Babynest test – Find den bedste babynest

Indlægget er senest opdateret den 11 marts 2021.Forfatter: Andreas Thomsen

Testvinder
Najell babynest – Bedst i test

TESTVINDER: Najell babynest – Bedst i test

Denne Najell babynest er en overall god babynest, som med dens stabile træbund og ekstra solide håndtag gør det til en fantastisk babynest. En videreudvikling af den til dato mest populære babynest fra Cam Cam.

Gå til forhandler
Bedste produkt

Bedste produkt

Pris
Billigst hos
Gå til
 • Najell babynest – Bedst i test
  1. Najell (TESTVINDER)
  Pris: 1.190 kr.
  Billigst hos: Parcellet.dk
 • Baby Dan babynest - Cuddle Nest
  2. Cuddle nest - Baby Dan
  Pris: 239 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • BORN Copenhagen
  3. BORN Copenhagen
  Pris: 899 kr.
  Billigst hos: Sovedyret.dk
 • Mamamilla babynest
  4. Mamamilla babynest
  Pris: 539 kr.
  Billigst hos: MamaMilla.dk
 • FILIBABBA PREMIUM BABYNEST MED KAPOK - GRÅ
  5. Filibabba Premium
  Pris: 559 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • VOKSI babynest – Eksklusiv model
  6. VOKSI babynest
  Pris: 649 kr.
  Billigst hos: Kids-Wolrd.dk
 • Liewood babynest
  7. Liewood babynest
  Pris: 849 kr.
  Billigst hos: Sovedyret.dk
 • Done By Deer babynest
  8. Done By Deer
  Pris: 594 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • BabyTrold babynest - Panda - Hvid/grå
  9. BabyTrold nest
  Pris: 399 kr
  Billigst hos: Coop.dk
 •  That’s Mine tvilling babynest (Plads til to)
  10. That’s Mine tvilling
  Pris: 829 kr.
  Billigst hos: Coolshop.dk

Babynest test – her er de bedste 2021

En babynest fungerer som en tryg, lille ’rede’ for din baby. Det er et uundværligt produkt hos de nybagte forældre, som giver mulighed for at lægge babyen fra sig. Det kan være, når der laves aftensmad, når der snakkes med venner eller familie på besøg, eller når der klares praktiske opgaver i hjemmet.

Der findes mange forskellige ’reder’ til babyer. Nogen er lavet i 100% økologisk bomuld, andre har ekstra, tyk kantpolstring og stabil bund, mens nogle tredje modeller er designet til at kunne bære barnet.

Herunder finder du et overblik over de 10 bedste babyneste på det danske marked.


1. Najell babynest – Bedst i test

 • Kombineret design mellem hhv. babynest og lift
 • Økologisk bomuld
 • Justerbar model

Najell babynest – Bedst i test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.190,00 1.190,00 Gå til butik
1.199,00 1.199,00 Gå til butik
1.199,00 1.199,00 Gå til butik

Der er flere parametre, du skal være opmærksom på, når den bedste nest til din baby skal købes. Det er ikke kun materiale eller design af produktet, du skal fokusere på. Vil du have den mest sikre nest, skal du gå efter de bedste modeller på markedet, der er lavet med sunde og hudvenlige materialer.

Denne Najell babynest er en favorit hos mange småbørnsfamilier. Den anmeldes med hele 5/5 stjerner af kunderne hos Mammamilla.dk.

Derfor er denne Najell babynest fantastisk

Du får mest værdi for pengene med en nest, når du vælger en moderne kombinationsmodel som denne Najell model. Nesten modtager de mest imponerende anmeldelser fra kunderne hos Mammamilla.dk, der er en af de mest solide og troværdige vurderinger, du kan få på babyudstyr. Når en række andre forældre har anmeldt et produkt med maksimumstjerner, kan du være sikker på, at det pågældende udstyr lever op til sin beskrivelse.

Det smarte med Najell nesten er, at den er designet til både at give komfort og støtte for din baby og give dig masser af frihed og fleksibilitet i hverdagene. Nesten har stærke og brede hanke, så du kan bære nesten, når den anvendes som lift. Produktet kan bruges i barnevognen, og den kan anvendes derhjemme, når din lille guldklump skal hvile sig, sove til middag, eller når du engang imellem har brug for at have hænderne frie. Med det afstivende bræt under liggeunderlaget kommer din baby til at ligge stabilt og sikkert. Den kombinerede lift og nest kan vaskes i maskinen, så der opretholdes en høj hygiejne omkring dit lille barn. Produktet kan bruges igennem lang tid, da størrelsen kan justeres i forhold til babyens fysiske udvikling.

