Klapvogn test - Find de 10 bedste klapvogne

Testvinder
Boby Jogger City Mini GT klapvogn

Resultat af denne klapvogn test:

Testvinder: Baby Jogger City Mini GT 2
Den bedste allround klapvogn har vist sig at være denne Baby Jogger City Mini GT model, som vi er meget begejstrede for. Du kan læse endnu mere om testvinderen nedenfor, hvor vi fremhæver nogle af de mange gode egenskaber. Du kan også gå direkte til forhandler her.

Til butik
Bedste klapvogn

Bedste klapvogn

Pris
Billigst hos
Gå til
 • Boby Jogger City Mini GT klapvogn
  Baby Jogger City Mini GT 2
  Pris: 2.749 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • tre-hjulet klapvogn
  Thule Urban Glide 2
  Pris: 2.129 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Sølvgrå klapvogn
  UPPAbaby CRUZ
  Pris: 3.195 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Horizon Go klapvogn
  Horizon Go
  Pris: 2.799 kr.
  Billigst hos: Babysam.dk
 • naturkind varius klapvogn
  Naturkind Varius Pro
  Pris: 5.800 kr.
  Billigst hos: Naturebaby.dk
 • trehjulet klapvogn
  Baby Jogger City Elite 2
  Pris: 3.699 kr
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Navy blå kombivogn
  Thule Sleek Multivogn
  Pris: 6.699 kr.
  Billigst hos: Babysam.dk
 • Baby Jogger City Tour
  Pris: 2.399 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • sort klapvogn
  EMMAJUNGA NXT60F
  Pris: 4.299 kr.
  Billigst hos: Babysam.dk
 • naturkind lux klapvogn groen
  Naturkind Klapvogn LUX
  Pris: 6.399 kr.
  Billigst hos: Parcellet.dk

Tid til at vælge den bedste klapvogn

En klapvogn er et vigtigt stykke udstyr i hverdagen med mindre børn, der enten ikke kan eller ikke har tålmodighed til at gå en længere tur i det blå. Klapvognen er forbundet med mange glæder hos børnene, der bare venter på at komme ud i den friske luft, og den gør det meget lettere at have børn og nødvendigt udstyr med på turen for forældrene. Alt i alt er der altså mange gode grunde til at tilføje en klapvogn til den uendelig lange liste af brugbart udstyr, når man har små børn i huset.

Den rette klapvogn er praktisk, god at køre med og komfortabel for børnene at sidde i, når gåturene strækker sig over mange kilometer. Den skal kunne varetage en masse forskellige funktioner, og det er derfor heller ikke helt ligegyldigt, hvilken klapvogn man køber. Kvaliteten svinger en del blandt modellerne på markedet, og der er ingen garanti for en praktisk klapvogn, selvom man vælger den absolut dyreste klapvogn i butikken. Derfor har vi lavet en guide til nogle af markedets bedste klapvogne her på Tildenlille.dk.

De fremhævede klapvogne på vores liste er nogle af de bedste i test hos en række testfirmaer, der ved, hvad de snakker om. Herudover er der udvalgt modeller, som forbrugerne generelt er glade for og trygge ved, således at klapvognen har bestået hverdagstesten. Vores liste giver et overskueligt overblik over markedets bedste klapvogne, således at du ikke selv behøver at læse den ene test efter den anden igennem, når du skal finde den helt rette klapvogn. Der er dermed garanti for at blive godt kørende, hvis du vælger én af de fremhævede klapvogne på vores liste herunder.

I denne guide finder du:

 • Et overskueligt overblik over nogle af de absolut bedste klapvogne på markedet.
 • En god guide til, hvordan du vælger den helt rette klapvogn til den bedst mulige pris.
 • En udførlig gennemgang af de punkter, der skal krydses af, når du vælger klapvogn.

Bemærk venligst: De fremhævede klapvogne på liste herunder er ikke blevet testet her på Tildenlille.dk. De er i stedet nøje udvalgt ud fra testresultater hos uvildige testfirmaer samt ud fra brugeranmeldelser fra forbrugerne. Dermed slipper du for at læse mange tests igennem for at få et overskueligt overblik over markedets bedste klapvogne.


1. Baby Jogger City Mini GT – En af de bedste trehjulede klapvogne i test

 • Topscorer hos Pricerunner
 • Gode anmeldelser hos forbrugerne
 • Smart trehjulet model

Boby Jogger City Mini GT klapvogn

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.749,00 2.749,00 Gå til butik

Første levende billede på liste over markedets bedste klapvogne er denne smarte, trehjulede model fra Babyjogger. Her er der tale om en solid klapvogn, der kan bruges året rundt, og som klarer sig fantastisk både i test og hos forbrugerne, der bruger den på daglig basis. Vognen er sikker og nem at klappe sammen, så det er den perfekte arbejdshest på skovturen.

