Forside

Bedside Crib Test → De 7 udvalgte bedside cribs (2021)

Line Beirholm, Tekstforfatter Tildenlille.dk

Indlægget er senest opdateret den 17 januar 2022. Forfatter: Line Beirholm

Bedside crib
Bedste bedside crib

Bedste bedside crib

Pris
Billigst hos
Gå til
 • oliver furniture, wood co-sleeper
  Oliver furniture, wood co-sleeper
  Pris: 3.995 kr.
  Billigst hos: LirumLarumLeg.dk
 • simpel bedcrib i træ og mesh
  LINEA BY LEANDER
  Pris: 2.499 kr.
  Billigst hos: BabySam.dk
 • Safe Multi Crib by Babydan – Sikker og tryg model
  Safe Multi Crib by Babydan
  Pris: 1.499 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • grå bedside crib
  Moweo Bedside Crib
  Pris: 788 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Hvid vugge med bamse i
  Hoppekids vuggen
  Pris: 998 kr.
  Billigst hos: Babyshower.dk
 • sort træmme baby crib
  Babybay bedside crib
  Pris: 1.185 kr.
  Billigst hos: Pixizoo.dk
 • babytrold bedside crib
  Babytrold krybbe
  Pris: 999 kr.
  Billigst hos: Coop.dk
 • grå stof bed-crib
  Tutti Bambini CoZee
  Pris: 1.898 kr.
  Billigst hos: Babyshower.dk

Vælg den bedste bedside crib til dit barn

Spædbørn er den gruppe af mennesker, der sover absolut mest på daglig basis. Børnene har brug for masser af søvn for at kunne udvikle sig optimalt, og selvom de sovende perioder desværre ikke altid er så lange, som man kunne ønske sig, så er de absolut essentielle for et spædbarn – og det er her at en bedside crib kommer ind i billedet.

Tryghed er alfa og omega for en god nats søvn – og dette gælder for børn såvel som for voksne. Hvis man ikke føler sig tryg ved sine omgivelser og ved, at man kan få hjælp, hvis der sker noget, så har man svært ved at sove, og netop derfor er en bedside crib genial. Krybben kan stå lige ved siden af sengen, så både barn og forældre kan være trygge i løbet af natten, og så er der heller ikke alt for langt, når barnet vågner skrigende op midt om natten. Der er utallige fordel ved en bedside crib, og det er en virkelig god investering i tryg nattesøvn for både barn og forældre på den lange bane.

Der findes mange forskellige bedside cribs på markedet, og her kan det være svært at finde ud af, hvilken der er den bedste bedside crib af dem alle sammen. Dette har vi sat os for at gøre noget ved her på Tildenlille.dk, hvor vi har sammensat en udførlig og overskuelig liste over markedets bedste bedside cribs. Vores liste afspejler de krybber, der har klaret sig bedst i test, og som får gode anmeldelser med på vejen hos forbrugerne – og dette sparer dig for at skulle læse den ene test efter den anden igennem. Vejen til den helt rigtige bedside crib behøver ikke at være besværlig at finde, og med vores liste på skærmen har du allerede sat dig selv i førersædet.

Denne test af bedside cribs indeholder:

 • En overskuelig liste over nogle af de bedste bedside cribs på markedet.
 • En udførlig guide, der gerne skulle gøre det meget lettere at finde den helt rigtige bedside crib til den bedst mulige pris.
 • En gennemgang af de tanker, du bør gøre dig selv, når du leder efter og vælger den rette seng til dit barn.

Bemærk venligst: Vi har ikke selv testet de udvalgte bedside cribs her på Tildenlille.dk. Vores liste er ment som en hjælp til dig, der ikke gider at læse diverse testresultater og anmeldelser igennem på mange forskellige sider. Derfor har vi udvalgt markedets bedste bedside cribs, der klarer sig rigtig godt i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugerne – og dermed kan du lettere finde den bedste bedside crib til dit barn.


1. Oliver Furniture Wood Co-sleeper

 • Sikkerhedsgodkendt 
 • Multifunktionelt design
 • Trinløs højdejustering

Oliver Furniture Wood Co-sleeper

i samarbejde med PriceRunner

Den smukke Oliver Furniture Wood Co-sleeper er ikke blot en bedside crib. Det er en babyseng, der kan følge dit barn til flere lokaliteter, og som tager udgangspunkt i det nyfødte barns, såvel som forældrenes, behov for tryghed og nærvær den første tid efter fødslen. Udover at du med fordel kan fjerne siden på sengen og anvende den som en bedside crib tæt på dig, kan du også placere sengen separat. Der er også mulighed for at tilkøbe en funktion med sengehimmel og uro, der giver ro til dit barn under søvnen. 

