Forside

Søskendevogn - Find de bedste søskendevogne på markedet

Line Beirholm, Tekstforfatter Tildenlille.dk

Indlægget er senest opdateret den 14 november 2022. Forfatter: Line Beirholm

soeskendevogn
Testvinder
Bugaboo-Donkey-5-Mono-(Duo)

Populær: Bugaboo Donkey 5 Mono (Duo)

Hvis du leder efter den ultimative søskendevogn, der kan udvikle sig, som familien udvikler sig, så er denne model fra Bugaboo det helt rette valg. Her er der tale om en model, der scorer højt i stort set alle kategorier, og det er en testvindende model hos flere firmaer.

Find den bedste pris
Disse søskendevogne omtales i indlægget

Disse søskendevogne omtales i indlægget

Pris
Billigst hos
Gå til
 • Bugaboo-Donkey-5-Mono-(Duo)
  1. Bugaboo Donkey 5 Mono (Duo)
  Pris: 10.257 kr.
  Billigst hos: PinkorBlue.dk
 • Nordic-Crown-Twinsitty
  2. Nordic Crown Twinsitty
  Pris: 2.549 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Donkey3-Duo-Alu-Black-Black
  3. Bugaboo Donkey 3 Duo
  Pris: 9.653 kr.
  Billigst hos: Babyplus
 • Baby-Jogger-City-Mini-GT2-Double
  4. Baby Jogger City Mini GT2 Double
  Pris: 6.499 kr.
  Billigst hos: Pixizoo.dk
 • Britax-B-Agile-Double-Soeskendevogn
  5. Britax B-Agile Double Søskendevogn
  Pris: 3.590 kr.
  Billigst hos: PinkorBlue.dk
 • Thule-Urban-Glide-2-Double
  6. Thule Urban Glide 2 Double
  Pris: 5.499 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Søskendevogn - Find de bedste søskendevogne på markedet
  7. Bumbleride Indie Twin Tvillingevogn
  Pris: 5.899 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Cybex-Gazelle-S-(Duo)
  8. Cybex Gazelle S (Duo)
  Pris: 5.399 kr.
  Billigst hos: Mammashop.dk
 • Carena-Gotland-Twin
  9. Carena Gotland Twin
  Pris: 1.949 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Beemoo-Sport-Kombo-2
  10. Beemoo Sport Kombo 2
  Pris: 1.949 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Carena-Orust-Twin
  11. Carena Orust Twin
  Pris: 1.499 kr.
  Billigst hos: Babyshop

Kom godt afsted i den bedste søskendevogn i test 2022

Hvis man er velsignet med flere små purke på matriklen, så kan det være en evig udfordring at få plads til alt udstyret, når man skal afsted på eventyr i naturen eller andre steder. Barnevogne og klapvogne fylder ofte meget, og derfor kan der være god fidus i at vælge en smart søskendevogn, når man har mere end ét barn i samme aldersgruppe.

I søskendevognen kan begge børn være, så man har styr på flokken undervejs. Den er nem at bruge og fylder meget mindre, end hvis man skal have to klapvogne med på samme tid, og der er ofte rig mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr, så vognen bliver endnu smartere. Søskendevogne er særlig perfekte til tvillinger, men fungerer også perfekt, hvis der kun er et par år imellem børnene.

Som med alt andet udstyr til børn, så er der ikke én samlet standard for søskendevogne – de kommer i mange former, modeller og størrelser. Derfor er det en god idé at lede efter den helt rette model blandt markedets bedste søskendevogne i test.

Nedenfor finder du vores guide til de bedste søskendevogne i test hos en række uvildige testvirksomheder. Modellerne er nøje udvalgt efter deres kvaliteter og testresultater, og dermed har vi sparet dig for besværet med at søge forskellige testsider igennem – vi giver dig det samlede overblik over de bedste søskendevogne på markedet.

Denne søskendevogn test indeholder:

 • En overskuelig liste over de bedste søskendevogne i test, der kan fås netop nu.
 • En række gode råd til, hvad man bør holde øje med, når man køber en søskendevogn til sine børn.
 • En kort guide til, hvordan man bedst muligt udvælger de modeller, der passer perfekt til den familie, man er.

Bemærk venligst: Modellerne på listen herunder er ikke testet af teamet bag Tildenlille.dk. Listen er et udtryk for de bedste søskendevogne i uvildig test hos en række respekterede testvirksomheder, og de er udvalgt på baggrund af deres resultater i test. Dermed sparer vi dig for besværet med at læse en lang række testresultater igennem – vi giver dig det bedste overblik over de bedste søskendevogne på markedet.

1. Bugaboo Donkey 5 Mono (Duo)

Bugaboo-Donkey-5-Mono-(Duo)

Vi fremhæver:

 • Bedst i test hos en række testvirksomheder.
 • Smart funktionalitet gør vognen brugbar i mange år.
 • Mulighed for tilkøb af masser af tilbehør.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hvis du leder efter den ultimative søskendevogn, der kan udvikle sig, som familien udvikler sig, så er denne model fra Bugaboo det helt rette valg. Her er der tale om en model, der scorer højt i stort set alle kategorier, og det er en testvindende model hos flere firmaer. Kvaliteten og funktionaliteten er helt i top – og dermed kan den lidt høje pris bestemt forsvares.

Kan udvikle sig sammen med familien

Først og fremmest er der ingen tvivl om, at denne model er yderst veldesignet med fokus på fleksibilitet og de små detaljer. Modellen kommer som standard som en enkeltvogn, der har 3 forskellige indstillinger (sidde-, hvile- og liggeindstilling), men med et forlængersæt, der kan købes separat, kan vognen omdannes til en smart søskendevogn. Dermed kan der udvikles på vognen, efterhånden som familien forøges, og det giver god fleksibilitet i fremtiden.