Specifikationer:

 • Stabil bund i træ
 • Ekstra, solide bærehåndtag
 • Egnet til at løfte babyen i
 • Videreudvikling af den populære Cam Cam babynest
 • Fyld og bundplade kan tages ud
 • Kan vaskes i maskinen ved 40 grader

2.”Cuddle nest” fra Baby Dan – Bedst og billigst

 • Oeko-Tex certificeret bomuldsbetræk
 • Skarp pris
 • Passer til børn fra 0-6 måneder

Baby Dan babynest - Cuddle Nest

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
239,00 239,00 Gå til butik
329,95 329,95 Gå til butik
399,95 399,95 Gå til butik
599,95 599,95 Gå til butik

Der er god grund til at tage udgangspunkt i anmeldelser fra andre småbørnsforældre, når der skal købes basisunderstyr til jeres lille søn eller datter. I får de mest troværdige og pålidelige anmeldelser af produkter, når det er andre mødre og fædre, der har anmeldt dem.

Denne enkle og budgetvenlige Cuddle Nest får hele 4,5/5 stjerner af kunderne hos Coop.dk.

Om Cuddle Nest 

De bedste babyneste er kendetegnet ved, at de har multifunktionelle egenskaber. Det vil sige, at de både kan bruges på sofaen, i tremmesenge, under en babyuro, i barnevognen og andre steder. Cuddle Nest giver dig masser af frihed med din lille baby. Det gælder uanset, om du er derhjemme, eller om du er på besøg hos venner eller familie.

Den enkle og stilrene nest er lavet i 100% bomuld, og den har en udtagelig madras, så du kan vaske betrækket. Det er med til at opretholde en høj hygiejne, så din søn eller datter til enhver tid kan sove, hvile og slappe af i rene og sunde forhold.

Betrækket er lavet af Oeko-Tex certificeret bomuld, der er det rette valg, når du vil give din baby den sundeste start på livet.

Den store fordel ved Cuddle Nest er bunden. Den er lavet af åndbart og vandtæt materiale, så du er sikker på, at din baby ikke får træk, når han eller hun ligger på en plan overflade.

Specifikationer:

 • Egner sig til både hvilestunder, sovetid og afslapning
 • Betrækket kan vaskes ved 40 grader i maskinen
 • Gråt look
 • Fyld af polyester
 • Nem at have med i bil

3. BORN Copenhagen babynest – Premium valg

 • Perfekt til vinterbrug
 • Ekstra, tyk madras på 3cm
 • GOTS-certificeret, økologisk bomuld

BORN Copenhagen Babynest - Night Sky

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
899,00 899,00 Gå til butik
899,00 899,00 Gå til butik
899,00 899,00 Gå til butik

Skal din baby havde de mest sikre, sunde og komfortable forhold i sin nest, er det BORN Copenhagen, du skal vælge. Denne luksuriøse model skiller sig designmæssigt ud fra mange af de andre kvalitetsneste på det danske marked.

Nesten fra Born Copenhagen er gennemført designet af GOTS-certificeret bomuld. Dette højkvalitetsmateriale er fremstillet i 100% allergivenlige forhold. Du kan være sikker på, at der ikke er brugt kemikalier eller miljø- eller sundhedsskadelige stoffer i produktionen.

Om BORN Copenhagen Babynest – Night Sky

Når du sammenligner BORN Copenhagen nesten med andre højkvalitetsmodeller, vil du se, at den er lavet i et mere tykt og rustikt look. Den har en ekstra tyk madras på hele 3cm, der er med til at beskytte din baby, og som hjælper med til at holde på varmen i den lille rede.

Der er tænkt over hver en detalje i udformningen af nesten fra BORN Copenhagen. Den er lavet i et vendbart design, så du selv bestemmer, hvilke side af nesten, der skal vende ud mod verden.

Som følge af det søde og tidløse design i hhv. marineblå og grå kan nesten give tryghed til både dreng og pige.

Det særlige og unikke ved nesten er, at den kan reguleres i størrelse. Det er ikke alle gode og økologiske babyneste, der kan. Med et regulerbart design kan du gennem babyens første levetid hele tiden sørge for, at din søn eller datter ligger i tætomsluttende rammer.

