Babybadekar test - her er de bedste babybadekar 🍼

Testvinder
BibaBad flexi badekar

Vores favorit babybadekar:

Den bedste model: BaBiBad Flexi Babybadekaret
I vores gennemgang har vi vurderet de forskellige badekar på mange parametre. Det mest allround babybadekar er denne smarte BaBiBad Flexi, som vi har været meget imponeret over. Det er dog også et babybadekar i den dyre ende, men det helt fantastisk kvalitet.

Gå til butik
Bedste babybadekar

Bedste babybadekar

Pris
Billigst hos
Gå til
 • BibaBad flexi badekar
  BiBaBad Flexi badekar
  Pris: 1.098 kr.
  Billigst hos: Babyshower.dk
 • Hvid babybadekar baby Dan
  Baby Dan babybadekar
  Pris: 193 kr.
  Billigst hos: Mammashop.dk
 • Gråt babybadekar på stativ
  Beemoo Care Badekar m. Stativ
  Pris: 379 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • gråt baby badekar
  Mininor foldbar badekar
  Pris: 319 kr.
  Billigst hos: Mammashop.dk
 • Hvid folbart baby badekar
  STOKKE Flexi Bad
  Pris: 319 kr.
  Billigst hos: Babytorvet.dk
 • babybadekar i farven lyseblå
  OKBaby Onda Badekar
  Pris: 289 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Karibu Foldbart Badekar
  Pris: 289 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • sammenklappeligt babybadekar
  Karibu babybadekar, grå
  Pris: 349 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk

Gennemgang af 8 gode babybadekar

Første gang man skal bade sit barn, kan være lidt af en prøvelse både for forældre og barn. Èn ting der kan gøre det lidt lettere er at have udstyret i orden, inden man går igang. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge et godt babybadekar. For mange forældre er kravende til et godt badekar de samme, men nogle gange kan man også have særlige præferencer.

Lige præcis derfor har vi her på siden, fundet frem til 8 forskellige babybadekar, hvor der er lidt for enhver smag. Det gælder både i forhold til pris, funktionalitet og ikke mindst design.

Denne guide indeholder:

 • Et godt overblik over de 8 bedste babybadekar. 
 • Hvordan vælger du det rette babybadekar, til den bedste pris?
 • Hvilket af de bedste babybadekar du bør vælge. 

Vær opmærksom på, at ingen af produkterne er blevet testet af Tildenlille.dk. Vi har sammenlignet anmeldelser, tests med videre for at danne os det bedste overblik over, hvilke af disse babybadekar som er blandt de bedste babybadekar på markedet.


1. BiBaBad Flexi badekar

 • Gode anmeldelser
 • Stor brugervenlighed

BibaBad flexi badekar

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.098,00 1.098,00 Gå til butik

Det første badekar i vores gennemgang af de bedste babybadekar er dette BibaBad Flexi, som er helt genialt. Primært fordi det blandt andet kan justeres i størrelsen, og så er det bare nemmere at bade baby i et badekar og ikke mindst lidt sjovere.

Med dette badekar spilder du ikke længere rindende vand, og barnet risikerer heller ikke at glide på det våde og glatte gulv. Ydermere er badekaret super nemt at tømme, da den kommer med en fin og praktisk bundprop.

Dugen på dette badekar er hvid med en blå kant, og der er ligeledes blå detjaler på stellet.

BibaBad Flexi er en rigtig god løsning for stort set alle familier, da den lever op til de mange krav og forventninger, som man godt kan have til et babybadekar som dette. En virkelig smart feature ved dette badekar er, at karet kan justeres, så det kan stå i brusekabiner af forskellig størrelse.

Derudover er det virkelig en stor fordel at badekaret kan klappes sammen, samt hænges eller sættes væk, hvorimod det klassiske plastik badekar bare fylder og står i vejen, når det ikke bliver brugt. Sidst men ikke mindst, kan posen vaskes, hvis man synes den er blevet for grim og nusset at se på i længden.

Rigtig mange forældre bruger det som badebassin i haven om sommeren til stor glæde for børnene.

