Forside

Graviditetspude - Find 8 af de bedste herunder

Line Beirholm, Tekstforfatter Tildenlille.dk

Indlægget er senest opdateret den 29 november 2021. Forfatter: Line Beirholm

graviditetspude test
Testvinder
foss flakes graviditetspude

TESTVINDER: FossFlakes Superior Comfort

En klar kunde favorit, der især vinder på komfort. Du får her en graviditetspude i slidstærkt materiale og oeko-tex certificeret bomuldsbetræk.

Gå til forhandler
Bedste graviditetspude

Bedste graviditetspude

Pris
Billigst hos
Gå til
 • hvid uformet graviditetspude
  FossFlakes Superior Comfort
  Pris: 1.349 kr.
  Billigst hos: Buump.com
 • doomoo graviditetspude med bjoerne
  Doomoo (bedst til pris)
  Pris: 449 kr.
  Billigst hos: Mammashop.dk
 • blaa graviditetspude
  Bbhugme (premium valg)
  Pris: 949 kr.
  Billigst hos: Babysam.dk
 • graa full body graviditetspude
  Chicco (full body pude)
  Pris: 668 kr.
  Billigst hos: Babyshower.dk
 • graviditetspude med moenster
  Babymoov (multifunktionel)
  Pris: 699 kr.
  Billigst hos: Coop.dk
 • Toby graviditetspude fra Terapy – Ergonomisk sækkestolspude former sig efter kroppen
  Toby fra Terapy (fleksibel)
  Pris: 699 kr.
  Billigst hos: Legebutikken.dk
 • doomoo graviditetspude draaber
  Doomoo (fast form)
  Pris: 427 kr.
  Billigst hos: Computersalg.dk
 • That’s Mine Ammepude – ekstra stor
  That’s Mine Ammepude – ekstra stor
  Pris: 467 kr.
  Billigst hos: Coolshop.dk

Herunder finder du 8 af de bedste graviditetspuder

Som gravid har du brug for en støttende pude, der kan aflaste din krop i forbindelse søvn og hvile. Den tyngende mave og smerter fra bækkenbunden kan gøre det svært for dig at finde en behagelige stilling i sofaen eller senge.

Med en stor sovepude til gravide, der er skabt til konturerne af din krop, kommer du til at sove meget bedre hver nat. Du kan bruge puden i forskellige forbindelser, og den er det uundværlige tilbehør, når du vil have maksimal trivsel igennem hele graviditeten.

Herunder finder du en graviditetspude test, som hjælper dig med at udpege dén model, der matcher dine ønsker og komfortbehov.

Denne graviditetspude test indeholder:

 • Et overskueligt og nemt overblik over nogle af markedets bedste graviditetspuder.
 • En guide til, hvordan du vælger den helt rigtige graviditetspude.
 • Gode råd og tips til når du skal købe en graviditetspude.

Bemærk venligst: Ingen af de udvalgte graviditetspuder på nedenstående liste er testet af holdet bag Tildenlille.dk. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugerne. Dermed finder du nogle af markedets bedste graviditetspuder på ét samlet sted uden at skulle røre en finger.


1. FossFlakes Superior Comfort – Testvinder

 • 100% økologiske og sundhedsvenlige materialer
 • Helkropsmodel
 • Kan bruges både som graviditets- og ammepude

foss flakes graviditetspude

i samarbejde med PriceRunner

Testresultater

Vil du have den mest slidstærke, skumfaste og komfortable graviditetspude, skal du vælge denne kvalitetsmodel fra FossFlakes. Puden anmeldes med 4,8/5 stjerner af kunderne hos MammaShop.dk.

Både fyld og jersey betrækket er lavet i 100% Oeko-Tex certificeret bomuld.

Om FossFlakes

Når du skal vælge sovepude, skal du forholde dig til materialer og design. Der findes små puder, der er designet til primært at støtte maven, og så findes der helkropspuderne. FossFlakes Superior Comfort hører til de populære helkropspuder. Den er formet som et U, så du kan hvile dig og slappe af i komfortable og trygge rammer.