Hvor andre neste er skabt til at kunne bruges, indtil babyen er 6 måneder, kan BORN Copenhagen anvendes, indtil din baby er 8 måneder. Dette giver dig mere kvalitet og værdi for pengene, og du kan lade dit barn sove, hvile og slappe af i trygge og velkendte forhold i de første, vigtige måneder af livet.


4. Mamamilla babynest – Reason to buy

 • Tåler vask ved 60 grader samt tørretumbler
 • God pris
 • GOTS certificeret, økologisk bomuld

Mamamilla babynest

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
539,40 539,40 Gå til butik

Er du på udkig efter en god, sund, alsidig og kær babynest? Denne Mamamailla model er lavet i GOTS certificeret økologisk bomuld, og den sælges til en skarp pris.

Den kan være det perfekte valg til de nybagte forældre i barselsgave, eller den kan være det økonomisk, fornuftige valg af basisudstyr for jer, der venter på, at den lille guldklump i familien snart melder sin ankomst.

Produktet er anmeldt med hele 5/5 stjerner af mere end 70 kunder hos Mamamilla.dk.

Om denne MamaMilla babynest 

At der findes mange kvalitetsneste til babyer er en stor fordel for dig for forælder. Det giver dig mulighed for at sammenligne flere forskellige modeller, så den rette nest i forhold til design, sikkerhed, funktion og pris kan findes.

Du behøver ikke købe den dyreste babynest på markedet, når du vil have en model, der er lavet i økologisk bomuld. Denne Mamamilla nest er lavet i den fineste udgave af allergi- og hudvenlig bomuld, det er muligt at købe.

Med en lille baby i hjemmet er der mange praktiske opgaver at tage sig af. Det har stor betydning, at du får de mest smidige og effektive vilkår, når det kommer til at vaske tekstilprodukter, som din søn eller datter gør brug af på daglig basis – herunder babynesten.

Der er ekstra fordele at få glæde af ved at vælge Mamamilla nesten. Det er kendetegnende for de fleste neste, at betrækkene på dem tåler vask i maskinen ved maksimalt 40 grader (og at de ikke tåler at komme i tørretumbleren). Betrækket på Mamamilla babynesten kan uden problemer vaskes ved 60 grader, så bakterier og husstøvmider kan fjernes optimalt. Derudover kan du putte betrækket i tørretumbleren, så vasken kan klares let, hurtigt og problemfrit.

Madrassen i nesten er lavet af koldskum, der giver god og optimal støtte til babyens ryg og nakke. Denne udgave af skum sikrer, at dit barn altid ligger korrekt.

I alle kanter af nesten er der Fossflakes fyld. Dette materiale har temperaturregulerende egenskaber, så nesten kan bruges hele året rundt.

Specifikationer:

 • Koldskummadras
 • Der medfølger gylpelagen til produktet
 • Foss-Flake kantfyld
 • Egner sig til både dreng og pige
 • Gode kundeanmeldelser

5. Filibabba Premium babynest med kapok – Allergivenlig 

 • 100% økologisk babynest
 • Svedtransporterende og antibakteriel madras
 • Perfekt til både sommer og vinter

FILIBABBA PREMIUM BABYNEST MED KAPOK - GRÅ

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
559,00 559,00 Gå til butik
699,00 699,00 Gå til butik
899,00 899,00 Gå til butik

Går du op i høj kvalitet omkring dyner og puder, kender du med sikkerhed til kapok. Det er det eftertragtede og populære materiale, der både er antibakterielt, åndbart og svedtransporterende. Denne eksklusive, Filibabba babynest er som noget unikt lavet med dette højkvalitetsmateriale.

Filibabba nesten er det perfekte valg til vinterbrug, og produktet er perfekt til børn, der har tendens til let at blive forkølet, snottet eller reagere på temperaturskift.

Mens fyldet udgøres af 100% kapok, er betrækket lavet af 100% økologisk og certificeret bomuld.

Om produktet

Det er vigtigt, at du vælger en nest, der matcher dine behov i forhold til praktiske omstændigheder og din babys behold i forhold til sundhed og sikkerhed.

Filibabba babynesten er iblandt de mest eksklusive modeller på markedet. Som følge af det sundhedsvenlige fyld af kapok kan den fremme de sunde soveforhold hos din baby. De fleste neste er lavet med fyld af polyester, der er et kunstigt, fremstillet materiale.

