Gaver til 2-årige - Find den helt rette gave
Forside

Gaver til 2-årige - Find den helt rette gave

Line Beirholm, Tekstforfatter Tildenlille.dk

Indlægget er senest opdateret den 11 oktober 2021. Forfatter: Line Beirholm

Det er en stor fryd at give gaver til små børn. Det er livsbekræftende at se et barneansigt lyse op i ét stort smil, og den helt rette gave kan være med til at sikre lige netop det. For en 2-årig behøver gaven hverken at være dyr eller funklende, og det er faktisk utroligt, hvilke gaver der viser sig at ramme helt plet. Det kan være svært at finde den helt rette gave til en 2-årig, og hvis du er i tvivl, så er du mere end velkommen til at finde inspiration blandt vores mange gode gaveideer herunder.

Vi har samlet en række af favoritterne blandt de helt små i familien og krydret det med en række kreative og nyskabende gaveideer. Der er med andre ord rig mulighed for at finde den helt perfekte gave til den 2-årige ud fra listen herunder, og det vil bringe os stor lykke, hvis det lykkes. Gaver bringer stor glæde og gavn, og vores liste indeholder en række fantastiske gaveideer, som vil gå rent ind hos alle 2-årige!

2-års alderen er ofte lig med at der ikke kan komme fart nok over feltet. De spændende områder og arealer skal alle udforskes og balancen er efterhånden ved at være udviklet så meget at det går i et hæsblæsende tempo.

Den trehjulede cykel er måske ikke så terrængående som en løbecykel som denne. Den er både god for motorikken, men er samtidigt også en fornem måde at komme hurtigt frem i landskabet for den 2-årige.

En rigtig god gaveide til den 2-årige, der indeholder en dyne, pude og sengetøj. Dynen og puden har 100% naturlig fyld – helt præcist kapok, som stammer fra kapoktræet. Det er lækre og gode materialer hele vejen igennem som der er anvendt.

Dynen måler 70×100 cm, puden måler 35×40 cm og sengetøjet kan købes i 3 forskellige farver. Stoffet der er brugt er økologisk bomuld.

Skøn plakat til de mindste. Dette fine verdenskort indeholder mange fine illustrationer, der gør plakaten velegnet til børn og de allermindste. Plakaten er en bestseller til børn, hvis man tager udgangspunkt i “de mest populære børneplakater” hos det anerkendte plakatfirma: Plakatdyr.

Se selv de fineste detaljer på plakaten via nedenstående link, der fører dig direkte videre til produktet.

Nu har du muligheden for at personliggøre de søde historier fra Min Bedste Bog. Bøgerne tager udgangspunkt i forskellige eventyr såsom “William” på tur i skoven, “William på rumrejse og “William” besøger bondegården.

Du har mulighed for at tilpasse bogen med barnets navn, hårfarve, hudfarve samt vælge navn på ven, mor eller far som indgår i historien.

Juni og juli bliver for alvor nogle fodboldmåneder i Danmark og resten af Europa. Måske er I allerede klar til slutrunden og fodboldfesten, men hvad med den 2-årige? Nu har du mulighed for at købe en super fin gave, der både er aktuel og kan personliggøres med eget navn og nummer på ryggen.

Se de fine detaljer via nedenstående link, hvor du også har mulighed for at indtaste navn og nummer på den 2-årige.

Julen er over os og det er tid til at hygge og jule. Det er der mange måder at gøre på. En nem måde er at tage en sjov julesweater på der kan bringe en lidt i stemning. Det er hyggeligt og de varmer også på de kolde dage.

Dit barn kan få sin egen søde julesweater. Det kan blandt andet være med Rudolph eller med julemanden. Der er mange muligheder og de er perfekte til den hyggelige tid.

En stilfuld og lækker barnets bog i en A4 ringbind, der giver bogen den her gode og faste kvalitet. Bogen egner sig både til piger og drenge. Alt i alt indeholder bogen 90 siders smukke håndillustrerede designs – disse designs kan du også dykke meget mere ned i, ved at besøge forhandleren via nedenstående link.

