Forside

Oversigt over gratis babypakker 2023

Line Beirholm, Tekstforfatter Tildenlille.dk

Indlægget er senest opdateret den 6 september 2023. Forfatter: Line Beirholm

Som gravid har du mulighed for at modtage flere forskellige gratis babypakker fyldt med udstyr til din baby.

I dette indlæg har vi forsøgt at liste udvalgte pakker, som man gravid kan få gavn af. Bemærk at pakkerne er omskiftelige, dette gælder både pakkernes indhold, men også hvilke forhandlere der tilbyder disse baby startpakker. Vi er meget omhyggelige i forhold til at få vores indhold opdateret, men fejl og ændringer kan forekomme.

Måske tænker du; hvorfor tilbydes disse babypakker overhovedet? Men svaret er i al sin enkelthed meget simpel. Det er et win-win koncept – firmaerne bag pakkerne får gjort opmærksom på deres produkter og forbrugeren har mulighed for at afprøve nogle forskellige produkter til baby – helt gratis.

På vegne af Tildenlille.dk håber vi at du får glæde af indlægget.

soed sovende baby

 

Babypakke fra Føtex

Føtex har et koncept de kalder for “Føtex for de små” som kan sikre at de små og ikke mindst familien modtager en række personlige fordele. Det kan være meget brugbart og du kan læse mere om konceptet her.

Føtex tilbyder også disse babypakker og indeholder ofte bleer, vådservietter, creme, bleposer, sut og noget læsemateriale. Det kræver at man tilmelder sig til nyhedsbrevet og man er gravid naturligvis. Bemærk de også tilbyder en velkomstgave, hvis man har et barn på under 3 år. Dette kan du læse meget mere om på Føtex’ hjemmeside, du besøger nemmest ved at klikke på logoet herunder og besøger kategorien “børn & leg”.


Babypakke fra Skoringen

Skoringen tilbyder også en babypakke, som de kalder for “Skoringens babypakke”. De er supersimpelt at bestille deres babypakke, som du gør online via deres hjemmeside. Når først pakken er bestilt skal den hentes i en af deres butikker inden for 14 dage, men dette får du også en bekræfigelse på via mail.

Typisk følger der bløde strømper, blød krammebold og ikke mindst en sutteklud med i pakken.

Ønsker du selv at læse mere om Skoringen, kan du klikke på nedenstående logo og derefter besøge kategorien “Børn” hvor du kan læse mere om deres muligheder.


Babypakke fra Nemlig.com

Når du besøger Nemlig.com skal du gå til deres kategori “dagligvarer”, derefter til “baby & børn”, hvor du kan finde deres babypakke. Det sker meget enkelt ved at tilmelde sig butikkens nyhedsbrev. Pakken bliver leveret sammen med din næste bestilling.

Vi har ikke kunne finde information på hvad den indeholder, men forventer at den minder meget om de pakker du har kunnet finde hos Rema 1000 og Føtex.


Babybox fra Babysam

Danmarks største babyforretning tilbyder også sine kunder en babypakke. Du skal besøge deres hjemmeside og finder en guide nederst i footeren på hjemmesiden. Det vil sige hvis du står på forsiden, skal du scrolle hele vejen ned til bunden, hvor du skal klikke på “gratis babybox”. Her opdaterer de løbende information på hvad boksen indeholder og hvordan du bestiller.

I boksen vil der typisk være en række tilbud som hele familien kan få gavn af, samt en masse brugbare gaver til den lille ny. Babysam har mange samarbejdsparntere, hvorfor vi også har hørt at netop denne boks skulle være ekstra god, uden at tale nogle ned eller op.


Baby startpakke fra PhotoCare

PhotoCare tilbyder også en startpakke. Gaven er en forevigelse af “velkommen til verden” i form af billeder – og som man siger; 1 billede siger mere end 1000 ord, så ideen bag denne babypakke er rigtig god. Det handler om at bevare livets store øjeblikke og det kan man med PhotoCare få glæde af.

Gå til deres hjemmeside og søg efter “Baby startpakke”, hvor du finder mere information om gaven.


Babypakke fra Rema1000

Rema1000 er en kendt discountkæde, der også tilbyder sine kunder babypakker. Pakken skal bestilles online eller i butikken. Vi anbefaler man gør det online ved at besøge denne side, også søger efter deres babystartpakke. Selve pakken skal afhentes fysisk i en af deres butikker. Der er en formular som skal udfyldes og natlurligvis en ønsket butik, hvor man foretrækker at afhente.

Der udleveres kun 1 babypakke pr. barn. Vi har somme tider oplever at babypakker kan stå noteret som “ikke på lager”, men de kommer altid retur igen, så hold øje.

Typiske ting pakken kan indeholde er: New born bleer, vådservietter, skumvaskueklude, sut og bamse – yderligere kan der være endnu en overraskelse i pakken, som kan variere.


Babypakke fra Ikast Etiket (Navnemærker)

Gratis babypakke med navnemærker

BESTIL HER

Hos Ikast Etiket kan du modtage 20 gratis navnemærker, som du nemt kan bruge til både tøj og ting. Mærkerne kan afhentes gratis i Ikast, men du kan også vælge at få dem tilsendt enten sammen med en anden ordre eller for en pris på 39 kroner for leveringen.

Fragten er gratis hvis du køber for mere end 179 kroner.


Babypakke fra Tuttelu

Premium bleer på abonnement

BESTIL HER

Tuttelu er et dansk start-up, der laver ekstra bløde og hudvenlige bleer, vaskeklude og vådservietter på abonnement.

Alle deres produkter er produceret i Danmark, og er af højeste kvalitet med alle anmærkninger som: Astma Allergi Nordic, Svanemærket, FSC og så er de også dermatologisk testet.

Pakken indeholder:

  • 1 pakke Infant bleer i valgfri størrelse
  • 1 pakke Infant vaskeklude
  • 1 pakke veganske vådservietter

Bemærk venligst: Startpakken er en introduktion til Tuttelus bleer. Du får produkterne gratis, men du skal dog selv betale fragten på 39 kr. Du skal selv opsige, hvis du ikke ønsker en overgang til et bleabonnement. Opsigelsen skal ske senest 2 dage inden næste levering.