God køreoplevelse, der er utrolig let at klappe sammen

Når man ser testresultaterne for denne model, så er det særligt den gode køreoplevelse og det sammenklappelige design, der får store roser med på vejen. Køreoplevelsen sikres gennem skumfyldte, punkterfrie dæk, og når man har vænnet sig til det trehjulede design, så kører vognen som en drøm. Desuden sidder grus og andet skidt ikke fast i dækkene, hvilket er en stor fordel, ligesom vognen nemt klarer både sne og terræn uden problemer.

Udover den gode køreoplevelse, så er vognen utrolig nem at klappe sammen, når den skal ind i bilen eller gemmes væk i kælderrummet. Den såkaldte ”Quick Fold”-teknik gør, at man blot hiver op i sædet for at klappe klapvognen sammen, og den fylder stort set intet, når den først er klappet sammen. Det er klapvognens absolut største salgspunkt – og med god grund.

Rummelig og komfortabel klapvogn

Denne model fra Babyjogger rammer plet på stort set hele skiven, og det er en rummelig og robust klapvogn, der tilbyder god sikkerhed og komfort for barnet. Sædet er bredt, og ryglænet kan lægges helt ned, hvis barnet får brug for en lur. Herudover betyder den store maksimale vægt, at dette er en klapvogn, som barnet kan bruge fra start til slut.

Alt i alt er dette én af markedets bedste klapvogne, når man ser på testresultaterne. Mere kompliceret er det sådan set ikke. Her er perfekt funktionalitet, stor brugervenlighed og en god komfort for barnet på de længere ture, ligesom sikkerheden er, hvor den skal være. En rigtig god og alsidig klapvogn, som både forældre og barnet selv bliver glade for.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 30 kg.
 • 3 skumfyldte, punkterfrie hjul.
 • Justerbart håndtag.
 • 5-punkts sikkerhedssele.
 • Nem at klappe sammen og tage med.
 • Mål sammenklappet: 80 x 62 x 25 cm.
 • Bredde: 62 cm.
 • Vægt: 9,5 kg.


2. Thule Urban Glide 2 – Rigtig god til en aktiv livsstil

 • God i test
 • Rummelig og stabil
 • God til løb og aktiv livsstil

tre-hjulet klapvogn

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
4.295,00 4.295,00 Gå til butik
5.899,00 5.899,00 Gå til butik

Hvis du godt kan lide at være aktiv og nyder at løbe en tur, så er denne klapvogn den perfekte mulighed for at tage dit barn med på løbeturen. Thule Urban Glide 2 klarer sig rigtig godt i test, hvor klapvognen særligt fremhæves til den aktive livsstil, og det er en solid vogn, der er designet med løb for øje. God allround klapvogn til en fin pris.

Rummelig vogn, der er nem at styre

Når man løber en tur, så skal det helst være muligt at styre klapvognen med én hånd, og det er bestemt tilfældet for denne model. Klapvognene er udstyret med store 16 tommers baghjul og et mindre forhjul, der kan dreje 360 grader, hvilket samlet set giver fuld kontrol over klapvognen ved selv høje hastigheder. Herudover er der indbygget håndbremse, som kan sænke farten ned af bakke.

Sikkerheden er naturligvis i top for denne klapvogn, der har refleksstriber på alle sider og en solid sikkerhedssele, og derudover er der tale om en rummelig klapvogn med en bagagekurv, der kan lukkes. Kurven kan nemt indeholde alle dine indkøb, og de falder ikke ud undervejs, hvilket igen er med tanke på en aktiv livsstil.

Klappes sammen med én hånd

Selvom klapvognen er solid, når man løber afsted, så kan den klappes sammen med én hånd og puttes direkte ind i bagagerummet på bilen, når den skal med på tur. De store baghjul kan tages af ved transport, således at klapvognen fylder mindre i bilen, og dermed er det en transportabel klapvogn, som spiller på alle tangenter.

Der findes ikke ret mange bedre klapvogne på markedet end denne model fra Thule, hvis du elsker at have dine børn med ud og løbe. Styringen er helt i top, håndbremsen holder farten i skak, og du kan trygt transportere alle dine indkøb i fart uden at tænke på, hvorvidt de falder ud af vognen. En populær klapvogn i test, som du garanteret vil synes om.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 34 kg.
 • To 16 tommer baghul (kan afmonteres) og et 360-graders forhjul.
 • Kan klappes sammen med én hånd.
 • 5-punkts sikkerhedssele.
 • Håndbremse på håndtaget.
 • Mål: 104,5 x 68,6 x 101,6 cm.
 • Mål sammenfoldet: 87 x 69 x 34 cm.
 • Vægt: 11,4 kg.


3. UPPAbaby CRUZ Stroller Jordan – Engelsk testvinder i høj kvalitet

 • Testvinder hos Which.co.uk – 2019
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos madeformums.com
 • Høj kvalitet

Sølvgrå klapvogn

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
4.499,00 4.499,00 Gå til butik

Når man skal finde en af markedet bedste klapvogne, så betyder testresultaterne meget, og denne klapvogn fra UPPAbaby klarer sig fantastisk i test. Vognen er særligt blevet bemærket i England, hvor flere uvildige sider præmierer vognen med topkarakterer, og fremhæver kørekomforten og den gode komfort i vognen som noget helt særligt.