 • Kan justeres fra 60-80 cm.
 • Bundprop
 • Pose kan vaskes i vaskemaskine
 • Kan bruges udendørs f.eks. om sommeren på de varme dage
 • Kan klappes sammen
 • Skridsikker bund uden vand


2. Baby Dan babybadekar

  Baby Dan er et anerkendt mærke

 • rigtig fin pris
 • God størrelse

Hvid babybadekar baby Dan

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
179,00 179,00 Gå til butik
199,95 199,95 Gå til butik

Baby Dan og babyudstyr hænger uløseligt sammen. Den danske virksomhed står bag en bred vifte af kvalitetsprodukter til de allermindste, og som regel til en meget rimelig pris.

Billigt men stadigvæk godt!

Produktet er ikke nødvendigvis af dårlig kvalitet, farligt at bruge, eller grim at se på bare fordi det står til en lav pris. Dette simple babybadekar fra Baby Dan er et glimrende eksempel på det!

Med dette babybadekar får du Baby Dans velkendte kvalitet, et godt og praktisk badekar med en helt speciel udformning som gør badningen meget lettere. Desuden sparer du (mange!) penge, hvis man sammenligner med andre alternativer, der findes på markedet.

hvid baby badestativGør badningen endnu lettere med et stativ

Det er sjældent særlig behageligt for mor og far at vaske den lille i et traditionelt badekar. Det er nemlig en virkelig dårlig arbejdsstilling for forældrene, når badekaret står på gulvet. Forældrene ender derfor typisk med ømme knæ eller ondt i ryggen, fordi man skal sidde på knæ eller stå foroverbøjet i længere tid. Det giver godt nok en ren baby, men er det besværet værd?

Det behøver det ikke at være, løsningen kan nemlig være et smart badekarstativ som kan købes ved siden af selve karet. Man sætte stativet op, placerer badekaret ovenpå og karet bliver dermed hævet op i en passende højde, så du kan bruge din energi på at tage dig af dit barn i stedet for at ømme dig.

Badekarstativet er så smart at det kan klappes sammen når det ikke er i brug,  og derfor fylder minimalt på badeværelset. Du finder badekarstativet her.

Produktspecifikationer:

 • Mål: H: 25 x B: 40 x L: 81 cm
 • Kapacitet: Op til 35 liter vand
 • Materiale: Plastik

3. Beemoo Care Badekar m. Stativ

 • Gør badningen mere overskuelig
 • Perfekt størrelse
 • God arbejdsstilling der skåner ryggen

Gråt babybadekar på stativ

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
379,00 379,00 Gå til butik

Dette fine Beemoo Care badekar er et smart badekar med en velfungerende aftapningsfunktion i bunden. Det er designet med henblik på, at det skal være så enkelt som muligt for dig at bade dit barn. Badekarret kan bruges sammen med et badestativ, for at gøre badesituationen endnu nemmere.

I den her pakke får du et praktisk stativ til dit badekar sammen med selve karet. Med andre ord, med dette stativ kommer badekarret op i en god højde, så du kan stå med en god og sund holdning mens du bader dit barn.

Derfor kan det være en rigtig god løsning, hvis du har dårlig ryg. Designerne der står bag babybadekaret har nemlig forsøgt at skabe et badekar,  som i høj grad giver forældrene de optimale betingelser, når barnet skal bades. Det må siges, at de er lykkedes med det projekt!

Det medfølgende stativ sikrer nemlig gode ergonomiske forhold for dig som forældre, når du bader dit barn. Du slipper nemlig for at arbejde i stillinger, som belaster din ryg og knæ med dette stativ.

Badekarret i sig selv er også ganske fint

Det er vigtigt at være ærlige og vi må sige, at stativet i udpræget  grad er med til, at vi anbefaler dette badekar. Stativet gør nemlig badeoplvelsen så meget lettere og bedre for alle parter!

Badekaret i sig selv er ikke noget særligt på nogen måde. Altså, karet kan det, som et badekar skal kunne, og derudover har det en virkelig smart aftapningsfunktion i bunden, som også er værd at tage i betragtning. Sidst men ikke mindst skal den gode størrelse fremhæves.


