturligvis kan variere fra et sted til et andet. Det er vigtigt at bemærke at især beton kan dæmpe signalet.

Babyalarmen er udstyret med en Eco-indstilling. Denne indstilling er altid aktiv og reducerer automatisk den strøm og radiotransmission, der findes mellem babyenheden og forældreenheden. Dette sikre også, at jo tættere forældreenheden og babyenheden er, jo mere vil indstillingen sørge for at spare på energien og også reducere radiotransmissionen.

Når du kan høre at barnet vågner, har du mulighed for at bruge talk-back-funktionen. Dette er en samtalefunktion, hvor man ved hjælp af et enkelt tryk på en knap, kan tale igennem forældreenheden og så kan barnet høre det ved babyenheden. Du kan altså fortælle dit barn at du er på vej ud til det eller på anden vis berolige dit barn på afstand.

Batteritiden på forældreenheden er op til 24 timer. Herefter kan man vælge at skifte batterier, eller oplade enheden via en stikkontakt. Du skal ikke være bekymret for ikke at opdage, at din enhed er ved at løbe tør for strøm, da der er indbygget en alarm, der fortæller dig hvis strømniveauet er lavt eller hvis signalet er lavt.

Babyenheden er også fyldt med gode features. Det er for eksempel muligt at tænde et let natlys, så der ikke er helt mørkt i rummet, hvor barnet sover. Ligeledes er det muligt at få babyenheden til at spille små vuggeviser. Disse features, blandt andet, gør desværre at modellen ikke ligefrem er den mindste på markedet og derfor kræver ekstra plads i barnevognen eller ved sengen i forhold til andre modeller.

Det er nemt for forældrene at følge med i om der sker noget hos barnet, selv hvis forældreenheden er lydløs. Hvis der er lyd, der hvor barnet sover, tændes en lydniveauindikator på forældreengeden. Hvis lyden stiger yderligere, tændes flere lydniveauindikatorer.

Produktspecifikationer:

 • Rækkevidde: 330 meter
 • Alarmering ved lavt batteri
 • Privat forbindelse
 • Talk-back funktion
 • Indbygget vuggeviser
 • Indbygget natlampe

4. Neonate BC 5800D

 • Mest benyttede blandt forbrugere
 • Bedst i test hos Kiddly
 • Simpel at anvende

i samarbejde med PriceRunner

Den bruger eksperten selv

Babyalarmen har en virkelig lang standby-tid, da den kan stå på standby i op til 70 timer. Alarmen er nemlig udstyret med genopladelige lithium-batterier. Det betyder også at du sagtens kan genoplade eller klatlade batterierne uden, at det påvirker levetiden yderligere. Dog tager en fuld opladning ikke mere end 3-4 timer, fordi der medfølger en god turbooplader.

Vibrerende forældreenhed

Når du bevæger dig udendørs, kan det nogle gange være svært at høre, hvis der kommer lyd fra din babyalarm. Derfor har Neonate udstyret forældreenheden i denne model med vibration. Det vil sige at du altid vil opdage, hvis der kommer lyde fra dit barn, da forældreenheden da vil vibrere.

På størrelse med en lille mobiltelefon/smartphone

Størrelsen på denne babyalarm er en klar fordel, da den ikke fylder meget mere end en mobiltelefon. Alarmen er kun 9 centimeter høj, 1,5 centimeter bred og kun 2 centimeter tyk. Det betyder at den er virkelig nem lige at have med i lommen, fordi den ikke fylder mere end den gør.

Andre fordele
• Lydstyrkekontrol
• Temperaturmåler
• Natlys
• Alarm ved lavt batteriniveau
• Rækkevidde på 800 meter i fri luftlinje
• Lav stråling på 20 mW

Neonate BC-5800D er en klar favorit bland de alarmer der findes på markedet i forskellige test. Kombinationen af dens mange, smarte features og dens forbedringer i forhold til den gamle model, har været med til at sikre, at denne babyalarm er super populær blandt forældre.

Babyalarmen er utrolig nem at betjene og med sit relativt store display, viser den dig helt tydeligt, hvordan dit barn har det. Det er en kæmpe fordel at du på helt enkel vis kan tjekke barnets tilstand uden at komme til at vække det.

Neonate alarmen er altså den perfekte alarm til dig, der er på jagt efter en kvalitets babyalarm, der bare virker  præcis som den skal.