Fleksibel klapvogn med god komfort

Testfirmaerne er ikke i tvivl om, at denne model er en fleksibel og lækker klapvogn af høj kvalitet, som tilbyder god komfort for både barnet og forældrene. Barnet nyder godt af stødabsorberende affjedring både foran og bagved, og forældrene nyder godt af de punkterfrie skumdæk, der gør det til en fornøjelse at køre i selv hårdt og grenfyldt terræn.

Udover den gode komfort er det en klapvogn, der kan følge barnet fra det er ca. 6 måneder, til det bliver 5 år. Det gør klapvognen meget fleksibel, og man skal ikke hen og købe flere klapvogne efterhånden, som barnet vokser op. Fleksibiliteten viser sig også ved, at klapvognen kan klappes sammen med én hånd og stå uden at vælte i et hjørne, når den ikke bruges.

Praktisk klapvogn med medfølgende udstyr

CRUZ Stoller Jordan er en praktisk klapvogn, hvor man kan opbevare alle pusleremedierne i den store opbevaringskurv, ligesom man kan indstille vognen til den rette højde med teleskophåndtaget. Herudover er sikkerheden i top med en godkendt 5-punktssele, og der medfølger desuden både et regn- og et insektskjold.

Som perlerækken af fordele ovenfor viser, så er dette en fantastisk klapvogn, der klarer sig mageløst i test, og som helt sikkert vil være et godt køb på den lange bane. Kvaliteten er i top, og det samme kan siges for komforten, og der er absolut ingen tvivl om, at dette er en af de bedste klapvogne på markedet på trods af den lidt højere pris.

Specifikationer:

 • Kan klappes sammen med én hånd.
 • 5-punkts sikkerhedssele.
 • Bremsepedal på håndtaget.
 • Regn- og insektskjold medfølger
 • Mål: 104,5 x 68,6 x 101,6 cm.
 • Mål sammenfoldet: 94 x 56,5 x 35,5 cm.
 • Vægt: 9,8 kg.

4. Horizon Go Klapvogn Med Liggedel – Multifunktionel vogn til en god pris

 • 3,5 ud af 5 stjerner hos Trustpilot
 • God kvalitet til en god pris

 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
4.479,30 4.479,30 Gå til butik

Hvis du er på udkig efter både en barnevogn og en klapvogn, men ikke har budget til begge dele, så er denne model fra Horizon et perfekt match. Modellen klarer sig fornuftigt i test, hvor multifunktionaliteten særligt er populær, og man får virkelig meget for pengene, selvom modellen kan bruges både som barnevogn og senere som klapvogn.

Naturlige bambusfibre og smart design

Noget af det, der bliver fremhævet positivt i testresultaterne, er det lækre og smarte design, hvor det er muligt at vende vognens siddedel for at modvirke vind og vejr. Dermed skal man ikke bekymre sig for vinden, når man går en blæsende dag i møde. Herudover kan frontbøjlen tages af, hvis dette er nødvendigt, og det er virkelig en smart design-detalje.

Herudover er komforten af høj kvalitet, idet selve kurven er fremstillet af naturlige bambusfibre, der er rare at ligge og sidde i. Komforten sikres også gennem de punkterfrie dæk, der er udstyret med affjedring, således at terrænet ikke bliver en irriterende faktor. Vognen kan nemt skiftes fra barne- til klapvogn, og herudover er den meget kompakt, når den bliver pakket sammen.

God styring gør turen behagelig for alle

Selvom det naturligvis er vigtigst, at barnet har det godt i klapvognen, så gør det heller ikke noget, at turen er behagelig for forældrene på samme tid. Dette er tilfældet med denne model, hvor forhjulene kan dreje hele vejen rundt, hvilket gør det nemt at manøvrere vognen rundt i selv tætpakkede byer. Turen bliver derfor sjovere og mindre anstrengende som forælder.

Alt i alt er dette et rigtig godt bud til dig, der leder efter en smuk og veldesignet kombi-vogn, der gerne skal være det bedste fra begge verdener. Testresultaterne peger i hvert fald i en positiv retning, og den store alsidighed er noget, man kommer til at sætte pris på. Den vendbare siddedel er særligt genial, og den er i sig selv alle pengene værd.

Specifikationer:

 • Komfortabel affjedring.
 • Kurv i naturlige bambusfibre
 • Drejelige forhjul.
 • Regnslag medfølger
 • Mål: 99 x 60 x 94-108 cm.
 • Liggebredde: 33,5 cm.
 • Mål sammenfoldet: 87 x 60 x 35 cm.
 • Vægt: 11 kg.

