Forside

Kørepose test - Sådan finder du den bedste voksipose

Kørepose test - Sådan finder du den bedste voksipose

Indlægget er senest opdateret den 29 november 2021. Forfatter: Kristoffer Mohr

voksepose/korepose i burg
Testvinder
voksipose i sort med hvid plys

Testvinder: Voksi Classic+

Vores favorit af de fremhævede voksiposer er modellen Voksi Classic+ fra det verdenskendte mærke Voksi, der faktisk har lagt navn til hele markedet for køreposer. Modellen klarer sig rigtig godt i test og hos forbrugerne, og det vil være et perfekt match til rigtig mange familier.

Gå direkte til forhandler
Bedste kørepose

Bedste kørepose

Pris
Billigst hos
Gå til
 • voksipose i sort med hvid plys
  Voksi Classic+
  Pris: 1.999 kr.
  Billigst hos: Babysam.dk
 • grå kørepose til baby
  Voksi city
  Pris: 1.756 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • grå voksipose
  Voksi Explorer
  Pris: 999 kr.
  Billigst hos: Babysam.dk
 • Nordlys-voksipose-korepose
  Nordlys voksipose
  Pris: 789 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • lysegrå nordlys kørepose
  Nordlys dun-voksipose
  Pris: 579 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Voksi urban
  Pris: 1.756
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Sort voksipude
  Design by Voksi kørepose
  Pris: 1.199 kr.
  Billigst hos: Kids-world.dk
 • Grå vokispose fra voksi
  Voksi Move
  Pris: 699 kr.
  Billigst hos: Kids-world.dk
 • Sorte baby sovepose
  Babynor by Sleepbag – Frida
  Pris: 649 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk

Gennemgang af køreposer/voksiposer 2021

Når man skal ud og trille med barnevognen eller klapvognen, så er der mange uundværlige stykker udstyr, der skal med på tur – men det er frem for alt vigtigt, at barnet ligger trygt og godt i vognen. Her kommer voksiposen ind i billedet, da den smarte kørepose gør det muligt at køre længere ture i al slags vejr, uden at man skal bekymre sig for, om barnet fryser. Køreposer er sjældent en del af pakken, når man køber en barne- eller klapvogn, men det er ikke desto mindre en essentiel tilføjelse, hvis man godt kan lide at komme ud i naturen og have sit barn med samtidig.

En foret kørepose – eller voksipose, som de også kaldes – sparer dig for en masse besvær med at pakke barnet ind i tæpper, når I skal på køretur i det flotte efterårs- eller vinterlandskab. Barnet kan pakkes ind i ét lag mindre og har dermed større bevægelsesfrihed i vognen, og det gør køreturen meget sjovere for både barn og forældre – og det gør det også lettere, hvis barnet pludselig skal skiftes undervejs. I det hele taget er der mange fordele ved en kørepose til barne- eller klapvognen, men hvis du leder efter den bedste af slagsen, så er det ikke nødvendigvis en nem opgave. Den opgave bliver dog lidt lettere, hvis du vælger én af markedets bedste voksiposer fra vores liste herunder.

Læs også: Vælg den bedste selepude i test

Vi har sammenlignet testresultater fra en række uvildige testfirmaer samt fra forbrugerne og har fundet markedets absolut bedste køreposer frem til dig og dit barn på listen herunder. Listen afspejler de modeller, der har klaret sig godt i test, og vi har lavet alt det hårde sammenligningsarbejde, således at du kan vælge lige præcis den testvinder, du synes bedst om. Det er nemt og bekvemt, og du ender med én af markedets bedste voksiposer uanset hvilken model fra vores liste, du vælger.

I denne kørepose test får du:

 • Et overskueligt overblik over nogle af markedets bedste køreposer.
 • En god guide, der gør det lettere for dig at vælge den perfekte kørepose, der passer til dine behov.
 • Et overblik over, hvad du bør holde dig for øje, når du køber en kørepose.

Bemærk venligst: Tildenlille.dk har ikke selv testet nogle af de fremhævede køreposer på listen. Listen afspejler udelukkende de modeller, der har klaret sig bedst i test hos uvildige testfirmaer, og som forbrugerne generelt roser i det daglige. Du får således et overskueligt overblik uden at skulle lede en masse forskellige steder.