4. Mininor foldbar badekar

 • Foldbart
 • Nemt at benytte
 • Pladsbesparende

gråt baby badekar

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
319,20 319,20 Gå til butik

Mininor har designet dette geniale foldbare babybadekar, som kan være usandsynligt praktisk sammenlignet med andre modeller.

Hvis du har et lille badeværelse, kan de fleste helt almindelig babybadekar godt være ret irriterende og pladskrævende. Her kan et sammenklappelig eller foldbar badekar være en stor hjælp. Badekaret kan du hænge på væggen ved det håndtag der er i den ene ende, eller det kan gemmes væk i  eksempelvis et skab efter brug.

Babybadekaret er så lille at det nemt kan hænges op i en krog og opbevares bag en dør uden der er nogen, der lægger mærke til det. Det kan også obevares i t skab, når det ikke er i brug.
Ekstra pladsbesparende.

Produktspecifikationer:

 • Foldbar
 • Mål: 93 x 51 x 23 cm

5. STOKKE Flexi Bad

 • Gode anmeldelser
 • Dansk produceret
 • Foldbart

Hvid folbart baby badekar

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
319,95 319,95 Gå til butik
329,00 329,00 Gå til butik

Dette babybadekar fra Stokke ® kaldet Flexi Bath™ er praktisk, bærbart og ligetil. Det er super let at bruge og ligeledes nemt at opbevare. Noget vi særligt vil fremhæve er, at dette babybadekar vokser med dit barn! Hvis du kombinerer det med Stokke ® ‘s Flexi Bath™ Newborn Support, kan karret faktisk bruges helt fra at barnet er født til barnet er cirka 4 år gammel. Man kan altså sige at det på den måde er ret bæredygtigt, i forhold til hvor længe, du ellers vil kunne bruge et babybadekar.

I denne version af karret, er der en varmefølsom badekarsprop. Proppen skifter farve efter temperaturen i vandet, såles at mor og far får klar besked, når det er tid til at tjekke om vandet har den rette temperatur. Husk dog på at badekarsproppen ikke er et termometer! Derfor skal man altid huske selv at tjekke efter med hånden for at sikre, at vandet er rette temperatur for dit barn.

Sikkerhed

Indvendigt er badekarret udstyret med et skridsikkert gulv, så barnet ikke kan glide i badet. Ligeledes er karret ekstremt holdbart og opfylder de relevante sikkerhedsstandarder. Man kan med andre ord sige at, det prisbelønnede babybadekar sikre at badning af din baby er både komfortabelt, underholdende og mere sikkert.

Materiale

Det er naturligvis vigtigt at der ikke er gift i de materialer dit barn omgiver sig med. Derfor er Stokke® Flexi Bath™ babybadekar fremstillet helt uden giftige materialer. Dermed er babybadekarret altså fri for tungmetaller, ftalater, formaldehyd, BPA og andre skadelige stoffer, som du ikke vil have i nærheden af dit barn. Selve karet er blandt andet fremstillet af polypropylen (PP) og termoplastisk elastomer (TPE). Polypropylen er et fast materiale, som sikre stabilitet i karet. Termoplastisk elastomer er et blødt, elastisk materiale, der i karret anvendes i hjørnerne og i gulvet, som sikrer, at badet kan foldes igen og igen.

Produktspecifikationer:

 • Mål:L 67 cm, B 39 cm, H 24 cm
 • Volume 39 liter

6. OKBaby Onda Badekar

 • Topscorer
 • Gode anmeldelser
 • God størrelse

babybadekar i farven lyseblå

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
299,00 299,00 Gå til butik

Babybadekar til de små som endnu ikke kan sidde selv

Vi ved alle, at det tager noget tid, før baby kan sidde helt selv. Det kræver masser af øvelse og til det formål er badekaret bare ikke det ideelle sted. Når barnet stadig er så lille, at det ikke kan sidde selv, kan man i stedet bruge dette babybadekar fra OK-baby, hvor barnet får hjælp og støtte til at sidde.

