Uro - Find din nye uro til baby her

Indlægget er senest opdateret den 17 august 2021.Forfatter: Line Beirholm

Testvinder
haandhaeklet uro

Nature ZOO - Testvinder

Uroen fra Nature ZOO er fremstillet i 100% Oeko-Tex materiale, der sikrer mod unødig brug af kemikalier samt at der ikke er bugt hormonforstyrrende og skadelige stoffer. Uroen er hæklet i det bedste bambusgarn, så din baby, uden at du skal bekymre dig, kan klemme dyrene og putte dem i munden.

Gå til butik
Bedste uro

Bedste uro

Pris
Billigst hos
Gå til
 • haandhaeklet uro
  Nature ZOO - Testvinder
  Pris: 328 kr.
  Billigst hos: Kids-world.dk
 • goki uro med bondegaard
  GOKI bondegårdsuro - Bedst til prisen
  Pris: 98 kr.
  Billigst hos: Babyshower.dk
 • sebra uro i filt
  Sebra "Daydream" - Premium valg
  Pris: 399 kr.
  Billigst hos: Kids-world.dk
 • gamcha uro med skyer i uld
  Gamcha - Uro i uld
  Pris: 229 kr.
  Billigst hos: Sovedyret.dk
 • done by deer uro til baby
  Done by Deer - Uro med musik
  Pris: 479 kr.
  Billigst hos: Mammashop.dk

Uro – Find den bedste uro herunder

Over babysengen, kravlegården eller puslebordet er det betydningsfuldt at have en uro til at hænge, der fungerer som beroligende ophæng. Der er masser af valgmuligheder på det danske marked. Der findes ophæng med forskellige antal legetøj, og der findes musikuroer, der kan få babyen til hurtigere at falde i søvn.

Det har mange fordele at bruge ophænget derhjemme. Et af de mest foretrukne placeringer er over babysengen. Her kan barnet falde til ro, mens de søde dyr betragtes, når de drejer rundt.

Herunder finder du de bedste uroer, der varierer i egenskaber og designs, så der kan vælges ophæng til ethvert behov.

Denne uro test til baby indeholder:

 • Et overskueligt og nemt overblik over nogle af markedets bedste uroer.
 • En guide til, hvordan du finder den rigtige uro.
 • Gode råd til når du skal købe en ny uro.

Bemærk venligst: Ingen af de udvalgte uroer på nedenstående liste er testet af holdet bag Tildenlille.dk. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugerne. På denne måde kan du på kort tid skabe dig et godt overblik over hele markedet for uroer.


1. Nature ZOO (dalmatiner-tema) – Testvinder

 • Legetøjet er lavet af sundt bambusgarn
 • Produktet er Oeko-tex certificeret
 • De strikkede plysdyr kan vaskes efter behov

haandhaeklet uro

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
329,95 329,95 Gå til butik

Testresultater

Dette babyophæng er lavet med kære dalmatinere i 100% Oeko-Tex certificeret materiale. Denne certificering er din garanti for, at der ikke er brugt kemikalier til fremstillingen, og at der ikke befinder sig hormonforstyrrende og skadelige stoffer i plysdyrene.

Om ”Nature Zoo”

Når du skal vælge den bedste uro til dit barn, er materialerne et af de vigtigste punkter at forholde dig til. Skal det være muligt for din baby at undersøge, lege med og røre plysdyrene, skal de være lavet i sunde materialer.

Babyer lærer ved at putte ting i munden. De undersøger legetøj, genstande og objekter, og derfor skal det være uden sundhedsfare, at de kan tage fat i plysdyrene, som hænger ved babysengen.

Fra Nature ZOO finder du noget af det bedste babyophæng, der kan vælges til både drenge, piger og i unisexdesigns.

Denne variant er lavet med 3 søde dalmatinere, der er strikket i det bedste bambusgarn. Bambus er et sundt og naturligt materiale, som har åndbare og antibakterielle egenskaber. Det betyder, at din søn eller datter uden problemer kan putte de kære hunde i munden og klemme dem i hænderne.

Skulle de strikkede dyr med tiden blive nussede, er det nemt at tage dem af ophænget. De kan vaskes i maskinen ved 30 grader, hvorefter de vil være så rene og fine som nye.

Ringen kan tørres af med en fugtig klud, hvis der skulle været kommet skjolder på den.

Nature ZOO er lavet til at holde i lang tid og til at sikre maksimal hygiejne i sovemiljøet omkring dit lille barn.

Når de strikkede dalmatinere sættes i bevægelse, vil de rasle. Dette kan fange dit barns opmærksomhed, og det vil skabe underholdning at ligge og kigge på de kære hunde i forskellige farver.