Udover muligheden for omdannelse til en søskendevogn, så udmærker modellen sig ved f.eks. at have en god undervognsbakke med en kapacitet på op til 10 kg, ligesom vognens siddebøjle kan svinges rundt, når barnet skal ind og ud af vognen. Der er med andre ord tænkt over et brugervenligt og praktisk design, som er helt i topklasse, hvis man vælger denne model.

Gode materialer – let at køre rundt med

Det store fokus på kvalitet gennemsyrer modellen fra inderst til yderst, og vognen er lavet i nogle hårdføre materialer, der kan holde til vind og vejr i mange år. Herudover gør de punktérfrie dæk, at vognen klarer sig godt på de fleste underlag, og vognens gode og lette kørefornemmelse er noget, der særligt fremhæves positivt i testresultaterne.

Donkey 5 er udstyret med en kaleché, der har et udluftnings- og kiggehul til barnet, hvilket er en lækker detalje, ligesom det aftagelige overtræk kan maskinvaskes ved 30 grader. Dermed er vognen ikke kun praktisk i teorien – den er det i særdeleshed i praksis.

Justérbart og brugervenligt design

Et andet område, hvor denne søskendevogn klarer sig fantastisk i test er indenfor brugervenlighed. Modellen kan skilles ad i flere dele, så den bliver så kompakt som muligt i bilen, og selve stellet kan samles og gemmes væk på ca. 30 sekunder, når man finder ind i rytmen. Herudover kommer modellen med et sikkert teleskophåndtag, der kan justeres i højden, og dermed kan begge forældre gå tur med børnene – uanset deres højde.

Alt i alt er der absolut ingen tvivl om, at denne søskendevogn er én af de bedste i test hos testvirksomhederne. Funktionalitet, design og brugervenlighed går hånd i hånd, og selvom den høje pris er lidt afskrækkende, så kan prisen sagtens forsvares, når man ser på de mange lækre detaljer, denne model indeholder. Donkey 5 er helt sikkert en af de bedste søskendevogne i test.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 2 x 22 kg (siddedel), 2 x 9 kg (liggedel).
 • Mål (sammenfoldet): 89 x 60 x 35 cm.
 • Bredde: 60 cm (Mono), 74 cm (Duo).
 • Styrhøjde: 86-106 cm.
 • Samlet vægt: ca. 13 kg.
 • Kan omdannes til klapvogn og søskende klapvogn.
 • Op til 4 års garanti ved registrering af produkt.
 • Fås i flere forskellige farver.

2. Nordic Crown Twinsitty

Nordic-Crown-Twinsitty

Vi fremhæver:

 • Simpelt og effektivt design.
 • God komfort for op til 2 børn.
 • Prisvenlig model.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Når man har flere børn, der skal brødfødes på matriklen, så er det ikke sikkert, at budgettet til en søskendevogn er særlig stort – og i denne situation er denne model fra Nordic Crown det helt rigtige valg. Vognen udmærker sig ved god komfort og brugervenlighed i test, og den er simpel, men veldesignet, hvilket er med til at holde prisen nede på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Komforten er i top

Nordic Crown Twinsitty udmærker sig i test hos testvirksomhederne, fordi den har en masse detaljer, der gør den yderst komfortabel for børnene, når de sidder i den. Modellen kommer med nogle velpolstrede sæder og armlæn, og det er med til at give børnene en god oplevelse, når de skal med på tur. Herudover er frontbøjlen ligeledes polstret, hvilket giver optimale betingelser for en god tur i skoven.

Udover de polstrede overflader, så kommer denne model med et simpelt, men effektivt, stødabsorberende system, der er med til at udjævne lidt af de ujævnheder, der måtte være på vejen eller stien. Dermed kan vognen bruges på mange overflader, uden det bliver irriterende for børnene.

Let at folde sammen og plads til det meste

Der er ingen tvivl om, at komforten er det helt store trækplaster ved denne søskendevogn, men herudover får modellen også ros i test for at være nem at folde sammen og sætte op i en fart. Ved opsætning låser leddene automatisk, og dermed skal man ikke være bekymret for, om alting nu også er faldet ordentligt i hak, inden man kører afsted – et stort plus.

Den nemme opsætning gør også vognen egnet til de korte indkøbsture, hvor den fastmonterede opbevaringskurv er et stort plus. Her er der plads til alle indkøbene, og med en kapacitet på 10 kg får man nemt både børn og varer med hjem.

Mulighed for tilkøb af ekstra tilbehør

En prisvenlig model som denne fra Nordic Crown kommer ikke med det helt store arsenal af ekstra udstyr, hvilket er med til at holde prisen nede. Omvendt har man mulighed for at tilkøbe alt fra kaleché til regnslag og insektnet efterhånden, som man får brug for det. Denne fleksibilitet er god at have, og dermed slipper man også for at betale ekstra for noget, man måske ikke har brug for alligevel.

Samlet set får man rigtig meget kvalitet for pengene, hvis man går med denne model fra Nordic Crown. Komforten er helt i top, og det er en simpel søskendevogn, der gør lige præcis dét, den skal: Transporterer børnene komfortabelt fra A til B. Der er altså ingen tvivl om, at denne model er blandt markedets bedste søskendevogne, når man sammenligner pris, kvalitet og testresultater.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 2 x 22 kg (siddedel)
 • Mål (sammenfoldet): 82 x 72 x 38 cm.
 • Bredde: 72 cm (Duo).
 • Samlet vægt: 12,2 kg.
 • Tilbehør (insektnet, kaleche, regnslag) kan tilkøbes.