Badekarret indeholder nemlig en badestøtte i midten af karret, som sikre at dit barn ikke glider i badet og kommer længere under vandet end det var hensigten. Denne badestøtte gør det nemlig meget lettere for barnet at holde en god balance og på den vis, sikre man sig i høj grad mod uheld.

Kan klappes sammen og gemmes væk

Man kan nemt pakke badekarret sammen og gemme det væk. Det er en fordel, da man på den måde ikke behøver at have karret stående fremme hele tiden og man derved kan skabe plads i sit badeværelse til andre ting.

Man kan selvfølgelig altid vælge at have det stående fremme – det kan være man synes det ser godt ud, eller at man ikke gider at skulle finde det frem hver gang baby skal bades. Uanset hvad, er det dog meget rart at have den praktiske mulighed for at kunne gemme det væk.

Produktspecifikationer:

 • Mål (åben): 81,2 x 21,8 x 48 cm
 • Mål (foldet sammen): 81,2 x 9,5 x 48 cm
 • Materiale: Plastik

7. Karibu Foldbart Badekar

 • Top kvalitet
 • Høj funktionalitet
 • Foldbar

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Dette foldbare badekar fra Karibi er et praktisk, pladsbesparende badekar for de mindste i familien. Designerne af badekarret har tænkt i moderne tanker omkring selve udseendet af babybadekarret, men har også formået at sikre at barnet kommer til at sidde konfortabelt under badning. Yderligere, kan badekarret foldes sammen, så man nemt og hurtigt kan sætte det ind i et skab eller bag en dør, når det ikke er i brug.

Derudover er der en lille indikator, der følger med badekarret. Denne indikator giver dig som forældre en advarsel, hvis vandet bliver for varmt for dit barn. Hvilket er super smart!

Dit barn er naturligvis de mest dyrebare eje og det ved folkene bag Karibu alt om. Derfor har de gjort deres aller bedste for at tilbyde produkter af virkelig høj kvalitet og med sikkerheden i top til dit barns første leveår.

Udover babybadekar designer Karibu en bred vifte af produkter, der opfylder alle de behov som du, dit barn og jeres lille familie har i forhold til udstyr til baby. Mange af produkterne er designet udfra den tanke at mange forældre med helt små børn ofte har tusindvis af ting, de skal holde styr på og de ikke altid helt kan følge med, derfor forsøger Karibu at gøre hverdagen lidt nemmere. Det gør de ved at designe smarte produkter, der gør hverdagen lettere for både baby, mor og far.

Produktspecifikationer:

 • Uden ftalater
 • Godkendt efter EU-standard.
 • Mål udfoldet: L 81 x B 50 x H 21 cm.
 • Materiale: TPE og polypropylen.

8. Karibu sammenklappeligt babybadekar, grå

 • God i test
 • Topscorer

sammenklappeligt babybadekar

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
128,00 128,00 Gå til butik
399,95 438,95 Gå til butik

Dette BabyTrold Karibu foldebadekar er virkelig den praktiske model. Badekaret kan du nemlig folde sammen, så det kun fylder 82 x 46 x 8 cm. Karet bliver altså super smalt, hvilket giver dig mulighed for nemt at opbevare i et skab, hænge det op på en krog eller stille det på højkant bag døren. På den måde, kan du sikre, at badekarret ikke står i vejen udenfor badetiden!

Børn fra 0+ passer perfekt til dette pladsbesparende badekar. Dette babybadekar kommer desuden med en varmefølsom prop. Denne prop skifter farve afhænig af temperaturen i vandet. Hvis vandet eksempelvis er for varmt til den lille, bliver proppen hvid. Det er dermed et super godt signal til forældrene, så de hurtigt kan se, hvis de er nødt til at ændre på temperaturen. Det kunne man hurtigt komme til at overse, hvis man kun havde et badetermometer liggende i vandet.

Yderligere er dette smarte foldebadekar fremstillet i materialer, som ikke indeholder tungmetaller og ftalater. En ekstra lille ting, der gør karret endnu smartere er, at selve bunden er belagt med en skridsikker gummibelægning, så karet ikke kan glide på gulvet i badeværelset.

