Babyshower-tildenlille.jpg
Forside

Babyshower gave - Find den helt rette gave

Babyshower gave - Find den helt rette gave

Indlægget er senest opdateret den 11 oktober 2021. Forfatter: Lau Christensen

Babyshower er den helt store fest der afholdes for at fejre en graviditet. Typisk er det en begivenhed der finder sted en måned eller to inden den forventede fødsel. Det er efterhånden blev en helt normal begivenhed at afholde herhjemme i Danmark, men ligesom mange andre traditioner stammer den oprindeligt fra USA. Lægger man en dybere tolkning af ordet babyshower, lægger det ret meget op til en festlig begivenhed fyldt med gaver. Og netop gaver kommer til udtryk af ordets sidste del “shower”, der netop hentyder til en slags gaveregn der forventes ved denne lejlighed.

Gaverne er enten tiltænkt moderen, babyen eller en kombination til begge to. At finder gaver til babyshower er bestemt ikke nemt, eftersom det formegentlig ikke er begivenhed man ofte er en del af. Derfor er det heller ikke sikkert at man før har givet en babyshower gave, hvorfor inspiration og rådgivning til det rette gavevalg kan gøre underværker.

Nedenstående her finder du 52 udvalgte gode gaver til et babyshower event, som ligeledes i mange tilfælde også kan fungere som en barselsgave.

Til et babyshower event, skal der naturligvis også  være balloner. Vælg selv hvilke, men er det en pige, vil den lyserøde ballon være essentiel.

Vi har fundet disse søde balloner, der er perfekt til dit babyshower event. Ballonerne kan forhandles hos www.babyshower.dk.

Er det ikke en pige, men derimod en dreng der ventes, er det nok nærmere de blå balloner man skal vælge. Pep festen op med lidt pynt som disse balloner, eller hent yderligere inspiration længere nede af vores babyshower gaveliste.

Ballonerne kan købes til 28 kr., og forhandles hos danske www.babyshower.dk.

Når der skal afholdes babyshower, er det i den grad ikke pynten man skal gå ned på. Det er vigtigt at begivenheden bliver så perfekt som overhovedet muligt, og det kan en temapakke som denne i høj grad være behjælpelig med.

Denne temapakke har et lyserødt udtryk, og er naturligvis tænkt en baby-girl.

Ligesom ovenstående gaveide, er det igen en temapakke som er på vores liste. Modsat gaven før er pakken her i stedet tiltænkt en baby-boy med et lyseblåt udtryk, som naturligvis er helt essentiel hvis man ønsker at skabe de perfekte omgivelser til den næste babyshower lejlighed.

Temapakken kan forhandles til 198 kr.

Din første tanke er måske; er det ikke en dyr babyshower gave? Men det kan man både argumentere for og imod. Isoleret set er det naturligvis en stor gave, men går man sammen med andre der deltager i festen, kan man principielt komme med dagens bedste gave.

Vuggen kan blive en rigtig stor hjælp til den lille familie – både baby og forældre vil kunne slappe mere af. Til vuggen skal der også købes en tilhørende motor  for at få den fulde effekt – den kan du se her. Bemærk at denne vugge fra Moonboon er en testvindende model.

Super søde pyntesko i porcelæn, som gør sig rigtig godt til en babyshower begivenhed. Babyskoene er lavet af porcelæn, og har mange fine detaljer.

Er man i tvivl om det bliver en dreng eller pige, hvis moren har valgt at holde det hemmelig, kan man med en gave som denne i hvert fald ikke begå en fejltagelse. Vi håber at hun bliver glad for gaven.

Der findes ikke noget bedre end et banner. Når der virkelig skal sættes gang i festen, og man ej heller skal være i tvivl omkring hvad man helt præcist fejre, er et banner altid en rigtig god løsning.

Sørg for at der et banner til det babyshower event du skal deltage i.

Det er svært at komme udenom disse milepælskort fra Prik & Streg. Kortene er super-fine og har mange søde budskaber, der med garanti kan få et smil frem på læben blandt de fleste.

Se alle de forskellige kort og milepælene via nedenstående link.

Hvis moren allerede har røbet hvad barnets navn bliver, kan du med fordel overraske babyen og moren med en sød og personlig gave. Dette er en sutteklud der kan tilpasses med barnets navn. Suttekluden fås også i andre farver, hvis du klikker videre på et af nedenstående links.

Suttekluden står til 198 kr.