Kapok er lavet af naturfibre. Du skal ikke bekymre dig om bakteriedannelse i madrassen, da kapok helt naturligt eliminerer bakterier og slår skadelige mikroorganismer ned. Det er praktisk talt umuligt for husstøvmider at leve og formere sig i kapok.

Derfor er nesten det perfekte valg til det lille barn, der let reagerer på allergener.

Det er ikke kun sundheden, din baby får glæde af ved at sove og hvile i Filibabba nesten. Dit barn får også lettere ved at slappe helt af, når det er vinter og sommer.

Kapok er temperaturregulerende. Det betyder, at hvis dit barn har det særlig varmt, vil naturmaterialet levere kølende effekter. Og er din søn eller datter blevet kuldskær i vinterhalvåret, kompenserer nesten ved at tilbyde varme.

Det økologiske betræk kan let lynes af madrassen og vaskes ved 30 grader i maskinen.

Specifikationer:

 • Eksklusivt madrasfyld
 • Egnet til børn med følsomhed overfor allergener og temperaturændringer
 • Kanten kan lynes af nesten og bruges særskilt i seng eller barnevogn
 • Gråt design
 • Kan bruges til babyer fra 0-6 måneder
 • Betræk kan tages af og vaskes
 • Godt valg for dig der har planer om, at nesten skal bruges til flere søskende

6. VOKSI babynest – Eksklusiv model

 • Anbefalet til børn fra 0-5 måneder
 • Fremstillet i 100% ØKO-TEX godkendte materialer
 • Testet for diverse sikkerhedsstandarder

VOKSI babynest – Eksklusiv model

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
599,00 599,00 Gå til butik
649,00 649,00 Gå til butik
649,95 649,95 Gå til butik

VOKSI babynest er i den øvre del af prisklassementet. Dette betyder blandt andet, at det er et produkt i utroligt høj kvalitet, fremstillet af lækre materialer. Liften er både blød og let, men også behagelig og beskyttende for dit barn.

VOKSI vil passe ned i langt de fleste barnevogne, og er derfor oplagt at have med rundt. Desuden kan den fikst placeres på enhver overflade, og du kan altid trygt lade dit barn hygge sig i liften. At have sådan en behagelig lift med rundt, kan være med til at sikre, at dit barn altid føler sig hjemme i trygge og velkendte omgivelser.

En af fordelene ved de lette materialer er, at VOKSI er utroligt nem at rejse rundt med. En anden fordel er, at skummadrassen tilpasser sig barnet og giver fornem støtte.

Derfor er VOKSI babynest et godt valg

Produktet har været testet på alle tænkelige fronter, og det har været igennem utallige sikkerhedsvurderinger. Materialerne er godkendt i henhold til Øko-Tex Standard 100, Klasse 1, som betyder at de er fuldstændigt fri for potentielt skadelige kemikalier. Den er produceret i lækkert, blødt bomuld. Når det kommer til babyer, er det meget vigtigt at sikkerheden er i orden, så barnet ikke kan tænkes på nogen måde at være udsat for fare. Derfor er der ingen snore, som din baby kan blive viklet ind i.

Som sagt er VOKSI en af de dyrere muligheder på markedet, men man må sige, at prisen hænger sammen med kvaliteten i dette tilfælde. Kan man klare sig med mindre? Ja, selvfølgelig. Men en god babylift er en god og vigtig investering, som kan komme dig til gode med alle dine børn fremover.

Derfor er VOKSI et rigtigt godt bud, hvis du ønsker en babylift i høj, troværdig kvalitet.

Specifikationer:

 • 0-5 måneder
 • Oeko-tex
 • Ingen snore eller stropper
 • 100% genanvendt polyester fyld
 • Udvendige mål: L: 84, B: 54

7. Liewood babynest – Solid og stabil babynest

 • Kan bruges til at bære barnet i
 • Stabil træplade i bunden
 • Smart snoresystem der kan bruges til at tilpasse størrelse

Liewood babynest

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
849,00 849,00 Gå til butik

Ét af de primært formål med en nest til babyer er at skabe en oplevelse af tryghed for det lille barn. Dette sker ved, at babyen puttes i reden, der har tætomsluttende kanter.

I løbet af det første halve år af et lille barns levetid udvikler det sig enormt både mentalt, fysisk og kognitivt. Det er vigtigt for barnets oplevelse af tryghed og ikke mindst komfort, at han eller hun i løbet af de første 6-8 måneder af livet kan ligge i de sundeste og mest behagelige forhold i nesten.