Vi tror og håber hele familien kan få glæde af denne skønne gaveide.

Her har vi de meget populære wallstickers til børneværelset, som fås i mange forskellige versioner. Dette klistermærke er med søde får som man med fordel kan placerer over sengen og benytte i “putte” kontekst.

Hvis ikke dette wallsticker appellerer til dig, så kan du se hele Wallstickerlands udvalg ved at klikke her. Du vil med sikkerhed kunne finde noget som passer ind på jeres børneværelse.

Det her er en rigtig fin og sjov gave. Højdemåleren hænges på væggen og kan så afmærkes en gang imellem, for at se hvor meget barnet vokser. Det er sjovt for barnet og hyggeligt at have hængende.

Det er en super flot plakat, prydet af luftballoner, himmel, skyer og så centimeter afmærkninger. Perfekt til alle børn, da den er pæn nok til at have hængende, inden barnet er stort nok til at blive målt på plakaten.

Find den på linket!

At være to år er en alder, hvor vi for alvor begynder at forstå og lære nogle af de elementære ting her i livet som f.eks. at lave mad. Interessen for at lave og lege med mad øges i takt med at børn ser deres forældre gøre dette dagligt.

Et sæt som dette fra Dantoy indeholder intet mindre en 51 forskellige dele. En perfekt gaveidé til den 2 årige, som elsker at lege med maden og servere de gode luft-spejleæg!

Denne søde plysbamse fra NatureZoo består af både økologisk stof og fyld, så du trygt kan lade den lille lege og bide i bamsen.

Bamsen kommer i en fin gaveæske der ligeledes er lavet af 100% genbrugspapir.

B0bles legetøj har været noget af det mest populære legetøj til børn i 2 års alderen de senere år. Det er for barnet super sjovt at hoppe rundt og sidde på disse skønne ‘b0bles’, som ikke nok med at være sjove at lege på også er gode til at udvikle barnets balanceevne og ikke mindst motorik.

Du finder blandt andet denne form fra b0bles, som vi har fundet til blot 299 kroner.

Hvis du åbner Instagram appen op og søger på gaveideer til de helt små, så vil du med garanti støde på dette uhyre populære boldbassin fra Misioo.

Børnene er helt pjattede med de mange bolde og indtryk, samt muligheden for at kaste dem på gulvet hvor mor eller far troligt samler dem op – denne type underholdning kan vare ved i uendelighed.

Datoen barnet kommer til verden på glemmer man som forældre aldrig. Det er en stor dag –  og barnets vægt, højde og endda eksakte tidspunkt fødslen sker, alt sammen sjove fakta at huske på.

Med dette wallsticker kan i pynte børneværelset med disse sjove facts, og dermed gøre børneværelset lidt mere interessant. De fås i mange forskellige versioner, så i kan finde noget der passer ind i jeres stil.

Bondegården fra KREA stikker mange år tilbage, men det gør blot at man kan slå fast med syvtommersøm, at den nok næppe går af mode lige foreløbigt.

Lad barnet lege med de små dyr og lukke kørende ud på græs, for derefter at stille dem tilbage i stalden. Mulighederne for at komme på sjove lege med en gård som denne er nærmest uendelige.

Det er meget sjovt at følge barnets højde, og få et visuelt indtryk af hvor hurtigt det faktisk går med at vokse. Det er samtidig også sjovt for barnet selv, og børn synes altid det er spændende at blive målt for at se om de er vokset.

Klistermærket her er blot en simpelt lineal som kan klistres på væggen i børneværelset og er lidt sjovere at måle sig op af, end de klassiske streger man blot sætter på dørkarmen.

En legetunnel kan danne rammerne om mange sjove lege, hvor det for alvor bliver rigtig sjovt når hverken mor eller far kan jagt den 2-årige gennem tunnelen. På denne måde får den 2-årige sit eget lille sted, hvor ingen andre kommer ind. Mulighederne for forskellige lege er nærmest uendelige med en sjov tunnel som denne. En oplagt gave til det aktive barn.