Det får du med, når du køber Neonate BC-5800D

Når du køber denne model, så får du følgende med i pakken:
• Forældre- og babyenhed
• 2 strømadaptorer
• 2 lynladere med dertilhørende ladestationer
• Rem til babyalarmen så du kan hænge den om halsen

Man kan desuden tilkøbe et monteringssæt, så du kan montere babyalarmen på barnevognen, i dit bælte og lignende.

Produktspecifikationer: 

 • Lav stråling
 • Lang rækkevidde
 • Opladeligt batteri
 • Temperaturindikator
 • 2 års garanti på Lithium batteriet

5. Arlo Baby ABC1000

 • 4,5/5 stjerner hos Tomsguide.com
 • Bedste Wifi babyalarm
 • 4,5/5 stjerne hos Techhive.com

babyalarm kamera med kaninøre

i samarbejde med PriceRunner

Netgear har udviklet Arlo Baby, som er et overvågningskamera. Kameraet kommer i et sødt kanin-design og sørger for at overvåge barnet i Full HD. Yderligere er babykameraet udstyret med mikrofon, nattesyn og højtaler, hvorfor det fungerer perfekt som babyalarm. Kameraet og dets funktioner, er med til at gøre det til den ultimative babyalarm, da man kan holde øje med baby, selvom barnet sover i sit eget børneværelse.

Netgear Arlo Baby ligger i den lidt dyrere ende af prisskalaen, men den bliver anbefalet vidt og bredt i magasiner, aviser og på diverse websites, netop fordi det fungerer så godt! Produktet er nemlig helt exceptionelt godt og både alt det, som et overvågningskamera skal kunne, men også hvad en babyalarm skal kunne.

Børnevenligt design

Med sit børnevenlige design er Netgear Arlo Baby den perfekte babyalarm, der vil passen super godt ind på alle børneværelser. Alarmen er som skabt til at stå på børneværelset med sine lange kaninører og små kaninfødder. Dog skal man huske på, at selvom det ligner legetøj, er det, det altså ikke!

Babyalarmen eller overvågningskameraet er udstyret med rigtig mange gode funktioner. Så det kan nærmest hjælpe dig med alt, hvad du kan komme i tanke om. Udover de ovennævnte funktioner, kan den eksempelvis spiller vuggeviser for barnet, eller fortælle det, at du er på vej ind til barnet.

Brug af kameraet og opsætning

Med sin smartphone kan man tjekke, hvad kameraet kan se lige nu og her. Det fungerer både til Android og iPhone. Ligeledes har man mulighed for at opsætte kameraet, så man får en alarm, hvis der kommer lyd eller bevægelse på børneværelset. Det giver dig altså muligeden for altid at have kameraet med sig, gennem ens smartphone.

Netgear har også gjort det nemt at koble telefonen sammen med kameraet. Man kan gøre det ligeså snart, man har fået kameraet ind af døren. Det man skal gøre er at forbinde Arlo Baby med USB-kablet og sætte det i en oplader. Så snart lyset blinker, kan man begynde opsætningen på ens telefon.

Arlo Babys funktioner

Kameraet optagelser bliver gemt. For at få adgang til optagelserne, skal man oprette en konto hos Netgear, hvilket man selvfølgelig kan gøre helt gratis. Billedkvaliteten er helt i top og kan have en opløsning på helt op til 120 x 1080. Med andre ord, det kan ikke blive meget bedre. På grund af nattesynet, kan kameraet optage i mørke og med den lille indbyggede mikrofon, kan man høre alt hvad der foregår på optagelserne.

Produktspecifikationer:

 • Trådløs babyovervågningskamera
 • Wifi – 2,4 GHz / 5 GHz
 • Natsyn kamera
 • Mål: 6.8 cm x 6.5 cm x 11.1 cm
 • Vægt: 330 g
 • Garanti: 1 år


6. Google Nest Cam IQ

 • 4/5 stjerne hos reviews.org
 • 4,5/5 stjerne hos security.org
 • Fuld HD billede kvalitet

baby alarm videokamera fuld HD

i samarbejde med PriceRunner

Nest Cam IQ er et af de nyeste produkter fra Nest. Produktet kan bruges både som overvågningskamera og som babyalarm. Kameraet optager i virkelig god kvalitet, da den har en sensor på 4K med HDR. Billederne bliver optaget i 1080p, hvilket er rigtig godt. Kameraets store sensor bliver dog ikke brugt i den almindelige overvågning, men til “Supersight”. Supersight er en zoom-funktion, der giver mulighed for at zoome helt ind og stadig kunne se billederne i perfekt opløsning og kvalitet. Produktet kan også bruges til at snakke til sit barn, hvis det eksempelvis skal tales til ro.