Den klassiske bamsefigur der efterhånden har fået rigtig mange tusinde smil frem på de mindstes læber. Overrask mor og baby med en sød bamse, som denne og hjælp med at fremprovokere mange nye smil.

Bamsen står til 299 kr.

Findes der en bedre og mere populær leg end TITTEEEEEEEEH BØØØØH… Nu har du i hvert fald chancen for at overraske mor og baby med denne lille fine bamse, der med garanti kan få en masse glæder frem. Perfekt underholdning til de mindste.

Bamsen kan købes til 250 kr.

Hvis det ikke lige skal være en titteeee bøøøøøh leg, som ovenstående bamse, er sjove lyde og rytmer også altid en stensikker vinder for de mindste. Netop derfor skulle denne lille fine giraf naturligvis også med på listen.

Lyde og rytmer kan også være med til at styrke barnets motorik.

En sød lille håndhæklet kanin-rangle, der er produceret i 100% bomuld. Ranglen er monteret på en træring. Ranglen har også en funktion, eftersom der er monteret en lille skjult klokke indeni ranglen, som er med til at stimulere barnets høresans og forståelse.

Super god gaveide.

Det populære brand Cam Cam Copenhagen har også lavet mange fine rangler. Blandt andet denne i lyseblå med små blade monteret på en træring. Ranglen her fås også i andre farver, hvis dette ønskes.

Klik på et af nedenstående links for at læse mere om ranglen, eller vælge en anden farve.

Babyens første bog der hjælper med at huske de bedste minder og oplevelser. Personlig og fin gave, der både kan glæde mor og baby.Bogen er helt køns- og religionsneutral, således den passer til alle familiesammensætninger.

Vi har fundet bogen hos danske Mammashop til en pris der hedder 399 kr.

Sød påfugl rangle fra Cam Cam Copenhagen der er med til at stimulere barnets høresans og forståelse. Cam Cam Copenhagen har en rigtig fin produktlinje, når det kommer til rangler til børn. Disse kan du også se ved at klikke på et af nedenstående links.

Vi håber at mor og baby bliver glad for gaven.

Sød rangle der er monteret på en træring. Ranglen er produceret af 100% bomuld og illustrerer et rådyr. En rangle har mange gode funktioner, eftersom de er med til at stimulere barnets høresans og forståelse. Vælg den rangle som du synes bedst egner sig til den barnets kommende familie.

Ranglen her står til 129 kr.

Rasmus Klump har efterhånden glædet rigtig mange børn på verdensplan. Det er en stensikker vinder og vil altid være en populær figur for de mindste. Derfor er dette lille søde krus med Rasmus Klump på også en rigtig god gaveide.

Læs mere om det elegante krus ved at klikke på et af nedenstående links.

Det er nok de færreste børn der ikke ved hvem Peter Pedal er. Lige præcist derfor er bogen om Peter Pedal et rigtig godt køb, da figuren og historien både er fængende og sjov. Overrask mor og barn med denne lille fine gave, og sørg for timevis af underholdning i den lille familie.

Bogen koster 250 kr.

En rundgynge, eller sansegynge som de også kaldes af højeste kvalitet til en rigtig god pris. Gyngen er produceret i meget slidstærkt materiale, hvilket gør at den også kan hænge udendørs året rundt. Super god gave til babyen, der er med til at styrke motorik.

En sansegynge bliver aldrig kedeligt. (Du kan læse vores sansegynge test her)

Hvis ranglen ikke lige skal være produceret af 100% bomuld, kan med fordel tage et kig på denne model. Denne rangle er af produceret af naturtræ, og har mange af de samme funktioner som de andre rangler på listen har det. Den er også med at stimulere barnets høresans og forståelse.

Dog er denne rangle endnu skarpere på pris, og kan erhverves til 69 kr.

Er du bevidst med at barnet bliver en pige, er lyserøde sutter det sikre valg. Det er helt sikkert noget barnet vil sætte pris på.

I denne pakke er der 2 stk. inklusiv. Pakken kan købes til 39 kr.

Og hvis barnet ikke bliver en pige, men derimod en dreng, er det helt sikkert den lyseblå model du skal vælge. Derfor har vi naturligvis også de lyseblå sutter med på gavelisten her.

Vi har fundet sutten hos danske Mammashop.

Sød og farvestrålende hund fra det populære Lamaze. Der findes ikke noget bedre end sjove og kreative farver på en bamse – og det må man sige at denne hund har. Der er i den grad ikke sparet på de kreative kombinationer.

