Pusletaske - 9 bud på de bedste pusletasker

Indlægget er senest opdateret den 23 februar 2021.Forfatter: Line Beirholm

Bedste pusletaske

Bedste pusletaske

Pris
Billigst hos
Gå til
 • Cama copenhagen pusletaske
  Cama Copenhagen
  Pris: 999 kr.
  Billigst hos: MamaMilla.dk
 • Cam cam pusletaske blaa
  Cam Cam
  Pris: 599 kr.
  Billigst hos: Mammashop.dk
 • Babymel pusletaske
  Jade Babymel
  Pris: 549 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Noa Changing Bag Black
  Noa Black Bag
  Pris: 839 kr.
  Billigst hos: Mammashop.dk
 • Filibabba Pusletaske - Soft Quilt - Mørkegrøn
  Filibabba Soft Quilt
  Pris: 480 kr.
  Billigst hos: Coop.dk
 • Skihopduo pusletaske
  Skip Hop Duo
  Pris: 498 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Babymoov pusletaske - Basic - Grå
  Babymoov basic pusletaske
  Pris: 499 kr.
  Billigst hos: Coop.dk
 • Pusletaske Bugaboo
  Bugaboo Changing Bag
  Pris: 879 kr.
  Billigst hos: Babysam.dk
 • Sebra Pusletaske i Quilt
  Sebra Pusletaske i Quilt
  Pris: 399 kr.
  Billigst hos: Børneneskartel.dk

Pusletasken – det vigtige værktøj som forældre

Når man er på farten med et lille barn, så er der en lang række ting, man altid skal have med sig – og én af disse ting er en pusletaske. Tasken er en essentiel del af hverdagen hos alle med mindre børn, og derfor er det også vigtigt, at man finder den helt rigtige pusletaske til formålet. Alle tasker kan i princippet bruges, men de gode pusletasker har et design, der gør det nemt at bekvemt at komme til de ting, der skal bruges til at pusle om barnet – og det er noget, man bør tænke over, når man vælger den helt rigtige pusletaske.

Der er mange forskellige mærker og typer af tasker på markedet, og hvis du er faret vild i din søgen efter den perfekte pusletaske, så er du havnet det rette sted. Her på Tildenlille.dk har vi nemlig fundet de 9 bedste pusletasker på markedet, som er blevet bedømt godt af både forbrugere og forskellige, uvildige testfirmaer. Vi har gennemgået diverse forbrugertest for dig, så du ikke behøver at gøre det, og vores liste afspejler således kun de bedste pusletasker på markedet.

Denne test-artikel indeholder:

 • Et overblik over 9 af de bedste pusletasker på markedet.
 • En overskuelig guide, der gør det let at vælge den helt rette pusletaske til den rette pris.
 • En gennemgang af, hvad du bør kigge efter, når du vælger en pusletaske.

Bemærk venligst: Ingen af de 9 pusletasker er blevet testet af holdet bag Tildenlille.dk. Listen herunder er udelukkende et udtryk for de pusletasker, der klarer sig bedst i test hos en række uvildige testfirmaer, og som får gode anmeldelser af forbrugerne. Listen giver således et overblik over de bedste pusletasker på markedet, så du ikke selv behøver at læse test efter test igennem.


1. CAMA Copenhagen pusletaske – Flot design og praktisk taske

 • Gode anmeldelser blandt forbrugerne
 • Eksklusivt design

CAMA Copenhagen sort pusletaske

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
999,00 999,00 Gå til butik
999,00 999,00 Gå til butik
999,95 999,95 Gå til butik

Det første bud på listen over de bedste pusletasker på markedet kommer fra CAMA Copenhagen, der er et dansk firma med produkter af høj kvalitet. Pusletasken har et eksklusivt design, som man trygt kan vise frem overalt, og herudover har den en masse detaljer, som bærer præg af stor eftertænksomhed i designprocessen.

Dansk oprindelse af høj kvalitet

Pusletasken fra CAMA Copenhagen er designet med effektivitet for øje, og tasken har en indbygget puslepude, som gør det nemt at bekvemt at skifte dit barn overalt på jeres vej. Der er masser af lommer i forskellige størrelser, hvor man kan gemme de nødvendige remedier, og taksen er foret med vandafvisende polyester, som holder regnen ude på en dag med dårligt vejr.