Tunnelen koster blot 199 kroner og er derfor meget oplagt som fødselsdagsgave til den 2-årige.

Gurli Gris kan man ikke få nok af – de sjove serier på tv, de søde bamser og nu en hyggelig fortælling om da Gurli Gris var en tur i legeland. Bogen rammer hovedet på sømmet ift. en gave som den 2-årige sætter stor pris på – en fortælling som godt kan tåle at blive genfortalt nogle gange.

Den skønne historie om Gurli Gris i Legeland fåes til blot 99 kroner, som gør at den matcher de flestes gavebudget til en 2 års fødselsdag.

Jungle Adventure sættet fra Briste Blocks er til den kreative lille person, som elsker at sammensætte forskellige elementer med uendelige muligheder.

Sættet her består af junglefigurer og planter, som sættes sammen på kryds og tværs alt efter kreativiteten, som vi alle ved er rigtig stor hos 2 årige.

Disse søde og farverige tumlesten fra B0bles har vist sig at være mere end populære over de sidste par år.

Tumlestenene er et fantastisk stykke legetøj til de 2 årige, som for alvor kan styrke deres balanceevne ved at hoppe og gå fra sten til sten. Så hvis du ikke kan finde på noget at give den 2-årige i fødselsdagsgave, så kunne dette være et oplagt gavevalg.

Selvom barnet fylder 2 år, så er der ingen tvivl om at en bamse stadig kan være rar at have ved sig, især når der skal puttes lidt ekstra under dynen eller når børneprogrammet på tv’et bliver spændende.

En oplagt gaveidé til den 2-årige kunne derfor meget let være denne søde bamse “Buddy Bunny”. En sød og kærlig bamse, som er fremstillet i et behageligt materiale, som gør den ekstra rar at putte med.

Peter Plys er en af de mest velkendte tegneseriefigurer i Danmark. Alle børn elsker peter plys, og derfor er det også den ideelle gave til børneværelset.
Leder du derfor efter en gave til en 2-årig, så er wallstickers helt klart en mulighed.

Wallstickers er blevet meget populære, og hos Wallstickerland.dk har de et stort udvalg af alt du kan forestille dig til børneværelset. Så falder denne ikke i din smag, så skal du ikke lede længe derinde for at finde noget der gør.

To års alderen er en alder hvor leg fylder meget, gerne leg som foregår på gulvet og her kan det være yderst oplagt med et legetæppe som dette. Traktorerne som suser rundt eller når Paw Patrol er på patrujle – muligheder for leg er ubegrænset, men underlaget gør det super behageligt for barnet at lege i timevis.

Vi har fundet legetæppet fra Filibabba i mørkeblå, som kan købes til en pris på 650 kroner.

Det er tid til at besøge bondegården og alle dens dyr. Lær om dyrene og livet på en bondegård, hvor barnet aktivt bliver inddraget i historien. Med Min Bedste Bog har du nemlig mulighed for at personliggøre historier med barnet navn.

En god gaveidé der bidrager med stimulering og læring hos barnet.

Hammerspillet med den dertilhørende xylofon er et fantastisk stykke legetøj til at udvikle og fremme de fine motoriske færdigheder hos den 2 årige. Sættet kan bruges både som sæt, men kan også deles op og leges med uafhængigt af hinanden.

Et godt sæt legetøj, som kan holde de fleste 2-årige underholdt i lang tid ad gangen.

En sansegynge er en opfindelse, som har rigtig mange anvendelsesmuligheder. Ikke nok med at være behagelig at ligge i, så kan den også bruges til sjov og spas, hvor snoreture og stille gyngen kan være rigtig sjovt.

De mindste børn kan ligeledes også godt lide at sove til middag i en sådan en, så hvis parret til den 2 årige overvejer at få et barn mere, så kan sansegyngen (læs mere om sansegynger her) også anvendes her.