HD-talk og Listen

Med Nest Cam IQ har man mulighed for at have en samtale igennem kameraet. Dette kaldes HD-talk & listen. Kameraet er programmeret med avancerede algoritmer, der gør det muligt for kameraet at skelne mellem mennesker og ting. Det kan ligeledes zoome ind automatisk, hvis der er behov for at følge et eller andet i høj kvalitet. Yderligere kan kameraret advare én, hvis der er noget særligt, som man gerne vil advares om. Dette giver jer som forældre mulighed for at holde øje med dit barn inde på børneværelset.

Masser af smarte funktioner med et abonnement

Der findes masser af virkelig smarte funktioner til dette overvågningskamera, som man nemt kan få adgang ti. Det eneste det kræver er, at man køber et abonnement. Det er dog pengene værd, at få alle de ekstra funktioner med!

Det er eksempelvis muligt at tilkøbe en funktion, som gør det muligt for kameraet at registrere og genkende ansigter. Derudover er det også muligt, at få kameraet til at gemme alle optagelser. Det smarte ved det er, at man kan til- og frakøbe de ekstra funktioner, som man har lyst og behov. Det vil sige, hvis man i en periode har brug for at kameraet kan genkende ansigter kan man tilkøbe det, men så vælge det fra, når man ikke længere har brug for det.

Hvis man ikke har særlige behov, burde kameraets integrerede funktioner, altså de, som ikke koster ekstra, være mere end rigeligt, hvis man gerne vil bruge det som babyalarm. Man kan nemlig nemt holde øje med sit barn, da kameraet livestreamer alt hvad der foregår i børneværelset.

Se med på alle mobile enheder

Livestreamen kan man følge på alle sine mobile enheder. Det eneste man skal gøre, er at logge in via Nest-app’en, som kan bruges på både telefoner og tablets. Yderligere kan begge forældre følge med på samme tid, hvis der er behov for det. Nest Cam IQ gør det muligt at se selv de mindste detaljer, på grund af den gode kamera kvalitet. Dette gør det til en rigtig god babyalarm.

Produktspecifikationer:

 • Genkender mennesker
 • 1080 p billedekvalitet
 • 30 fps
 • Livestream
 • to-vejs indbyggede højtalere
 • Google assistant – Alexa

7. Philips Avent SCD502

 • Bedst til prisen hos Babygearlab.com
 • 4,5/5 stjerne hos Madeformums.com

babyalarmer i simpelt hvid design

 

i samarbejde med PriceRunner

Philips AVENT er kendt for at fremstille prisvindende produkter til børn og babyer. Produkternes kvalitet er altid helt i top, og du kan derfor altid føle dig tryg ved at bruge dem. Denne babyalarm er et af produkterne og alarmen er udstyret med de vigtigste funktioner til at skabe forbindelse mellem dig og dit barn, når du ikke lige er til stede.

Denne babyalarm er virkelig god til prisen og et udstyret med et væld af praktiske funktioner, som gør den til et oplagt valg, når du er på udkig efter en god babyalarm!

Alarmen er udstyret med DECT teknologi, som sikre lavest mulig stråling og ingen forstyrrelser fra andre transmitterende babyalarmer og mobiltelefoner. Yderligere er alarmens brugeflade virkelig simpel og meget nem at håndtere. Der er kun én knap på babyenheden og tre knapper på forældreenheden.

Rækkevidden for enhederne er op til 300 meter udendørs og 50 meter indendørs. Husk på at rækkevidden kan varierer grundet omgivlserne. Eksempelvis kan tykke betonmure blokere signalet for babyalarmen.

Hvis babyenheden slukkes eller afbrydes, aktiveres et advarselslys samt en advarselstone på forældreenheden. Denne funktion gør at du som forældre altid kan føle dig tryg, da du ved det, hvis der ikke er forbindelse mellem enhederne.