Herudover skal du ikke bokse med en masse lynlåse, da de fleste af pusletaskens dele sidder fast med magneter, der nemt kan klikkes af og på – det er en smart og lækker detalje, som forbrugerne kvitterer for i deres anmeldelser af tasken.

Ingen skadelige stoffer i berøringsfladerne

Børn skal ikke udsættes for en masse skadelige stoffer, og dette er der tænkt over i pusletasken fra CAMA Copenhagen. Alle berøringsflader er nemlig lavet af enten 100 % økologisk eller Oeko-tex certificeret stof, som ikke indeholder skadelige stoffer. Derudover er der tre forskellige rum i tasken, der kan indeholde alt fra bleer til en sutteflaske – og det er dermed den eneste taske, du behøver at have med på turen.

Til sidst er det værd at fremhæve den lille plasttaske, der følger med pusletasken, og hvor man kan opbevare vådt tøj eller våde bleer sikkert undervejs. Det er en lækker detalje, der bare er endnu en fjer i hatten, hvis man vælger denne smukke pusletaske fra CAMA Copenhagen.

Både testfirmaerne og forbrugerne elsker denne danske pusletaske, og der er ingen tvivl om, at den indeholder alt det, man har brug for på farten. Et rigtig godt bud på en af markedets bedste pusletasker, som du med garanti vil blive glad for i fremtiden.

Specifikationer:

 • Materiale pusletaske: Polyester med indvendigt, vandafvisende for.
 • Materiale pusledel: Polyester og 100% økologisk bomuld.
 • Puslelagen: Oeko-tex certificeret bomuld.
 • Bredde top: 40 cm.
 • Bredde bund: 45 cm.
 • Højde: 33 cm.

2. Cam Cam pusletaske – Populær og lækker taske

 • Gode anmeldelser over hele linjen
 • Populær bestseller

Cam cam pusletaske blaa

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
599,00 599,00 Gå til butik
599,00 599,00 Gå til butik
599,95 599,95 Gå til butik

Hvis du ikke har noget imod at have en pusletaske, som en masse andre render rundt med på samme tid, så er denne bestseller fra danske Cam Cam et rigtig fornuftigt valg. Pusletasken har et moderne design, som skriger af ekslusivitet, og den har praktiske og store lommer, som kan indeholder alt det, du har brug for på farten. Det er en populær taske – både hos forbrugere og testfirmaerne.

Tasken kan holde til snavs, og rengøringen er nem at klare

Pusletasken fra Cam Cam har en lang række smarte detaljer med rummelige lommer, hvor der er plads til alt fra bleer til sutteflasker. Der er tænkt over designet, så det er nemt at få adgang til de nødvendige remedier, og det er nok med dén ene taske, når man skal ud i det blå.

Tasken er ikke kun praktisk – den er også flot at se på. Det quiltede design er utrolig populært i øjeblikket, og pusletasken fås i flere forskellige farver, der gør tasken lækker at se på. Det smukke ydre er dog stadig utrolig hårdført, idet det er coated med et lag acryl, der er smudsafvisende. Testresultaterne viser, at pusletasken er nem at rengøre, og du skal dermed ikke være bekymret for hverken snavs, gylp eller andet.

Alsidig taske, der kan bruges efterfølgende

Det punkt, hvor pusletasken fra Cam Cam adskiller sig fra mange af sine konkurrenter, er, at tasken faktisk er brugbar som andet end pusletaske. Pusletasken er ikke opbygget kun til at pusle om sit barn, og den kan f.eks. bruges til weekendtaske eller som toilettaske på rejsen, hvis man har et stort lager af produkter på badeværelset. Dette er endnu en fordel ved denne lækre pusletaske, der får gode anmeldelser over hele linjen.

Pusletasken fra Cam Cam er et sikkert valg, hvis du leder efter en praktisk pusletaske, der skal kunne klare lidt af hvert, men samtidig være køn at kigge på. Man forstår godt, at det er en populær bestseller, og forbrugernes reaktioner tyder på, at det er et rigtig godt køb.

Specifikationer:

 • Materiale pusletaske: 100 % økologisk bomuld med acryl-coating.
 • Materiale fyld: Oeko-tex standard polyester.
 • Volumen: Ca. 16 liter.
 • Længde: 39 cm.
 • Bredde: 13 cm.
 • Højde: 31 cm.