Det særlige ved Liewood babynesten er det justerbare design. Du kan løbende igennem din babys første 6-8 levemåneder regulere størrelsen af produktet, så dit barn altid ligger i de bedste og mest tætomsluttende rammer.

Det forlænger anvendelsestiden af produktet, at det kan tilpasses det enkelte barm individuelt.

Vil du have mest frihed og anvendelsesglæde med en babynest, skal du vælge modellerne, der er lavet til at kunne blive båret med babyen i. Der er indsat en stabiliserende træplade i bunden af Liewood nesten, og der er praktiske håndtag siderne.

Fra tid til anden er der brug for at vaske og rengøre betrækket. Du kan let lyne det økologiske bomuldsbetræk af, så det kan blive vasket i maskinen.

Derved opretholdes hygiejnen i babyens hvile- og sovemiljø, og produktets levetid forlænges.

Specifikationer:

 • Stilrent og elegant look
 • 100% økologisk bomuld
 • Solide håndtag
 • Alsidig
 • Vaskbart betræk

8. Done By Deer babynest – CE-certificeret og økologisk nest

 • Både kanter, betræk og madras kan vaskes
 • Mange valgmuligheder i forhold til design af betræk
 • Fast skum i madrassen

Done By Deer babynest

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
594,00 594,00 Gå til butik
699,00 699,00 Gå til butik

Done By Deer står bag nogle af de mest eftertragtede og populære produkter til babyer og deres forældre.

Nesten fra den anerkendte, danske producent af sundt tilbehør og legetøj er lavet af 100% Øko-Tex certificeret bomuld, og den er CE-mærket.

Om produktet

For mange småbørnsforældre er det ikke kun egenskaber, kvalitet og funktion, der har betydning, når der købes basisudstyr til babyen. Design og look har også meget at skulle have sagt, når det perfekte tilbehør skal købes.

Fra Done Be Deer kan du vælge neste i højkvalitetsmaterialer i mange forskellige designs. Der er de unisex designede modeller, og så er der udgaverne, som er lavet med lyserøde og lyseblå mønstre.

Med de mange valgmuligheder kan du udpege dig dén model, som matcher stilen i hjemmet.

Der er lagt vægt på sikkerhed og komfort i designet af de populære babyneste. Produkterne er lavet af økologisk bomuld, og de er CE-mærkede.

Du kan give din baby den bedste og sundeste start på livet, når du vælger Done By Deer neste. Mens kanterne på produktet kan tages ud og vaskes ved 60 grader i maskinen, kan det Øko-Tex certificerede bomuldsbetræk vaskes ved 40 grader.

Det særlige ved nesten er, at madrassen kan vaskes. Dette skal gøres i hånden, så den ikke kommer til at ændre form efter rengøring.

Madrassen er lavet i åndbare materialer, så din søn eller datter kan få de mest behagelige hvileforhold, uanset om det er sommer eller vinter.

Specifikationer:

 • Høj hygiejne
 • Elegante og skønne design
 • God komfort
 • Kan bruges overalt i hjemmet
 • Åndbar madras

9. BabyTrold nest – Billig babynest

 • Justerbart design
 • Unisex look
 • God pris

BabyTrold babynest - Panda - Hvid/grå

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
399,95 399,95 Gå til butik

Som familie eller god ven til et nybagt forældrepar kan du komme til at få en uvurderlig betydning for de til tider trætte forældre. Ved at passe deres lille baby kan forældrene få sig en velfortjent pause til at få ladet batterierne op.

Det letter de praktiske omstændigheder i forbindelse med at passe en baby, at det ikke er nødvendigt for forældrene at skulle pakke alt basistilbehøret.

Denne søde og komfortable BabyTrold nest er det perfekte valg som supplement af babyudstyr. Prismæssigt befinder produktet sig i den lave ende af prisskalaen. Dermed skal du ikke til at lave store udskrivninger på kontoen, når du indimellem passer en baby i nogle timer á gangen eller i en halv dag.

Nesten er lavet i bomuld, og den er designet med gode, tykke kanter.

Du får masser af valuta for pengene, når du vælger BabyTrold nesten. Den er lavet i et justerbart design, så du kan bruge den til dit barnebarn, din nevø, din niece eller en helt fjerde baby igennem mange måneder.