1. Voksi Classic+ voksipose – Klassisk favorit i test

 • Bedst i test hos en række testfirmaer
 • Varmeregulerende indre
 • Kvalitet for alle pengene

voksipose

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du leder efter én af markedets bedste voksiposer, så er det svært at komme udenom denne klassiske model fra skaberne af produktkategorien, Voksi. Voksi Classic+ er en ny og forbedret udgave af den originale, verdenskendte voksipose, og det er en praktisk og lækker kørepose, som får store roser med på vejen i både test og hos forbrugerne.

Materialer af høj kvalitet, der kan tilpasses til årstiden

Voksi Classic+ er i virkeligheden ikke så kompliceret – det er en praktisk og komfortabel kørepose, der passer perfekt til barne- eller klapvognen. Materialerne er af meget høj kvalitet, og det er en tryg fornemmelse for både barnet og forældrene, at der er kælet for detaljerne. Posen er robust og holdbar, og der er huller til barnevognsselen, således at posen bliver, hvor den er undervejs.

Uanset om man bruger den medfølgende vinterdyne i 100 % uld eller sommerdynen i 100 % bomuld, der kan tilkøbes, så kan barnet holde sig varm og tryg i alle slags omgivelser. Dynerne er herudover med til at transportere fugt væk fra barnet, således at huden kan ånde, og barnet har det godt ved selv længere gåture.

Praktisk og lækkert yderstof

Selvom det er det indre, der tæller, så kommer denne model med et både praktisk og lækkert ydre, der består af 100 % bomuld med en Bio Finish Eco-belægning. Belægningen gør, at yderstoffet holder posen både vind- og vandtæt, og dermed skal man ikke bekymre sig for, om barnet får våde fødder på en regnvåd dag.

Alt i alt er dette en fantastisk voksipose, der er skabt til brug, og hvor barnet har det rigtig godt under hele køreturen. Posen er lavet af de bedste materialer og høster store roser i test, og så kan man i virkeligheden ikke bede om meget mere. Det er en voksipose, der lever op til navnet, og vi tøver ikke med at kalde dette for én af markedets bedste voksiposer.

Specifikationer:

 • Materiale (ydre): 100 % bomuld med Bio Finish Eco-belægning.
 • Materiale (indre): 100 % bomuld
 • Vinterdyne (100 % uld), sommerdyne (100 % bomuld, tilkøbes).
 • Vind- og vandtæt.
 • Kan justeres til barnets højde.
 • Længde (indvendig/udvendig): 80-105 cm / 90-108 cm.
 • Bredde: 48 cm.


2. Voksi city kørepose – Slidstærk pose, der vokser med barnet

 • Gode anmeldelser hos forbrugerne
 • Robust og slidstærk model
 • Kan vokse sammen med barnet

grå kørepose til baby

i samarbejde med PriceRunner

Når man ser hen over listen af markedets bedste voksiposer i test, så er der ingen tvivl om, at Voksi selv sidder tungt på kategorien – og Voksi City er absolut ingen undtagelse. Dette er en slidstærk og lækker voksipose, som kan justeres efter barnets højde, og som derfor også kan bruges i mange år. En populær model hos forbrugerne, der også roses i test.

Unik sammensætning af materialer i moderne klæder

Voksi City er på alle måder en voksipose til storbyen med sit moderne ydre og lækre indre, der signalerer stort overskud – og hvor barnet ligger rigtig trygt og godt. Posen er sammensat af dun, bomuld og fjer, der skaber en unik kombination af materialer af høj kvalitet, og der er kælet for alle detaljer. Dette ses også ved, at posen naturligvis er våde vind- og vandtæt.

Udover det lækre indre, så er det også en praktisk kørepose, hvor der er tænkt over smarte opbevaringslommer til f.eks. penge eller mobiltelefon på farten. Detaljerigdommen er stor, og der er også et anti-glide-materiale på bunden af posen, der forhindrer køreposen i at glide frem og tilbage i barnevognen. Reflekserne på ydersiden skaber større sikkerhed og er en detalje til at krone værket med.

Smart del til forlængelse, der også forlænger posens levetid

Mange voksiposer er veldesignede, men passer måske kun barnet, indtil det er omkring 3 år gammel. Dette er ikke altid nok, hvis barnet f.eks. skal have en solid base, når det bliver træt på en lang gåtur, og her har denne model en stor fordel i form af en smart forlængelsesdel. Denne del forlænger posen med 25 cm – og forlænger levetiden med i hvert fald et år.