3. Babymel pusletaske – Rost taske i lækkert design

 • 4 ud af 5 stjerner hos Jollyroom
 • Topscorer i flere tests

Babymel pusletaske

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
549,00 549,00 Gå til butik
549,00 549,00 Gå til butik

Vores næste levende billede på listen over markedets bedste pusletasker er denne elegante model fra engelske Babymel, der har mange års erfaring med udstyr til babyer. Her er en pusletaske, der er meget enkel og elegant samtidig med, at den har plads til en mindre balsal. Den er praktisk inddelt, og pusletasken bliver generelt rost til skyerne i flere af de tests, vi har læst igennem.

Smart inddeling, så du kan finde det, du mangler

Der er ikke noget mere irriterende end at skulle lede efter en sut eller en ny sutteklud, når barnet hyler i vilden sky – og med Babymels pusletaske sker dette aldrig igen. Pusletasken er opdelt i hele 7 forskellige lommer på inder- og ydersiden, og der er rum i forskellige størrelser, så tingene ikke rutsjer rundt, når der gås tur med barnevognen.

Pusletasken er designet med praktikalitet for øje, og der er plads til alle de remedier, som er nødvendige undervejs. Dette afspejles også i de smarte detaljer, som f.eks. den justerbare skulderstrop og den indbyggede lomme, der egner sig perfekt til vådservietter. Der er kælet for alle detaljer, og der medfølger endda en puslemåtte, som giver en god base for bleskift.

Design i international topklasse

En pusletasken behøver ikke være stor og tung at se på, og dette er Babymels pusletaske et bevis på. Anmelderne elsker det underspillede design, som kunne forveksles med en stor computertaske, og det er i det hele taget en utrolig simpel, men meget elegant, pusletaske.

Slutteligt bemærker både anmeldere og forbrugere, at det er en meget let taske i sig selv, hvilket gør brugeroplevelsen meget bedre, hvis man skal gå i længere tid med tasken over skulderen.

Alt i alt er der ingen tvivl om, at englænderne fra Babymel har fat i den lange ende, når det kommer til denne pusletaske. Den praktiske og æstetiske værdi er til at få øje på med det samme, og det er et rigtig godt bud på en pusletaske, som både du og dit barn vil blive glade for på den lange bane.

Specifikationer:

 • Materiale pusletaske: 100 % Holdbart polyester.
 • Fås i flere forskellige farver.
 • Der medfølger puslemåtte og termobeholder (0,4 liter).
 • Vægt: 0,7 kg.
 • Mål: B: 40 cm, H: 29 cm, D: 16 cm.

4. Noa Changing Bag Black – Den smarte pusletaske

 • Flotte anmeldelser af designet
 • Gode brugeranmeldelser

Noa Changing Bag Black

 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
839,00 839,00 Gå til butik

England er ved at udvikle sig til lidt af et designerland, og denne pusletaske fra Storksak ved navn Noa er bestemt et resultat af dette. Her er der tale om en af de flotteste pusletasker på markedet, der bliver rost til skyerne for det smarte design i diverse tests af pusletasker, og som samtidig er praktisk nok til hverdagsbrug. Pusletasken bliver nærmest til en accessory.

Fantastisk, men yderst holdbart design

Umiddelbart er det ikke til at se, at der er tale om en pusletaske, når man kommer gående med denne lækre sag fra Storksak, men det smukke ydre er dog praktisk nok til at kunne tåle mosten. Materialet er slidstærkt og kan sagtens tåle alt fra gylp til snavs og skidt, og rengøringen kan klares med en fugtig klud, når i kommer hjem fra en lang tur.

Udover et smukt ydre, så er denne pusletaske nøjagtig lige så praktisk, som den er smuk. Der er masser af lommer for let organisering, og der er også en lille, indbygget lomme, hvor din telefon, pengepung og andet kan ligge trygt og godt. Der er kælet for detaljerne, og det roses denne model også for i test.

Termorum og medfølgende lækkerier

En anden smart detalje ved denne gode pusletaske fra Storksak er, at der er termorum i tasken, hvor man enten kan holde sutteflasken kølig eller lun. Dette er en hensynsfuld detalje, som man med det samme kommer til at sætte pris på. Herudover medfølger der selvfølgelig et blødt pusleunderlag, så babyen kan ligge trygt og godt, når der skal skiftes ble.