3. Bugaboo Donkey 3 Duo

Donkey3-Duo-Alu-Black-Black

Vi fremhæver:

 • Gode anmeldelser fra forbrugerne.
 • Testvinder i flere, uvildige test.
 • Smart design.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Bugaboo udmærker sig i test med stort set alle deres modeller indenfor søskendevogne, og denne Dunke 3 Duo-model er ingen undtagelse. Her er der tale om en vogn, der kan opbygges stort set, som man ønsker det, og modulopbygningen giver en fantastisk fleksibilitet til alle ens behov på den lange bane. Herudover er kvaliteten og funktionaliteten helt i top – og det er noget, der vækker genlyd i test og hos forbrugerne.

Maksimal fleksibilitet med smart modulopbygning

Som nævnt er Donkey 3 Duo meget mere end bare en søskendevogn, og det er faktisk muligt at opbygge vognen med lige netop de dele, man ønsker. Dermed kan man starte med standardløsningen – som i øvrigt er fantastisk i sig selv – og udbygge vognen, som behovene ændrer sig med tiden. Det er smart og intuitivt, og det er noget, der roses til skyerne i test.

Som standard kommer denne søskendevogn med to sæder, der har 3 forskellige indstillinger (sidde-, hvile- og liggeindstilling). Dermed er den klar til to børn direkte fra papkassen af. Herudover kommer modellen med en indbygget opbevaringskurv, der har en kapacitet på 10 kg og nemt har plads til alt fra ekstra tøj til indkøb. Der medfølger desuden både regnslag og kaleché til begge sæder, så børnene har en komfortabel oplevelse.

Kører nemt på alle overflader

Udover det fantastiske, modulopbyggede design, så udmærker denne model sig i test ved at være nem at køre på stort set alle overflader. Modellen er designet med to mindre hjul foran og to større hjul bagved, og forhjulene kan dreje 360 grader, hvilket gør det nemt at styre vognen sikkert frem. Selve hjulene er naturligvis punktérfrie, og dermed bliver selv bumlede, stenfyldte grusstier ikke noget problem på den lange bane.

Donkey 3 Duo har en solid opbygning, der kan holde til det meste, og dermed er skovstier, grusveje og andet intet problem. Kvaliteten fornægter sig med andre ord ikke, når det kommer til nem og bekvem kørsel på stort set alle overflader.

Brugervenligheden er i top

Når man snakker om Donkey 3 Duo, er man også nødt til at nævne brugervenligheden som én af vognens store forcer. Vognen giver mulighed for at vende sæderne 180 grader, så børnene både kan se fremad eller tilbage, og det justérbare styr giver en god brugeroplevelse for alle forældre – uanset højde.

Herudover udmærker modellen sig særligt i test ved den mulige enhånds-betjening af sædernes indstillinger, så alting kan klares på farten og ikke skal justeres, mens man holder stille. Brugervenligheden er gennemtænkt over fungerer helt optimalt i praksis, hvilket også fremhæves hos de forbrugere, der har anmeldt søskendevognen på nettet.

Donkey 3 Duo fra Bugaboo er en kanon søskendevogn, der åbner en verden af muligheder for ekstraudstyr, der let kan integreres i vognen – og man får kvalitet for alle pengene, hvis man vælger denne model. Modellen er brugervenlig, komfortabel og praktisk, og når man ser på testresultaterne er det svært at komme udenom denne model på vores liste over de bedste søskendevogne i test.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 2 x 22 kg.
 • Mål (sammenfoldet): 91 x 60 x 24 cm.
 • Bredde: 74 cm (Duo).
 • Styrhøjde kan justeres.
 • Samlet vægt: ca. 15 kg.
 • Kan nemt ændres fra dobbelt til enkelt vogn.
 • Fås i flere forskellige farver.

4. Baby Jogger City Mini GT2 Double

Baby-Jogger-City-Mini-GT2-Double

Vi fremhæver:

 • God i test.
 • Utrolig enkel at klappe sammen.
 • God køreoplevelse på alle overflader.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hvis du leder efter en god søskendevogn til børn i forskellige aldre, så kommer man ikke udenom Baby Jogger City Mini GT 2 Double, der trods det lange navn er en simpel vogn i brug. Søskendevognen får masser af roser med på vejen i test, og særligt den gode køreoplevelse og lette betjening fremhæves som gode kvaliteter, der gør, at denne model skiller sig positivt ud i test.

Komfortabel for begge børn

Når man tager et kig på testresultaterne for Baby Jogger City Mini, så scorer modellen flotte karakterer, når det kommer til komfort for børnene under kørsel. Komforten sikres gennem de rummelige sæder, der er polstrede og let har plads til 2 børn. Herudover kommer modellen både med støddæmpende forhjulsophæng og fjedring i bagakslen, der samlet set gør affjedringen rigtig god og komfortabel selv på ujævnt underlag.

De to sæder kan let justeres til 3 forskellige indstillinger – fra sidde- til ligge-indstilling – så børnene har det så godt som muligt. Her høster særligt ligge-indstillingen gode karakterer i test, da den kan justeres til 150 grader, hvilket er den perfekte position for en god lur for de mindste. Desuden har modellen en justérbar fodstøtte, der aflaster børnene under længere gåture.

Køreoplevelsen er helt i top

Ved nogle søskendevogne kan det være svært at styre vognen på ujævne underlag, men dette er intet problem, hvis man går en tur med Baby Jogger City Mini GT 2 Double. Vognens fire hjul er selvfølgelig punktérfrie, og den gode affjedring gør, at køreoplevelsen er helt i top – selv på svære overflader som græsplæner og grusveje.