Det føles rart, at du ikke kun har en graviditetspude til at ligge med foran dig, når du ligger på siden, men at du bogstaveligt talt kan svøbe dig ind i puden. Med en U-formet pude får du støtte om både hofter, mave og nakke. Den skumfaste pude er lavet til at blive brugt i mange måneder.

Den holder sin form, uanset hvor meget du bruger den hver dag.

FossFlakes Superior Comfort er designet til at tilgodese dine komfortbehov, og den er udviklet med respekt for din sundhed. Hvert et materiale i puden er 100% økologisk. Både betræk og fyld er mærket med den eftertragtede Oeko-Tex Class 1 ordning, der fortæller, at produktion og fremstilling af materialer er sket på miljøvenlig vis.

Det giver dig ro at vide, at du ligger i de mest behagelige forhold, uden du skal bekymre dig om kemi eller skadelige stoffer i puden.

Overfladerne på sovepuder til gravide vil blive nusset med tiden. Du kan lyne betrækket af på din FossFlakes pude og vaske det i maskinen ved 60 grader. Herved vedligeholder du kvaliteten på din pude, og du forlænger dens levetid.

Du kan også bruge din graviditetspude, når din baby er kommet til verden. Her kan du have den fleksible pude vinklet om dig, mens du sidder i sofa eller i skrædderstilling. ”Armene” på puden kan bruges som ammepude, hvor dit lille barn kan ligge sikkert og stabilt.

Når du vælger det bedste produkt fra en graviditetspude test, får du størst anvendelsesværdi med din pude. Det er dig, der bestemmer, hvordan FossFlakes skal anvendes, og hvor den skal bruges.

Udvalgte specifikationer

 • Betrækket kan vaskes ved 60 grader
 • Både betræk og pude er mærket med Oeko-Tex Class 1
 • Kan købes på tilbud

2. DooMoo graviditets- og ammepude – Bedst til prisen

 • Skarp pris
 • Populær hos forbrugerne
 • Betræk af økologisk bomuldsstrik

graviditetspude med moenster

i samarbejde med PriceRunner

Der kan være mange penge at spare, når du går efter de budgetvenlige kvalitetspuder til graviditet. Vælger du denne model fra DooMoo, får du en solid, fleksibel og alsidig pude, der kan købes til en skarp pris. Den kåres med 4,7/5 stjerner af forbrugere hos Google Shopping.

Om DooMoo graviditets- og ammepude

DooMoo er et populært produktmærke, som mange småbørnsfamilier går efter, når der skal købes basisudstyr. Fælles for alle DooMoo produkter er, at der er lagt vægt på din komfort og anvendelsesglæde i udviklingen af hvert et design.

Graviditets- og ammepuden fra DooMoo er lavet til at kunne bruges i både U-form og i lige udgave. Til søvn kan det være mest komfortabelt at rette puden ud, så du kan ligge med det ene ben hævet optimalt hævet. Denne liggeposition lindrer ømhed og smerter i bækkenbunden, og den gør det meget mere behageligt for dig at ligge ned.

Puden er fyldt op af små EPS-kugler. Det er dem, der er årsagen til, at puden vil forme sig efter dine bevægelser og positioner. Kuglerne giver en lydløs anvendelse, når de bevæger sig mod hinanden.

Du skal være opmærksom på, at kugler kan miste luft i takt med, at puden anvendes. Dette element er der tænkt over fra producentens side af.

Det er muligt at fylde pude op med ekstra kugler, så den altid har den mest korrekte fylde og volumen.

Du kan købe løse EPS-kugler fra DooMoo, så du kan få glæde af din kvalitetspude igennem hele graviditeten.

Det betydningsfulde ved at vælge en graviditetspude med kugler er, at dette fyld har en naturlig, antibakteriel virkning. Du kan skabe det mest sunde og hygiejniske sove- og ammemiljø, når du vælger en allergivenlig sovepude.

Det bløde og slidstærke betræk af bomuld kan tages af og vaskes ved 30 grader i maskinen.

DooMoo sovepuden til gravide sælges til en skarp pris, så du kan spare penge og få råd til alt det andet uundværlige basisudstyr, som du og din baby har brug for.