Til sidst er det også værd at nævne, at denne model kommer med en ekstra bonus oveni hatten i form af en matchende toilettaske. Dermed bliver både mor og barn klar til en herlig weekendtur ud i det blå.

Der er ingen tvivl om, at det særligt er designet, som anmelderne er vilde med ved Noa pusletasken fra Storksak, men de praktiske kvaliteter er bestemt heller ikke sådan at kimse af. Dette er en rigtig god pusletaske, som forbrugerne er glade for, og den fortjener bestemt en plads på vores liste over markedets bedste pusletasker.

Specifikationer:

 • Materiale pusletaske: Premium coated lærred.
 • Fås i flere forskellige farver.
 • Der medfølger: Polstret pusleunderlag, mni organizer og matchende toilettaske.
 • Indeforet er vaskbart.
 • Mål: B: 48 cm, H: 29 cm, D: 19,5 cm.

5. Filibabba Pusletaske – Klassisk og prisvenlig pusletaske

 • 100 % Økologisk
 • Gode anmeldelser – flot pris

Filibabba Pusletaske - Soft Quilt - Mørkegrøn

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
479,95 479,95 Gå til butik
479,95 479,95 Gå til butik
549,95 549,95 Gå til butik

Hvis du leder efter en mere klassisk pusletaske, så kan denne model fra Filibabba næsten ikke blive mere klassisk. Designet har været brugt til pusletasker i mange år, og det oser af traditioner og klasse, og der er masser af plads til alle mulige ting i taskerummet. Herudover får tasken ros for at have et 100 % økologisk yderstof, der føjer et ekstra positivt aspekt til denne model.

Masser af plads og let at holde ren indvendig

Pusletasken fra Filibabba er en utrolig praktisk taske, hvor der er plads til alt, hvad man nogensinde får brug for. Det store centrale rum kan bruges til bleer, sutteflasker og meget mere, og der er fire lommer på indersiden, som kan bruges til organisering af de vigtigste ting. Herudover er der både lynlåslomme og to åbne lommer på taskens yderside, der er god til de ting, der hurtigt skal kunne findes frem.

Herudover udmærker denne pusletaske sig i test ved at være rigtig nem at rengøre indvendigt, hvis der skulle ske et uheld. Dette skyldes at stoffet er imprægneret og dermed vandafvisende, hvilket gør en stor forskel i dagligdagen.

Skulderstroppen kan tilpasses

Mennesker er ikke skabt ens, og det har Filibabba også tænkt over med deres pusletaske. Skulderstroppen er nemlig både aftagelig og justerbar, hvilket gør tasken meget mere praktisk for alle – høje som lave. Herudover er det fine quiltede mønster på ydersiden en lækker detalje, som virkelig bringer minderne frem fra dengang, man selv var lille.

Der er ingen tvivl om, at dette er en populær pusletaske, men det er samtidig også en enkel og prisvenlig pusletaske, som stort set alle kan komme i nærheden af. Praktikaliteten er i top, og designet er helt klassisk – så det er faktisk bare et rigtig godt køb til pengene, hvis man spørger testfirmaerne.

Specifikationer:

 • Materiale pusletaske: 100 % økologisk bomuld.
 • Materiale indvendigt: 100 % imprægneret polyester.
 • Fås i flere forskellige farver
 • Mål: B: 35 cm, H: 25 cm, D: 16 cm

6. Skip Hop Duo Signature pusletaske – Anmelderrost model

 • Flotte anmeldelser
 • 5 ud af 5 stjerner hos Pricerunner

skip-hop-duo-signature-pusletaske

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
449,00 449,00 Gå til butik

Den næste pusletaske på listen over markedets bedste pusletasker er Skip Hop Duo Signature, der trods det lange navn er en meget simpel og praktisk pusletaske. Pusletasken har fået flotte anmeldelser og klarer sig f.eks. rigtig god på Pricerunner, hvor forbrugernes stemme er afgørende. Det er derfor en pusletaske, der virkelig fungerer i praksis.