Det bemærkes også i test, at modellen ikke bliver mærkbart sværere at køre, når den er belastet maksimalt, og det er et kæmpe plus ved indkøbsture og mange andre af dagligdagens gøremål.

Utrolig let at klappe sammen og sætte op

Selvom det naturligvis er køreoplevelsen og komforten, der er vigtigst, når man vælger en søskendevogn, så gør det ikke noget, at vognen også er let at klappe sammen og sætte op, når man har travlt – og her brillierer denne model i test.

Vognen kan klappes sammen i ét samlet snuptag, og den låser automatisk, så man ikke kan kæmpe med stropper eller andet skrammel, når man har travlt. Dét er et kæmpe plus i en travl hverdag, og det vil med garanti være en funktion, man bliver rigtig glad for i det lange løb.

Alt i alt kommer Baby Jogger City Mini GT 2 Double med al den funktionalitet, man kan ønske sig af en søskendevogn, og den klarer sig rigtig godt i test over hele linjen. Dermed er vi heller ikke bange for at give den en plads på vores liste over de bedste søskendevogne i test – det er en solid vogn, som familien helt sikkert bliver glad for.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 2 x 23 kg (siddedel), 2 x 9 kg (liggedel).
 • Mål (sammenfoldet): 84 x 76 x 31 cm.
 • Bredde: 75,5 cm (Duo).
 • Styrhøjde kan justeres.
 • Samlet vægt: ca. 15 kg.
 • Stor kaleché med god beskyttelse mod vind og vejr.
 • Tilbehør (kopholder, regnslag osv.) kan tilkøbes.

5. Britax B-Agile Double Søskendevogn

Britax-B-Agile-Double-Soeskendevogn

Vi fremhæver:

 • Fantastiske anmeldelser hos forbrugerne.
 • God kvalitet, der kan holde til det meste.
 • Solid funktionalitet i det daglige.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Britax har alle dage lavet kvalitetsfyldt udstyr til de mindste, og denne model er ingen undtagelse. Her er der tale om en søskendevogn af høj kvalitet, som forbrugerne honorerer med fantastiske anmeldelser, og selvom prisen er lidt i den høje ende, så er der ingen tvivl om, at både kvalitet og design kan forsvare den.

Utrolig transportabel

Noget af det, som forbrugerne er særligt glade for ved Britax B-Agile Double er dens transportable design, der er let at bruge i hverdagens stress og jag. Modellen kan foldes sammen med kun én hånd, hvilket er perfekt, når man kæmper med børn, varer og andet på parkeringspladsen, og modellen fylder meget lidt, når den er slået sammen.

Søskendevognen fra Britax kan tilmed gøres endnu mere kompakt ved at afmontere kalechen, der let kan sættes på og pilles af igen. Dermed er der fuld plade på scoreboardet, når det kommer til funktionaliteten – det kan ikke gøres meget bedre.

Affjedring på alle hjul sikrer en jævn køretur

Ét andet punkt, hvor denne søskendevogn udmærker sig i test, er ved den smarte affjedring, der er monteret på alle vognens hjul. Affjedringen er med til at udjævne køreoplevelsen på selv ujævne grusstier, og det er noget man mærker – uanset, om man er barn i vognen eller forælder bag roret.

Udover affjedringen, så gør det højdejusterbare styr og de ekstremt bevægelige hjul, at vognen kan styres med én hånd, hvis det er nødvendigt. Kvaliteten fornægter sig ikke, når man ser på den gode og sikre køretur, denne vogn præsterer.

Praktiske funktioner gør livet nemmere

Designet omkring denne søskendevogn høster mange roser i test, og vognen er udstyret med nogle praktiske funktioner, der gør livet lidt lettere. Blandt disse er eksempelvis den aftagelige kaleche, der tidligere blev nævnt, ligesom der medfølger regnslag, så vejret ikke skal komme i vejen for en tur ud i naturen.

Funktionaliteten er også god i selve sæderne, der kan indstilles i flere forskellige modus – heriblandt en modus med fuld liggestilling, der er guld værd, når man har mindre – og trætte – børn med på tur.

Der er ingen tvivl om, at Britax har skabt endnu en fantastisk søskendevogn med denne model, der er ekstremt populær hos forbrugerne og klarer sig godt i test. Dermed kan den samlet set anbefales, hvis man går op i kvalitet og smart detaljer, der gør hverdagen lidt lettere.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 2 x 15 kg.
 • Mål (sammenfoldet): 78 x 72 x 31 cm.
 • Bredde: 78 cm.
 • Samlet vægt: 14 kg.
 • Styrhøjde kan justeres.
 • Kan nemt ændres fra dobbelt til enkelt vogn.
 • Regnslag medfølger.

6. Thule Urban Glide 2 Double

Thule-Urban-Glide-2-Double

Vi fremhæver:

 • Kanon søskendevogn til den aktive familie.
 • Flotte anmeldelser i test.
 • Håndterer alt terræn perfekt.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hvis du er på udkig efter den perfekte søskendevogn til den aktive livsstil, så er det svært at komme udenom denne model fra Thule. Modellen er designet med henblik på perfekt kontrol på alle underlag, og den er kanon til en løbetur – uanset, om du løber på fortovene i byen eller nyder en god løbetur i det bakkede landskab.

Perfekt kontrol – uanset underlag

Der er absolut ingen tvivl om, at denne søskendevogn er designet med en aktiv livsstil for øje, og modellen udmærker sig særligt ved at give god kørekontrol på alle underlag. Der er tale om en terrængående model med store hjul, der gør manøvrering i bakker og på grusstier let som en leg, og det låsbare forhjul gør modellen perfekt til en lang løbetur.