I fodenden af ’reden’ er der 2 trykknapper. Når du adskiller kanten i fodenden, kan du tilpasse omkredsen til at passe til den længde, som babyen har nu.

Reden kan bruges til både leg, hygge, putning og hvilestunder. Du kan f.eks. have en sød og betagende aktivitetsbøjle hængende over nesten, så babyen kan træne sin opmærksomhed og sine sanser.

Produktet er lavet i et tidløst og stilrent look, så den passer til både dreng og pige.

Specifikationer:

 • Vaskbart betræk
 • Perfekt valg som supplement af tilbehør
 • Solide og tykke kanter
 • Kan bruges til både søvn, leg, putning og hvile
 • Egnet til både dreng og pige

10. That’s Mine tvilling babynest (Plads til to)

 • Innovativt design
 • Fremmer tvillingernes kontakt med hinanden
 • Kan også bruges som lunt og tykt tæppe

 That’s Mine tvilling babynest (Plads til to)

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
829,00 829,00 Gå til butik
829,95 829,95 Gå til butik
869,95 869,95 Gå til butik

Denne specialdesignede nest er unik af sin slags. Den er lavet specielt til tvillinger, så de 2 små søskende kan få glæde af hinanden, mens de putter sig sammen, som de har været vant til i 9 måneder i træk i morens mave.

Den innovative og komfortgivende nest er lavet af økologisk og certificeret bomuld.

Om denne That’s Mine tvillinge babynest

Hovedparten af alle babyneste er lavet i det traditionelle og velkendte, ovale design, der giver plads til 1 baby. Når du har tvillinger, er det afgørende for børnenes tryghed og følelse af nærhed, at de har glæde af hinanden. De har været vant til at være svøbt sammen, mens de har været i maven hos deres mor.

Det er med til at stimulere babyernes kontakt med hinanden, at de får lov til at sove og hvile sammen. Derfor skal du vælge en af de nye og smarte babyneste, der er designet til tvillinger, så de 2 søskende fortsat kan bringe tryghed til hinanden.

That’s Mine nesten er lavet i et firkantet design, så tvillingerne har god plads. Det er også muligt at bruges nesten til 1 baby, hvis dit barn skal kunne svøbes ekstra godt ind i et lunt tæppe i vinterperioden.

Det er ikke kun dimensionerne, der får tvillinge babynesten til at skille sig ud. Produktet er som noget særligt udstyret med sløjfer i alle 4 hjørner. Du kan løsne samtlige sløjfer, hvorefter nesten forvandler sig til et dejligt, polstret tæppe.

Nesten er vendbar. Du kan på den måde selv vælge, hvilket look der skal vende udad mod omverden. Når nesten bruges til leg og hygge på gulvet, er der med jævne mellemrum brug for at vaske betrækket. Det kan rengøres i maskinen ved 40 grader.

Specifikationer:

 • Kan bruges hele året rundt
 • Egnet til både 1 og 2 børn
 • Alsidig
 • Økologisk bomuld
 • Vendbart design
 • Vandafvisende betræk
 • Betrækket kan tages af og vaskes i maskinen ved 40 grader

Hvad er en babynest?

En nest til babyer er en slags ’rede’, hvor barnet kan putte sig, hvile sig eller sove. Der findes mange forskellige babyneste på det danske marked.

Når den bedste babynest skal købes til dit barn, kan du bruge følgende overvejelser:

 • Skal nesten kunne bruges til at løfte og bære barnet i?
 • Skal det være muligt at bruge nesten på alle slags overflader?
 • Hvilke temperaturer skal betrækket kunne vaskes ved?
 • Hvilket materiale af betræk og fyld i madras skal produktet være lavet af?
 • Hvad skal nesten koste?

Én af de mest afgørende faktorer handler om, hvorvidt produktet skal kunne bruges til at løfte barnet i. Det er kun de modeller, der har indbyggede hanke, og som er lavet med en stabiliserede bund, der er egnet til dette formål.

Tykkelse og type af polstring i både bund og kant har indflydelse på produktets alsidighed og anvendelsesmuligheder. Des tykkere bund og kanter, des mere komfort giver nesten. Skal produktet kunne bruges til at have barnet liggende i sin rede på gulvet eller på et bord, skal du vælge de mest polstrede babyneste.

Stort set alle de bedste neste på markedet er lavet af økologisk bomuld. Denne materialekvalitet fremmer sundheden i babyens sove- og hvilemiljø.