Udvalgte specifikationer

 • Puden kan genopfyldes med ekstra EPS-kugler (købes separat)
 • Mange anvendelsesmuligheder
 • Kan bruges igennem hele graviditeten og til amning
 • Måler 180cm i udfoldet tilstand

3. Bbhugme graviditets- og ammepude – Premium valg

 • Udviklet i samarbejde med kvindelige kiropraktorer
 • Multifunktionel pude

blaa graviditetspude

i samarbejde med PriceRunner

Der findes mange udgaver og designs af komfort- og sovepuder til gravide. Nogle af dem er fremstillet til aflastning af tyngden fra maven, mens andre modeller er lavet i multifunktionelle designs og kan bruges til både aflastning og amning.
Vil du have størst anvendelsesværdi og mest glæde af din pude, skal du vælge en kombineret graviditets- og ammepude.

Om Bbhugme graviditetspuden

Produktnavnet ”Bbghugme” fortæller meget rammende, hvad der er formålet med designet og valget af materialer. Den aflange og alsidige graviditetspude er lavet til at kramme og putte dig komfortabelt.

Med det bløde bomuldsmateriale kan du slappe helt af uanset årstiden. Puden kan bruges i sofaen, i sengen, i lænestolen eller et helt fjerde sted.

Det unikke og enestående ved Bbhugeme er, at den er designet af kvindelige kiropraktorer, der både har det personlige og det faglige blik for, hvordan den allerbedste pude til gravide skal udformes.

Bbhugme adskiller sig på flere måder fra mange af de andre produkter, du finder i en graviditetspude test. Puden er regulerbar både i tykkelse og i længde. I hver af enderne på puden sidder der en silikonering, som du kan bruge til at indstille tykkelsen og længden. Dette er praktisk, når du vil bruge Bbhugme både til søvn, hvile og til amning.

Den funktionelle graviditets- og ammepude ligger i den dyre ende af prisskalaen. Den er en anelse dyrere end mange af de andre kvalitetsmodeller, som du finder i graviditetspude tests. Du får masser af værdi og mange egenskaber for pengene, når du vælger Bbhugme.

Betrækket til puden kan vælges i forskellige farver, så du kan få den mest personlige sovepude til dig selv i forbindelse med din graviditet.

Udvalgte specifikationer

 • Udviklet i samarbejde med kvindelige kiropraktorer
 • Du kan nemt justere både tykkelse og længde af puden
 • Multifunktionel pude
 • Kan vælges i forskellige farver
 • Pudebetrækket kan vaskes ved 60 grader i maskinen

4. Chicco pude til graviditet – full body pude

 • Polstring, der tager hensyn til din gravide krop
 • Fyld af polyesterfibre

full body graviditetspude

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
668,00 668,00 Gå til butik

Om Chicco graviditetspude

Det kan virke uoverskueligt at skulle vælge sove- og komfortpude til din graviditet. Når du søger frit på nettet, finder du et hav af modeller fra både danske og udenlandske brands. Alle produkter markedsføres positivt, og dette kan komplicere dit arbejde med at vælge den bedste pude.

Med en graviditetspude test bliver det nemt, enkelt og effektivt for dig at udpege den helt rette model.

Generes du af smerter i underlivet og bækkenbunden? Eller er du så heldig, at din baby vokser sig til at have en sund og høj kampvægt i maven?

I begge tilfælde vil der være brug for støtte om maven og aflastning for ryg og lænd dag og nat.

Chicco puden er lavet i et funktionelt, 3delt design. Det vil sige, at hver en udformning på puden er nøje skabt i forhold til dine kropskonturer.

Ovenfor midten på puden er fyldet tyndest. Her er der god plads til, at din maven kan hvile sig. Under miden af puden er der til gengæld ekstra kraftig polstring, så dit øverste ben bliver løftet optimalt op.

Du får meget nemmere ved at falde ro og få hvilet dig, når du ligger i behagelige forhold, som er skabt i henhold til dine behov for fysisk aflastning.