Den perfekte kontrol kommer også til udtryk i den solide håndbremse, der er rar at have i de hårde bakker, ligesom modellen har en håndledsstrop, så den ikke pludselig stikker af fra dig på farten.

God komfort for de mindste

Selvom modellen primært henvender sig til de aktive forældre, så får den dog rosende ord med på vejen i test, når snakken falder på kørekomforten for de mindste. Modellen har rummelige sæder, der er indbydende og rare, og hjulene har god affjedring, hvilket letter stødende fra hullede veje betragteligt.

Herudover har man også muligheden for at indstille vognens ryglæn trinløst mellem de to yderstillinger for at sikre den perfekte siddestilling undervejs. Dermed er komforten sikret, selvom mor eller far tager de mindste med på en lang løbetur i det fri.

Let at folde sammen – men fylder en del

Thule Urban Glide 2 Double klarer sig overordnet flot i test, og den får også flotte ord med på vejen, når det kommer til sammenfoldning og opsætning på farten. Vognen kan foldes sammen med én hånd, og det er en stor lettelse i det daglige.

Eneste mindre ulempe, som fremhæves i diverse testresultater, er, at vognen fylder en del, når den er slået sammen. Herudover er den lidt bredere end mange af de andre modeller, hvilket gør den mere velegnet på den aktive færd end i den kollektive trafik. Det er dog mindre ridser i lakken, når man tænker på den fantastiske funktionalitet, som modellen tilbyder.

Alt i alt er der ingen tvivl om, at denne søskendevogn er alle pengene værd, hvis man nyder at være aktiv og gerne vil have børnene med på farten. Der er god kontrol, et solidt design og rigtig god kvalitet at hente i denne model, og det er helt sikkert en af de bedste søskendevogne på markedet netop nu.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 22 kg.
 • Mål (sammenfoldet): 87 x 76,5 x 41 cm.
 • Bredde: 80 cm.
 • Samlet vægt: 15,5 kg.
 • Styrhøjde kan justeres.
 • Perfekt til løbeture og en aktiv livsstil.
 • Tilbehør (f.eks. kopholder, kørepose, regnslag mm.) kan tilkøbes.

7. Bumbleride Indie Twin Tvillingevogn

Søskendevogn - Find de bedste søskendevogne på markedet

Vi fremhæver:

 • Tæt på perfekte anmeldelser fra forbrugerne.
 • Fire hjul for optimal kontrol.
 • God kvalitet i alle materialer.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

En af de mest populære søskendevogne, når man ser på anmeldelser fra forbrugerne, er denne model fra Bumbleride med navnet Indie Twin. Her er der tale om en vogn med mange smarte detaljer og en vogn, der klarer sig godt i alle terræner, man tvinger den ud i. Det er altså et rigtig godt bud på den kommende søskendevogn, som hele familien bliver glade for.

Perfekt komfort for både store og små børn

Når man kaster et blik på anmeldelserne af denne model, så er det særligt den rigtig gode komfort for både store og små børn, der fremhæves. Modellen har to behagelige og polstrede sæder, der er komfortable på selv lange ture, og den store kaleche er med til at beskytte mod vind og vejr, så turen bliver god for alle.

Den gode komfort kommer også til udtryk ved muligheden for at justere vognens fodstøtter individuelt efter børnenes benlængder. Det er en smart detalje, som gør oplevelsen bedre for børn i alle størrelser, og det er noget, der roses i testresultaterne.

Holdbare materialer – en søskendevogn, der kan bruges i mange år

En søskendevogn er bl.a. smart, fordi den kan bruges i mange år, og denne model er udført i materialer af høj kvalitet, som kan holde til vind og vejr i mange år. Stoffet er lavet i slidstærkt, OEKO-TEX-certificeret materiale, og det holdbare chassis er både let og solidt på én og samme tid.

Når man får vognen mellem hænderne, så mærker man straks, at kvaliteten af materialerne er i orden, og man føler på intet tidspunkt, at f.eks. det højdejusterbare håndtag er usikkert. Alle funktionerne virker til perfektion, og det gælder også for det justerbare ryglæn, der øger komforten på lange ture.

Let at betjene og klappe sammen

Som det være sig tilfældet for mange andre af søskendevognene på vores liste, så er denne model utrolig let at betjene i det daglige. Vognen klappes let sammen med én hånd, og selvom den fylder en smule mere end gennemsnittet, så er det stadig et kompakt ydre, der kan være i alle bagagerum.

Herudover er vognen let at styre pga. de to drejende forhjul, der er tilpas store til, at man ikke sidder fast eller bliver forhindret i at styre. Modellen klarer sig godt i test, når det kommer til kørekomfort på selv udfordrende overflader, og man føler på intet tidspunkt, at man ikke er i fuld kontrol, når man triller afsted med vognen.

Bumbleride har med deres Indie Twin søskendevogn skabt en rigtig solid pakke, som vil passe til langt de fleste familier. Kvaliteten og funktionaliteten er helt i top, og der er ingen tvivl om, at det er en holdbar og solid vogn, man vil få glæde af i mange år ud i fremtiden. En god og nævneværdig kombattant på vores liste over markedets bedste søskendevogne.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 2 x 20 kg.
 • Mål (sammenfoldet): 83 x 76 x 34 cm.
 • Bredde: 76 cm.
 • Samlet vægt: 16 kg.
 • Justerbart håndtag og ryglæn.
 • Regnslag medfølger.