Bamse er for mange synonym for barndommen hvor Bamse og Kylling spillede en stor rolle hos mange børn. Det gør Bamse og Kylling stadig den dag i dag, hvor en bamse som denne både kan skabe rammerne omkring megen sjov, men også være tryghedsskabende.

Bamsen er en oplagt gave til en 2-årig, da den kan erhverves for blot 85 kroner.

Hvis du faldt for bamsen ovenfor, så er det vist sikkert at sige, at der ingen Bamse er uden Kylling, så derfor har vi også fundet en elegant og sød udgave af den populære Kylling.

Kylling er ligesom Bamse produceret i dejlige materialer, som gør den dejlig at lege med, men også ligge at putte med. Kylling koster alene 85 kroner som bamse, men du kan så få et sødt sæt for 170 kroner.

Musik fylder meget hos børn, som gerne både danser og nynner melodier, selvom det ikke altid lyder helt fremragende, så er det om ikke andet rigtig sødt.

Musik er en god ting til den lille. Et stykke legetøj som dette, hvor barnet får mulighed for at lege med de forskellige lyde og derved styrke deres evne til at lytte og sammensætte lyde er helt ideelt.

Gå-motorcyklen er en ideel gave til den 2-årige, som elsker at suse rundt. Det kæreste eje vil du opleve bliver parkeret alle steder i huset, men én ting er sikkert – den 2-årige ved altid hvor scooteren er parkeret.

Du får med en gå-motorcykel som denne utrolig meget leg for pengene. Et stykke legetøj som oftest ses gå i arv af den simple grund at den simpelthen er super populær, så populær at barnet helst så scooteren komme med i seng.

Den perfekt gave for fartglade krudtugler.

H.C. Andersen er en folkehelt. Vi kender alle mange af hans fantastiske eventyr, som vi måske var heldige at få læst op som børn.

Her får du en gaveidé som kan vare ved i mange år. De mange smukke og autentiske eventyr samlet i en samling, med dertilhørende personlig indgravering gør både gaven yderst brugbar, men også rigtig personlig.

Hvis man skal finde en af de mere klassiske børnebøger, så er historien om muldvarpen der ønskede at vide hvem som havde lavet lort på dens hoved en klassiker.

En sød og dragende fortælling om muldvarpen, som kan få mange gode grin og stunder frem hos barnet i 2-3 års alderen. Bogen indeholder ligeledes gode billeder, som får smilet frem hos store og små.

Badet kan godt trænge til lidt ekstra underholdning til tider hvis du spørger den 2-årige. Med en aktivitets båd som denne, så kan den 2 årige tage på en spændende fisketur i badekaret.

Sættet indeholder aftagelig kabine, sejl, fiskekrog, fisker, fisk, søstjerne og en skildpadde. Alle farverne i legetøjet er frugtfarve, samt fremstillet i bæredygtigt træ.

Find Holger er en vaske ægte klassiker, som gang på gang kan danne rammerne om nogle hyggelige stunder, hvor hjernen arbejder på højtryk med at analysere de mange forskellige indtryk, samtidigt med at der aktivt ledes efter den altid flygtige Holger, som på hver side har fundet et nyt sted at gemme sig.

Bogen går aldrig af mode og er en fantastisk bog, som sammen med sjov skaber rammerne om en lærerig oplevelse, som udvikler barnet på mange områder.

KREA har skabt disse klassiske og altid sjove bondegårds dyr, som den 2-årige efterhånden kender ret godt. Muh, pryh og grynt – lydende er på plads, hvorfor at det også bliver ekstra sjovt at underholde, samt lege med de spændende dyr som disse.

Sættet stiller nærmest garanti for mange sjove og lærerige stunder og alt dette kan erhverves for blot 229, hvilket gør det til en oplagt gave til den 2 årige.