Der er tænkt over hver en detalje og funktion i fremstillingen af Chicco graviditetspuden. Betrækket er lavet af bomuld, der vil følges behageligt mod din hud. Er det sommer, og har du det ekstra varmt, kan du uden problemer putte dig ind i puden uden at komme til at svede.

Skulle overfladen blive beskidt eller nusset, kan det tages af og vaskes i maskinen.

Udvalgte specifikationer

 • 3delt design
 • Polstring, der tager hensyn til din gravide krop
 • Optimal støtte for både hoved, nakke, ryg, lænd og hofter
 • Kan vaskes i maskinen
 • Fyld af polyesterfibre
 • Bomuldsbetræk

5. BabyMoov graviditetspude i U-form – Billig og multifunktionel helkropspude

 • Konkurrencedygtig pris
 • Ergonomisk, 3delt design

moenstret graviditetspude

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Gå til butik

Det er de store, U-formede helkropspuder, der giver det største omfang af støtte. Vil du have en billig udgave og samtidig få en model, der er lavet af de bedste materialer, kan BabyMoov modellen være det rette valg.

Om BabyMoov

Det er en fordel for dig som forbruger og kommende mor, at der er mange producenter, der fremstiller de uundværlige sovepuder til gravide. Dette skaber konkurrence, så priserne holdes nede. Når du vil have den store udgave af de U-formede puder, vil det normalt være dem, der er de dyreste valg.

Vælger du denne kvalitetsmodel fra BabyMoov, får du den eksklusive U-pude i helkropsdesign til en pris, der svarer til en lille graviditetspude.

Med alle de ting der skal købes til familieudvidelsen, er der nok af produkter at kaste sine penge efter.

Du skal ikke gå på kompromis med hverken materialer, egenskaber eller kvalitet, når du køber BabyMoov puden.

Den er lavet med en længde på 160cm, så du kan folde puden ud til natten. Puden er udformet i et 3delt design. Herved sikres det, at både hoved, mave og ben får den støtte, der er brug for, når bækkenet og maven skal aflastes.

Det er ikke kun i løbet af graviditeten, at den funktionelle pude kommer til sin ret. Når du har født, kan BabyMoov puden bruges til amning. Det store design er med til at give de bedste ammeforhold. ”Armene” på puden er faste, så din baby kommer til at ligge højt og stabilt foran dig, når du giver bryst.

I løbet af de første 1-6 måneder af babyens liv, kan puden bruges som siddestøtte for barnet.

Der er masser af anvendelsesmuligheder med BabyMoov produktet, der sælges til en favorabel, lav pris i henhold til sit design og sine egenskaber.

Udvalgte specifikationer

 • Kan bruges til støtte, amning og som siddestøtte til din baby
 • Betræk af bomuld
 • Kan vaskes i maskinen
 • Fyld af polyesterfibre

6. Toby graviditetspude fra Terapy – Ergonomisk sækkestolspude former sig efter kroppen

 • Multifunktionel og ergonomisk sækkestolspude
 • Vaskbart betræk ved 30 ᵒC

Toby graviditetspude fra Terapy – Ergonomisk sækkestolspude former sig efter kroppen

i samarbejde med PriceRunner

Graviditetspuden fra Terapy er multifunktionel, og den kan både bruges under og efter graviditeten.

Graviditetspuden er lavet med sækkestolsfyld, som former sig efter kroppen og giver støtte under graviditeten. Efter graviditeten kan puden give støtte, når du ammer den lille.

Hvis du ønsker en ergonomisk og multifunktionel graviditetspude, kan sækkestolspuden fra Terapy være den rette for dig.

Om Terapy graviditetspuden

Terapy er kendte for at designe holdbare sækkestole i god kvalitet for både store og små. Det samme gør sig gældende for graviditetspuden fra Terapy. Fyldet i den store og aflange pude former sig efter kroppen, når du ligger på den. Det er med til at aflaste maven, ryggen og nakken, så du kan få en god nattesøvn. Du kan placere puden mellem benene og under siden af kroppen for at få aflastning.