En babyseng som dit barn aldrig vokser ud af 

Du kan anvende den multifunktionelle babyseng, fra dit barn er helt nyfødt. Placer babysengen nær din egen seng for den ultimative nærhed. Den trinløse højdejustering gør det nemt at tilpasse. Efterfølgende kan du montere siden igen og lade dit barn sove alene eller med større afstand til din egen seng. Yderligere er der mulighed for at tilkøbe ekstra ben, så babysengen fra Oliver Furniture kan omdannes til en hyggelig bænk, der kan stå på børneværelset i mange år som et møbel af høj kvalitet. Alt i alt en stilren og designmæssigt godkendt babyseng, der er værd at investere i, og som kan følge dit barn, selvom det måtte vokse ud over madrassen. 

Stærke og solide materialer med fokus på bæredygtighed 

Ikke nok med at babysengen fra Oliver Furniture er udført i stærke og holdbare materialer af høj kvalitet, så er der også gjort store tanker om bæredygtigheden af produktet. Babysengen er konstrueret af 100% massiv eg og birk, og den er uden svage punkter af alternative materialer. Det anvendte træ er FSC-certificeret, og den vandbaserede, giftfrie maling er uden kemi. Sengen undergår altså de strenge EU krav for sikkerhed og sundhed til dit barn, så du trygt kan bruge den.

Specifikationer: 

 • Materiale: Træ
 • Alder: ca. 0-9 måneder
 • Mål: B: 49 cm x L: 92 cm x H: 55-74 cm
 • Sikkerhedsgodkendt
 • Multifunktionelt design

2. Side By Side – LINEA BY LEANDER

 • Enkelt og minimalistisk design
 • Let bevægelig
 • Nordisk produceret

simpel bedcrib i træ og mesh

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du leder efter en minimalistisk og smukt designet bedside crib, som tilmed er nordisk, så er Side By Side fra Leander det perfekte match. Her er der nordisk kvalitet for alle pengene, og det er en simpel model, der fungerer fantastisk i hverdagen. Modellen er relativt ny, men har allerede modtaget god feedback fra forbrugerne.

Alle skal have en god nattesøvn

En mangelvare hos forældre til et lille barn er søvnen, hvor man ofte flere gange om natten må op og tage sig af barnet. Dette kan undgås med denne bedside crib, hvor den ene side af sengen kan fjernes om natten. Dette betyder, at barn og mor eller far sover helt tæt ved hinanden, og det gør det nemmere at trøste barnet om natten – og dermed at få bedre og mere nattesøvn.

Sengen er højdejusterbar, så den kan passe ved siden af alle typer af senge, og herudover er den udstyret med hjul, således at den nemt kan skubbes til siden om dagen. Der er dog ingen grund til at gemme denne bedside crib væk i løbet af dagen, da den er en unik tilføjelse til hjemmet med sit minimalistiske og helt stramme nordiske look.

Materialer af høj kvalitet

Barnet skal have det så godt som muligt, når det skal sove, og derfor er det betryggende at vide, at denne model er lavet af materialer af høj kvalitet. Selve sengedelen er lavet i blødt mesh, der holdbart og sikkert for barnet at bevæge sig rundt i, og benene er lavet af kvalitetstræ. Dermed kan sengen formentlig holde i flere generationer uden problemer.

Til sidst får denne model ros for at kunne betjenes med én hånd, når den skal justeres op og ned, og som med alt andet fungerer dette fantastisk i det daglige. Dette er en mageløs bedside crib, som passer ind i alle moderne hjem, og den er med til at sikre en rolig nattesøvn for både forældre og barnet, der kan give hinanden tryghed i løbet af natten.

Specifikationer:

 • Materiale: Træ + Mesh
 • Testet og godkendt op til 11 kg
 • Justerbar højde
 • Findes i flere forskellige farver og trætyper
 • Mål udfoldet: 78,5 x 54,5 x 112,5 cm

3. Safe Multi Crib by Babydan – Sikker og tryg model

 • Blødt netmateriale
 • Høj grad af sikkerhed og komfort
 • Kan bruges som kravlegårdSafe Multi Crib by Babydan – Sikker og tryg model

i samarbejde med PriceRunner

Sikkerhed frem for alt

Udvikleren af denne bedside crib er Babydan. De har i mere end 70 år udviklet produkter, der har haft børns sikkerhed i fokus. De har derfor en enorm erfaring på området.