Der er ingen tvivl om, at denne voksipose er blandt markedets bedste, og der er heller ingen tvivl om, at det er en populær model hos forbrugerne. Modellen inkorporerer et lækkert indre i en moderne, ydre skal, og det er en bundsolid og slidstærk pose, der kan holde til mange års brug. Perfekt til storbylivet.

Specifikationer:

 • Materiale (ydre): 100 % nylon.
 • Materiale (indre): 100 % bomuld.
 • Dyne (80 % dun, 20 % fjer).
 • Vind- og vandtæt.
 • Smart forlængelsesdel.
 • Længde (u. forlænger/m. forlænger): 100 cm / 125 cm.
 • Bredde: 47 cm.

 


3. Voksi Explorer – Populær model til en god pris

 • Gode anmeldelser hos forbrugerne
 • Rigtig god til prisen
 • Enkel og lækker model

grå voksipose

i samarbejde med PriceRunner

Vi fortsætter vores vej ned af listen med endnu en model fra norske Voksi, der er utrolig populær hos forbrugerne. Voksi Explorer er en kvalitetsfyldt voksipose, hvor barnet vil føle sig tryg fra dag 1, og den får roser i test for dens komfort og smarte detaljer. Alt i alt en virkelig god voksipose til prisen, som passer til mange forskellige behov.

Sikker pose, der passer til mange selesystemer

Sikkerheden har altid topprioritet, når det kommer til udstyr til børn, og dette er en sikker og komfortabel voksipose, som barnet vil føle sig hjemme i. Voksiposen har nemlig åbninger i ryggen, der gør det muligt at bruge posen i alt fra klapvogn til autostol og cykeltrailer uden problemer – posen passer til langt de fleste selesystemer – så sikkerheden er i orden.

Udover den gode sikkerhed, så kommer denne model også med en række smarte detaljer, der gør livet nemmere og bedre for både barn og forældre. Tovejslynlåsen kan let betjenes med én hånd, og den kan give lidt ekstra ventilation, hvis dette er nødvendigt. Herudover kan hele forstykket lynes af, hvilket giver et praktisk siddeunderlag, hvis man er ude og på farten.

Lækre andedun og åndbart uldfyld

Selvom prisen er til at komme i nærheden af, så er denne model virkelig komfortabel for barnet at bevæge sig rundt i. Posen indeholder bløde andedun, der er lette og luftige, og herudover er posen åndbar, således at barnets sved bliver ført bort. I det hele taget er der brug kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst, og det er imponerende til prisen.

Alt i alt kan man godt forstå, at forbrugerne har kastet deres kærlighed på denne model fra Voksi, der leverer på alle parametre og ser godt ud samtidig. Den er praktisk og komfortabel for barnet, og der er ingen tvivl om, at det er en voksipose, man bliver glad for på den lange bane. Voksi Explorer fortjener bestemt en plads på vores liste over markedets bedste voksiposer.

Specifikationer:

 • Materiale (ydre): 100 % nylon.
 • Materiale (indre): 100 % bomuld.
 • Fyld: 70 % andedun, 30 % fjer.
 • Åndbar og lækker pose.
 • Passer til stort set alle selesystemer.
 • Længde: 100 cm.
 • Bredde: 50 cm.

4. Nordlys voksipose – Eksklusiv voksipose i lammeskind

 • Topkarakterer i test
 • Indre i blødt lammeskind
 • Varm voksipose til kolde vinterdage

Nordlys voksipose i sort med lammeskin

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du gerne vil have en voksipose, der er anderledes og lidt mere eksklusiv, så er denne model fra Nordlys perfekt til særlig de kolde efterårs- og vinterture. Voksiposen er inspireret af polarvejret nordpå, og modellen bruger lækkert lammeskind på indersiden, som er med til at skabe tryghed hos barnet. En fantastisk voksipose, der er blandt de bedste på markedet.

Praktisk kørepose med smarte detaljer

Der er ingen tvivl om, at der er kælet for detaljerne ved denne voksipose, og det er noget, forbrugere og testfirmaer sætter pris på. Posen har en Y-formet lynlås, hvor barnet let kan løftes ud og sættes på plads, og modellen har små gummiknopper på bagsiden, så posen bliver, hvor den skal være. Desuden er der gjort plads til en fempunktssele, hvilket gør det let at sætte posen fast i f.eks. barnevognen.