Audio Monitor-alarmens funktioner

Du er sikret en meget pålidelig og privat forbindelse til dit barn med denne babyalarm. Denne alarm anvender DECT-teknologien, som sikrer jer mod udefrakommende forstyrrelser i forbindelsen, når alarmen står tændt ved natbordet. Det betyder altså at du er den eneste, der kan høre din baby. Forældreenheden kan avendes trådløst i op til 24 timer. Herefter skal den genoplades. Babyalarmen sikre at fortælle dig, hvis du er udenfor rækkevidde eller hvis du har for lavt strømniveau.

Sparer strøm og mindsker sendestyrken

Babyalarmen er ligeledes udstyret med en ECO-tilstand, som sikre at sendestyrken mindskes, når enhederne er tæt på hinanden. Dette gør den energibesparende og alarmen anvender da mindre strøm, når afstanden er lille.

Ved opladning tilsluttes babyenheden en stikkontakt, mens forældreenheden kan oplades via ledning eller udskiftning af batterierne. Du vil få en advarsel i form af et advarselslys, når batterierne er ved at løbe tør.

Produktspecifikationer: 

 • Rækkevidde: 300 m
 • lav stråling
 • indbygget natlampe
 • ECO-tilstand
 • Batteri + ledning
 • Advarsel ved lav batteriniveau
 • 24 timer driftstid

8. Motorola MBP55

 • 3,5/5 stjerner hos techbuyersguru.com
 • Tablet display

babyalarm med tablet display

i samarbejde med PriceRunner

Videoovervågning af baby med Motorola

Noglegange føles det ikke helt som nok, bare at lytte med, når barnet sover. I sådan en situation kunne du have brug for en babyalarm, som denne. Babyalarmen fra Motorola giver dig nemlig mulighed for at skabe visuel kontakt mellem dig og din baby, via en smart videofunktion.

Babyalarmen ligner lidt et webcam og der er bestemt også mange ligheder. Opsætningen er ret simpel, du sætter kameraet op, så der er udsyn til baby, og herefter kan du modtage video via forældreenheden.

Selvom der er mørkt i lokalet, er det ikke noget problem. Kameraet kan nemlig optage infrarødt, så du sagtens kan følge med i alt hvad der foregår i mørket.

Zoom, drej og tilt kameraet trådløst med forældreenheden

Forældreenheden er designet, så den ligner en smartphone en lille smule. Den smartphone-lignende enhed gør det muligt for dig at styre kameraet. Ved at trykke på knapperne på forældreenheden kan du nemlig få kameraet til at kigge op, ned og til siderne alt efter behov. Det betyder altså at du også kan bruge enheden til at holde øje med dit barn, når det er vågent.

Er video nødvendigt i en babyalarm?

For mange forældre kan det give en ekstra tryghed at have mulighed for at følge med på skærmen og se at den lille sover trygt og godt i sin seng. Dermed er det dog ikke sagt, at man ikke sagtens kan klare sig uden video. Det er dog en god, ekstra tryghedsskaber.

Derudover kan du spare dig selv for at rejse dig, hver gang der kommer en lyd fra alarmen. I stedet kan du tage et hurtigt kig på skærmen og vurderer om baby taler i søvne eller om barnet faktisk er vågent og har brug for at du kommer.

Man kan måske synes at det lyder lidt dovent, men de fleste forældre vil kunne nikke genkendende til at det lyder ret dejligt, hvis man nogensinde har prøvet at tjekke til baby 20 gange på en dag, uden der var noget at komme efter.

En anden smart ting er at du, udover at bruge kameraet som babyalarm også kan sætte det op, hvor barnet leget, så du kan holde øje med alt hvad der sker, fra et andet sted i huset. Eksempelvis hvis du er i køkkenet for at lave mad, kan du følge med i hvad baby laver på værelset.

Den aller største grund til at købe en babyalarm med video er at forældrene finder en god portion ro i at kunne følge med i hvad barnet foretager sig. Det er smart og praktisk og kan give ro i maven, for alle bekymrede forældre.

Produktspecifikationer:

 • 5¨ farve LCD TFT tablet display
 • Natsyn kamera
 • Trådløs 2,4 GHz
 • Indbyggede melodier
 • Temperaturssensor


9. Nabby Babyalarm

 • Længste Batteritid
 • Verdens laveste stråling
 • Bedst i test

mindre babyalarm med iphone app

i samarbejde med PriceRunner

Nabby – dansk kvalitet og design

Nabby er den danske producent bag denne babyalarm. Det betyder altså at produktet er designet, skabt og produceret i Danmark.