Dette afspejles i designet. Sengen består nemlig primært af netmateriale, så hvis barnet skulle falde i sengen eller have andet form for uheld, så vil barnet ikke komme til skade. Materialet vil blødt absorbere stødet, og der vil ikke være nogen skader.

Der findes et indbygget myggenet i toppen af Safe Multi Crib, så man ikke behøver at bekymre sig om at have et vindue åbent om sommeren.

Producenten Babydan har sikkerheden i fokus. Sikkerhedsstandarden, de går efter, er den europæiske og den amerikanske, fordi de skulle være de strengeste på markedet.

Man kan derfor være sikker på at få et produkt, hvor man ikke behøver at bekymre sig for sit barns sikkerhed. Der bliver blandt andet testet for, hvorvidt fingre kan komme i klemme, og hvor stabil den er, hvis noget skubber til modellen.

Funktionalitet i top

Denne model har i siden en lynlåsfunktion, som gør, at de natlige amninger vil blive nemmere. Når Safe Multi Crib står ved siden af forældrenes seng, så er det nemt lige at rulle over for at åbne op til babyen.

Derudover er det også muligt at tilpasse modellen til sengens højde med den smarte hæve- og sænkefunktion. Med denne funktion kan sengen også laves om til en kravlegård, når legetimen kalder.

Modellen er beregnet til børn mellem 0 til 6 måneder.

Specifikationer:

 • Størrelse: 69 x 85 x 100cm
 •  Justerbar hæve-og sænkefunktion
 • Vægt: 9,8 kg
 • Indbygget myggenet

4. Moweo Bedside Crib – Enkel og smart model

 • Vaskbart betræk
 • Gode muligheder for justering
 • Blødt og venligt materiale

grå bedside crib

i samarbejde med PriceRunner

Dette er en utrolig let og brugervenlig bedside crib, som klarer sig rigtig godt i test, og som forbrugerne er glade for. Så simpel er historien egentlig om Moweo Bedside Crib, der må sige at være én af markedets bedste. Her får du en babyseng, der gør det lettere at få en god nats søvn, og den fungerer glimrende, om man er ude eller hjemme.

Meget let og transportabel

Noget af det, som denne model fra Moweo roses særligt for i test, er det utrolig lette ydre, som gør det nemt og bekvemt at transportere sengen med i sommerhuset eller ud til bedsteforældrene. Sengen kan bruges både som almindelig vugge eller som bedside crib, hvor den ene side kan slås ned, og det bidrager til en bedre søvn i løbet af natten.

Simpelt design, nem rengøring

Modellen er meget simpel i designet, og det gør i virkeligheden ikke noget, når funktionaliteten er i top. Den er praktisk i daglig brug, idet betrækket kan tages af og vaskes for sig, og dermed behøver man ikke at bøvle med rengøringen. Herudover er der tænkt over et tryghedsskabende ydre, hvor meshet i siderne gør, at barn og forældre kan se hinanden i løbet af natten.

Til sidst er det muligt at justere sengen i højden, og dermed kan den tilpasses til ethvert scenarie i hverdagen. Der er ingen tvivl om, at dette er en populær model, som rigtig mange forældre og børn er glade for, og det er dermed én af markedets mest simple, men også bedste, bedside cribs, som med garanti kan bruges i det lille hjem.

Specifikationer:

 • Materiale: Stål og tekstil.
 • Højdejusterbar.
 • Smarte og praktiske hjul.
 • Maksimal vægt: 9 kg.
 • Mål: 80 x 45 x 64 cm

5. Hoppekids vugge – Multifunktionel vugge

 • 3-i-1 vugge
 • Nordisk design i høj kvalitet
 • Klarer sig godt i test

Hvid vugge med bamse i

 

i samarbejde med PriceRunner

Børn vokser sig hurtigt fra alting, og hvis du er typen, der bliver frustreret over dette, så er denne Hoppekids bedside crib lige en model efter dit hoved. Her er der nemlig tale om en 3-i-1 vugge, der både kan være vugge, bedside crib og en smart bænk, når barnet er vokset helt fra sengen. Den smarte multifunktion bliver rost i test og hos forbrugerne, og dette er en kvalitetsfyldt bedside crib.