Bamsen koster 149 kr. og kan forhandles hos Abeungen.dk.

Låsebrætten er med til at styrke barnets motorik, og er perfekt til den lille med de små pilfingre. Det kræver fokus og vedvarenhed for at få succes med at få åbnet de små låse op, men når det lykkedes kan glæden være stor. Rigtig god underholdning til de mindste.

Igen har vi at gøre med en Lamaze bamse. Lamaze er kendt for deres farverige og sjove bamser, der kan få et smil frem i de mindstes læber. Her har vi at gøre med en kamelæonen, som i den grad er et meget godt symbol på hvad Lamaze står for.

Vælger du at klikke videre på et af nedenstående links, kan du også se andre bamser Lamaze har produceret.

En gang i mellem skal man bare ud med sine frustrationer – det skal de mindste også. Ydermere er det en rigtig god måde at styrke sin motorik på. Vi har taget den populære hammerbænk med på listen fra Melissa & Doug.

Hammerbænken kan købes for 189 kr hos Abeungen.dk.

Kan man ikke få nok af balloner, har vi lige sikret endnu en mulighed lige her. Teksten på ballonerne er en smule mere neutraliseret, end nogle af de andre balloner vi har med på listen her. Teksten her er blot “babyshower” dog er farven meget drenglig (lyseblå).

Balloner hører sig til ved et babyshower event.

Et rigtig sødt banner fra Tiny Feet. Banneret har noget personlighed, men er virkelig også velproduceret har mange fine detaljer. Det er med til at sætte standarden for begivenheden, og ikke mindst fremme den helt rette babyshower stemning.

Banneret kan købes til 78 kr.

Er man i tvivl om det er en dreng eller pige, og måske man håber på at kunne få yderligere information omkring dette på selve begivenheden, er banneret “BOY OR GIRL” måske det helt rette. Endvidere gør man da i hvert fald ikke noget forkert.

Banneret kan købes til 68 kr.

Bannere har en ret stor effekt på den stemning der sættes til lejligheden. Derfor hører disse sig også til. Dog kan det være svært af få valgt det rette, men vi anbefaler altid at man går med kønnets farve (lyserød eller lyseblå), hvis man altså på forhånd ved om det bliver en dreng eller pige.

Banneret står til 68 kr.

Små søde cupcakes skal naturligvis også have den helt rette cupcake pynt. Igen er det muligt både at vælge en lyseblå eller lyserød farve, afhængig af om det er en dreng eller pige som ventes. Der er i alt 20 stk. cupcake pynt i denne pakke. Alternativt kan man vælge en temapakke, som indeholder alle de nødvendige elementer til en babyshower.

Har I styr på pyntebolsjerne? I hvert fald er det muligt at få købt de helt rette bolsjer der passer ind til begivenheden. Der er i alt 50 stk.

Bolsjerne kan være med til at danne den rette stemning. Det er de små ting der tæller, sådan man kommer så tæt på perfekt som overhovedet muligt.

Glaskort i form af borkort med i alt 10 stk. i et lyserødt design. Der findes flere forskellige muligheder i forhold til farven, sådan man rammer plet i forhold til om der ventes en dreng eller pige. Du kan se flere muligheder ved at klikke på et af nedenstående links.

Vi håber I får en rigtig god babyshower.

Paptallerkener er værd at foretrække når der skal holdes fest – dette gør sig også gældende ved et babyshower. Udover det er nemmere i forhold til rengøring, lægger der også nogle ganske fine symbolikker i tallerkenerne. Blandt andet disse med et lyserødt finish, der naturligvis henvender sig til pigen.

Når de ikke skal være lyserøde, skal de være lyseblå. Igen er det samme argumentation som ved ovenstående paptallerkener. De er med til at danne den helt rette stemning, samtidig med at de gør hele rengøringsdelen noget nemmere.

Tallerkenerne står til 28 kroner, som inkluderer 8 stk.

Til paptallerkener hører papkrus selvfølgelig også til. Igen er det muligt at mixe og matche efter behag, sådan man kan få de lyseblå kopper til de lyseblå tallerkener. Motivet er sødt og anderledes, og der forekommer i den grad ikke tvivl omkring hvorvidt hvilken begivenhed der fejres.