8. Cybex Gazelle S (Duo)

Cybex-Gazelle-S-(Duo)

Vi fremhæver:

 • Gode anmeldelser hos testfirmaerne.
 • Søskendevognenes svar på en schweizerkniv.
 • Kompakt og let design.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hvis du er på udkig efter en søskendevogn, som du kan tilpasse til præcis de behov, dig og din familie har, så er der ingen tvivl om, at Cybex Gazelle S Duo er et godt bud. Her er der tale om en multifunktionel søskendevogn, der har op til 20 forskellige tilpasningsmuligheder ved hjælp af ekstraudstyr – og man har dermed mulighed for at forme netop den vogn, man har brug for i det daglige.

Perfekt til den helt store shoppetur

Der er ingen tvivl om, at det er rart at have masser af plads til diverse ting, når man er på tur med de mindste, og her brillerer denne søskendevogn ved både at have en normal varekurv og en aftagelig varekurv, hvis der skal købes stort ind. Kurvene giver en samlet kapacitet på op til 23 kg, og der er dermed rig mulighed for at tage de mindste med på den helt store shoppetur.

Udover den store mængde opbevaringsplads, så kommer denne model med et overtræk, der kan maskinvaskes på 30 grader, og dermed kan vognen holdes i god og ordentlig stand i mange år.

God komfort for både børn og forældre

Masser af plads er naturligvis et plus ved en søskendevogn, men komforten skal også helst være i top, når vognen skal bruges i mange timer. Her kommer denne model med både justerbar fodstøtte, justerbart ryglæn og et justerbart håndtag, der kan være med til at sikre god komfort for både børn og forældre.

Herudover giver vognen mulighed for at vende sædet, så børn og forældre kan holde øje med hinanden, ligesom den har en stor, solkaleche, der kan trækkes ud ved behov. Dermed er der garanti for en god oplevelse for alle parter, når man kører på tur i denne vogn.

Søskendevognenes svar på en schweizerkniv

Som allerede nævnt er ét af de helt store trækplastre ved denne model, at den kan indrettes på op til 20 forskellige måder. Der er masser af mulighed for individuelle indstillinger af sæder, styr mm., og herudover kan man med ekstraudstyr gøre vognen til et vaskeægte multiværktøj.

Det nødvendige ekstraudstyr er naturligvis ikke gratis, men det er rart at vide, at man altid kan lave om på vognens design, hvis ens familiesituation pludselig ændrer sig på den ene eller den anden måde.

Samlet set er Gazelle S Duo en fantastisk søskendevogn, hvis du gerne vil have maksimal funktionalitet og mulighed for at tilpasse vognen til præcis de behov, I har. Vognen er af høj kvalitet og roses i test, og dermed er den blandt markedets absolut bedste – tag et kig på modellen selv!

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 2 x 22 kg.
 • Mål (sammenfoldet): 86 x 65 x 35 cm.
 • Bredde: 65 cm.
 • Samlet vægt: ca. 13 kg.
 • Justerbart håndtag og ryglæn.
 • Tilbehør (f.eks. kopholder, kørepose, regnslag mm.) kan tilkøbes.
 • Fås i flere forskellige farver.

9. Carena Gotland Twin

Carena-Gotland-Twin

Vi fremhæver:

 • Gode forbrugeranmeldelser.
 • Komfortabel og sikker vogn.
 • Prisvenlig model.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hvis du leder efter en søskendevogn, der skal få børnene sikkert og komfortabelt fra A til B og ikke skal koste en formue, så er denne model fra Carena måske den helt rette til dig. Vognen får generelt pæne anmeldelser hos forbrugerne og i test hos uvildige firmaer, og særligt sikkerhed og komfort er i højsædet, hvis du vælger denne model.

Komfortable sæder med god plads

Som allerede nævnt er komforten ét af de punkter, hvor denne model klarer sig særligt godt i test. Modellen er udstyret med polstrede sæder, der føles rare, og ryglænet er naturligvis justerbart, så børnene kan få den helt rette siddestilling. De medfølgende solkalecher er store og holder effektivt sol og vind ude, og der er dermed lagt op til en god tur for de mindste.

Den gode komfort bakkes yderligere op af den fine bredde, der sikrer god plads til armbevægelser hos begge børn. Vognen er i alt 80 cm bred, hvilket kan virke som en del, men det bliver en fordel for denne model, der sikrer mere plads til børnene undervejs.

Brugervenligt design

Selvom der ikke er tale om listens dyreste søskendevogn, så er der alligevel tænkt over, at designet skal være så brugervenligt som muligt. Modellen er udstyret med fodbremse, der er let at betjene, og de store hjul sikrer, at man kan styre vognen med én hånd på stort set alle underlag. Det er noget, der giver positiv feedback i test, og det er en “quality of life” egenskab, som man sætter pris på.

Brugervenligheden gælder også for indstillingen af styret, der klares nemt og bekvemt, ligesom modellen er nem at slå sammen, når den skal ind i bagagerummet.

Sikkerheden er i top

Når det kommer til børnenes sikkerhed på turen, så er det alfa og omega, og derfor er det rart at se, at der er tænkt over sikkerheden i designet af denne model. Modellen har naturligvis 5-punkts seler, så børnene er forsvarligt spændt fast, og herudover giver frontbøjlerne yderligere sikkerhed og komfort undervejs.

De smarte frontbøjler udmærker sig ved at være polstrede, ligesom de kan tages af, når børnene skal ind og ud af søskendevognen. Det er en lille detalje, men den er guld værd i den travle hverdag.