Denne voksipose fra Nordlys er en absolut favorit til de kolde dage, hvor barnet aldrig vil komme til at fryse i det lækre lammeskind, og selvom den er smuk og behagelig, så kan den stadig håndvaskes, hvis der sker uheld eller posen bliver beskidt. Det er med andre ord en eksklusiv voksipose, som samtidig er praktisk ved hverdagsbrug.

Vandafvisende ydre, der kan holde til hverdagen

Selvom der er tale om en lækker voksipose, så er det ikke en pose, som man skal gå og passe ekstra på – den kan sagtens holde til at blive brugt. Dette viser sig også ved det vandafvisende ydre, der afviser vandet, inden det kommer ind til barnets små fødder. En dejlig detalje, som man virkelig sætter pris på i det danske, foranderlige vejr.

Dette er en voksipose i et eksklusivt design, der klarer sig rigtig godt i test og signalerer overskud for alle pengene. Der findes ikke mange blødere og mere komfortable køreposer på markedet, og forbrugerne er enige om, at kvaliteten er høj. Trods den lidt høje pris er det med andre ord et rigtig godt køb, hvis man har det økonomiske overskud.

Specifikationer:

 • Materiale (ydre): 100 % polyester.
 • Materiale (indre): Lammeskind.
 • Perfekt til de kolde efterårs- og vintermåneder.
 • Passer til stort set alle selesystemer.
 • Længde: 90 cm.
 • Bredde: 45 cm.

5. Nordlys dun-voksipose – Langtidsholdbar og smart løsning

 • Gode anmeldelser fra flere sider
 • Komfortabelt dun fyld
 • Kan forlænges, som barnet vokser

lysegrå nordlys kørepose

i samarbejde med PriceRunner

Næste levende billede i vores test af markedets bedste voksiposer er endnu en model fra Nordlys, der er både langtidsholdbar og komfortabel. Modellen får gode anmeldelser med på vejen hos både testfirmaer og forbrugere, og det er et perfekt alternativ til de klassiske modeller fra Voksi. En dejlig kørepose, der lever op til alle forventningerne.

Kan vokse sammen med barnet – og beskytter barnet på dårlige dage

Nordlys’ dun voksipose er en kørepose, der er brugbar i mange år, og dermed skal man ikke hen og skifte kørepose, fordi barnet er vokset fra den gamle. Det er nemlig muligt at forlænge posen ved hjælp af blot en lynlås, og det er en praktisk og velfungerende løsning, der forlænger posens levetid. Herudover går posen ingen steder, da den er beklædt med skridfast materiale på bagsiden.

Udover de smarte muligheder, så er dette naturligvis en komfortabel kørepose for barnet, der kan boltre sig i det luftige dunfyld. Herudover er der mulighed for at trække hætten på posen næsten helt sammen på kolde og vindfyldte dage, således at barnet ikke fryser. Modellen kan tilmed lynes helt op og bruges som legetæppe, når man kommer hjem fra turen – det er en smart voksipose.

Simpelt og lækkert nordisk design

Udover at være både praktisk og komfortabel, så kommer denne voksipose med et lækkert og elegant nordisk design, der passer perfekt til alle typer af barne- eller klapvogne. Posen fungerer sammen med stort set alle sikkerhedsseler, og der er ingen tvivl om, at dette er en kvalitetsfyldt kørepose til den moderne familie.

Hvis du gerne vil have en solid og sikker voksipose uden de store dikkedarer, så er denne model fra Nordlys et rigtig godt bud. Det er en anmelderrost model, der klarer sig godt hos både testfirmaer og forbrugere, og det er en kørepose, der kan bruges, helt indtil barnet selv kan bevæge sig rundt på sine fødder. Smart, lækker og praktisk voksipose.

Specifikationer:

 • Materiale (ydre): 100 % polyester.
 • Materiale (indre): 100 % bomuld.
 • Fyld: 50 % gåsedun, 50 % andedun.
 • Smart forlængelsesdel.
 • Passer til stort set alle selesystemer.
 • Længde (u. forlænger/m. forlænger): 96 cm/127 cm.
 • Bredde: 45 cm.