Lyserøde papkrus perfekt til babyshower. Generelt er det en god idé at anvende pap tallerkener eller krus, for at mindske opvasken, men også for at skabe den helt rette stemning. Vi har fundet en række søde krus og tallerkener, som også er blevet tilføjet her på listen.

Vi håber at I får en dejlig og mindeværdig dag.

Det er de små ting der tæller, hvorfor et sugerør a la disse bestemt også hører sig til ved et babyshower event. Hvis du lige ønsker at give begivenheden prikken over i’et, er det måske pyntegenstande som disse du bør overveje.

Vi har fundet disse sugerør hos danske www.babyshower.dk.

Kan man få bordpynt nok til sådan en stor dag? Det tror vi ikke, hvorfor du selvfølgelig også her på listen vil kunne finde mange fine pyntegenstande der kan bruges til et babyshower. Det er en festdag, hvor moren og hendes nærmeste skal fejre den fantastiske graviditet.

Få pyntet op og gør dagen personlig og mindeværdig.

Barnets første bamse er en ægte klassiker. Bamsen er fra Teddykompaniet og er super sød. Bamsen er en rigtig god ven for de mindste, og kan få ret stor betydning i barnets liv. Vi husker måske allesammen vores “ynglings-bamse” – betydningen er større end som så.

Det er bestemt et godt køb, som sikrer mange gode timer for barnet.

Det populære babybrand Wubbanub har formået at producere rigtig mange fine bamser. Denne baby bjørn er endnu et eksempel på dette. Bjørnen er blå, og er tiltænkt som gaveide til drengen. Dog kan du med fordel klikke på et af nedenstående links, for at finde andre modeller.

Bamsen koster 149 kr.

Puslespil kan sikre mange gode timers underholdning for de mindste. Dette er et helt simpelt puslespil, der er perfekt til de aller mindste. Det er de populære Kaj & Andrea figurer som fremgår på puslespillet, som er med til at skabe noget genkendelighed.

Vi har fundet spillet hos Babytorvet til en flad 50’er.

Den lidt større gaveide til babyshower er en mammut gyngehest. Det er ikke for de helt små, men er perfekt når barnet er blevet en lille smule ældre. Gyngegesten er nemlig med til at styrke barnets motorik, men også mod. Gyngehesten er produceret af højeste kvaltiet,  og kan både anvendes af drenge og piger.

Vi har fundet gyngehesten hos Abeungen til en pris der hedder 1.039 kr.

Dette er et stykke Award-Winner legetøj. Den har simpelthen fået en pris for dens fantasiske egenskaber og design. Den musikalske blæksprutte er med til at fremme barnets nysgerrighed, forståelse og hørelse. Med de mange fine udtalelser, synes vi også at blæksprutten her fortjente en plads på vores babyshower gaveliste.

Vi har fundet den hos danske Abeungen til en pris der hedder 249 kr.

Kan man lege for mange timer? Det tvivler vi på, men det kan være lidt hårdt at kravle rundt på et hårdt underlag. Netop derfor er et skumgulv a la dette en rigtig god gaveide, da barnet frit kan tumle rundt uden direkte at skulle berøre et hårdt underlag. Udover det kan bruges som underlag, kan det også laves om til en kasse.

Underlaget står til 99 kr.

Søvn er essentiel del af at få børn – det bliver nok næppe nemmere. Dog kan man som forælder gøre en række ting, som er med til fremme barnets søvn. Det kan være ved at vise billedillustrationer, eller når barnet bliver ældre højtlæsning. Her er bogen “Elefanten der så gerne ville sove” en rigtig god ide.

For 99 kr. kan bogen erhverves.

 

Barnets første bog, er en populær gave. Den er både personlig, men kan også fremme barnets nysgerrighed og forståelse. Du kan være med til at sætte et præg på barnets læring ved at give en gave som denne. Der findes også andre bag a la denne, som ligeledes har samme budskab. Disse kan du læse mere om ved at klikke på et af nedenstående links.

Vi håber at I får en dejlig babyshower.

Aktivitetslegetøj er en rigtig god ide som gave, eftersom det styrker barnets motorik og forståelse, samtidig med at det sikrer mange timers god underholdning. Kassen er super nem at tage med rundt, hvis barnet skal have noget vant legetøj med ud til farmor eller farfar.

Kassen kan erhverves til 250 kr.

De fleste børn støder på bamse og kylling i deres barndom. De har en masse genkendelighed, og har fået rigtig mange dejlige smil frem i de mindste. Derfor er et bestiksæt med bamse og kylling bestemt heller ikke nogen dum gaveide. Sættet indeholder alt det nødvendige, og vil med garanti ramme plet både overfor mor og barn.