Udvalgte specifikationer

 • 3 strikkede dyr
 • Der kan vælges forskellige varianter fra Nature Zoo
 • Ringen kan tørres af
 • Plysdyrene rasler en smule, når de bevæges

2. GOKI uro med bondegårdsdyr – Bedst til prisen

 • Høj slidstyrke (produktet er lavet af træ)
 • Kært bondegårdstema
 • Lav pris

goki uro med bondegaard

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
98,00 98,00 Gå til butik

Testresultater

Du kan med fordel købe legetøj til babyen fra de bedste producenter på området, som har vundet priser for kvaliteten af deres produkter. Den tyske legetøjsproducent, GOKI, har eksisteret i mere end 50 år, og fælles for alle produkter er, at de er sikkerhedstestede og CE-godkendte.

Om GOKI ophæng med bondegårdsdyr

Der er stor forskel på uroer til babyer. De varierer i materialer, temaer, størrelser, antal legetøj og egenskaber. Til de allermindste babyer vil denne kvalitetsmodel fra den prisvindende legetøjsproducent GOKI være det helt rette valg.

Den søde og beroligende uro er lavet i bondegårdstema, og der er masser af se på for dit barn. I ringen hænger der en ko, hest, gris, hund, and, høne, får og en kat. Alle de populære dyr kan dit barn ligge og kigge på, når der skiftes ble, eller når der skal puttes.

Produktet er lavet i friske farver. Dette hjælper de mindste børn med at kunne fokusere. De kan lettere adskille blå fra rød, og de kan således nemmere begynde at lære om de forskellige dyr.

Det er ikke kun design og tema, du skal forholde dig til, når du køber det afslappende og beroligende ophæng til din baby.

Prisen har også meget at skulle have sagt, når pusleområdet eller babyværelset skal indrettes.
Det særlige ved GOKI er de konkurrencedygtige priser og den høje produktkvalitet. Denne uro med bondegårdsdyr er iblandt de billigste på området. Det er CE-certificeret, så du kan være sikker på, at der ikke er brugt skadelige stoffer til fremstillingen af legetøjet. Derudover er produktet sikkerhedstestet, så der ikke er risiko for løse eller små dele, som dit barn kan komme til at putte i munden.

Udvalgte specifikationer

 • Beregnet til de mindste babyer
 • Lavet i klare og tydelige farver
 • Mange forskellige dyr
 • Kan bruges på forskellige steder i hjemmet

3. SEBRA ”Daydream” – Premium valg

 • Håndlavede dyr
 • Stilrent og lyst design
 • Kan bruges forskellige steder i hjemmet

sebra uro med filt

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
399,95 399,95 Gå til butik

Om SEBRA ”Daydream”

SEBRA er en af de mest fremadstormende, danske virksomheder, når det kommer til udstyr, legetøj og møbler til babyer. Den danske kvalitetsproducent lægger vægt på innovative designs i fremstillingen af de mange varer i udvalget.

Hvert et produkt er lavet med omtanke for din baby og for vores miljø. Der samarbejdes med nogle af de bedste leverandører af materialer, så du kan dekorere babyværelset med god samvittighed.

”Daydream” uroen hører til i den eksklusive afdeling af produkttypen. Hvert et stykke legetøj er håndlavet, og de er fremstillet i de blødeste materialer.

Produktet er unisexdesignet, så det kan bruges til både dreng og pige. Ophænget er udført i lyse og klare farver, der vil skabe stilrenhed på værelset eller omkring puslepladsen i hjemmet. Der kan vælges mellem forskellige varianter af baby uroer fra SEBRA. ”Daydream” er lavet med inspiration fra nattens drømme.

Der hænger en sød hval sammen med flotte skyr, og der er en flyvende måge, som hænger tæt sammen med svømmende fisk. Det er motiver, dyr og væsener, som børnene kender. De håndlavede motiver hænger i tynde snore fra en lys træring. Skulle ophænget blive nusset eller beskidt, kan det tørres af med en våd klud. Det samme gælder ringen.

Når du vælger babyudstyr- og tilbehør af høj kvalitet, kan du spare penge på den lange bane. Har du drømme om at blive gravid igen i fremtiden, kan den elegante babyuro uden problemer bruges til flere børn.

De søde motiver er ikke beregnet som legetøj. Derfor er det vigtigt, at du hænger produktet på god afstand fra din baby.

Udvalgte specifikationer

 • Unisexdesign der kan matche både pige- og drengeværelse
 • God gaveidé
 • Kan anvendes til flere børn
 • Kan tørres af med våd klud

4. Gamcha uro i uld – Reason to buy

 • Lavet af 100% Nepalesisk kvalitetsuld
 • Stilrent design
 • God pris

gamcha uro med skyer i uld

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
229,00 199,00 Gå til butik

Testresultater

Det er materialerne på legetøjet og motiverne, du primært skal være opmærksom på, når du køber babyophæng. Denne model fra Gamcha er lavet af den bedste uld, der findes i verden. Filtet er fra Nepal, og det er 100% AZO-frit.