6. Voksi Urban – Populær voksipose, der kan forlænges

 • Lækkert indre i 100% uld
 • Kan forlænges
 • Populær voksipose hos forbrugerne

Pine green voksipose

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du leder efter en fleksibel voksipose, som barnet kan have glæde af i mange år, så er denne forbruger-favorit fra Voksi måske det helt rette valg. Det er en urban og lækker voksipose, som er perfekt til lange gåture i vintervejret, og det er muligt at forlænge posens levetid, således at barnet kun behøver én kørepose, indtil de selv træder deres egne skridt.

Komfortabel pose af høj kvalitet

Voksi har alle dage lavet køreposer af høj kvalitet, og denne model er ingen undtagelse. Komforten er i top med et indre i 100 % uld og et fyld, der er lavet af både dun og fjer for den bedst mulige oplevelse for barnet. Dermed er selv lange gåture intet problem. Posen holder rigtig godt på varmen, og barnets hud kan samtidig ånde, da sveden transporteres bort.

En voksipose skal gerne kunne bruges i mange år, og denne model giver mulighed for at skifte overdelen ud, således at posen vokser sammen med barnet. Dermed skal man ikke ud og bruge penge på flere forskellige køreposer – én voksipose kan bruges gennem alle barnets første år. Posen egner sig til børn op til ca. 4,5 år.

Kan åbnes op og bruges som hynde

Voksi Urban kan også bruges til andet end bare kørepose, idet overdelen kan lynes af, således at kun underdelen er tilbage. Dette gør posen velegnet som hynde til barne- eller klapvogn, ligesom den kan bruges som legetæppe eller pusletæppe i en snæver vending. Herudover er der skridsikkert underlag i bunden, så posen ikke flytter sig i vognen.

Alt i alt er Voksi Urban en lækker voksipose til storbyens travle hverdagsliv, og der er ingen tvivl om, at dette er en langtidsholdbar voksipose, som dig og dit barn vil blive rigtig glade for. Modellen får rosende ord med på vejen i test, og det er bestemt én af markedets bedste voksiposer, som fortjener en plads på denne liste.

Specifikationer:

 • Materiale (ydre): 100 % nylon.
 • Materiale (indre): 100 % bomuld.
 • Fyld: 80 % dun, 20 % fjer.
 • Fyld (underdel): 100 % uld.
 • Kan forlænges.
 • Længde (u. forlænger/m. forlænger): 85 cm/115 cm.
 • Bredde: 45 cm.


7. Design by Voksi kørepose – Let og luftig voksipose

 • Gode anmeldelser hos forbrugerne
 • Kan udvides til legetæppe derhjemme
 • Let og luftigt design

Sort voksipude

i samarbejde med PriceRunner

Når man skal finde den perfekte voksipose, så skal den helst både være komfortabel, let og smart, og dette må man sige, at Design by Voksi modellen bringer med sig. Modellen høster gode anmeldelser hos forbrugerne, der er vilde med det luftige og komfortable indre, og det er rigtig god voksipose, der kan alt det, den skal.

Både en kørepose og et legetæppe

Design by Voksi er en smart kørepose, der har et indre af 100 % bomuld med et fyld, der er lavet af 100 % dunet polyester. Det er letvægtsmaterialer, der er utrolig komfortable, og de lever selvfølgelig op til alle gældende Øko-Tex standarder. Lynlåsen, der virker begge veje, gør det nemt at holde temperaturen perfekt for barnet, og hovedstykket kan snøres lidt ind, så vind og vejr ikke kommer ind til barnet.

Udover at fungere perfekt som voksipose, så kan denne model lynes helt op ved behov og blive til et legetæppe, når man er hos venner og bekendte. Dermed skal man ikke slæbe endnu et stykke udstyr med på farten. Modellen kræser for detaljen, og det ses bl.a. ved en sutteholder tæt ved hovedstykket samt det skridsikre materiale på bagsiden, der holder posen fast på overfladen.

Nem at gøre ren

En voksipose kommer ud for en masse ting, og når der en sjælden gang imellem sker et uheld, så er det rart at kunne rengøre posen nemt – og dette er muligt med denne model. Posen kan nemlig vaskes ved 40 grader, når den bliver beskidt, og dermed kan den sagtens holde til hverdagens udfordringer.