Alarmen er den eneste på denne liste, som skal tilsluttes en smartphone. Dette giver naturligvis nogle fordele, hvilket vi vender tilbage til længere nede.

Babyalarm på din smartphone

Som du måske nok kan regne ud, er det særlige ved babyalarmen fra Nabby at den kun består af én enhed. De fleste andre babyalarmer består af to; en forældreenhed og en babyenhed. Med Nabby er det din smartphone, der fungerer som modtager.

Efterhånden er det de fleste af os, der har en smartphone og derfor kan det også give virkelig god mening at styre babyalarmen via telefonen. Du har sikkert (også) din smartphone på dig mere eller mindre hele tiden, hvorfor det giver god mening at det er her, du får informationen, hvis der sker noget i babys ende. En ekstra bonus er at du slipper for at skulle bære rundt på endnu et device.

Nabby app’en giver ekstra funktionalitet

For at bruge din smartphone som modtager, skal du have den medfølgende app installeret. App’en bruges naturligvis til at lytte med, når baby sover, men den har også en god håndfuld andre spændende funktioner, som kan være en stor hjælp for dig som forældre.

I app’en kan du for eksempel indstille, hvornår alarmen skal advare dig om for høje eller for lave temperaturer. App’en indeholder også en søvntæller, så du kan holde styr på hvornår og hvor længe barnet har sovet. Det betyder at du som forældre ikke behøver at holde styr på søvnregnskabet, det gør din smartphone for dig. Én bekymring mindre!

Man kan tilkøbe yderligere funktioner, som kan koste op til 25 kroner i app’en. Man kan dog mene, at nogle af de ekstra funktioner burde følge med, når babyalarmen først er betalt.

Bluetooth for bedre lyd, mindre støj og minimalt med stråling

Din smartphone of Nabby kommunikerer sammen ved hjælp af bluetooth. Dette er på en og samme tid babyalarmens helt store styrke og dens svagehed.

Den store styrke ligger i, at bluetooth tilslutning sikre virkelig god lyd i forhold til andre babyalarmer. Det gør det med andre ord lettere for dig at afgøre om barnet ligger og græder, eller om baby måske bare pludre i søvne. Det kan altså spare dig for at rejse dig engang imellem.

Ligeledes sikre bluetooth tilslutningen at du ikke risikere støj fra andre babyalarmer, walkie-talkies eller radioer rundt om i nabolaget. Desuden mindskes stråling til det minimale på grund af bluetooth. Det er virkelig positivt, for stråling kan have en negativ effekt på dit barns helbred.

Desværre er der også nogle ulemper ved at bruge bluetooth. Nabbys bluetooth tilslutning betyder nemlig at rækkevidden er væsentligt forringet. Producenten selv siger at alarmen har en rækkevidde på 340 meter, men læser man diverse anmeldelser, må man nok erkende at tallet i virkeligheden er en hel del mindre.

Produktspecifikationer:

 • Rækkevidde: 340 meter
 • Lynopladning: 1 time
 • Batterilevetid: 70 timer
 • Stråling: 0,08mW – Laveste i verden
 • Wifi

10. Beurer BY 84

 • Lang rækkevidde
 • ECO+ mode forlænger strømniveau
 • LCD-display angiver gråd eller søvn

Breuer BY 84

i samarbejde med PriceRunner

Dette er i særdeleshed en babyalarm, der giver dig og din partner mulighed for at slappe trygt af i et andet rum. Du kan ikke være hos dit barn konstant, og derfor er der brug for eksterne hjælpemidler som denne babyalarm fra Breuer.

Denne babyalarm BY 84 fra Breuer giver dig alle de nødvendige funktioner, du har brug for, når du lægger dit barn til at sove, og du gerne vil ordne andre ting imens.

Lang rækkevidde og super god pris

BY 84 er en babyalarm, der først og fremmest fås til en enorm god pris, hvis du tager funktioner og brugen in mente. Dette er en simpel og nem babyalarm, der ikke kræver det store at sætte op.

Derudover har denne babyalarm også nogle gode features, hvor den særligt er bemærkelsesværdig i sin lange rækkevidde. Den kan nemlig nå helt op til 800 meter. Det er utrolig langt, og du har stadig god mulighed for at følge med i din babys søvn.