At skabe den rette stemning i børneværelset kan betyde rigtig meget for barnets lyst til at opholde sig i rummet. Dette gør sig både gældende ift. leg, men også det at skulle sove selv – det handler nemlig om at skabe nogle behagelige trygge rammer, som barnet værdsætter.

Med wallstickers som disse, så kan du pynte børneværelset til den 2-årige super elegant op. En fantastisk og anderledes gave til den 2-årige.

Skumgulv er en oplagt gaveidé at give til de legende 2-årige børn. Mange timer i døgnet er forbundet med at opholde sig på gulvniveau at være kreativ med de mange forskellige typer af legetøj man efterhånden har fået sig anskaffet i en alder af 2.

Skumgulvet er rigtig anvendeligt og til prisen får man rigtig megen værdi. Du kan købe gulvet til blot 99 kroner, som er en yderst favorable pris.

Det skader aldrig at have et ekstra sæt sengetøj på lager, da 2 års alderen snart byder på den spændende fase hvor bleen skal af. Om ikke andet er dette sæt perfekt til den 2 årige dreng.

Sættet er fremstillet i fineste kvalitet og er rigtig skønt for barnet at sove med.

Rasmus Klump er en stor karakter blandt unge, hvorfor at man også har valgt at fra Nordahl Andersens side at fremstille dette søde og fantastiske bestik. Sættet har nogle rigtig gode håndtag samtidigt med at det ligeledes er rigtig sødt.

Størrelsen på bestikket gør det rigtigt anvendelig for den 2-årige. Kan købes til blot 350 kroner, som er en god pris for et sæt af denne kvalitet.

Her har vi endnu et wallsticker til børneværelset med Peter Plys. Denne version er dog en del større, og er mere et billede end den forrige sammensætning af de forskellige tegnefilms figurer.

Klistermærket er perfekt til at hænge over tremmesengen så babyen har noget at kigge på, eller så forældrene kan bruge det som hjælp til at fortælle godnathistorier.

Det er dejligt som 2-årig at have et sted hvor man kan lege med sine ting uden at det behøver at være på sofabordet eller gulvet. Dette bord fra Kids Koncept er rigtig flot og giver muligheden for at have det stående på barnets værelse, hvor det både kan fungere som natbord samt et bord til leg og opbevaring.

Bordet er rigtigt billigt, hvor du kun skal af med 149 kroner for dette søde bord.

En gyngehest, eller som i dette tilfælde en gynge’elefant’ er en fantastisk måde at få et barn til at slappe af på, samtidigt med at det ikke mindst er sjovt, men også styrker barnets motoriske færdigheder og balanceevne.

Hvis vi skal fremhæve en gaveidé, som kan være tryghedsskabende, så kommer man næppe uden om denne store Roommate hundepude, som er intet mindre end 195 cm lang.

Det er for alvor en ægte kramme og nusse pude, som man ikke lige sådan vokser fra. Trods den store størrelse, så koster denne hundepude blot 549 kroner.

Opbevaring er alfa omega hvis man gerne vil undgå at man hver anden dag træder på en LEGO klods. Her har man kombineret muligheden for at sidde behageligt samtidigt med en funktionel opbevaringsmulighed, som kan rumme rigtig meget legetøj.

En god måde at pynte børneværelset på, men samtidigt også givende for at lære barnet om oprydning. Puffen med opbevaring koster blot 299 kroner og en en oplagt gaveidé til den 2-årige.

Barnets udvikling fra 1 til 2 år sker hurtigt. Dermed vokser barnet også rigtig meget. Dette kan måske betyde at den første babydyne er ved at være en tand for lille, hvorfor at det måske er tid til en lidt større juniordyne – se vores juniordyne guide.

Dynen her er en helårsdyne, som er af højeste kvalitet og rigtig behagelig. Den koster 699 kroner, men må siges at være alle pengene værd.

Fødselsdagstoget er en anvendelig gave til fødselsdagen, hvor toget er med tydelig spor af H.C. Andersen. På toget er afbilledet nogle af de mest ikoniske H.C. Andersen figurer.