Alt i alt får man relativt meget for pengene, hvis man vælger den smarte søskendevogn fra Carena. Sikkerhed og komfort går hånd i hånd, og der er god kvalitet over hele linjen, når det kommer til design og materialer. En rigtig fornuftig søskendevogn, som hele familien bliver glade for.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 25 kg.
 • Mål (sammenfoldet): 94 x 80 x 43 cm.
 • Bredde: 80 cm.
 • Samlet vægt: ca. 18 kg.
 • Justerbart håndtag og ryglæn.
 • Aftageligt betræk kan maskinvaskes v. 30 grader.

10. Beemoo Sport Kombo 2

Beemoo-Sport-Kombo-2

Vi fremhæver:

 • Godt køb til prisen.
 • Let at betjene.
 • Masser af plads.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Søskendevogne kommer i mange forskellige prisklasser, og hvis du er meget fokuseret på budgettet, så er denne model fra Beemoo et fantastisk bud. Her er der tale om en prisvenlig model, der tilbyder en masse funktionalitet på trods af prisen, og det er faktisk lidt af en prisbasker, når man ser på de fine testresultater.

Individuel justering af ryglæn

Én af de helt fede detaljer, der fremhæves som et stort plus for prisklassen, er muligheden for individuel justering af vognens to ryglæn. Dette gør det muligt at skabe et komfortabelt rum for begge børn, og kombineret med de brede sæder er der lagt i kakkelovnen til mange komfortable køreture i det fri.

Herudover har denne søskendevogn en stor kaleche, der leverer effektiv afskærmning mod vind og vejr. Modellen er udstyret med luftfyldte hjul, der leverer en rigtig god køreoplevelse, og der er dermed ingen kvaler ved at køre i mere uvejsomt terræn som f.eks. grusstier og bakkede områder.

Utrolig let at betjene

Den gode komfort for børnene bakkes op af modellens fokus på så let betjening som muligt. Modellen har et justerbart styr, der let kan rykkes op og ned, og når vognen skal pakkes sammen gøres det let i én samlet bevægelse. Dermed kan der ikke sættes en finger på brugervenligheden, hvilket er sjældent for en model i denne prisklasse.

Udover den lette betjening har modellen fine sikkerhedsfunktioner som en håndledsstrop, der sikrer, at vognen ikke løber fra én, og en effektiv fodbremse, der giver ekstra sikkerhed, når man kører ned af bakke. Herudover er der naturligvis sikkerhedsseler og frontbøjler, så børnene er forsvarligt fastspændt under kørsel.

Låsbart forhjul giver mulighed for løbeture og bevægelse

 

Når man tænker på modellens lave pris, så er det i virkeligheden lidt utroligt, hvor mange fine funktioner, der følger med i pakken. Udover de ovennævnte ting kommer modellen med en rummelig kurv, der har plads til alle de ting, man skal have med på farten. Desuden har vognen et låsbart forhjul, der sikrer meget bedre kontrol, når man f.eks. har børnene med på en løbetur.

Der er med andre ord rig mulighed for kreativ og aktiv udfoldelse, hvis man vælger denne model til de mindste på matriklen.

Beemoo Sport Kombo 2 er det perfekte eksempel på, at man ikke altid behøver at gå på kompromis med for meget, når man tager prisbevidste beslutninger. Vognen har mange gode funktioner og en fin kvalitet, og der er dermed ingen tvivl om, at den er et rigtigt godt køb til prisen. En super vogn, der er blandt de bedste søskendevogne på markedet.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 2 x 15 kg.
 • Mål (sammenfoldet): 89 x 81 x 45 cm.
 • Bredde: 81 cm.
 • Samlet vægt: ca. 15 kg.
 • Justerbart håndtag og ryglæn.
 • Tilbehør (f.eks. regnslag, kørepose mm.) kan tilkøbes.

11. Carena Orust Twin

Carena-Orust-Twin

Vi fremhæver:

 • Super prisvenlig model.
 • 6 hjul sikrer god kontrol.
 • Klarer sig fornuftigt i test.
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Når man snakker om nogle af de bedste søskendevogne på markedet til prisen, så er det svært at komme udenom denne model fra Carena, der er super prisvenlig. Modellen går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller komfort, og samlet set må man bare sige, at prisen gør denne model attraktiv og populær hos de fleste.

Gode muligheder for tilpasning

Noget af det, denne model roses for i test, er det store fokus på god siddestilling for de mindste. Søskendevognen er udstyret med både justerbart ryglæn og -fodstøtte, og dermed kan man helt sikkert finde den perfekte siddestilling til begge børn. Det er gode funktioner at have i det daglige – og bestemt ikke altid noget, man ser i denne prisklasse.

Mulighederne for tilpasning gælder også for forhjulene, der er låsbare, hvis dette ønskes, og modellen kommer med særskilte kalecher til hvert barn. Dermed kan man vælge netop den indstilling, der passer bedst til barnets højde, når de sidder i vognen – et kæmpe plus i regnskabet.

Let at køre på alle overflader

Udover de gode muligheder for tilpasning, så roses denne model i test for at være let at køre på stort set alle overflader. Dette er i høj grad resultatet af de i alt 6 hjul, der sikrer god mobilitet – særligt, når begge børn sidder i vognen. Dermed skal man ikke gå og kæmpe med vognen, når man gerne vil nyde en tur i solen med de mindste.

Den gode kontrol bakkes op af det lette design, der er holdt så minimalistisk som muligt, og det er dermed ikke en tung vogn at skubbe rundt. SIkkerheden er naturligvis i top med både sikkerhedsseler og frontbøjler, så børnene trygt og sikkert kan transporteres fra A til B.