Nem integration på barne- eller klapvogn

Duo Signature er en praktisk pusletaske, hvor der er plads til lidt af hvert, og hvor der er både udvendige og indvendige lommer til at organisere alle de nødvendige effekter til turen. Herudover er der et stort rum, hvor der er plads til bleer, sutteflasker osv., og der er også lynlåslommer på ydersiden, som gør det nemt at fremtrylle f.eks. vådservietter i en fart.

Den smarteste detalje ved netop denne model er dog den nemme integration på enten barne- eller klapvogn. Duo Signature har et patenteret system med barnevognsstropper, der er fleksibelt og kan sættes på og tages af med lethed. Herudover kan pusletasken selvfølgelig bæres som normalt, hvis man skal ud og gå en tur uden vognen ved sin side.

Enkelt og brugervenligt design

Der er ingen tvivl om, at dette er en praktisk pusletaske, hvor designet ikke har været helt så meget i fokus. Dette gør, at der er tale om et simpelt, men også meget brugervenligt design uden de helt store overraskelse eller dikkedarer. Det gør dog ingenting, når man får den store fleksibilitet og funktionalitet, og anmelderne er da heller ikke synderligt kede af designet på denne model.

Der er ingen tvivl om, at dette er et af de mest fornuftige og praktiske bud på en lækker pusletaske på vores liste – og det er en populær pusletaske, som, trods det simple design, falder i god jord hos forbrugerne. Dette er en rigtig god pusletaske, og den vil dig og din familie bestemt blive glad for i det daglige.

Specifikationer:

 • Materiale pusletaske: Canvas.
 • Patenteret strop-system for praktisk montering på barnevogn.
 • Fås i flere forskellige farver.
 • Uden BPA og ftalater.
 • Mål: B: 33 cm, H: 35 cm, D: 11 cm.

7. Babymoov pusletaske – Lækker taske med masser af tilbehør

 • 4,5 ud af 5 stjerner hos Coop.dk
 • Gode anmeldelser over hele linjen

Babymoov pusletaske - Basic - Grå

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
499,95 499,95 Gå til butik

Hvis du leder efter den ultimative pusletaske, hvor der medfølger en masse udstyr, som du slet ikke vidste, du havde brug for, så er det denne model fra Babymoov, du skal købe. Pusletasken er praktisk designet og får generelt ros for at have en masse lækre detaljer, der gør den helt særlig. Herudover tilbyder Babymoov livstidsgaranti på tasken, hvis du registrerer dig på deres hjemmeside.

Ekstraudstyr i lange baner

Udover at levere en pusletaske, der har masser af plads til både bleer og pusleunderlag, så kommer denne model med en masse ekstra udstyr. Dette udstyr er f.eks. et lækkert pusleunderlag, der er vandtæt, og en smart termotaske til mad eller andet, man har brug for på vejen. Herudover får du også en lille ekstra taske med til sutter samt en gennemsigtig taske til f.eks. ekstra tøj eller andre småting.

Der er med andre ord tænkt over alle detaljer med pusletasken fra Babymoov, og alt udstyret kan integreres og sættes fast på selve pusletasken, hvis det er nødvendigt. Selve pusletasken er opdelt i fire lommer, ligesom der er lommer på ydersiden af tasken. Lynlåsene er af høj kvalitet, og de kan betjenes med én hånd, hvilket tasken høster roser for i test.

De små detaljer gør en forskel

Pusletasken fra Babymoov kommer også med en justerbar skulderrem, der gør den komfortabel at have med på tur, ligesom der medfølger remme til nem fastgørelse på barne- eller klapvogn. Der er kælet for alle detaljer, og der er endda tænkt over fire små ben, der er med til at hæve tasken lidt fra jorden, når du sætter den ned.

Både eksperter og forbrugere er helt enige om, at dette er en samlet puslepakke, som næsten ikke kan fås bedre. Praktikaliteten er i højsædet, og der er ikke sparet på noget, når det kommer til funktionaliteten af selve pusletasken. Alt i alt et rigtig godt køb, hvis du ikke behøver vanvittigt flot design, men vægter praktikaliteten og udstyret højere.

Specifikationer:

 • Materiale pusletaske: 100 % Polyester.
 • Kan rengøres med en fugtig klud.
 • Livstidsgaranti ved registrering af køb.
 • Fås i flere forskellige farver.
 • Masser af tilbehør medfølger
 • Mål: B: 43,8 cm, H: 28,0 cm, D: 12,5 cm.