Toget kommer med tal, sådan at du selv kan sammensætte det og bruge det til andet end blot en 2 års fødselsdag.

Hoppebolde er for mange børn rigtig sjove – det giver mulighed for på en helt ny måde at komme frem i landskabet. En sand fest for ethvert barn som prøver en hoppebold for første gang.

Hoppebolde er ydermere rigtig gode for barnets balanceevne. Prisen er også meget overkommelig, hvor du kan anskaffe dig denne for blot 98 kroner.

Hoppebolden overfor var nok primært henvendt til den 2-årige dreng, men pigerne skal selvfølgelig heller ikke snydes.

Vi har fundet hoppebolden magen til ovenstående model, men denne gang blot i en rød farve, som måske matcher lidt bedre til den 2-årige pige.

Hvis der er noget mange 2-årige elsker, så er det søde sager og ikke mindst kage. Kærligheden til kage gør netop også, at det kan være rigtigt sjovt at lege at man bager kager, hvilket også gør dette søde cupcake sæt fra Melissa & Doug helt oplagt som gaveidé til den 2-årige.

Lav en række forskellige ‘sand’cupcakes, som brug den medfølgende tube til at pyntekagerne og ikke mindst udvikle finmotorikken.

Hvis man ikke nødvendigvis er på udkig efter legetøj, men nærmere en gave som kan følge barnet flere år i fremtiden, så kunne en forkromet flagstang som denne være et oplagt gavevalg.

Hvis du ønsker det, så er der også mulighed for at få indgraveret barnets navn, fødselsdato eller noget helt trejde når du bestiller flagstangen. En mere personlig gave til den 2-årige, som helt sikkert kan være med til at fejre de mange kommende fødselsdage.

At spare penge op har aldrig været nogen helt dum idé. Tilmed at lære det som barn kan også være en super godt, men for rigtigt at forstå det med at spare op, så kræver det en sparebøsse.

Vi har her fundet en sparebøsse, som forestiller en ugle. En sjov og anderledes sparebøsse, som kan være en fantastisk gave til den 2-årige.

Bamser er for mange børn en tryghedsskabende ven, som ofte følger med hvor end turen går hen, men også fungerer som den bedst tænkelige putte-makker. Denne Teddy Cream kanin er en dejlig lille sød bamse, som fødselaren helt sikkert vil sætte stor pris på.

Bamsen har vi fundet hos Abeungen, hvor den blot koster 248 kroner, som er en rigtig fin pris for en bamse af denne kvalitet.

Det er meget forskelligt hvorvidt børn er vild med at bade eller ej, men uanset hvor vild man er med at sidde i badekaret, så kan noget sjovt legetøj altid få tankerne et lidt andet sted hen når man først er kommet i baljen. Disse badeænder er rigtig søde og har mange skønne træk, som gør dem rigtig sjove at lege med, hvorfor barnet hurtigt glemmer at de ikke er så vilde med at bade.

En skøn gave, som blot koster 99 kroner.

Alf er en sutteklud som både er blød og dejlig at nusse med for barnet. Den fungerer som en tryghedsskabende bedste ven når middagsluren skal klares eller hvis man blot er lidt ked af det, så er det rart at have en god ven at kramme med.

Bamsen er fremstillet i gode materialer, som gør den rar at holde ved. Den tåler vask ved 40 grader.

Minder er altid fantastiske at have uanset alder, men det er altid svært at gå tilbage i tiden og tage de billeder man gerne ville have haft. Et fotoalbum som dette, som er afbilledet med Kaj & Andrea er en skøn gaveidé til barnet, som kan skabe stor glæde flere år frem i tiden.

Der er mulighed for at få graveret barnets navn på forsiden af fotoalbummet, bemærk dog at dette forlænger leveringstiden med 5 dage.

Der findes et stort udvalg af søde bamser, men denne lille elefant er bestemt i kategorien over de sødeste bamser. En bamse hvor de store øre er sjove at lege med, samtidigt med at det måske hurtigt bliver den 2-åriges bedste ven.