Man kan altså sige, at babybadekarret passer perfekt til dig som bor i lejlighed, har et lille badeværelse eller hvis du har brug for et badekar, du nemt kan tage med dig. Eksempelvis når I skal i sommerhus eller på ferie. Den smarte foldedetalje og det moderne design sikrer desuden, at du kan bade dit barn i en god position.

Produktspecifikationer:

 • Udfoldet mål: 82 x 46 x 23 cm
 • Sammenfoldet mål: 82 x 46 x 8 cm
 • Vægt: 2,1 kg

Du har nu fået 8 rigtig fine babybadekar, hvilket leder frem til det næste spørgsmål. Hvilket badekar er mon det bedste?

Konklusion – hvilket er det bedste?

Alle 8 produkter er sådan set nogle absolut fine badekar. Du får noget til enhver smag og kontekst. Dog er der især én som skiller sig ud fra de andre. Her tænker vi på Karibu, som er det sammenklappelige babybadekar.

Udover at være rigtig smart i forhold til plads og praktik, er der også nogle super fine funktioner indbygget især i forhold til sikkerhed. Her tænkes der primært på det skridsikre underlag, men også den yderst praktiske detalje med proppen, som skifter farver i forhold til vandets temperatur. Dermed undgår du at komme til at skade din baby.

Yderligere kommer man ikke udenom, at det simpelthen bare er smart, man kan gemme karet væk, fordi den kan foldes sammen. Vi har sikkert alle sammen helt almindelige spande hjemme hos os selv. Disse er nødvendigvis ikke så store, og man kan nemt komme ting i dem. På trods af det fylder de stadigvæk rigtig meget i et skab eller hvor de nu står. Herefter prøv at forestille dig et babybadekar, som er næsten 1 meter i bredden. Det er ikke nogen nem genstand sådan at gemme væk, hvorfor funktionen med at klappe karet sammen simpelthen er ultra smart.

Hvordan finder du det bedste babybadekar?

Et rigtig fint spørgsmål fordi det jo i bund og grund handler om din situation. Vi har prøvet at konkludere, hvilket kar vi tænker er det bedste, men det er jo sådan set en subjektiv holdning. Pointen er egentlig bare, at det jo handler om kontekst og situation. Måske du står og har brug for et badekar, som kan noget helt andet.

Med andre ord er den bedste måde at finde det allerbedste kar ved at spørge dig selv: Hvad har jeg i virkeligheden brug for? Hvilket budget har jeg, og hvordan kommer jeg til at bruge karet? Derudover er det også vigtigt at tænke opbevaring ind. Har du meget plads til at opbevare et karet i et skab eller bor du i en lille lejlighed?

Når du først har stillet dig selv disse spørgsmål, er vi mere end overbeviste om, du nok skal finde frem til den allerbedste løsning til dig såvel som din kære lille baby.

Skal jeg vælge med eller uden stativ?

Igen afhænger det meget af din situation. Et stativ kan være en rigtig fin løsning, hvis du ikke lige har et sted, hvor du nemt kan stille karet. Måske ønsker du heller ikke at sidde ned på gulvet og bade dit barn. Dermed kan et stativ være en rigtig fin kombination med et babybadekar. De komplementerer sådan set hinanden fint, og kan give mere plads i huset.

Omvendt er der også noget hyggeligt over at sidde sammen nede på guvlet, hvor man rigtigt kan komme tæt på hinanden. Derudover kan det også være, du ikke føler dig helt tryg ved at have barnet oppe i højden. Også måske selvom der ikke er nogen decideret stor fare, er det vigtigt, du altid føler dig 100% tryg ved situationen.

Sagt på en anden måde kommer vi ikke udenom, at det handler om dig og din situation. Følg din mavefornemmelse, og så skal du nok finde frem til det rette.

Hænger pris og kvalitet altid sammen?

Ligesom med alle ting i vores verden kan det nogle gange være lidt svært at gennemskue. Vi har prøvet at gøre vores bedste for, at denne disicplin i hvert fald bliver lidt nemmere. Dog er der mange ubekendte i spil, hvorfor det faktisk er et svært spørgsmål.