Om Gamcha filturo

Der er mange fordele ved at vælge motiver til babyophæng, der er lavet af de sundeste naturmaterialer.

Gamcha er en lille, dansk virksomhed, der laver de skønneste uldprodukter til babyer. Som noget helt unikt samarbejder virksomheden med uldleverandører fra Nepal.

Dette ophæng fra Gamcha er lavet med skyer i afdæmpede farver. Alle farver fremstilles på sundeste og mest miljøvenlige vis. De er AZO-frie, og du skal derfor ikke bekymre dig om sundhedsfare, når din baby undersøger og rører ved skyerne.

Den kære uro i filt kan bruges til både dreng og pige. Den kan hænges op over babysenge, ved puslebordet, eller den kan være skøn underholdning i kravlegården.

Har du planer om at få flere børn, kan ophænget bruges til de kommende søskende.

Den elegante, stilrene og kære uro vil matche ind i ethvert hjem. Den kan med fordel have sin faste plads, så dit barn altid har skønne motiver at kigge på og betragte.

På trods af den høje materialekvalitet sælges Gamcha produktet til en skarp pris.

Er du på udkig efter en god, personlig og funktionel gave til babyshower eller en kær barselsgave, kan produktet være det helt rette valg.

Udvalgte specifikationer

 • Kvalitetsmaterialer
 • Kan tørres af efter behov
 • Kan bruges til dreng og pige
 • Kan hænges op flere steder i hjemmet

5. Done By Deer Musikuro – Bedste uro med musik

 • Giver lang tids underholdning for din baby
 • Er nem at flytte rundt på i hjemmet som følge af det funktionelle design
 • Lang levetid

done by deer uro til baby

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
479,20 599,00 Gå til butik

Testresultater

Done By Deer produktet med musik og de bedårende dyr er CE-certificeret, og alle bamser er lavet af 100% sundt bomuld.

Om Done By Deer musikophænget

Når du vil have en af de mest underholdende og multifunktionelle uroer til babyer, skal du vælge produkterne med indbygget musik. Musikken har mange fordele, som kommer både baby og jer som forældre til gode.

Jeres barn kan ligge i længere tid á gangen i kravlegården, når der er masser af underholdning. Musikken hjælper med til at skærpe opmærksomheden hos barnet, og det gør det muligt for jer at klare de praktiske opgaver i hjemmet, mens jeres baby hygger sig.

Denne kvalitetsuro er produceret af den anerkendte virksomhed, Done By Deer. Den danske virksomhed blev grundlagt tilbage i år 2014, og siden da har de mange varer fra det store udvalg vundet indpas i både danske og skandinaviske hjem. Der lægges vægt på funktionelle designs og lang levetid i fremstillingen af de mange produkter. Der designes hele tiden nye varer, når Done By Deer får nye kvalitetsmaterialer hjem.

Det funktionelle design hos musikuroen kommer til udtryk i form af holderen.

De fleste andre ophæng til babyer er lavet med en ring foroven, hvorfra de mange søde dyr og bamser hænger ned fra.

Med Done By Deer produktet er det anderledes. Her er ophænget lavet med en stander. Dette gør det nemt for dig at omplacere uroen efter ønsker.

Det giver større fleksibilitet og anvendelsesglæde, når produktet kan flyttes rundt på, så det imødekommer din babys behov.

Den søde musikuro er lavet med 4 skønne dyrebamser, der alle er lavet i bomuld. Det sunde og slidstærke materiale kan nemt tørres af, hvis overfladerne skulle blive nussede.

Udvalgte specifikationer

 • Indbygget, beroligende musik
 • Dyr lavet i bomuld og med polyesterfyld
 • 4 søde dyr
 • Lavet til at stimulere din babys øjne og opmærksomhed
 • Kan tørres af med våd klud

Sådan har vi fundet de bedste uroer

Denne test af de bedste uroer til babyer er lavet i henhold til anbefalinger fra TÆNK. Det danske forbrugerråd har lavet en skrivelse om, hvordan du som forbruger og forælder sikrer dig at vælge det bedste, sundeste og mest sikre legetøj til dit barn.

Det gælder blandt andet, at:

 • Snore på legetøj ikke må være længere end 22cm
 • At legetøjet skal være tilpas stort, så din baby ikke kan få det galt i halsen
 • At materialerne skal være sikre og sunde

Det anbefales, at du køber legetøj til din baby fra troværdige forhandlere. Alle forhandlere i denne testanmeldelse er nogle af de førende og mest populære herhjemme, og flere af dem anmeldes med 4,5/5-5/5 stjerne hos Trustpilot.