5. Naturkind Klapvogn Varius Pro – 100% økologisk uld

 • Fyld fremstillet af 100% økologisk uld
 • Fleksibel og let klapvogn
 • Kan pakkes sammen til minimal størrelse

naturkind varius klapvogn

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
5.799,95 5.799,95 Gå til butik
6.248,00 6.248,00 Gå til butik

Naturkind Klapvogn Varius Pro giver utrolig meget frihed, når man skal rundt omkring i landet. Når man får en lille ny er der meget, der skal forberedes når man skal hjem og besøge familie eller på tur, og her er Naturkinds’ klapvogn helt perfekt. Den kan pakkes sammen til en minimal størrelse, og så er den ganske let at folde ud igen.

Om Naturkind Klapvogn Varius Pro

Med Naturkind klapvognen får man virkelig en masse fordele for pengene. Naturkind klapvognen økologisk, hvilket gør den til et kæmpe hit blandt forbrugerne. Fyldet er lavet af 100% bomuld og har en kokosmadras for give en sund ryg.

Den fylder også utroligt lidt og den er meget nem at klappe sammen. Det gør den meget nem at tage med sig og man kan bevæge sig mere frit rundt med den, fordi den ikke vejer så meget og hjulene drejer nemt. Hvis man er ude og gå i naturen kan hjulene også spændes fast så man kan sidde og nyde omgivelserne.

En anden stor fordel ved Naturkind klapvognen er at den kan kombineres med barnevognen nemt med et enkelt klik, så man har begge del i en vogn.

Klapvognen sikrer, at dit barn kan sove stabilt og uforstyrret. Det har et integreret insektnet bagerst i kalechen, det beskytter barnet mod dyr, og så sørger det for en god ventilation.

Du kan sagtens tage denne klapvogn med, når du skal handle, da den har en stor kurv, som kan bruges til indkøb og meget andet.
Vælg denne klapvogn fra Naturkind, hvis du vil have et økologisk produkt i høj kvalitet.

Udvalgte specifikationer

 • Tekstildelene er vaskbare ved 30 grader på uldvask
 • Let og robust
 • Hjulene kan låses
 • Justerbart rygstykke
 • En stor kurv til der skal købes ind

6. Baby Jogger City Elite 2 Jet – Smart løbevogn til en aktiv livsstil

 • Gode anmeldelser hos forbrugerne
 • Kan klare alt slags terræn
 • God komfort for både barn og forælder

trehjulet klapvogn

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
3.499,00 3.499,00 Gå til butik
4.599,00 4.599,00 Gå til butik

Næste levende billede på listen over markedets bedste klapvogne er en klapvogn, der er designet til en aktiv livsstil. Baby Jogger City Elite 2 Jet har et langt navn, men trods navnet kan man løbe hurtigt med denne klapvogn foran sig, og den får rigtig gode anmeldelser hos forbrugerne, der dagligt løber lange ture sammen med deres børn.

Utrolig let at klappe sammen

Som med de andre klapvogne fra Babyjogger, så er denne model udstyret med den patenterede ”Quick-Fold”-teknologi, der gør det utrolig let at klappe vognen sammen, når du ikke bruger den. Det kræver blot et enkelt løft i en rem, og så foldes klapvognen til en kompakt størrelse, der er nem at have med. En smart detalje, der er svært at undvære.

Klapvogne er dog primært til at transportere sit barn, og her gør denne model det også solidt i test. Komforten er god i form af det trinløse, justerbare ryglæn, så barnet sidder godt, og der er endda justerbar fodstøtte, således at barnet sidder helt rigtigt. Dette gør også, at sikkerheden er helt i top ved selv høj fart, hvor den sikre 5-punktssele holder barnet godt fast.

God affjedring og robuste gummihjul klarer al slags terræn

Denne klapvogn er åbenlyst designet til det løbende folk, og når man løber i høj fart, så er det vigtigt, at affjedringen i vognen er god. Dette er tilfældet for denne model, der herudover kommer med et sæt robuste hjul, der kan klare selv meget hårdt terræn uden problemer. Det er en luksuriøs og hurtig klapvogn, som er perfekt til dig, der løber meget.

Til sidst er det værd at nævne, at denne model har en meget høj vægtkapacitet, og dermed kan klapvognen bruges i mange, mange år. Alt i alt er der altså ikke meget dårligt at sige om denne populære klapvogn, der er som skabt til dig, der elsker at løbe ture og være social samtidig. En rigtig god klapvogn, der udfylder lige den rolle, den er skabt til.

Specifikationer:

 • Maksimal belastning: Hele 39,5 kg.
 • Kan klappes sammen med én hånd.
 • 5-punkts sikkerhedssele.
 • Trinløst, justerbart ryglæn og fodstøtte.
 • Robuste gummihjul og god affjedring.
 • Mål sammenfoldet: 80 x 68 x 34 cm.
 • Vægt: 11,5 kg.

7. Thule Sleek Multivogn – Anmelderrost 2-i-1 klapvogn

 • 2-i-1 klapvogn i høj kvalitet
 • 4 ud af 5 stjerner hos Pricerunner
 • Gode anmeldelser hos forbrugerne

Navy blå kombivogn

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
5.450,00 5.450,00 Gå til butik
7.299,00 7.299,00 Gå til butik
7.636,00 7.636,00 Gå til butik

Har du behov for én vogn, der kan bruges op igennem hele barnets første levetid, så er denne model fra Thule et rigtig godt bud på den helt rette klapvogn. Vognen er 2-i-1, idet den både kan fungere som barnevogn og som klapvogn, og det er generelt en anmelderrost klapvogn, der klarer sig rigtig fint i test hos testfirmaerne og hos forbrugerne.