Når barnet bliver lidt større, kan graviditetspuden også bruges som en siddestøtte til den lille. Det kan være en god hjælp, når barnet skal lære at sidde selv. Efter lidt øvelse kan barnet sidde uden støtten.

Under graviditeten, amningen eller legen med puden kan den blive snavset og beskidt. Derfor er graviditetspuden designet med et aftageligt betræk i Oeko-tex bomuld, som kan vaskes ved 30 ᵒC i vaskemaskinen.

Oeko-tex bomuld er et elastisk og blødt materiale, som føles behageligt mod huden. Kvalitetsmærket på materialet betyder, at puden ikke indeholder skadelige stoffer. Graviditetspuden er derfor blød for dig og din babys hud.

Graviditetspuden fra Terapy kommer i 15 forskellige farver. Du finder både graviditetspuden i nedtonede farver og i mere iøjnefaldende farver. Der er derfor god mulighed for at finde en farve, som falder i din personlige smag.

Udvalgte specifikationer

 • Fremstilles i Oeko-tex bomuld
 • Former sig efter kroppen
 • Støtter mave, ryg og nakke

7. DooMoo Support – Graviditetsstøttepude i fast form

 • Konkurrencedygtig pris
 • Aftageligt og vaskbart betræk

doomoo support graviditetsstoette

i samarbejde med PriceRunner

Om Doomoo Support

Hovedparten af alle sovepuder til gravide er lavet i bløde og fleksible designs. Det er lange puder, som kan foldes ud, bukkes rundt og foldes sammen. Sådan er det ikke med denne nye model fra DooMoo.

”Support” er navnet på den innovative støttepude, som er lavet i 100% fast form.

Den kan bruges på 2 forskellige måder.

Du kan have støttepuden liggende mellem dine ben, hvor den vil lette spændingen i bækkenet. Dette vil følges behageligt, når du skal sove.

Den anden måde at bruge ”Support” på er ved at have den liggende fra knæet og op under maven. Her aflastes maven, og du får samtidig frihed til at ligge mere frit med resten af kroppen.

”Support” er lavet med betræk i bomuld af ekstra blød kvalitet. Den kan bruges på alle sæsoner af året, uanset om det er koldt eller varmt udenfor.

Fyldet i graviditetspuden er lavet i polyester, der er et solidt materiale, som holder sin form nat efter nat.

Du kan vaske betrækket i maskinen ved 30 grader.

Det har stor betydning for mange kvinder, at de kan vælge udstyr til graviditet, som matcher den personlige stil. Dette behov har DooMoo blik for.

De fremstiller deres kvalitetsprodukter og støttepuder i flere varianter, så du kan vælge model i det look, der passer bedst til dig.

Udvalgte specifikationer

 • Designet i ekstra fast form
 • Kan bruges på 2 måder i liggende positioner
 • Fremstilles i 2 forskellige varianter

8. That’s Mine Ammepude – ekstra stor

That’s Mine Ammepude – ekstra stor

i samarbejde med PriceRunner

Testresultater

En ammepude i en ekstra god og stor størrelse. Dette er en af de mest populære hos Kids World. Den særligt store størrelse gør den meget anvendelig – også hvis du har tvillinger. På denne ammepude kan du have begge babyerne liggende samtidig med, at du kan hvile din krop.

Om That’s Mine Ammepude

Puden fås i flere forskellige flotte farver. Den er udformet som en stor halvmåne. I hver ende er ammepuden forsynet med en nusseklud. Dermed kan begge børn nusse på én gang. Har du et enkelt barn, så kan der både nusses og krammes med enderne. Yderstoffet er af 100 % økologisk bomuld, så det kan du roligt lade barnet gøre.

Halvmånen er gjort ekstra lang i enderne. Det betyder, at ammepuden kan bindes fast omkring kroppen. Det er super praktisk, da du så kan bevæge dig rundt, selv om du har barnet/børnene på dig.

Puden kan også bruges på andre måder. Du kan for eksempel bruge den som støtte under lænden eller den tunge mave, når du er gravid. Den kan også bruges som en sækkepude til barnet, da den kan støtte den spæde krop.