Noget af det vigtigste i forhold til køb af babylegetøj handler om designs og materialer.

Du kan med fordel gå efter produkter, hvor materialerne har certificeringer og godkendelser. Herved får du garanti for, at der ikke er anvendt skadelige stoffer og kemikalier i hverken produktionsforhold eller i materialet.

Generelt set anbefales det fra TÆNK, at du køber legetøj til babyer og børn, som matcher alderen. Når du benytter dig af de danske forhandlere af bayudstyr- og tilbehør, kan du i hver en produktbeskrivelse få oplysninger om, hvilken aldersgruppe det pågældende legetøj er henvendt og designet til.

Hvad er den bedste uro til babyen?

Hvad den bedste uro er, vil afhænge af individuelle forhold og din babys personlighed.

Parametre såsom materialekvalitet og tema for design er nogle af de mest centrale forhold, du kan bruge, når du sammenligner forskellige produktmuligheder.

Det er en hjælp for dig at starte med at undersøge forskellige typer og udgaver af uroer til babyer.

På denne måde kan du få et indtryk af egenskaber, designs og særlige produktfordele.

Ønsker du, at din baby kan ligge i trygge og underholdende rammer i kravlegården, mens du kan få frie hænder til at klare vasketøj og lave mad, er det værd at vælge et ophæng med musik.

Dit lille barn underholdes, og høresansen stimuleres, når der er skøn musik, der fanger opmærksomheden. Den store fordel ved det brede marked for ophænget er, at der er produkter, som matcher ethvert behov.

Der er mulighed for at købe ophæng til babyen i stort set ethvert tema, det skal være.

Dyr, fantasivæsener, skyer, cirkus, eventyr, motorkøretøjer, prinsesser og kære trolde er blot et lille udpluk af de temaer, som du kan vælge.

Hvad koster en uro til baby?

Prisen for ophænget vil afhænge af materiale, størrelse og egenskaber. Du behøver ikke vælge de dyreste produkter på markedet, når du vil give din søn eller datter det sundeste udstyr med længst levetid. Der er flere kvalitetsprodukter fra ind- og udland, som sælger enkle, søde og klassiske uroer til konkurrencedygtige priser.

Skal ophænget være lavet af de bedste materialer, og skal det have indbygget musik, vil dette få prisen til at stige en anelse. Når du vælger en multifunktionel uro, kan den bruges til flere søskende.

Sørg for at vedligeholde produktet ved at tørre bamser og ring af efter behov. Herved opretholdes kvaliteten og hygiejnen, og du kan vælge at sælge udstyret videre, når din baby er vokset ud af kravlegården og babysengen.

Andre læser også
+71 gaveideer Gaver-til-1-aarig

Gaver til 1-årige - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

En særlig gave til den 1-årige Selvom stort set alle ikke kan huske deres første fødselsdag, så…

Læs mere
+65 gaveideer 2 årig dreng vasker op

Gaver til 2-årige - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Den perfekte gave til en 2-årig Mange mennesker mener, at det er det nemmeste og mest naturlige…

Læs mere
+49 gaveideer

Gaver til 3 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Hvordan du finder en god gave til en 3-årig 3-årige børn er en spændende aldersgruppe at give…

Læs mere
Børnepenge

Børnepenge satser og udbetalingsdatoer - 2021

Børnepenge

IndholdsfortegnelseBørnepenge sats 2021Børne- og ungeydelse udbetalingsdatoer (2021)Hvornår får jeg svar på min henvendelse?Børnepenge til investering Børne- og…

Læs mere
+44 gaveideer

Gaveideer til nybagt mor - Se dem her

Vælg blandt 39 gode gaver

Perfekte gaver til den nybagte mor Efter at have læst vores liste over de gode gaveideer til…

Læs mere
Autostol test

Autostol test - Her er den bedste autostol

IndholdsfortegnelseSådan vælger du den bedste autostolAutostole 0-13 kg:1. Maxi-Cosi AxissFix – Smart autostol, bedst i test2. Britax…

Læs mere
Bedside crib

Bedside Crib Test → De 7 udvalgte bedside cribs (2021)

IndholdsfortegnelseVælg den bedste bedside crib til dit barn1. Tutti Bambini CoZee – Smukt design og god kvalitet2….

Læs mere
Babyalarm

Babyalarm test - Her er den bedste babyalarm 2021

IndholdsfortegnelseBabyalarm Test – Vælg den bedste babyalarm i test1. Neonate BC-6900D2. Neonate BC 6500D3. Philips Avent DECT…

Læs mere