Sædet kan vendes, og vognen kan nemt ændres

Thule Sleek Multivogn er en alsidig 2-i-1 klapvogn, der nemt kan justeres fra den ene til den anden funktion. Herudover er der mulighed for at vende sædet på klapvognen, således at barnet ikke får sol eller vind lige i hovedet, når man er ude på tur. Frontbøjlen kan afmonteres og vendes ud til siden, og der er mulighed for at justere styret i højden for god komfort for forældrene.

Udover den store alsidighed, så er det en komfortabel barne- og klapvogn, der er af meget høj kvalitet. Stellet er meget let, hvilket gør det let at skubbe vognen på selv lange ture, og hjulene har indbyggede støddæmpere, hvilket gør turen meget mere komfortabel for barnet. Herudover kan fodstøtten justeres i højden, således at barnet sidder sikkert og ordentligt.

God sikkerhed og mulighed for smarte tilkøb

Denne klapvogn kommer med rigtig god sikkerhed i form af både reflekser på kalechen og hjulene og i form af en sikker 5-punkts sikkerhedssele, der er godkendt til formålet. Modellen har en rummelig kurv med lynlåslukning, hvor man trygt kan have indkøbene liggende, og herudover er der mulighed for en række smarte tilkøb i form af f.eks. et søskendesæde, så begge børn kan komme med på tur.

Alt i alt er dette en virkelig alsidig og lækker multivogn, der kan bruges, fra barnet er helt lille, til det vokser og bliver mere og mere selvstændigt. Modellen roses særligt i test for de smarte designvalg, der gør det muligt at dreje sædet og fjerne frontbøjlen, og dette er en af markedets bedste klapvogne, som helt sikkert vil falde i god jord.

Specifikationer:

 • Maksimal belastning: 15 kg.
 • Rummelig kurv.
 • 5-punkts sikkerhedssele.
 • Justerbar fodstøtte.
 • Punkterfrie hjul med god affjedring.
 • Mulighed for søskendesæde, bilsæde og babylift (medfølger ikke).
 • Mål sammenfoldet: 83 x 60,5 x 42 cm.
 • Siddehøjde: 63 cm.
 • Vægt: 12,7 kg.


8. Baby Jogger City Tour LUX Granit – Perfekt vogn til at have med på farten

 • Utrolig kompakt vogn
 • Vendbart sæde for større komfort
 • Flotte testresultater – populær hos forbrugerne

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.949,00 1.949,00 Gå til butik
2.926,00 2.926,00 Gå til butik

Hvis det er vigtigt for dig, at klapvognen er utrolig let at tage med overalt og ikke fylder så meget, så er denne klapvogn et oplagt valg. Babyjogger City Tour LUX er lavet til en aktiv livsstil med besøg hos bedsteforældre og ture i skoven, og det er en populær klapvogn, der med sit kompakte design klarer sig godt i test.

En veldesignet, kompakt klapvogn

Klapvognen fra Babyjogger får rosende ord med på vejen for det smarte design, der gør det utrolig let at have vognen med på tur. Vognen i sig selv er meget kompakt og fylder derfor stort set ingenting i bilen, og herudover kan den foldes sammen med én hånd i selv travle hverdagssituationer. Den medfølgende bærepose sikrer desuden mod jord og skidt i bagagerummet.

Selvom klapvognen er meget kompakt, så er den stadig komfortabel, og den har en stor kaleche, der er med til at yde god beskyttelse mod vind og vejr. Vognen kører rigtig godt i selv svært terræn, og forhjulene kan enten låses eller dreje med, når i kører tur i skoven. Herudover kan sædet vendes på denne model, hvilket er en stor hjælp i særligt vindblæste stunder.

Fleksibelt sæde og fodstøtte

City Tour LUX er en virkelig god model til den travle børnefamilie, og selvom der er fart på, så sidder barnet godt og sikkert i klapvognen. Både sæde og fodstøtte kan justeres til forskellige positioner, og sædet kan sættes helt vandret, hvilket er perfekt, hvis barnet trænger til en lur undervejs. Designet er gennemtænkt, og det roses modellen også for i test.

Dette er den perfekte klapvogn til jer, der godt kan lide at køre ud i det blå og gå ture, og der er ingen tvivl om, at det kompakte design er en kæmpe fordel ude i det ganske, danske land. Modellen er praktisk, sikker og lever fuldt ud op til forventningerne – og baseret på testresultaterne er det én af de bedste klapvogne på markedet.