Forandringen klares med en skruetrækker

Når der tales om 3-i-1 løsninger, så er der mange, der tænker, om det så ikke er besværligt at skifte mellem de forskellige funktionaliteter – men det er ikke tilfælde med modellen fra Hoppekids. Vuggen kan forvandles til en bedside crib og videre til en bænk med blot en skruetrækker, og det er en brugervenlig og intuitiv oplevelse, som alle kan holde styr på.

Herudover er det naturligvis et kvalitetsfyldt produkt, hvor barnet kan sove trygt om natten, og det simple, nordiske design gør sig godt i ethvert soveværelset. Modellen er selvfølgelig uden skadelige kemikalier, og alle produkterne er tjekket for andre skadelige stoffer – så du kan trygt lægge barnet til ro i denne fantastiske bedside crib.

Kan holde i flere generationer

Mange produkter i dagens Danmark er nærmest lavet til at gå i stykker, og når noget går i stykker kommer det sjældent belejligt. Derfor er denne 3-i-1 vugge en rigtig god investering, fordi den sagtens kan holde i flere generationer, hvis man passer godt på den. Kvaliteten er i top, og det er også noget, der bliver bemærket i diverse tests på markedet.

Alt i alt er dette den perfekte 3-i-1 vugge og bedside crib til det moderne hjem, der tænker meget over bæredygtighed og en tryg opvækst. Selve sengen er meget simpel og minimalistisk, men det er ikke en begrænsning – det er en kvalitet i sig selv, som man kan være helt tryg ved som forbruger.

Specifikationer:

 • Materiale: Fyrretræ (vandlakeret)
 • Anbefalet alder: 0 – 36 mdr.
 • Liggemål: 40 x 80 cm
 • Mål: 86 x 66 x 47 cm

6. Babybay bedside crib – God i test og anderledes design

 • Bedst i test hos flere testfirmaer
 • Anderledes og spændende design

sort træmme baby crib

 

i samarbejde med PriceRunner

Er du til nyt og spændende, stilrent design, så er denne babyseng fra Babybay det helt rigtige match til dig og dit barn. Her er der tale om en utrolig smuk model, der høster gode karakterer hos de mange testfirmaer, og det er tilmed en praktisk seng, som du tryg kan lade dit barn sove i. Det er med andre ord bestemt en værdi kombattant på vores liste.

Kan forankres til alle senge

Babybay bedside crib er en smart og handy seng, der kommer med oceaner af muligheder lige ud af boksen. Sengen er naturligvis højdejusterbar, og dette kan gøres helt trinløst, således at den kan tilpasse til nøjagtig den dobbeltseng, der står hjemme i privaten. Herudover er det én af de få modeller, der kan forankres til alle senge med forankringskroge, således at den ikke rykker sig en tomme i løbet af natten.

Denne model har en unik, måneformet bund, som det kan være svært at finde en madras til, og her er det et lille minus, at man er nødt til at købe producentens egen madras. Dette lille minus opvejes dog af det mageløse design, som næsten kunne vinde priser – det er ikke en tremmeseng, der bare skal gemmes væk, når man får finere folk på besøg.

Let, men solidt design

Udover at se godt ud, så er designet af sengen også rigtig solidt. Det føles trygt og godt at lægge barnet til ro i denne seng, men samtidig er den ikke voldsomt tung. Dermed kan sengen flyttes rundt efter behag, og der er rige muligheder for at tilpasse sit soveværelset løbende. Det er også muligt at lave et tilkøb i form af hjul, der kan gøre det endnu lettere at flytte rundt på sengen i det daglige.

Der er ingen tvivl om, at dette er en af de smukkeste bedside cribs på vores liste, og det er også en praktisk variant, som bliver rost til skyerne i diverse tests. Her er man med andre ord i gode hænder, hvis man har midlerne til det, og det er en unik seng, som både barnet selv og forældrene bliver glade for.

Specifikationer:

 • Materiale: Træ
 • Trinløs højdejustering (7-52 cm)
 • Kan forankres til alle typer af senge
 • Mål udvendigt: 84 x 45 x 79 cm
 • Madrasmål: 81 x 42 cm

7. Babytrold krybbe – billig og funktionel

 • Gode anmeldelser hos brugerne
 • Giver baby nærhed og tryghed
 • Kan justeres

babytrold bedside crib

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
999,00 999,00 Gå til butik

Testresultater

Babytrold krybben har fået 4,2 ud af 5 stjerner hos kunderne på Coop.