På den måde kan du få stor glæde af ammepuden fra That’s Mine både før, under og efter graviditeten. Det kan aflaste og støtte din krop – og også dit barns/dine børns. Det er vigtigt, at din krop er så godt understøttet som muligt i den periode, hvor du ammer. Her får du siddet eller ligget i nogle ubekvemme statiske stillinger i længere tid. Det kan give dig nogle ubehagelige spændinger, som er ret kedelige at have.

Desuden er det virkelig praktisk, at dit barn kan ligge på puden, eller du kan gå rundt med barnet, når puden er bundet omkring dig. Her får du en stor multifunktionel ammepude.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 82 x 87 cm
 • Yderstof: 100 % økologisk bomuld
 • Fyld: 100 % krøyerkugler

Graviditetspude test – sådan har vi udarbejdet testen

Denne bedst i test af graviditetspuder er udarbejdet i henhold til de kriterier, som anvendes hos www.thebump.com. TheBump er en webportal, der henvender sig til dig, der enten er gravid, eller som ønsker at blive det. Portalen er et digitalt opslagsværk, hvor du finder artikler, guider, blogs, testanmeldelser og produktbeskrivelser.

Når de bedste graviditetspuder anmeldes, sker det ud fra følgende kriterier:

 • Kvalitet på betræk og fyld
 • Mulighed for vask af betræk
 • Design og mulighed for at justere pasform
 • Størrelse og form
 • Pris i sammenhæng med kvalitet

Størrelse, form og design er individuelle forhold. Mens nogle har brug for en stor helkropspude, er der andre, som har brug for en mere kompakt model.

Det er primært de sundheds- og hygiejnemæssige forhold, der lægges vægt på, når der laves produktanmeldelser af puder til graviditet og amning.

Samtlige produkter i denne testanmeldelse er lavet med aftagelige betræk. Mange af produkterne giver mulighed for også at vaske puden. For dig der har overfølsomhed eller lider af husstøvmideallergi, er det bedst at vælge et produkt, hvor både fyld og betræk kan vaskes i maskinen.

Uanset hvilke behov du har, kommer det dig til gode, at du bruger en graviditetspude test, før du køber dit komfortudstyr. I en bedst i test anmeldelse kan du sammenligne de mest sunde, funktionelle og praktiske produkter på markedet, så du får mest værdi for pengene.

Hvilken form og størrelse på graviditetspude skal jeg vælge?

Der er flere forskellige former på puder at vælge imellem. Det er individuel sag, hvilken form du ønsker til din pude.

Du kan vælges mellem følgende designs:

 • Aflang
 • U-form
 • Helkropsudgave
 • Mini udgave

Model, form og størrelse har betydning for, hvor meget støtte du får fra din pude. Vil du have maksimum støtte og den største grad af komfort hele natten igennem og i løbet af dagen, skal du vælge de store helkropspuder, der er formet som et U. Disse produktudgaver er beregnet til søvn, og de fleste af dem kan foldes ud, så de kan tages rundt omkring livet. Dette er praktisk, når puden skal bruges til amning af din baby.

Har du brug for en praktisk og komfortabel pude, der primært skal aflaste tyngden fra maven, kan det være tilstrækkeligt at vælge en mini udgave.

Disse udgaver er beregnet til at bruges omkring mave og ben, når du ligger på siden. Her vil dit øverste ben blive løftet komfortabelt op, så du ikke oplever smerter i bækkenbunden.

Når du vælger en af de bedste graviditetspuder, kan du bruge den på forskellige måder og til forskellige formål. Her vil materialerne (både betræk og fyld) være fleksible, så du mere eller mindre kan forme din pude, som du har brug for.

Hvad koster de bedste graviditetspuder?

Det kan svare sig at gå efter kvalitetsprodukter, når du er på udkig efter det bedste udstyr og tilbehør til din graviditet. Du får mere værdi og kvalitet for pengene, så du slipper for at skulle købe nyt udstyr senere hen, fordi det gamle har mistet sin funktion.