Specifikationer:

 • Maksimal belastning: 18 kg.
 • Vendbart sæde.
 • Justerbart sæde og fodstøtte.
 • Utrolig kompakt model.
 • Mulighed for liggedel, babystol samt tilbehørspakke (medfølger ikke).
 • Mål: 94,2 x 53,5 x 100 cm.
 • Mål sammenfoldet: 67,5 x 53,5 x 22 cm.
 • Vægt: 9 kg.

9. EMMAJUNGA NXT60F Black Edition – Skandinavisk design i topklasse

 • Solid model med store drejehjul
 • Lavet fra bunden i Sverige
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos Pricerunner

sort klapvogn

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
5.699,00 5.699,00 Gå til butik

Klapvogne er sjældent et velanset syn i gadebilledet i en storby, men hvis du leder efter en model, der gør sig godt netop her, så er denne svenskproducerede klapvogn et perfekt match. Emmajunga NXT60F kommer med et lækkert, skandinavisk design, og der er tænkt over alle detaljerne ved denne smalle model, der passer til storbyens smalle stræder.

God komfort og lækker køreoplevelse

Denne model får særligt roser i test for at være utrolig komfortabel for både barnet og forældrene. Vognen er rummelig med en god indvendig højde, og ryglænet kan indstilles i flere forskellige modus, som passer perfekt til hverdagens behov. Selv et 3-årigt barn vil have plads nok i denne model, og den smarte kaleche er god til det skandinaviske vejr.

Udover den gode komfort inde i klapvognen, så er køreoplevelsen rigtig lækker for forældrene. Hjulene er pumpet perfekt op med luft, og den smalle vogn er virkelig nem at manøvrere gennem endeløse rækker af mennesker i byen. Herudover er der naturligvis et justerbart styr med roterende knækled, som kan aflaste ryg og hænder, når man går med vognen.

Klappes meget fladt sammen – perfekt til offentlig transport

Udover det smarte design, når man kører med vognen, så kommer Emmajungas model med et chassis, der er meget nemt at klappe sammen. Når sædet og liggedelen er fjernet klappes modellen meget fladt sammen, og den egner sig derfor perfekt til offentlig transport. Derudover roses modellen for den rummelige bagagekurv, hvor du kan have alle fornødenheder med.

Dette er én af de absolut bedste klapvogne til den moderne familie i storbyen, der skal kunne gå nemt fra A til B mellem andre mennesker. Modellen er fleksibel og har et lækkert skandinavisk touch, som fungerer helt perfekt, og den balancerer flot mellem komfort og praktikalitet. Alt i alt en fortjent kombattant på vores liste – og et godt match til mange familier.

Specifikationer:

 • Maksimal belastning: 15 kg.
 • 4 indstillinger til ryglænet.
 • Justerbart håndtag med knækled.
 • Smal model – perfekt til storbyen.
 • Mål sammenklappet: 76 x 58 x 25 cm.
 • Sædedimensioner: 90 x 34 cm.
 • Vægt: ca. 12,5 kg.

10. Naturkind Klapvogn LUX – Det bæredygtige valg

 • Naturkind sætter en ære i at barnet får den sundeste, tryggeste tid i klapvognen, og LUX er en af de absolut bedste klapvogne på markedet.
 • En økologisk og bæredygtig klapvogn, ikke bare fordi den er bæredygtigt produceret, men også fordi den er i så høj kvalitet, at den kan holde i mange år og til flere børn.

naturkind lux klapvogn groen

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
6.399,00 6.399,00 Gå til butik
6.399,95 6.399,95 Gå til butik

Naturkind er et anerkendt østrigsk firma, der laver økologiske klapvogne i høj kvalitet. Deres tidligere modeller har fået overvældende positive anmeldelser, og LUX er deres nye, moderne model, som viderefører mærkets kvalitetsstempel og fokus på barnets velvære.

Om Naturkind Klapvogn LUX

LUX modellen er en klapvogn fra Naturkind. Det er en klapvogn i den højere prisklasse, hvilket også afspejles i en meget høj kvalitet. Dette er klapvognen til dig, der vil sikre dit barn den absolut bedste klapvogn at sidde i, når I går tur sammen. Naturkind lægger vægt på, at en klapvogn skal være blid og støttende for et mindre barns fysik, og at den samtidig skal kunne passe til barnet, efterhånden som det vokser sig større.

Naturkind Klapvogn LUX fås i en mængde forskellige farver, der er elegante og afdæmpede, fra Salvie og Panther til Surikat og Kornblume. Måske har du en fornemmelse af, hvilken farve, der passer bedst til barnets personlighed.

Det er vigtigt at understrege, at en klapvogn i denne klasse er utroligt god for dit barn, men at den form for kvalitet ikke nødvendigvis er et must for ethvert barn. Navnet LUX indikerer, at her er tale om et luksusprodukt, som er ekstraordinært godt. Det er altså for dig, som vil spendere ekstra penge på en ekstra lækker klapvogn.

Samtidig er det vigtigt at understrege det bæredygtige aspekt, som går igen ved alle vogne fra Naturkind. Uld og bomuld i klapvognen er økologisk og klapvognen er bæredygtigt produceret. Samtidig er det dog også i sig selv bæredygtigt, at vognen kan holde i mange år og anvendes til flere børn. På den måde undgår man at skulle bruge flere materialer på flere klapvogne i løbet af årene.