Til prisen er denne krybbe rigtig tilfredsstillende, mener brugerne. Den er billig, men samtidig funktionel. Man skal være opmærksom på at sætte god tid af til at samle krybben.

Om Babytrold krybbe

Denne vugge eller krybbe er god, hvis du gerne vil give dit barn nærhed i de første måneder. Det er næsten som om, barnet ligger i sengen, men baby har stadig sin egen soveplads. Krybben kan stå helt tæt op af forældrenes seng, så barnet får den tryghed og nærhed, det har brug for. På samme tid er det praktisk, når baby skal ammes, at siden på krybben kan tages af. Dette gør det nemt for moren at lægge barnet til. Samtidig skal du ikke bekymre dig om at have baby liggende i sengen. Det anbefales, at baby har sin egen seng, men stadig ligger tæt på forældrene.

Krybben kan tilmed fastgøres til sengen, så den ikke bliver skubbet væk. Den kan også stå i spænd op af væggen.

I løbet af dagen eller når baby bliver større, kan siden tages af, og krybben kan bruges til bænk. Her kan I læse bøger eller have andre hyggelige stunder.

Krybben kan justeres til flere forskellige niveauer, så den passer med jeres seng. På den måde er det nemt at have med at gøre, og I kan have den med andre steder, da den kan indstilles efter behov.

Udvalgte specifikationer

 • Siden kan sænkes eller fjernes
 • Mål: 82 x 38 x 90
 • Madrasmål: 40 x 80 cm
 • Materiale: Fyrretræ
 • Farve: Hvid
 • Indstillinger: 8 niveauer i højden

8. Tutti Bambini CoZee – Smukt design og god kvalitet

 • Bedste seng til nyfødte i 2019 – Mumsnet.com
 • Simpelt og elegant design
 • Fantastisk komfort

 

grå stof bed-crib

i samarbejde med PriceRunner

Første levende billede i denne gennemgang af markedets bedste bedside cribs er denne elegante model fra Tutti, der kaldes for Bambini CoZee. Her er der fleksibilitet for alle pengene, og det er en anmelderrost bedside crib, som også forbrugerne generelt har et godt øje til. Sengen kan pakkes sammen på mindre end 30 sekunder, og det er derfor en perfekt bedside crib til at tage med overalt.

Masser af justeringsmuligheder og blødt, venligt indre

Denne bedside crib får topkarakterer i test, og med de mange justeringsmuligheder kan dette bestemt forsvares. Sengen kan nemlig både justeres i højden, ligesom den kan stilles i en let skrånende stilling, hvor barnets hoved løftes en anelse. Dette er rigtig godt, hvis barnet f.eks. er en smule forkølet, og det giver en større tryghed i løbet af natten.

Herudover er der kælet for alle detaljerne ved denne model, der har et blødt indre og ydre, hvor barnet ikke kan slå sig, selvom det bevæger sig meget i søvne. Der er desuden en hylde i bunden af sengen, hvor alt fra bamser til ekstra sutter kan gemmes, så de er klar til brug i løbet af natten. Sengens sider er designet til fri luftcirkulation, og dermed får barnet de perfekte omgivelser at sove i.

Behagelig skummadras sikrer en god nattesøvn

En bedside crib er aldrig bedre end den madras, barnet skal sove på, og denne model kommer med en skummadras, der er specielt designet til formålet. Her er der nærmest garanti for en god nats søvn, og det er blot endnu en rar detalje ved denne model. Til sidst er det også værd at nævne, at sengen ikke fylder ret meget, når den er foldet sammen, og den er dermed let at transportere.

Alt i alt er dette en utrolig rost bedside crib, som er perfekt til dig, der ønsker at give barnet en sund base, uanset hvor i verden I befinder jer. Det er en lækker model i et flot design, og den har alle de funktioner, som den skal have – der er med andre ord ikke mange negative aspekter at spore i de tests, vi har kunnet finde frem til.

Specifikationer:

 • Materiale: Aluminium og stof
 • Kan foldes sammen på 30 sekunder
 • Vægt: 10 kg
 • Mål udfoldet: 92 x 56 x 69/84 cm
 • Mål sammenfoldet: 92 x 56 x 12 cm


Hvad er en bedside crib?

Hvad er det helt præcist en bedside crib er? Hvad bruges en bedside crib?