Hvis voksiposen skal være let, smart og nem at gøre rent, så er dette en fantastisk kørepose til formålet. Barnet ligger trygt og godt i det komfortable indre, og der er ingen tvivl om, at dette er en af markedets bedste voksiposer, når man ser på anmeldelserne hos forbrugerne. En kanon voksipose, der er alsidig og nem at have med at gøre.

Specifikationer:

 • Materiale (ydre): 100 % polyester.
 • Materiale (indre): 100 % bomuld.
 • Fyld: 100 % dunet polyester.
 • Kan vaskes ved op til 40 grader.
 • Kan også bruges som legetæppe.
 • Længde (udvendig/indvendig): 105 cm/103 cm.
 • Bredde: 51 cm.

8. Voksi Move – Kvalitetsfyldt voksipose til en god pris

 • Klarer sig godt i test
 • Rigtig meget kvalitet for pengene
 • Utrolig veldesignet

Grå vokispose fra voksi

i samarbejde med PriceRunner

Kan du godt lide at få rigtig meget kvalitet for pengene eller er budgettet til en ny voksipose ikke det største? Uanset grunden, så er Voksi Move bestemt en overvejelse værd. Dette er en voksipose, der er utrolig veldesignet til prisen, og den har alle de kvaliteter, som man har brug for fra en kørepose til et mindre barn.

Temperaturregulerende uldfyld i et komfortabelt indre

Voksi Move er en let voksipose, der er designet med barnets komfort for øje, og det betyder bl.a., at modellen har et lækkert dun- og fjerfyld i den øvre del, hvor barnet kan ligge trygt og godt. Herudover har den ellers billige model et temperaturregulerende uldfyld i ryggen, der sørger for, at barnet har det rigtig dejligt på selv lange ture.

Komforten er dog ikke alt, som denne model kommer med, idet der virkelig er tænkt over detaljerne. Lynlåsen midt på posen er perfekt til at skabe lidt ekstra ventilation, når det er nødvendigt, og modellen kan sættes sammen med stort set alle typer af seler, der kan sættes fast i ryggen. Herudover er det en lækker detalje, at suttesnoren kan sættes fast i et lille stykke læder på siden af hætten.

En voksipose til al slags vind og vejr

Voksi Move gør sig godt i alle typer af vejr, idet toppen f.eks. kan strammes lidt ind, hvis vinden rigtig rusker i barnevognen, og herudover kan hovedstykket justeres, således at det passer perfekt til barnet. Selve lynlåsen er også lavet for at holde vinden ude, og der er ingen tvivl om, at barnet ikke vil mærke noget som helst til vind og vejr i denne pose.

Alt i alt er dette en rigtig prisbasker, som høster roser for den store kvalitet til en relativt lav pris. Den indeholder alt det, som rigtig mange søger i en voksipose, og den er det synlige bevis på, at man faktisk godt kan få produkter i god kvalitet til en pris, hvor de fleste kan være med. Dette er bestemt én af markedets bedste voksiposer.

Specifikationer:

 • Materiale (ydre): 100 % nylon.
 • Materiale (indre): 100 % bomuld.
 • Fyld (Øverst/ryg): 70 % dun og 30 % fjer / 100 % uld
 • Kan vaskes ved op til 40 grader skånevask.
 • Temperaturregulering i ryggen.
 • Længde (udvendig/indvendig): 83 cm/73 cm.
 • Bredde: 39 cm.


9. Babynor by Sleepbag, Frida – Dansk design til de kolde vintermåneder

 • Klarer sig godt i test
 • Lækkert, dansk design
 • Holder barnet varmt helt ned til -10 grader

Sorte baby sovepose

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
859,00 649,00 Gå til butik

Sidste voksipose på vores liste er en dansk designet pose, der har masser af kvaliteter. Babynors lækre model får masser af rosende ord med på vejen i test, og det er en virkelig god kørepose, som barnet kan føle sig helt tryg nede i. Babynor er et mærke under COOP, og dermed er der også tale om en sikker model til en rigtig god pris.

Blødt og venligt indre med et smukt og praktisk ydre

Babynor by Sleepbag er en virkelig lækker voksipose, der sikrer, at temperaturen er helt perfekt for barnet til hver en tid. Dette gøres gennem et smart, temperaturregulerende materiale, der holder den helt rette temperatur. Posen er utrolig komfortabel, og det er bl.a. takket være det bløde plys, som barnet trygt kan tage en lur i.