Udvalgte specifikationer

 • Længe: 93 centimeter
 • Klapvognen er bæredygtigt produceret
 • Ergonomisk design med træforstærkning
 • Maksimal vægt: 22 kg
 • Fleksibelt design
 • Let at tage med i bilen
 • Utroligt stabil og luksuriøs klapvogn i kvalitetsmaterialer

Hvilke overvejelser bør jeg gøre, inden jeg køber klapvogn?

Efter at have læst vores omfattende liste over markedets bedste klapvogne igennem, så skulle der gerne være én eller flere af modellerne, der har vakt din interesse. Her kan det være svært at vælge mellem de gode modeller, fordi de har mange af de samme funktioner og kvaliteter, og hvis prisen er stort set ens, så kan det være en særlig svær overvejelse. Derfor har vi herunder samlet en række overvejelser, som du kan bruge til at blive lidt klogere på, hvilken af de gode klapvogne på listen, der er den helt rigtige til dig og dit barn.

Hvilke behov skal klapvognen opfylde?

Først og fremmest er det en rigtig god idé at sætte sig ned og finde ud af med sig selv og sin partner, hvilke behov klapvognen skal kunne opfylde. Her er det oplagt at se på ens budget og vurdere, hvilke funktioner man evt. kan undvære, hvis man skal komme ordentlig i mål og hvilke behov, man slet ikke kan gå på kompromis med.

Der er mange funktioner, som er rare at have, men som man egentlig ikke har et decideret behov for – hverken nu eller på den lange bane. Dette kan være en faktor, der adskiller de helt dyre modeller fra de mere moderat prissatte modeller, og derfor er det vigtigt, at man har et godt overblik over ens behov, inden man shopper den perfekte klapvogn til familien.

Skal klapvognen med på mange ture?

En vigtig overvejelse, når man skal vælge den helt rette klapvogn, er, hvorvidt klapvognen primært skal være til hverdagsbrug, eller om man påtænker en masse gode gåture i terrænet med vognen. Hvis man er vant til at leve en aktiv livsstil, hvor man går ture i naturen, så kan det være et vigtigt behov fortsat at få opfyldt – og det stiller nogle andre og større krav til den klapvogn, man vælger.

Generelt er det altid en fordel, hvis klapvognen kan klappes sammen til en meget kompakt størrelse, der passer i bilens bagagerum. Her adskiller modellerne sig meget fra hinanden, og det er ét af de centrale punkter, hvor man kan skille fårene fra bukkene. Det er en stor fordel, hvis man har målt bilens bagagerum op, inden man vælger klapvogn – for hvis den ikke kan være i bagagerummet i sammenklappet tilstand, så er det ikke den rette klapvogn til jer. Omvendt kan man gå på kompromis med dette, hvis man oftest bare er hjemme og måske tage på ture 3-4 gange om året; det er i høj grad en individuel vurdering, som man bør gøre sig.

Skal klapvognen kunne vokse sammen med barnet?

Mange af de klapvogne, som vi har fremhævet på vores liste over markedets bedste klapvogne, er vogne, der kan justeres i både ryglæn og fodstøtte, men dette er ikke tilfældet for alle klapvogne derude. Derfor bør man gøre sig selv en overvejelse omkring, hvor lang tid man forventer at have behov for en klapvogn. Børn vokser hurtigt, og hvis klapvognen ikke kan vokse sammen med barnet, så kan det give udgifter til en ny på den lange bane.

Vi anbefaler helt sikkert, at du vælger en alsidig model, der har en høj maksimal vægt, og som kan tilpasses til barnet, efterhånden som det vokser. Dette giver mening på den lange bane, og selvom det måske koster lidt ekstra nu og her, så sparer det én for meget besvær og for ekstra udgifter fremover. Kig derfor efter en klapvogn, hvor der er mulighed for løbende tilpasning.

Skal klapvognen med på en løbetur i ny og næ?

Mange mennesker nyder at løbe en tur ud i det blå indimellem, og hvis det også er tilfældet for dig, så bør du overveje, om klapvognen skal kunne tages med på løbeturen. Det er ikke altid, at man har mulighed for at få barnet passet af sin partner, når man vil ud og løbe, og her kan det være en stor fordel, hvis barnet kan komme med på turen. Derfor bør man overveje, om ens aktive livsstil skal tilpasses til klapvognen, eller om klapvognen skal tilpasses livsstilen.

Hvis det sidste er tilfældet, så er det en stor fordel at vælge en klapvogn med kun ét forhjul og to større baghjul, der er egnet til løb i høj fart. Herudover bør vognen have en god affjedring, så barnet har en komfortabel tur, selvom det går stærkt og henover mange forskellige terræner. Uanset hvad bør man dog ikke tage barnet med ud at løbe, før barnets muskler i nakke og ryg er udviklet nok til det – det bør man altid have sig for øje.