Elefanten er fremstillet i dejlige materialer og tåler også vaskemaskine.

At sidde omkring et teselskab kan være yderst hyggeligt – det kan du være helt sikker på at den 2-årige pige også synes. Dette te-sæt i tin består af intet mindre end 15 dele, hvor der blandt andet er tekande med låg, 4 kopper, 4 tallerkner, 4 underkopper og en flot serveringsbakke.

Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at invitere gæsterne over til te. Forvent at dette er en begivenhed i kommer til at fejre en del gange, da dette sæt er uhyre populært blandt de 2 årige.

Lær at tælle til 10 med Cirkeline, Ingolf og Frederik. Bogen er velegnet til den 2-årige, som før eller siden skal lære at tælle til 10. Bogen er en tælle-billedbog, hvor billederne er fra det kærlige Cirkelines univers.

Bogen går næppe af mode og kan genanvendes hvis der er flere børn på vej. Bogen er en rigtig supplements gave til fødselsdagen eller blot som en mindre gave, da den blot koster 49 kroner.

Det er rart at have noget at fokusere på mens bleen skal skiftes eller når middagsluren skal klares. Denne uro har mange elementer, som alle er afbilledet fra Noahs Ark og derved indeholder mange dyr man både kan tale om og lære navnene på stille og roligt.

Uroen koster 234 kroner og er en rigtig fin gave til den 2-åriges fødselsdag eller som julegave. Se også vores bedst i test uro her.

Alfons Åberg er for alvor en klassiker, som de fleste af os nok kender fra vores barndom. Alfons Åberg er dog på ingen måde gået af mode, og den lidt atypiske men rigtig søde figur fåes her som en sød bamse, hvor man nærmest ikke kan andet end at holde af den.

Det store hoved gør bamsen rigtig dejlig at kramme for et barn. Bamsen koster 199 kroner.

Pulsespil er en god måde at udvikle barnets evner til at tænke kreativt og sætte de mange muligheder sammen. Dog skal pulsespil helst være sjove at lege med og gerne være afbilledet med noget som barnet kan forholde sig til.

Dette puslespil tager afsæt i den søde elefant Bodil fra Far til fire, som kan erhverves til blot 138 kroner.

Det kan være svært at blive enig om hvilken af de tre fra Bamse og Kylling som er den sødeste, men der er dog ingen tvivl om at ælling kan noget helt særligt med dets søde ansigtsudtryk. Bamsen her er dejlig blød og en rigtig god kramme-ven til den 2 årige.

Hvis du mangler en god fødselsdag- eller julegave til den 2-årige, så kunne denne bamse til blot 85 kroner være rigtig oplagt.

Cirkeline og den klassiske tændstiksæske er noget de fleste kan huske at have set i deres barndom. Cirkeline får du her i en bamseudgave, hvor den klassiske tændstiksæske selvfølgelig følger med, sådan at Cirkeline kan ligge og putte sig i den.

Bamsen er cirka 25 cm høj. Prisen for bamsen er 218 kroner, altså en fin pris til en gave til barnet på 2 år. 

Skal man vælge et sikkert stykke legetøj til en 2-årig dreng, kan man gå med Paw Patrol som hovedperson. Her er det med en sej politibil, som hurtigt kan sætte gang i nogle sjove og kreative lege på værelsesgulvet.

Se alt hvad sættet her indeholder via nedenstående link og bliv yderligere inspireret af Paw Patrol bilen.

Den perfekte gave til en 2-årig

Mange mennesker mener, at det er det nemmeste og mest naturlige i hele verden at finde gaver til 2-årige og andre, mindre børn. Der er uendelig mange muligheder, og det drejer sig bare om at vælge den gave, man synes bedst om. Sådan er det dog ikke alle, der har det med gaver, og derfor håber vi meget, at vores liste over gode gaveideer til 2-årige har været en kilde til inspiration, hvis du ikke aner, hvad du skal forære.