Udover de åbenlyse, komfortable egenskaber, så er denne model let at rengøre, da den kan vaskes i vaskemaskinen ved helt op til 40 grader. Herudover gør det smarte foldedesign det muligt at folde posen til tre forskellige størrelser, så modellen passer perfekt til barnet. Posens yderside er både vindtæt, vandafvisende og åndbar, og der er dermed absolut ingen slinger i valsen.

Tilkøb kan gøre modellen utrolig alsidig

Modellen fra Babynor gør sig rigtig godt som voksipose til de kolde dage, men den kan faktisk meget mere end det, hvis man er villig til at lave et par tilkøb. Det er f.eks. muligt at tilkøbe alt fra legestænger til UV-sejl og læderremme, der kan øge modellens funktionalitet betragteligt, og det giver mulighed for, at man kan tilpasse køreposen til netop de behov, man har.

Alt i alt er der tale om dansk kørepose i meget høj kvalitet, som både barnet selv og dig som forælder vil blive glade for. Posen er alsidig og kan tilpasses barnets alder/højde, og den lette rengøring gør dette til en perfekt voksipose til den travle hverdag. En nævneværdig kombattant på vores liste over markedets bedste voksiposer.

Specifikationer:

 • Materiale (ydre): 100 % mikrofiber.
 • Materiale (indre): 100 % lækkert plys.
 • Kan vaskes ved op til 40 grader.
 • Temperaturregulering i ryggen.
 • Kan ændres i længden til barnets alder/højde.
 • Længde (Trin 1/Trin 2/Trin 3): 80 cm/ 98 cm/ 106 cm.
 • Bredde: 55 cm.

Hvad er forskellen på en voksipose, kørepose eller sovepose?

Kært barn har som bekendt mange navne, og derfor skal du heller ikke lade dig forvirre af de mange betegnelser, der findes – både her på vores liste over markedets bedste voksiposer og hos internetbutikkerne i det hele taget. En voksipose, kørepose og sovepose er nemlig forskellige betegnelser for det samme; en lækker og varm pose, hvor barnet kan sove eller ligge trygt, når det skal med på gåture.

Nogle vil måske nok sige, at det er mere korrekt at kalde de forskellige modeller for køreposer i stedet, eftersom navnet voksipose kommer fra den store norske producent Voksi, der har siddet solidt på markedet i mange år. Dermed er det egentlig kun køreposer fra Voksi, der burde kaldes voksiposer – men de er blevet så udbredt, at det er en betegnelse, der bruges i flæng om alle modeller indenfor kategorien. Om du har lyst til at kalde dem det ene eller det andet, skal stå dig frit for; så længe du ved, at der er tale om de samme typer af produkter, uanset hvad de kaldes.

Hvorfor investere i en voksipose til dit barn?

Selvom man har købt en lækker barnevogn til barnet, så kan der stadig være en fidus i at investere i en voksipose, som kan lægges ned i barnevognen. Dette skyldes primært, at voksiposen er med til at give barnet en meget større tryghed, eftersom posen ligger tæt omkring barnet – nøjagtig som morens mave gjorde det, da barnet endnu ikke var kommet til verden. Denne tryghed kan være med til at give barnet en mere rolig søvn, ligesom den er med til at give yderligere beskyttelse mod særligt vinden, når man er ude og gå ture. Det er med andre ord en solid investering i barnets generelle tryghed – og det er bestemt ikke et sted, man bør gå på kompromis.

Udover en bedre søvn og en mere tryg tilværelse, så gør voksiposen det også utrolig let at håndtere barnet, når det er faldet i søvn. Når barnet ligger i en barnevogn eller klapvogn og sover, så er det næsten umuligt at flytte på det, uden at det vågner igen. Her er voksiposen let at tage ud af vognen og med ind i huset, når gåturen er forbi.

Da tryghed og tæthed er tæt forbundet, så kan det også betale sig at betale lidt mere for en voksipose, der kan justeres enten i bredden eller i højden. Dermed kan barnet hele tiden føle sig indkapslet og tryg, selvom det vokser hurtigt, og det gør også voksiposen til en lidt længerevarende investering, der kan bruges indtil, at barnet træder rundt på sine egne fødder.

Hvad skal du holde dig for øje, når du vælger den rette voksipose?