8. Bugaboo Changing Bag – Plads til det hele på farten

 • 4,5 ud af 5 stjerner hos Pricerunner
 • Gode anmeldelser
 • Topscorer i test hos flere uvildige firmaer

Pusletaske Bugaboo

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Næste levende billede på vores liste over de bedste pusletasker på markedet er denne lækre sag fra Bugaboo, der trods det legende navn er meget velanset hos forældre over hele verdenen. Her får man en bundsolid og veldesignet pusletaske, der måske ikke gør meget væsen ud af sig, men kan være med til at redde dagen om og om igen.

Nem montering og praktisk indretning

Pusletasken fra Bugaboo er designet med brugssituationen for øje, og det er også noget, som denne model får ros for i diverse tests. Det er utrolig nemt at montere tasken på barnevognsstellet, og der er tænkt over, at pusletasken ikke skal være i vejen, når man går ture med barnet. Det er tydeligt, at der er tænkt over tingene, og det er også noget, som forbrugerne roser denne pusletaske for.

Selve pusletasken er praktisk indrettet med bl.a. flere inderlommer, hvor man kan organisere de nødvendige pusleting, og herudover har den en isolerende lomme på yderside, hvor man f.eks. kan holde sutteflasken kold eller varm. Der medfølger herudover et pusleunderlag, og der er ingen tvivl om, at dette er en topscorer på alle leder og kanter i test.

Mulighed for personalisering

Der er mange positive aspekter at hive frem ved denne pusletaske fra Bugaboo, og én af disse er også muligheden for at personliggøre sin taske lidt. Der er nemlig mulighed for at vælge pusletasken i tre forskellige farver, så den matcher både vogn og personlighed, og dermed bliver den ikke bare endnu en pusletaske i mængden.

Alt i alt er dette en kvalitetsfyldt pusletaske, som scorer fantastiske karakterer i test, og som forbrugerne synes rigtig godt om. Designet er helt i top – både i forhold til udseende og praktikalitet – og det er en smart pusletaske at have med på den næste tur i barnevognen.

Specifikationer:

 • Materiale pusletaske: 100 % Polyester.
 • Kan rengøres med en fugtig klud.
 • Fås i tre forskellige farver.
 • Vægt: 0,65 kg.
 • Mål: B: 35 cm, H: 49 cm, D: 12 cm.

9. Sebra Pusletaske i Quilt – Klassisk og praktisk pusletaske

 • Masser af funktioner
 • Rigtig god til prisen

Sebra Pusletaske i Quilt

 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
399,00 399,00 Gå til butik
399,95 399,95 Gå til butik
399,95 399,95 Gå til butik

Hvis du er på udkig efter en pusletaske til en god pris, fordi budgettet måske er lidt presset, så er modellen i quilt fra Sebra en rigtig god løsning. Pusletasken er meget enkel i opbygningen, men den får ros for at være praktisk og uden de store dikkedarer i diverse tests – og så ligner den på mange måder den helt klassiske pusletaske, som dine egne forældre med garanti har haft.

Rummelig og praktisk designet

Som testresultaterne viser, så er dette et rigtig godt køb til pengene – og det er særligt, fordi der er plads til alt, hvad du har brug for, i taskens indvendige rum. Opbygningen er god og logisk, og der er fire mindre lommer i tasken, hvor man kan opbevare alt fra sutter til mobil og pengepung. Herudover er der også tre lettilgængelige lommer på ydersiden, hvor man hurtigt kan få fat i tingene.

Pusletasken fra Sebra er nem at have med sig overalt med de solide hanke, der giver et godt greb. Derudover medfølger der en justerbar skulderrem, som gør det muligt at sætte pusletasken fast på barnevognen. Det er altså en praktisk taske, som har plads til alt det liv og alle de glade dage, som du og dit barn skal ud og opleve.

Klassisk design, der ikke ophidser nogen

Modellen fra Sebra er ikke et designvidunder, men stilen er holdt klassisk med det simple quilt, og det er noget, som forbrugerne generelt godt kan lide. Det er en pusletaske, der står ved, at det er en pusletaske, og den er designet med et praktisk formål snarere end et designmæssigt.