Direkte indikatorer giver ro – også med på farten

Det er vigtigt, at du som forældre kan være rolig, når du lægger dit barn fra dig til middagsluren. Og det er noget, du specielt kan opnå med BY 84 fra Breuer. Dette er en exceptionel god babyalarm.

Udover at den har en utrolig lang rækkevidde, så sørger denne babyalarm også for at indikere, om det er reel gråd, der kommer fra babyens barnevogn, eller om din baby bare er vågnet og ikke har brug for, at du kommer rendende.

Det er det klare LCD-display, der sørger for, at du bliver orienteret om, det er noget du skal reagere på. Det kan være, at din baby ligger og drømmer, og så er der ikke brug for, at du reagerer og kommer ind for at tjekke.

Dette er ydermere også en babyalarm, der er rigtig god til at tage med på farten hos bedsteforældrene eller på skovturen, idet der følger to strømforsyninger med. Dette betyder, at I kan bruge begge alarmer samtidig, og mens de er sat til strøm.

Hvis der ikke er en stikkontakt i nærheden, er det også muligt for jer at sætte batterier i, så I kan sikre jer, at der altid er strøm på alarmerne. Dette er et utrolig godt valg til jer, der gerne vil have en simpel og funktionel løsning.

Produktspecifikationer:

 • ECO+ mode sparer på strømmen
 • 800 meter rækkevidde
 • Mulighed for at tilslutte strømforsyning eller batterier
 • Justerbart lydniveau
 • Indikation om tilstand: søvn, gråd og vågen tilstand

11. Motorola babyalarm MBP8 – krystalklar lyd

 • Budgetvenlig model
 • God og klar lyd
 • Nem at betjene

Motorola babyalarm - MBP8

i samarbejde med PriceRunner

Motorola babyalarm MBP8 er den helt rette babyalarm til dig, der ønsker en babyalarm i dine næromgivelser, der ikke koster en formue. Babyalarmen fra Motorola har en rækkevidde op til 50 meter fra tilslutningen i stikkontakten, så du kan bevæge dig rundt i huset. Undgå at babyalarmen pludselig løber tør for batteri og udgiften til nye batterier, med denne alarm der sættes direkte i en stikkontakt. Det er babyalarmer der er velegnede til brug i hjemmet eller til barnevognen, der er stående lige udenfor døren. Og så længe der ikke er nogle af de tre LED lamper, der lyser på toppen af babyalarmen, ja så er der helt ro hos dit barn.

Slip for at babyalarmen pludseligt løber tør for batteri

Sammenlignet med mange andre babyalarmer slipper du for at denne model fra Motorola pludseligt løber tør for strøm. Både forældreenheden og babyenheden sættes direkte til stikkontakten og er derefter klar til brug. Dermed sikrer du, at babyalarmen ikke pludselig løber tør for strøm mens dit barn tager en velfortjent lur. Undgå, at du pludselig ikke har den ønskede kontakt med dit barn, samtidig med at du undgår udgiften, til konstant at skulle skifte batterierne ud med nye.

Krystalklar lyd og en reaktion på selv de mindste bevægelser

Det er ikke kun lydene, du kan bemærke på forældreenheden af disse babyalarmer fra Motorola. Også de mindste bevægelser vil babyalarmen kunne opfange, hvoraf du vil kunne se en indikation på en af de foroven placerede LED lamper. Så længe babyalarmen er siddende maksimalt en meter fra dit barns seng eller barnevogn, så vil du kunne opfange enhver lyd og selv den mindste bevægelse. Babyalarmer leverer desuden en krystalklar lyd, så du kan få en sikker fornemmelse af, hvad dit barn foretager sig under sin lur. Reguler følsomheden nemt ved hjælp af volumeknapperne på siden af alarmen.