Det gode ved sovepuder til gravide er, at mange producenter fremstiller dem. Det er med til at skabe konkurrence på markedet, så du kan få gode priser på selv de allerbedste og mest eksklusive modeller.

De bedste puder til graviditet ligger fra 700-1.500 DKK. Prisen afgøres af, hvilke materialer der er brug til fremstillingen samt størrelsen på puden.

De populære, multifunktionelle og ergonomiske helkropspude i U-form er dem, der ligger i den høje ende af prisskalaen. Det kan være økonomisk fornuftigt at vælge denne model, da du får en graviditetspude, som kan bruges i op til 2 år. Den kan blive dit bedste redskab, når du har brug for fysisk afspænding i løbet af graviditeten. Og den kan bruges i utallige timer efter fødslen, når dit barn er kommet til verden, og du skal amme derhjemme.

Er du på udkig efter budgetvenligt baby- og graviditetsudstyr, er det bedst at gøre brug af tilbud og udsalgskampagner.

Hvor finder jeg en billig graviditetspude?

Der er mange kvalitetswebshops, som forhandler de uundværlige puder til komfort, graviditet og amning. Du får de bedste muligheder for at finde det produkt, der matcher dine ønsker, krav og behov, når du handler på nettet.

Her kan du se de mange forskellige modeller, og du kan få vigtige informationer i produktbeskrivelserne. Har du særlige krav til størrelsen af din pude, eller er det afgørende, at den er lavet i en allergivenlig udgave, er det ekstra betydningsfuldt at kunne læse om alle detaljer og egenskaber, når du benytter dig af webshops.

Det er ikke kun de betydningsfulde informationer om materialer og designs, som du får glæde af på nettet. Du kan også finde attraktive tilbud, så du kan spare penge på køb af graviditetspude.

Der designes hele tiden nye puder til graviditet og amning, som udvider dine valgmuligheder. For at få plads til sæsonens nyeste varer, er butikkerne på nettet nødt til at tømme ud i varelageret. Den mest effektive måde at gøre dette på er ved at lave udsalgskampagner.

Når du køber graviditetspude på tilbud eller udsalg, kan du spare op til 30-50% af den oprindelige købspris.

Det kan være fornuftigt at gå efter budgetvenligt babyudstyr. Den bedste måde at spare penge på er ved at benytte dig af sæsonens tilbud.

Her kommer du ikke til at skulle gå på kompromis med materiale eller egenskaber. Du får samme høje kvalitet på din udsalgsstøttepude, som du ville have opnået, hvis du gav fuld pris.

Værd at vide om fyldet i sovepuder til gravide

Det kan være en hjælp for din udvælgelsesproces, at du starter med at gøre dig bekendt med de 2 former for fyldmaterialer, der er brugt til de bedste produkter i graviditetspude tests.

Om du er til fyld af polyesterfibre eller af kugler, afhænger af dine ønsker og behov. Der er fordele og ulemper ved begge typer af fyldmaterialerne.

EPS-kugler har den store fordel, at de ’pakker’ sig, og at de har antibakterielle egenskaber.  Når du har en pude med kugler, vil volumen være den samme hele natten igennem. Du kommer ikke til at opleve, at dit ben ’synker’ ned i puden og forårsager bækkenbundssmerter.

Med tiden kan luften i kuglerne gå ud. Vælger du et produkt med mulighed for at genopfylde den indvendige pude med kugler, kan du forlænge levetiden af din komfortable sovepude.

Mange sovepuder til gravide er lavet med fyld af polyesterfibre. Dette er et blødt og slidstærkt materiale, som holder i masser af år. Generelt vil puder med polyesterfyld være mere bløde end produkter med kugler. Fordelen ved polyester er de lave materialepriser og den store holdbarhed.

Hvorfor bruge en graviditetspude testanmeldelse?

Det har betydning for både din økonomi og din frihed med en baby i hjemmet, at du gør brug af de bedste tests på markedet. Fremfor at skulle bruge tid på at sætte dig ind i materialer, kvaliteter, mærkeordninger, certificeringer og andre forhold, sparer du en stor mængde tid ved at bruge en testanmeldelse.