Når man er på bar bund er det en god idé at vende tilbage til de essentielle ting, som børnene altid mangler og ønsker sig. Her er det f.eks. aldrig af vejen at forære den 2-årige legetøj og bøger, der kan bruges til højtlæsning. Eller man kan vælge at forære barnet noget praktisk tøj eller smarte stykker udstyr, der kan gøre livet lettere for forældrene. Det er i den forbindelse bare vigtigt at huske på, at barnet gerne skal se sin fødselsdag som en festdag. Dermed bør du altid have en gave klar, der er målrettet barnets sanser – her er legetøj og bamser altid en god ting.

Personlige gaver til 2-årige kan være svære at finde

Når man giver en gave, vil man i langt de fleste tilfælde gerne finde noget, som virker personligt og reelt. Dette gælder, når man køber fødselsdagsgaver såvel som bryllupsgaver, og det er heller ikke anderledes, når man køber gaver til 2-årige. Her er den helt store forskel dog, at det er forældrene, der for alvor sætter pris på de personlige gaver, mens barnet er mere eller mindre ligeglad.

Den personlige gave til 2-årige er derfor ikke en helt nem størrelse, og det drejer sig måske i virkeligheden mere om at finde en gave, som forældrene synes er meget personlig. Her kan det være gavnligt at inddrage minder og erfaringer, som man har haft sammen med familien og barnet, og hvis man er meget kreativ burde der let kunne drages nogle paralleller mellem en materiel gave og en personlig hilsen. Som sagt: Barnet er mere eller mindre ligeglad, hvor personlig gaven er, men hvis man kan skabe en vinkel, der gør gaven mere personlig, så er det alle dage at foretrække.

Fødselsdagsgaverne er årets højdepunkt for børn

Hvis du ikke allerede har oplevet et barneansigt, der lyser op i ét stort smil, så er det bare med at finde en god fødselsdagsgave til den 2-årige dreng eller pige. Fødselsdagsgaverne er årets højdepunkt for familiens mindste medlemmer, og når man er 2 år gammel, så har man fået en idé om, hvad ens fødselsdag går ud på. Selvfølgelig er det slet ikke det samme, som når barnet bliver 4 eller 5 år gammel, men allerede tidligt er det fint at gøre noget særligt ud af den gave, man giver den 2-årige.

Hvad skal man købe, og hvor meget skal det koste? Det er i høj grad et temperamentsspørgsmål, der afhænger af det gavebudget, I kan præstere. En god gave til en 2-årig er ikke nødvendigvis en dyr gave, og forældrene sætter helt klart tanken bag gaven højere end selve gaven. Man går dog aldrig galt i byen, hvis man vælger det legetøj, som barnet elsker at lege med, og hvis der tilmed er råd til et lækkert stykke tøj, så er hele familien lykkelige. Det behøver ikke være stort og fancy – så længe barnet drager gavn af det, så er det en fantastisk fødselsdagsgave til en 2-årig.

Lad dig inspirere fra alle sider, når du køber gave til den 2-årige

Tvivl er aldrig en god følelse, og når det handler om tvivlen om, hvorvidt den gave til den 2-årige, man tænker på, er den helt rigtige, så er gode råd normalt dyre. Der er dog stor hjælp at hente, og det handler bare om at lade sig inspirere af alle de gode gaveideer til 2-årige, som man bliver præsenteret for. Her på siden har vi samlet det bedste udsnit af genstandene på markedet, der henvender sig til aldersgruppen – men der er mange, mange flere gode ideer at hente rundt omkring. Det er ingen skam at lade sig inspirere af andre, og det handler bare om at suge alle indtryk til sig.

Vi håber, at du har fundet den helt perfekte gave til den 2-årige, du ønsker at forkæle, ud fra vores liste. Vi lever for at komme med gode gaveideer, der kan føres ud i livet, og vi er helt sikre på, at din gave nok skal blive en stor succes.