Som allerede nævnt og vist på vores liste over markedets bedste voksiposer, så er der mange forskellige voksiposer, der alle har nogle forskellige egenskaber. Dette gør det ofte svært at træffe en beslutning om, hvilken voksipose der er den helt rette til de behov, man har, og her kan det hjælpe at have en lille tjekliste med på sin jagt. Derfor vil vi gerne fremhæve nogle af de vigtigste parametre at have sig for øje, når man køber voksipose herunder.

Vælg en voksipose, der minimum er vandafvisende

Vind – og særligt vand – er et stort problem, når man er ude og gå i det danske vejr, og derfor er det vigtigt at sørge for, at den valgte voksipose som minimum er vandafvisende, således at barnet ikke bliver vådt og koldt. De fleste modeller har en form for coating på ydersiden, der er med til at afvise vandet, inden det kommer ind i materialet, og det er virkelig noget, man bør vælge efter, når man står med forskellige modeller i tankerne. Herudover bør posen selvsagt også være vindtæt, da den ellers ikke kan holde barnet varmt på blæsende dage.

Gå efter en voksipose, der kan justeres i længden

Børn vokser rigtig hurtigt, og det kan være årsagen til løbende nødvendighed for udskiftning af det udstyr, man køber til barnet i dyre domme. Derfor bør man altid tænke over, hvor længe barnet vil kunne bruge den voksipose, man kigger på – og det er en kæmpe fordel, hvis posen løbende kan justeres i længden. Dette giver mulighed for, at barnet kan bruge posen i mange år, men det giver også en mulighed for at gøre det endnu mere trygt for barnet på den korte bane. Det er derfor bestemt værd at se efter, om køreposen kan justeres.

Vælg en kørepose, der kan bruges både sommer og vinter

Køreposer er ikke kun noget, man skal bruge i efterårs- og vintermånederne – det er et stykke udstyr, der gerne skal skabe tryghed året rundt. Her er der en svaghed i en del modeller, der simpelthen er for varme til det danske sommervejr, og som ikke kan temperaturreguleres eller åbnes mere op, når det kræves. Derfor bør man altid se på, hvilke muligheder modellerne tilbyder i forhold til temperaturregulering – både gennem materialerne og ved at åbne strategisk placerede lynlåse.

Man kan naturligvis også bare vælge, at køreposen primært skal bruges om vinteren, og her er der naturligvis penge at spare, hvis man kan undvære noget funktionalitet. Derfor bør man klarlægge sine behov, inden man vælger den rette kørepose.

En kørepose kan både være praktisk og flot at se på

En sidste ting, man bør tænke over, når man skal købe en voksipose, er designet af posen. Det er noget, man skal gå og kigge på dag ud og dag ind, og derfor er det måske værd at gå en smule på kompromis med funktionaliteten, hvis modellen til gengæld ser lækker ud. Den perfekte voksipose inkorporerer både et flot design og en praktisk tilgang til opgaven, og det er heldigvis tilfældet for en lang række af de bedste voksiposer, som er fremhævet på vores liste. Designet er vigtigere, end man lige tror – og det er i hvert fald noget, man bør holde sig for øje.

Med disse gode råd i bagagen vil vi takke dig for at have læst vores guide til og test af voksiposer igennem. De fremhævede modeller på vores liste er blandt markedets absolut bedste, og du kan dermed trygt vælge din kommende voksipose ud fra denne. Vi er helt sikre på, at du finder det helt rigtige, som både dig og barnet bliver glade for på den lange bane. Held og lykke med jagten!

Hvad er forskellen på en voksipose og kørepose?

Kært barn har som bekendt mange navne, og derfor skal du heller ikke lade dig forvirre af de mange betegnelser, der findes. En voksipose, kørepose og sovepose er nemlig forskellige betegnelser for det samme; en lækker og varm pose, hvor barnet kan sove eller ligge trygt, når det skal med på gåture.

Hvilken kørepose/voksipose er den bedste?

Der findes rigtig mange modeller som er super gode, men hvis vi skal fremhæve én model, så bliver det Voksi Classic+, som du kan læse mere om i vores guide her.

Hvordan er køreposerne blevet testet?

Vi har ikke fysisk testet køreposerne, men læst alle de uvildige testresultater og forbrugeranmeldelser for dernæst at samle alt dette i en overskuelig guide, som gør det nemt at vælge én af de bedste voksiposer.