En testanmeldelse har klaret alt arbejdet for dig.
I anmeldelsen er det kun de bedste, mest sunde og mest sikre produkter, som er beskrevet. Du får vigtige informationer om produkternes særlige egenskaber, og du får viden om, hvem de forskellige produkter henvender sig til.

Uanset om du er på udkig efter en helkropspude, en mini udgave eller en særlig, allergivenlig model, kan du på få minutter få svar på, hvilken model du skal vælge, når du bruger en testanmeldelse.

Du får større anvendelsesglæde med et produkt, som matcher dine krav. Og du kan komme til at spare mange penge på den lange bane, når du vælger kvalitetsudstyr fra starten af.

Hvordan udvælger jeg en allergivenlig graviditetspude?

Lider du af allergi, eller har din kæreste, ægtefælle eller børn tendens til overfølsomhed?

Når du vælger en allergivenlig graviditetspude, mindsker du både risikoen for at udvikle allergi hos dig selv og dit kommende barn, og du skaber et bedre indeklima.

Der er 2 forhold, du skal være opmærksom på, når det kommer til køb af allergivenlig sovepude.

Det handler om:

 • Betræk (der skal være lavet i 100% økologisk bomuld)
 • Fyld (EPS-kugler eller vaskbar inderpude)

De fleste kvalitetspuder er lavet med økologisk betræk. Der er flere og flere mødre, som efterspørger denne materialekvalitet, og dette behov imødekommer producenterne.

Vil du være sikker på, at din graviditetspude er sund og allergivenlig, skal du forholde dig til certificeringer på betrækket. Oeko-Tex Standard 100 ”Class 1” er din garanti som forbruger for, at der ikke er kemikalier eller skadelige stoffer i betrækket. Certificeringen fortæller desuden, at produktionsforholdene er sunde og miljøvenlige.

Mens det er let at vælge allergivenligt betræk, kan det være sværere at vurdere, om selve puden er sund.

Det bedste i denne forbindelse er at gå efter produkter med EPS-kugler. Husstøvmider har dårlige levevilkår i disse kugler på grund af de antibakterielle egenskaber. Det vil derfor være det bedste valg for dig, der vil skabe de mest hygiejniske og allergivenlige forhold i sengen eller i sofaen.

Vælger du en graviditetspude med polyesterfyld, skal du sikre dig, at du kan vaske inderpuden ved 60 grader. Fra Astma- og Allergiforeningens side anbefales det, at du vasker dit sengeudstyr (puder og dyner) ved 60 grader 4 gange om året.

Det er ikke alle støttepuder, der tåler vask ved 60 grader.

Sådan vedligeholder du din komfortpude til graviditet og amning

Der er forskellige måder at vedligeholde graviditetspuder på. Det afhænger af fyldet i produkterne. Hvor ofte du vælger at vaske din pude, handler om personlige forhold. Bruges puden flere steder i hjemmet, vil den blive mere nusset.

Det er en god idé at ryste din pude, der er fyldt med EPS-kugler. Kuglerne får ’luft’, når de skilles ad, og dette udsætter behovet for, at du skal genopfylde puden med ekstra kugler.

Når du har en støttepude med polyester, kan den vaskes ved enten 40 eller 60 grader. Du skal tørre puden fladt, så form og facon opretholdes.

Når du følger vaskeanvisningerne på din graviditetspude, og når du ryster puden hver dag, forlænger du holdbarheden og kvaliteten, så du kan få glæde af puden hele graviditeten igennem.

🧐 Hvilken graviditetspude skal du vælge?

I valget af graviditetspude handler det meget om komfort hos den gravide. Men det kan også være, at man ønsker en graviditetspude, der efter fødsel kan anvendes som ammepude - det er et spørgsmål om behov og præferencer.

🤔 Hvad koster en god graviditetspude?

Prisen på en god graviditetspude afhænger meget af jeres behov og ønsker. I vores test har vi graviditetspuder fra 300 til 1500 kr.

🤩 Hvilken graviditetspude er den bedste?

I vores test af graviditetspuder, er det FossFlakes Superior Comfort, der er favorit blandt forbrugerne.