Der er ingen tvivl om, at man får rigtig meget pusletaske for pengene, hvis man vælger modellen fra Sebra, og med en praktisk opbygning uden dikkedarer er det et rigtig godt køb. Modellen går aldrig af mode, og det er en pusletaske, der generelt klarer sig fornuftigt i test. Den er dermed berettiget på vores liste over markedets bedste pusletasker.

Specifikationer:

 • Materiale pusletaske: 100 % Bomuld.
 • Materiale inderside: 100 % Polyester.
 • Fås i flere forskellige farver
 • Mål: B: 45 cm, H: 30 cm, D: 7 cm.

Konklusion – Hvilken pusletaske er den bedste?

Vores liste over markedets bedste pusletasker indeholder en lang række gode bud på, hvilken pusletaske der passer perfekt til dig og din familie. Det er dog vigtigt at understrege, at listen på ingen måde er sat i orden efter, hvilke pusletasker der opnår de bedste resultater i test – de klarer sig alle rigtig fornuftigt, for ellers havde de ikke fundet vej til vores liste.

Da den bedste pusletaske er meget afhængig af, hvordan man lever sit liv, så er det svært at pege på den bedste pusletaske ud af de viste her på listen. Alle pusletaskerne kan noget vidt forskelligt, og i bund og grund handler det om at vælge en taske, som man kan se sig selv gå rundt med.

Hvis man lever og ånder for æstetik, så skal man vælge en pusletaske derefter – og hvis man mest går op i, at alle tingene skal kunne være der, så skal man vælge en mere praktisk pusletaske i stedet. Den bedste pusletaske er den, der passer til det liv, man lever, og derfor kan du også trygt vælge én af de fremhævede på vores liste over markedets bedste pusletasker.


Hvordan finder man frem til den rette pusletaske?

Som vores liste over markedets bedste pusletasker viser, så er der mange forskellige modeller på markedet, og derfor er man også nødt til at gøre sig en række overvejelser, inden man vælger den rette pusletaske. Herunder kommer vi med et par bud på nogle af de ting, man bør overveje, inden man forsøger at finde den bedste pusletaske til de behov, man har.

Har den plads til alle de ting, man er nødt til at have med?

Pusletasker kan sagtens se flotte ud og være smarte at gå rundt med – men hvis de ikke har plads til alle de remedier, der skal bruges på farten, så udfylder de ikke deres primære formål. En pusletaske skal være så rummelig som muligt, og her er det gavnligt at sætte sig ned og se på, hvor mange ting man egentlig ønsker at putte i pusletasken på daglig basis.

Man bør vælge tasken ud fra de praktiske betingelser først – og senere hen kan man så finde en æstetisk flot pusletaske, der har det volumen, man har brug for.

Kan pusletasken spændes fast på din barne- eller klapvogn?

Der er mange irritationsfaktorer forbundet med en pusletaske, der er svær at tilpasse til barne- eller klapvognen, og derfor bør man altid vælge en pusletaske, der let kan sættes fast på vognen. Når pusletasken sidder på vognen er der nem og bekvem adgang til alt det, man har brug for på turen, og derfor bør man vælge en model med justerbare stropper, som kan sættes fast alle steder.

Hvor let er pusletasken at gøre ren?

Når man har med små børn at gøre, så kommer der til at ske uheld i større eller mindre grad, og her er det vigtigt, at pusletasken er nem at gøre rent efterfølgende. De fleste modeller har et hårdført ydre og et smudsafvisende indre – men det kan være en fordel at gå efter en model, der også er helt vandtæt, hvis uheldet har en tendens til at forfølge dig.

Man bør også tænke over, hvorvidt den valgte farve er smart på den lange bane – eller om det kun er tilfældet på den korte bane. Lyse farver har en tendens til at falme og være svære at gøre rene, og det bør man have med i sine overvejelser.

Hvor stort er budgettet til pusletasken?

Som med mange andre ting på markedet, så hænger pris og kvalitet normalt sammen for pusletasker. Dette ses også af vores liste over markedets bedste, hvor der ikke er mange discountmodeller iblandt. Her er det vigtigt at se på, hvilke kompromiser man er villig til at lave i forhold til at ramme en fornuftig pris, og det kan være en svær afvejning, som man er nødt til at tænke igennem.

Det er gavnligt, hvis man starter med at se på, hvor meget man egentlig forventer at skulle bruge pusletaske i det daglige. Hvis svaret er, at den mest af alt er til weekendture og lignende, så kan man bestemt godt gå efter en lidt billigere model – hvis den omvendt skal bruges hver dag, så bør man gå op i et højere prislag.