Specifikationer:

 • Kodning: ja
 • Rækkevidde: op til 50 meter
 • Tilslutning: Stikkontakt

12. Babymoov Expert Care Babyalarm – ny teknologi

 • Nyeste teknologi
 • 1 km rækkevidde
 • 2021 favorit

Babymoov Expert Care Babyalarm

i samarbejde med PriceRunner

Babyalarmerne Babymoov Expert Care er bygget med den nyeste teknologi, der sikrer den rette overvågning af dit barns lur. Det er babyalarmer, der tilbyder en lyd med høj kvalitet, så du altid kan høre, hvilke lyde din baby laver. Samtidig har du et sæt babyalarmer med minimal stråling og med mulighed for genopladelige batterier. Babyalarmerne har en trådløs rækkevidde op til 1000 meter og giver samtidig krystalklar lyd, uanset hvor de er placeret. Med den praktiske to-vejs kommunikation, kan du tale til dit barn i sengen, hvis der skulle være behov for dette. Ved de ældre børn, kan det være rart, at man kan bede dem om lægge sig til at sove. Du får her et sæt babyalarmer af højeste kvalitet, når du kun vil have den bedste lyd og mindst mulige forstyrrelser af dit barns lur.

Digital Green Teknologi sikrer minimal stråling fra babyalarmerne

Den højeste teknologi sikrer også, at Babymoov Expert Care babyalarmer har en minimal stråling, og det gælder alle tre alarmtyper, som babyalarmen kan indstilles til. Så udover smarte funktioner vil Digital Green Teknologi sikrerminimal stråling og størst mulige sikkerhed til dit barn døgnet rundt. Det er noget, man ikke altid kan forvente af en babyalarm, uanset hvad man vælger at give for dem.

Genopladelige batterier og lang batterilevetid

Forældreenheden af babyalarmerne fra Babymoov besidder et genopladeligt batteri med livslang garanti. Hermed sikrer du en stor besparelse i forbindelse med opladning af alarmen. Barnets enhed besidder batterikapacitet i form af AAA batterier. Du kan vælge at købe genopladelige AAA batterier, der er besparende for miljøet, og som samtidig, over tid, sparer dig for udgifter til dyre batterier. Ved valg af de rette batterier og forældreenhedens genopladelige batteri-type sikrer du batterier der, sammen med babyalarmernes teknologi, får en lang levetid, og altid er klar til at fortælle dig om barnets lur.

Specifikationer:

 • Batteri: Mulighed for genopladelige batterier i begge enheder
 • Størrelse: 5x3x9cm
 • Rækkevidde: op til 1000 meter
 • Stråling: Digital Green Teknologi

Overvejelser du skal gøre dig ved køb af babyalarm

Der er mange ting, man er nødt til at tage i betragtning, når man skal vælge hvilken babyalarm man skal investerer i. Hvad er de vigtigste ting for jer, som kan gøre lige netop jeres hverdag nemmere? Nedenfor vil vi kort gennemgå nogle af de punkter, man bør tænke over, når man skal ud og købe en ny babyalarm.

Pris

Vi ved alle at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd. Det gør sig også gældende når vi taler babyalarmer. De billigste produkter er også ofte dem, som klarer sig ringest, når vi tester dem op imod hinanden. På tværs af tests og anbefalinger, kan vi se at man skal op og give omkring 1.000 kroner for en babyalarm, for at man er helt sikker på, at den fungerer som den skal. Vi præsenterede ovenfor én babyalarm, der lå under den pris – nemlig Philips Avent Babyalarm SCD505, som netop er undtagelsen, der bekræfter reglen. Denne alarm gav vi nemlig stor ros for dens høje kvalitet til prisen. Vores råd er altså ikke at gå på kompromis i forhold til prisen, når du investerer i en babyalarm. Hvis du ender med at købe en af de billige, vil du sandsynligvis hurtigt være nødt til at skifte den ud – fordi det simpelthen ikke virker.

Dækning

Noget af det vigtigste når vi snakker babyalarmer er, at der faktisk er signal fra den ene enhed til den anden. En alarm med dårlig dækning, vil altså næppe kunne advare dig, hvis dit barn begynder at græde, mens det sover lur i barnevognen. Råd og Rön har en speciel advarsel mod babyvakt fra Topcom, Babytalker 1020, der slet ikke kan klare opgaven, når man kommer udenfor hørevidde af barnet.

Det du bør tænke over, når du køber en babyalarm er derfor hvor den skal bruges. Hvis du eksempelvis bor i lejlighed og skal høre barnevognen nede i gården, er det meget vigtigt at du har god dækning og et stærkt signal. Nabby, den smartphone-baserede alarm er rigtig skidt udenfor på større afstand, men fungerer omvendt helt perfekt inde i huset. Derfor vil Nabby give god mening, hvis du skal bruge babyalarmen inde i huset mens du laver noget andet.