Hvilken type klapvogn skal jeg gå efter?

Det korte og lette svar på ovenstående spørgsmål er, at du skal vælge én af de klapvogne, som er fremhævet på vores liste herover. Alle de fremhævede klapvogne klarer sig nemlig godt i test hos uvildige testfirmaer, ligesom mange af dem er populære favoritter hos forbrugerne, der bruger dem til dagligt. Dermed er du sikker på at finde en klapvogn, du bliver glad for, hvis du vælger ud fra vores liste.

Når det så er sagt, så anbefaler vi helt sikkert, at du gør dig ovenstående overvejelser, inden du vælger en klapvogn fra vores liste. Ikke én familie er ens, og derfor er der heller ikke én klapvogn, som man altid kan anbefale – det afhænger i høj grad af de forventninger og de behov, man har til sin klapvogn. Den perfekte klapvogn er ikke svær at finde, når blot man har sat sig for det; det kræver blot, at man gør sig hjemmearbejde ordentligt og vælger en model, der klarer sig godt i test

Hvor længe skal en klapvogn normalt bruges?

Et meget ofte stillet spørgsmål omkring klapvogne er, hvor længe man egentlig kan forvente, at de skal bruges. Det oplagte og upopulære svar er her, at det afhænger af dit barns udvikling – for det er vidt forskelligt, hvornår klapvognen bliver lagt på hylden i de forskellige familier.

Generelt kan man dog forholde sig til, at mange modeller har en maksimal vægt på mellem 15 og 25 kg., hvilket betyder, at barnet ofte kan sidde i klapvognen, indtil det er 5 år gammelt. Her vil de fleste forældre nok allerede have sagt fra, da barnet også har bedst af at bevæge sig selv, men jo højere en maksimal vægt, man vælger at have, jo længere kan klapvognen reelt set bruges. Klapvognen er i høj grad et hjælperedskab til de stunder, hvor trafik eller distance gør, at barnet ikke kan gå selv – og derfor vil de fleste nok ikke bruge en klapvogn mere end højest nødvendigt, efter barnet er fyldt 4-5 år.

Vi håber meget, at vores liste over markedets bedste klapvogne har gjort dit valg lettere, og vi siger mange tak for, at du har læst denne guide til ende. Vi har gjort os umage i forhold til at vælge de modeller, der klarer sig bedst muligt i test, og vi er utrolig glade, hvis du finder den helt rette klapvogn ud fra vores liste.

️Hvilken klapvogn er testvinder?

Baby Jogger City Mini GT er vores testvinder. Vær dog opmærksom på, at det kan være forskelligt efter behov. Vi anbefaler at du læsen artiklen.

Hvilke test-metoder er der anvendt?

Klapvogn testen er blevet udarbejdet med fokus på de gængse som: Sikkerhed, holdbarhed og eventuelle mærkninger som bør kendes. Vi har ikke foretaget testen, men sammenlignet og opsummeret mere end 15 anerkendte testkilder for at skabe et godt og foreståeligt overblik.

Hvad koster en god klapvogn?

Du kan få klapvogne i rigtig mange prisklasser, men du kan få en rigtig god model for 2.000 kroner og op efter. I vores test ligger gennemsnitsprisen på cirka 3.500 kroner for en klapvogn.

Andre læser også
+60 gaveideer Gaver-til-1-aarig

Gaver til 1 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 53 gode gaver

En særlig gave til den 1-årige Selvom stort set alle ikke kan huske deres første fødselsdag, så…

Læs mere
+63 gaveideer 2 årig dreng vasker op

Gaver til 2 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 56 gode gaver

Den perfekte gave til en 2-årig Mange mennesker mener, at det er det nemmeste og mest naturlige…

Læs mere
+47 gaveideer

Gaver til 3 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 42 gode gaver

Hvordan du finder en god gave til en 3-årig 3-årige børn er en spændende aldersgruppe at give…

Læs mere
+44 gaveideer

Gaveideer til nybagt mor - Se dem her

Vælg blandt 39 gode gaver

Perfekte gaver til den nybagte mor Efter at have læst vores liste over de gode gaveideer til…

Læs mere
Mor med den bedste barnevogn

Barnevogn test - Find den bedste barnevogn

IndholdsfortegnelseBarnevogn test – Her er den bedste barnevogn 20201. Big Star Supreme Lounge Black ECO Med Sort…

Læs mere
+35 gaveideer

Gaver til 4 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 36 gode gaver

Hvordan du finder en god gave til en 4-årig? Mange ser det som en udfordring at finde…

Læs mere
Bedside crib

Bedside crip - De 7 bedste bedside cribs

IndholdsfortegnelseVælg den bedste bedside crib til dit barn1. Tutti Bambini CoZee – Smukt design og god kvalitet2….

Læs mere
Babyalarm

Babyalarm test - Her er den bedste babyalarm 2020

IndholdsfortegnelseVælg den bedste babyalarm i test1. Neonate BC-6900D2. Neonate BC 6500D3. Philips Avent DECT SCD5064. Neonate BC…

Læs mere