Det er forskelligt, hvilke temperaturer betrækkene på de små og uundværlige ’reder’ til babyer kan vaskes ved. Er du på udkig efter et allergivenligt produkt, skal du vælge en økologisk babynest, der har fyld af kapok, eller hvor betrækket kan vaskes ved 60 grader i maskinen.

Det er en hjælp for din beslutningsproces, at du får inspiration om babyneste, så du kan sammenligne de bedste modeller på det danske marked.

Hvad bruges en babynest til?

Hvad en nest til babyer kan bruges til, afhænger af designet og typen af ’rede’. Har du en nest med stabil bund (typisk en tynd træplade) og med hanke, kan produktet bruges til transport af dit lille barn.

Uanset om babynestene har hanke eller ej, kan de anvendes til hvile, søvn og sanseoplevelser. Det kan være på stuegulvet derhjemme, eller det kan være i barnevognen, hvor nesten kan bruges som sengeformindsker. Det fremmer søvnkvaliteten hos din lille søn eller datter at ligge i de trygge rammer, som kanten fra babynesten giver.

Du kan lettere putte din baby og få ham eller hende til falde i søvn, når du bruger en babynest. Nesten er med til at give barnet oplevelse af hjemlige forhold, og tilbehøret kan således hjælpe søvn og hvile på vej.

Nesten er uundværligt babyudstyr hos småbørnsforældre.

I hverdagene med en lille baby er der mange forskellige gøremål og praktiske opgaver, der skal klares. Når du lægger din baby til rette i sin skønne, lille rede, kan du gå i bad, lave mad, vaske op, gøre rent, snakke med en ven eller et familiemedlem, eller du kan vaske tøj.


🤩 Hvilken babynest er den bedste?

At vælge den bedste babynest er et individuelt valg for din baby. I vores guide har vi valgt en Najell babynest, som vi finder overall god, men det handler som sagt om hvilke behov du har.

🤔 Hvordan er babynest i denne guide testet?

Vores sansegynger er vurderet ud fra deres sikkerhed, holdbarhed, samt andre relevante informationer omkring den enkelte model. Anbefalingerne er lavet på baggrund af kunderne, forhandlerne og sikkerhedsforanstaltningerne, samt andre præferencer der er med til at gøre en babynest god.

🤓 Hvad koster en god babynest?

Du kan finde en rigtig god babynest fra blot 300 kroner og opefter. Forvent dog ofte, at høj kvalitet ofte kan koste mellem 500 og 1.000 kroner, som du også vil kunne se i vores gennemgang af babynests.

Andre læser også
+69 gaveideer Gaver-til-1-aarig

Gaver til 1-årige - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

En særlig gave til den 1-årige Selvom stort set alle ikke kan huske deres første fødselsdag, så…

Læs mere
+64 gaveideer 2 årig dreng vasker op

Gaver til 2-årige - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Den perfekte gave til en 2-årig Mange mennesker mener, at det er det nemmeste og mest naturlige…

Læs mere
+44 gaveideer

Gaveideer til nybagt mor - Se dem her

Vælg blandt 39 gode gaver

Perfekte gaver til den nybagte mor Efter at have læst vores liste over de gode gaveideer til…

Læs mere
+48 gaveideer

Gaver til 3 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Hvordan du finder en god gave til en 3-årig 3-årige børn er en spændende aldersgruppe at give…

Læs mere
Babyalarm

Babyalarm test - Her er den bedste babyalarm 2021

IndholdsfortegnelseVælg den bedste babyalarm i test1. Neonate BC-6900D2. Neonate BC 6500D3. Philips Avent DECT SCD5064. Neonate BC…

Læs mere
Autostol test

Autostol test - Her er den bedste autostol

IndholdsfortegnelseSådan vælger du den bedste autostolAutostole 0-13 kg:1. Maxi-Cosi AxissFix – Smart autostol, bedst i test2. Britax…

Læs mere
Mor med den bedste barnevogn

Barnevogn test - Find den bedste barnevogn

IndholdsfortegnelseBarnevogn test – Her er den bedste barnevogn 20211. Bugaboo Fox2 Complete Duovogn2. Odder Vida sortmelange barnevognspakke3….

Læs mere
+38 gaveideer

Gaver til 4 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Hvordan du finder en god gave til en 4-årig? Mange ser det som en udfordring at finde…

Læs mere