Stråling

Strålingen kan være virkelig negativt for dit barns helbred og bekymrede forældre, vil sandsynligvis være meget skeptiske ved at sætte en radioenhed alt for tæt på deres lille øjesten. Strålingen fra de overnævnte babyalarmer, burde dog ikke skabe panik. De er alle testet og ligger langt under de anbefalede grænseværdier og har endda mindre stråling end en gennemsnitlig mobiltelefon. Der er derfor ingen grund til at være bekymret ved at bruge en babyalarm.

Video eller lyd

En babyalarm med billede kan virke som en god idé da det kan virke tiltalende at kunne se den lille, mens han/hun sover. Baseret på anmeldelser og test, er det dog de færreste videomodeller, der virkelig præsterer. Mange oplever at videobilledet hurtigt forsvinder når man bevæger sig væk fra den anden enhed og at videooverførslen fra den ene enhed til den anden ofte skaber problemer med lydkvalitet og -rækkevidde. Anbefalingen herfra er derfor at man vælger en simpler model med virkelig god lyd!

Derfor er en babyalarm god i hjemmet

En babyalarm kan give forældrene en masse frihed. Med en babyalarm behøver du ikke at sidde foran babys værelse og lytte efter om alt er som det skal være, i stedet kan du lave alle de andre ting, der også skal gøres.  Du får nemlig besked, så snart baby siger et pip.

Mens baby sover er det nemlig det bedste tidspunkt for dig at gøre alle de ting, som kan være  lidt svære med en baby på armen. Eksempelvis får du tid til at lave mad, gå i bad eller måske endda arbejde i haven.

De fleste babyalarmer kan også noget, som vi forældre ikke selv kan klare lige så godt; de kan nemlig holde øje med temperaturen i babys seng og sikre at det hverken bliver for varmt eller for koldt for baby at sove.

Om sommeren og om vinteren, hvor baby sover i barnevognen kan temperatur-alarmen være med til at skabe en stor tryghed hos forældrene.

Overordnet set er den bedste babyalarm en, som kan give dig både tryghed og frihed på samme tid.

Gode råd, når du skal have din første babyalarm

 • Brugervenlighed: Vær sikker på at alle kan være med. Nogle gange kan alarmen også blive for smart! Vælg en alarm du er sikker på at selv bedsteforældrene også vil kunne finde ud af at bruge. Det vil både de og jer selv blive rigtig glade for i længden. 
 • Funktioner: Sørg for at de basale funktioner virker præcis som de skal. Alle ekstrafunktionerne kan være rare at have, men det bør aldrig være dem, der afgør hvilken alarm I vælger. 
 • Rækkevidde/signal: Overvej hvordan du skal bruge babyalarmen. Alarmerne med længere rækkevidde er typisk dyrere, fordi de er med til at give dig en større tryghed. Det giver ingen mening at købe en model med en rækkevidde på 600 meter, hvis baby bare er på sit værelse, mens du er i stuen ved siden af. 
 • Strømforbrug: Hvis baby skal sove alle sine lure i et soveværelse, kan en babyalarm, som kan tilkobles en stikkontakt være smart. Hvis ikke er de babyalarmer, som er udstyret med lithiumbatterier dem, som holder strøm længst tid. 
 • Tilslutning af app: Når der følger en app med til babyalarmen åbner det typisk op for en helt masse nye muligheder og funktioner. I mange tilfælde kan det være super praktisk at kunne tjekke babyalarmen via telefonen, da vi tit har den på os alligevel. 

Skal jeg investere i en god babyalarm?

Du skal helt klart overveje om du har lidt ekstra budget til babyalarmen, således at du kan købe en af de bedre modeller. Det giver en dejlig tryghed som forældre, at vide man aldrig skulle misse et grædende barn.

Hvilken babyalarm er bedst i test?

Først og fremmest er der flere kriterier når man vælger den bedste, hvorfor vi altid anbefaler du læser vores test. Dog er vores testvinder Neonate BC 6500D, som er en yderst fremragende babyalarm.

Hvad koster en god babyalarm?

En god babyalarm koster typisk fra 500 og op til 1.500 DKK. Dog ligger de bedre typisk omkring 1.000 kroner, men der er dog også nogle babyalarmer, hvor man får rigtig meget værdi for pengene - disse finder du også i vores test.