Let at folde sammen – men fylder lidt under transport

Selvom prisen er lav, så er brugervenligheden rigtig god, når det kommer til sammenklapning og opsætning af denne model. Modellen kan foldes sammen med én hånd, så man har en hånd fri til alt det andet, der skal styr på i situationen. Dermed er frustrationerne mindre på parkeringspladsen, når man i forvejen kæmper med bagage eller dagligvarer.

Eneste lille minus ved denne model er, at den er relativt lang, når den foldes sammen. Dette kan være et problem i en meget lille bil, men må siges at være et mindre problem, når man tænker på alle de andre ting, man får med i prisen.

Samlet set er Carena Orust Twin et kanon køb til prisen, og netop prisen taget i betragtning er det én af markedets bedste søskendevogne. Der er styr på komfort og sikkerhed, og de 6 hjul er et kæmpe plus, når man skal navigere vognen rundt i byen. En super søskendevogn til dig, der gerne vil bruge budgettet så optimalt som muligt.

Specifikationer:

 • Maksimal vægt: 2 x 15 kg.
 • Mål (sammenfoldet): 108 x 41 x 25 cm.
 • Bredde: 77 cm.
 • Samlet vægt: ca. 14 kg.
 • 6 hjul for god kontrol.
 • Justerbar fodstøtte og ryglæn.

Hvad skal jeg holde øje med, når jeg køber en søskendevogn?

Hvis man aldrig har prøvet det før, kan det naturligvis være en udfordring at finde frem til den helt rette søskendevogn, der passer til de behov, man har. Denne udfordring skulle gerne være mindre efter at have læst vores liste over nogle af markedets bedste søskendevogne igennem – men derfor kan det være kærkomment med et par gode råd til, hvad man bør holde øje med, når man køber en søskendevogn. Dette vil vi forsøge at give dig herunder.

Find en søskendevogn, der er let at transportere fra A til B

Vores første gode råd, når du skal vælge den rette søskendevogn, er at sørge for, at vognen kan transporteres let fra A til B. Som vores liste også afspejler, er der stor forskel på, hvor meget de forskellige vogne vejer, og hvor meget de fylder, når de er foldet sammen. Her er med nødt til at finde målebåndet frem og vurdere, hvad der f.eks. er plads til i bagagerummet på bilen. En søskendevogn skal gerne være transportabel, og det er en dealbreaker, hvis den viser sig at være for stor.

Find en søskendevogn med plads til børnene nu og i fremtiden

Det næste gode råd giver lidt sig selv, men det er stadig godt at få italesat. Det er nemlig utrolig vigtigt, at man finder en søskendevogn, der har plads til børnene nu og i fremtiden, hvis man vil slippe for at investere i flere forskellige vogne. Her kan det evt. være en god idé at lede efter nogle af de søskendevogne, der kan tilpasses med tiden ved brug af ekstraudstyr eller lignende.

Vælg en søskendevogn, hvor kvaliteten er i orden

Ét af de vigtigste råd, når man vælger en søskendevogn, er at gå efter den højest mulige kvalitet til pengene. En søskendevogn skal bruges aktivt i alt slags vejr og på alle slags overflader, og derfor er det utrolig vigtigt, at kvaliteten er i orden, når man vælger den rette model – også selvom det måske koster lidt flere penge.

Hvorvidt kvaliteten er god eller ej kan være svær at vurdere på nettet, og derfor kan det være en fordel at læse anmeldelser fra andre forbrugere igennem, inden man køber. Vores liste afspejler en række modeller, der er af god kvalitet, og derfor kan din søgning med fordel starte her.

Hvilken type søskendevogn bør jeg gå efter?

Spørgsmålet til en million kroner er naturligvis, hvilken type af søskendevogn, man bør købe. Der er mange forskellige modeller med forskelligartet funktionalitet at vælge imellem, og derfor er det heller ikke let at definere, hvilken model man specifikt bør gå efter.

Det er i høj grad individuelt fra familie til familie, hvilke funktioner der vægter højest i en søskendevogn, og derfor bør man gennemgå sine behov grundigt, inden man vælger en vogn. Her kan det være en fordel at stille sig selv nogle spørgsmål for at afklare behovene – og det kan f.eks. være en stillingtagen til følgende:

 • Hvor stor belastning skal vognen kunne holde til?
 • Har du brug for masser af opbevaringsplads til indkøb eller udstyr?
 • Hvor meget må vognen fylde – og hvor bred må den være?
 • Skal vognen kunne tilpasses med ekstraudstyr?
 • Hvad for noget tilbehør har du brug for?
 • Hvad er budgettet?

Disse spørgsmål er naturligvis kun toppen af isbjerget, når det kommer til at fastlægge ens behov, men de kan agere som en god rettesnor til at indsnævre feltet af modeller betragteligt.

Hvad koster en søskendevogn normalt?

Et andet, ofte stillet spørgsmål, når det kommer til søskendevogne, er, hvad en søskendevogn normalt koster. Dette kan være svært at svare på, da det er lidt som at sammenligne pærer og æbler, når det kommer til de specifikke modeller, men generelt er det normale prisleje omkring 2000 til 4000 kr.

Med det sagt er det muligt – også på vores liste – at finde modeller, der koster helt ned til 1500 kr., ligesom der er dyrere modeller omkring 6000 kr. Dermed spænder prislejet vildt, når det kommer til søskendevogne, og det afhænger i høj grad af ens budget, hvilken retning man bør gå i.

Vi håber meget, at vores gennemgribende liste over nogle af markedets bedste søskendevogne har gjort det lettere for dig at vælge den helt rette. Der er mange modeller at vælge imellem, men vi har gjort os umage for at finde netop de modeller, der klarer sig bedst i test og hos forbrugerne – og vi håber, at du finder den perfekte søskendevogn blandt vores udvalgte på listen.