Babyshower gave - Find den helt rette gave

Babyshower er den helt store fest der afholdes for at fejre en graviditet. Typisk er det en begivenhed der finder sted en måned eller to inden den forventede fødsel. Det er efterhånden blev en helt normal begivenhed at afholde herhjemme i Danmark, men ligesom mange andre traditioner stammer den oprindeligt fra USA. Lægger man en dybere tolkning af ordet babyshower, lægger det ret meget op til en festlig begivenhed fyldt med gaver. Og netop gaver kommer til udtryk af ordets sidste del “shower”, der netop hentyder til en slags gaveregn der forventes ved denne lejlighed.

Gaverne er enten tiltænkt moderen, babyen eller en kombination til begge to. At finder gaver til babyshower er bestemt ikke nemt, eftersom det formegentlig ikke er begivenhed man ofte er en del af. Derfor er det heller ikke sikkert at man før har givet en babyshower gave, hvorfor inspiration og rådgivning til det rette gavevalg kan gøre underværker.

Nedenstående her finder du 52 udvalgte gode gaver til et babyshower event, som ligeledes i mange tilfælde også kan fungere som en barselsgave.

Babyshower gave uden besvær

Det behøver bestemt ikke være svært at finde den rette babyshower gave. Vi har her på Tildenlille.dk forsøgt at gøre det nemt for dig at finde den helt rette gave til lejligheden. På vores gaveliste vil du finde en god blanding mellem inspirations-rige gaver til drengen, pigen og moren.

Vi har mange interessante og gode bud på hvad en god babyshower gave kunne være. Det er alt lige fra flotte og kreative pyntegenstande, der afspejler begivenheden, men også bamser, bøger eller diverse rangler der kan fremme barnets motorik. Mange af de gaver som du finder på listen, vil ligesom ranglen også have en form for funktion, der netop enten styrker barnets motorik, hørelse, forståelse eller mod, eller en kombination af flere.

Vi håber i hvert fald at det bliver en smule nemmere for dig at foretage valget om den rette gave, når du har kigget vores liste igennem.

Den rette babyshower gave til mor

Babyshower handler i høj grad om moren. Det er moren som er dagens stjerne, eftersom det er hende, og hendes graviditet som fejres med de nærmeste. Netop derfor er det også essentielt at man har gjort de helt rette overvejelser i forbindelse med valg af den rette gave til moren.

På vores liste kommer vi omkring flere gode gaver til mor, blandt andet bogen “Baby’s first book”, eller de mange nydelige pyntegenstande, der er med til at danne de mest perfekte rammer for en mindeværdig og festlig dag som denne.

En god tommelfingerregel er altid at indtænke noget personlighed i gaven, og hvis der lægger en dybere tanker bag, kan man med fordel lave et kort til, som beskriver dine overvejelser.

Gaver til babyshower med personlighed

Det er netop personligheden der er med til at gøre din gave ekstra unik. Personligheden kan både fremkomme i den gave som gives, eller i det kort som vedlægges gaven. Nogle gange kan det være svært at få sagt det man gerne vil, hvorfor det kan give mening at skrive det ned i et vedlagt kort.

Hvad man skriver er naturligvis helt op til den enkelte. Dog kan man med fordel give mor og baby en række gode råd med på vejen, som de altid kan hive frem senere i livet. Det er både personligt, sjovt og rørende. Det fungerer især rigtig godt, hvis alle festens deltagere går sammen om sådan en idé, da det ofte sætter gang i endnu bedre tanker og ideer.

God fornøjelse.

Hvad er babyshower?

Babyshower er en amerikansk tradition, hvor man fejrer graviditeten. Det er en skøn og mindeværdig tid, og denne dag er helt speciel for især moren. Netop derfor er det også primært hende vi fejrer. Som vi har skrevet i indledningen, kan man analysere “shower” altså den sidste del af ordet babyshower som en slags “gaveregn” oversat fra den amerikanske forståelse.

Vi håber I får en helt fantastisk dag.

Indlægget er senest opdateret den 27 juli 2020.Forfatter: Lau Christensen

Andre læser også
+60 gaveideer Gaver-til-1-aarig

Gaver til 1 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 53 gode gaver

En særlig gave til den 1-årige Selvom stort set alle ikke kan huske deres første fødselsdag, så…

Læs mere
+63 gaveideer 2 årig dreng vasker op

Gaver til 2 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 56 gode gaver

Den perfekte gave til en 2-årig Mange mennesker mener, at det er det nemmeste og mest naturlige…

Læs mere
+47 gaveideer

Gaver til 3 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 42 gode gaver

Hvordan du finder en god gave til en 3-årig 3-årige børn er en spændende aldersgruppe at give…

Læs mere
+44 gaveideer

Gaveideer til nybagt mor - Se dem her

Vælg blandt 39 gode gaver

Perfekte gaver til den nybagte mor Efter at have læst vores liste over de gode gaveideer til…

Læs mere
Mor med den bedste barnevogn

Barnevogn test - Find den bedste barnevogn

IndholdsfortegnelseBarnevogn test – Her er den bedste barnevogn 20201. Big Star Supreme Lounge Black ECO Med Sort…

Læs mere
+35 gaveideer

Gaver til 4 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 36 gode gaver

Hvordan du finder en god gave til en 4-årig? Mange ser det som en udfordring at finde…

Læs mere
Bedside crib

Bedside crip - De 7 bedste bedside cribs

IndholdsfortegnelseVælg den bedste bedside crib til dit barn1. Tutti Bambini CoZee – Smukt design og god kvalitet2….

Læs mere
Babyalarm

Babyalarm test - Her er den bedste babyalarm 2020

IndholdsfortegnelseVælg den bedste babyalarm i test1. Neonate BC-6900D2. Neonate BC 6500D3. Philips Avent DECT SCD5064. Neonate BC…

Læs mere