Vi har fundet sættet hos Abeungen.

Den klassiske spilledåse der er med til at styrke barnets hørelse og lytteevne. Dét at finde et stykke legetøj, som er mere end blot et stykke legetøj, men også indeholder en funktion er kunsten. Det gør denne spilledåse lige netop, hvorfor vi også mener at den skulle med på listen her.

Lyd, farver, motorik og forståelse er alle funktioner som går igen i flere af de gaver som du finder på Tildenlille.dk.

Den store gråhval fra Filibabba er rigtig populær. Man ser den mange steder, herunder også de sociale medier, men det er simpelthen også fordi at den vækker så stor glæde for de mindste. Det er en stor bamse, som giver en række anvendelsesmuligheder. Det kan både være som pude eller som krammebamse.

Bamsen kan erhverves for 380 kr.

Det er vigtigt at præsentere de mindste for musikken i en meget tidlig alder. Det kan være med til at styrke hørelse, forståelse og udvikling. Dette er en klassisk sangbog der har samlet en række af de populære børnesange, som alle børn bør blive præsenteret for.

Bogen hedder “De små synger”.

Det smukke smykkeskrin i et elegant og sødt udtryk.

Især sætter de fleste piger pris på sådan et smykkeskrin, der kan give en prinsesse-agtig fornemmelse. Smykkeskrinet kan spille nydelige toner, der med garanti kan vække noget interesse blandt de mindste.

Overrask mor og baby med denne søde gave.

Babyshower gave uden besvær

Det behøver bestemt ikke være svært at finde den rette babyshower gave. Vi har her på Tildenlille.dk forsøgt at gøre det nemt for dig at finde den helt rette gave til lejligheden. På vores gaveliste vil du finde en god blanding mellem inspirations-rige gaver til drengen, pigen og moren.

Vi har mange interessante og gode bud på hvad en god babyshower gave kunne være. Det er alt lige fra flotte og kreative pyntegenstande, der afspejler begivenheden, men også bamser, bøger eller diverse rangler der kan fremme barnets motorik. Mange af de gaver som du finder på listen, vil ligesom ranglen også have en form for funktion, der netop enten styrker barnets motorik, hørelse, forståelse eller mod, eller en kombination af flere.

Vi håber i hvert fald at det bliver en smule nemmere for dig at foretage valget om den rette gave, når du har kigget vores liste igennem.

Den rette babyshower gave til mor

Babyshower handler i høj grad om moren. Det er moren som er dagens stjerne, eftersom det er hende, og hendes graviditet som fejres med de nærmeste. Netop derfor er det også essentielt at man har gjort de helt rette overvejelser i forbindelse med valg af den rette gave til moren.

På vores liste kommer vi omkring flere gode gaver til mor, blandt andet bogen “Baby’s first book”, eller de mange nydelige pyntegenstande, der er med til at danne de mest perfekte rammer for en mindeværdig og festlig dag som denne.

En god tommelfingerregel er altid at indtænke noget personlighed i gaven, og hvis der lægger en dybere tanker bag, kan man med fordel lave et kort til, som beskriver dine overvejelser.

Gaver til babyshower med personlighed

Det er netop personligheden der er med til at gøre din gave ekstra unik. Personligheden kan både fremkomme i den gave som gives, eller i det kort som vedlægges gaven. Nogle gange kan det være svært at få sagt det man gerne vil, hvorfor det kan give mening at skrive det ned i et vedlagt kort.

Hvad man skriver er naturligvis helt op til den enkelte. Dog kan man med fordel give mor og baby en række gode råd med på vejen, som de altid kan hive frem senere i livet. Det er både personligt, sjovt og rørende. Det fungerer især rigtig godt, hvis alle festens deltagere går sammen om sådan en idé, da det ofte sætter gang i endnu bedre tanker og ideer.

God fornøjelse.

Hvad er babyshower?

Babyshower er en amerikansk tradition, hvor man fejrer graviditeten. Det er en skøn og mindeværdig tid, og denne dag er helt speciel for især moren. Netop derfor er det også primært hende vi fejrer. Som vi har skrevet i indledningen, kan man analysere “shower” altså den sidste del af ordet babyshower som en slags “gaveregn” oversat fra den amerikanske forståelse.

Vi håber I får en helt fantastisk dag.