En bedside crib er en babyseng, som du har stående op af din egen seng/forældrenes seng, således at det bliver i forlængelse af sengen (i bredden). Du fjerner altså den ene af de fire sider på sengen, således at den bliver en del af forældrenes seng. På denne måde har alle hver deres seng når barnet er lille.

En bedside crib sikrer at barnet ikke kan falde ud, da tremmerne her blokerer for dette. (Der fås også bedside cribs med stof på siderne)

Bedside cribs kan både være som en almindelig tremmeseng, samt en seng der kan monteres direkte på sengen eller blot en vugge af en slags – mulighederne er mange, hvorfor at vi også i denne ‘bedside crib test’ har lidt forskellige modeller med, dog har vi kun valgt de bedste bedside cribs på markedet.

En bedside crib er et must-have af flere grunde

Som førstegangsforældre, så kan man ikke andet end at læse sig til hvad man skal have som forældre til en barn og der er mange forskellige meninger på internettet om de mange ting man kan anskaffe sig. Dog ved de fleste, at nattens søvn kan blive sat gevaldigt på prøve, så hvis du kunne slippe for at rejse dig for at gå til babysengen, så kan du måske allerede forestille dig hvorfor at en bedside crib er en fantastisk ting.

Med en bedside crib har du muligheden for at undgå meget af natterenderiet, da du i mange tilfælde kan nøjes med lige at lægge en hånd over til baby, således at han/hun føler nærvær og tryghed og derved kan sove videre igen. Vi anbefaler derfor ALTID, at man anskaffer en bedside crib.

Bedside cribs er bedre end at sove i midten

At sove med sit barn kan være intet mindre end fantastisk, men det kan også være irriterende at dele en almindelig dobbeltseng tre personer, da man her bliver forstyret mange gange i løbet af natten, da baby sparker og vender sig rigtig meget. En bedside crib er derfor den perfekte løsning/alternativ hvis du fortsat gerne vil have en lille skøn baby hos dig.

Udover at det ikke er super godt for nattesøvnen, så er der også nogle andre aspekter som man bør overveje hvis man har planer om at dele en seng sammen med sit barn.

Baby har nogle behov for at kunne aflede varme, som godt kan blive svært hvis de kommer til at ligger halvt under forældrenes dyne eller at man som forældre ligger og afgiver meget varme ved barnet.

Som sagt er bedside cribs den mest ideelle løsning til den bedst tænkelig nattesøvn med en baby.

Hvad er forskellen på en tremmeseng og bedside cribs?

Forskellen på en tremmeseng og en bedside crib er egentlig ikke så stor. De fleste bedside cribs kan også laves om til tremmesenge hvis man senere ønsker at have en seng stående for sig selv, således at baby ikke længere er koblet direkte på forældrenes seng.

Bedside cribs er typisk mest anvendt til barnet er 6 måneder, hvorefter at man laver bedside cribben om til en tremmeseng eller køber en decideret tremmeseng.

Det er at anbefale at man finder en bredside crib, som senere kan laves om til en tremmeseng, da man her kan spare lidt penge kontra hvis du skal ud at købe en helt ny.

Hvor længe kan man bruge en bedside crib?

Der er ikke rigtigt nogle regler for hvornår et barn er for stort/for gammelt til at sove i en bedside crib. Dog benytter de fleste sig af en bedside crib til at barnet er omkring 6 måneder.

Det er egentlig primært størrelsen på bedside cribben som er afgørende for hvornår du bør finde en større seng. Hvis barnet bliver for stort til at være i bedside cribben, så betyder det selvsagt at det er på tide at lede efter en anden seng.

Du kan derfor være opmærksom på, at bedside cribs kommer i forskellige størrelser, således at du kan vælge en lidt større model, som senere kan benyttes som en tremmeseng. Herved sparer du penge i en periode.

Hvis du tænker at en bedside crib ikke er pengene værd, da den måske blot skal benyttes i 6 måneder, så undervurderer du måske hvor meget din søvn er værd. Derudover er en bedside crib også forholdsvis nem at sælge efterfølgende på diverse facebook køb og salg grupper.

Du bør købe en bedside crib – det er den bedste investering du kan gøre.

Vi håber at du har kunne bruge vores lille test af bedside cribs, således at du har fundet den helt rette model, som du er glad for. Du kan i hvert fald være sikker på, at hvis du har valgt en af ovenstående modeller, så har du en af de bedste bedside cribs.