På den anden side kan man sige, at informationer sådan set ligger frit tilgængelige for dig. Vi har samlet 8 af de bedste kar ét sted, hvilket gør det endnu nemmere for dig at vælge en løsning, hvor både pris og kvalitet hænger sammen. Derudover kan man stille sig selv spørgsmålet, hvor meget man gerne vil betale for en funktion, som kommer til at gøre livet meget nemmere for en. Her er det svært, for det er jo netop svært at sætte en pris på. Med andre ord er forholdet mellem pris og kvalitet også relativt i forhold til din kontekst.

Derfor kan vi igen sige, at det hele altså handler om dig. Du kender bedst din egen situation, og du kender bedst din mavefornemmelse. Vi er sikre på, at du som nybagt forælder eller for den sags skyld eksisterende nok skal finde frem til det bedste. Blot det at du allerede er i gang med at undersøge mulighederne for et babybadekar, viser at du vil dit barn 100%.

Slutteligt vil vi bare understrege, at vi håber vores lille test og guide har hjulpet dig på din vej. Uanset hvad ønskes du og dit barn en fantastisk videre rejse.


Hvilket babybadekar er det bedste?

At vælge det bedste babybadekar afhænger af flere forhold som plads, præferencer og budget. Vi har samlet hele 8 badekar, som alle er i både forskellige prisklasser og designs, således at der er en til enhver smag og behov. Vores testvinder er dog BaBiBad Flexi badekaret.

Hvad koster et godt babybadekar?

Et rigtig godt badekar koster typisk alt mellem 200 og 1.000 kroner. Den største forskel er ofte funktioner og størrelse. Vi har i vores test fremhævet babybadekar i alle prisklasser.

🛁 Skal du vælge med eller uden stativ?

Stativet kan være en fin løsning til Jer, som ikke har et sted hvor i kan stille badebaret. Hvis du ikke ønsker at sidde på gulvet, så kunne et stativ være en rigtig god løsning på det. Det er dog meget individuelt hvad man ønsker i forhold til stativ eller ej.

Hvor mange badekar har i gennemgået?

I vores gennemgang af badekar har vi kigget på rigtig mange modeller, men dog nøjes med at udvælge 8 forskellige, som vi har gennemgået i denne test af babybadekar.

Andre læser også
+60 gaveideer Gaver-til-1-aarig

Gaver til 1 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 53 gode gaver

En særlig gave til den 1-årige Selvom stort set alle ikke kan huske deres første fødselsdag, så…

Læs mere
+63 gaveideer 2 årig dreng vasker op

Gaver til 2 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 56 gode gaver

Den perfekte gave til en 2-årig Mange mennesker mener, at det er det nemmeste og mest naturlige…

Læs mere
+47 gaveideer

Gaver til 3 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 42 gode gaver

Hvordan du finder en god gave til en 3-årig 3-årige børn er en spændende aldersgruppe at give…

Læs mere
+44 gaveideer

Gaveideer til nybagt mor - Se dem her

Vælg blandt 39 gode gaver

Perfekte gaver til den nybagte mor Efter at have læst vores liste over de gode gaveideer til…

Læs mere
Mor med den bedste barnevogn

Barnevogn test - Find den bedste barnevogn

IndholdsfortegnelseBarnevogn test – Her er den bedste barnevogn 20201. Big Star Supreme Lounge Black ECO Med Sort…

Læs mere
+35 gaveideer

Gaver til 4 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt 36 gode gaver

Hvordan du finder en god gave til en 4-årig? Mange ser det som en udfordring at finde…

Læs mere
Bedside crib

Bedside crip - De 7 bedste bedside cribs

IndholdsfortegnelseVælg den bedste bedside crib til dit barn1. Tutti Bambini CoZee – Smukt design og god kvalitet2….

Læs mere
Babyalarm

Babyalarm test - Her er den bedste babyalarm 2020

IndholdsfortegnelseVælg den bedste babyalarm i test1. Neonate BC-6900D2. Neonate BC 6500D3. Philips Avent DECT SCD5064. Neonate BC…

Læs mere