Man skal kunne lide pusletaskens udseende

Hvis man nyder naturen eller det offentlige rum, så er man normalt også meget bevidst om, hvordan man tager sig ud overfor andre mennesker – og hvorfor skulle dette ændre sig, bare fordi man har fået en lille ny? Netop derfor er mange af markedets bedste pusletasker også udstyret med et flot og moderne design, som falder i med mængden, og som man bestemt godt kan være bekendt at tage med ud i solens stråler.

Selvom pusletasken skal være praktisk, så behøver det ikke udelukke, at den er køn at se på samtidig, og man er meget mere tilbøjelig til at huske pusletasken, hvis man nærmest ser den som en accessory. Herudover kan mange af de nyeste modeller få et nyt liv som enten sports- eller weekendtaske, når barnet er blevet større, og dette er også med til at gøre op med brug-og-smid-ud-kulturen.

Langt de fleste af de fremhævede pusletasker på vores liste er udstyret med en gennemtænkt og lækkert design, som man sagtens kan vise frem til alle og enhver. De dyreste bud på listen ligner ligefrem populære designertasker, og der er ingen tvivl om, at de moderne pusletasker bliver mere og mere populære hos forbrugerne.


Hvad tager man normalt med i pusletasken?

Når man endelig har fundet den rette pusletaske, så er det næste problem, der skal løses, hvilke ting man egentlig skal have med på farten. Dette er altgørende at huske, inden man tager hjemmefra, da det er super ærgerligt at mangle et eller andet, når først man er afsted. Omvendt skal man heller ikke pakke hele hjemmet ned for at tage af sted en eftermiddag, og det er en hårfin balancegang, som man skal forberede sig lidt på.

For at hjælpe dig godt på vej har vi lavet en lille huskeliste herunder med effekter, som du kan overveje at proppe ned i pusletasken. Listen vil naturligvis kun være vejledende, da det er helt op til dig og dit barn, hvad der er nødvendigt at have med – men vi anbefaler, at du pakker følgende:

 • Sutter (gerne en ekstra)
 • Bleer
 • Ekstra tøj, hvis der skulle ske et uheld
 • Håndsprit
 • Affaldsposer
 • De essentielle vådservietter
 • Lidt legetøj, der kan holde barnet i ro
 • Stofbleer eller lignende
 • Salve og pleje til barnets hud

 

Andre læser også
+71 gaveideer Gaver-til-1-aarig

Gaver til 1-årige - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

En særlig gave til den 1-årige Selvom stort set alle ikke kan huske deres første fødselsdag, så…

Læs mere
+65 gaveideer 2 årig dreng vasker op

Gaver til 2-årige - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Den perfekte gave til en 2-årig Mange mennesker mener, at det er det nemmeste og mest naturlige…

Læs mere
+44 gaveideer

Gaveideer til nybagt mor - Se dem her

Vælg blandt 39 gode gaver

Perfekte gaver til den nybagte mor Efter at have læst vores liste over de gode gaveideer til…

Læs mere
+49 gaveideer

Gaver til 3 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Hvordan du finder en god gave til en 3-årig 3-årige børn er en spændende aldersgruppe at give…

Læs mere
Babyalarm

Babyalarm test - Her er den bedste babyalarm 2021

IndholdsfortegnelseVælg den bedste babyalarm i test1. Neonate BC-6900D2. Neonate BC 6500D3. Philips Avent DECT SCD5064. Neonate BC…

Læs mere
Autostol test

Autostol test - Her er den bedste autostol

IndholdsfortegnelseSådan vælger du den bedste autostolAutostole 0-13 kg:1. Maxi-Cosi AxissFix – Smart autostol, bedst i test2. Britax…

Læs mere
Mor med den bedste barnevogn

Barnevogn test - Find den bedste barnevogn

IndholdsfortegnelseBarnevogn test – Her er den bedste barnevogn 20211. Bugaboo Fox2 Complete Duovogn2. Odder Vida sortmelange barnevognspakke3….

Læs mere
+39 gaveideer

Gaver til 4 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Hvordan du finder en god gave til en 4-årig? Mange ser det som en udfordring at finde…

Læs mere