Natlamper - 10 søde og geniale natlamper

Indlægget er senest opdateret den 11 marts 2021.Forfatter: Andreas Thomsen

Bedste produkt

Bedste produkt

Pris
Billigst hos
Gå til
 • Mr Maria Miffy natlampe
  Mr. Maria Miffy
  Pris: 559 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk
 • Mr Maria Nanuk natlampe
  Mr. Maria Nanuk
  Pris: 1.169 kr.
  Billigst hos: Lampemesteren
 • filibabba-hval-fit-natlampe
  Filibabba natlampe
  Pris: 299 kr.
  Billigst hos: Sovedyret.dk
 • Natlampe fra Phillips Hue
  Philips Hue Wellner
  Pris: 749 kr.
  Billigst hos: Lampemesteren
 • Liewood natlampe – Winston
  Liewood natlampe – Winston
  Pris: 249 kr.
  Billigst hos: Sovedyret.dk
 • Roommate Cloud Silhouette
  Roommate Cloud Silhouette
  Pris: 449 kr.
  Billigst hos: Coop.dk
 • Kids Concept Edvin – børnelampe
  Kids Concept bordlampe – Edvin
  Pris: 149 kr.
  Billigst hos: Coop.dk
 • Ferm Living natlampe til boernevaerelset
  Ferm Living natlampe
  Pris: 399 kr.
  Billigst hos: Lirumlarumleg.dk
 • Lumie Pets Bear Natlampe
  Lumie Pets Bear Natlampe
  Pris: 249 kr.
  Billigst hos: Gucca.dk
 • Aloka - Farverig LED-natlampe
  Aloka - Farverig LED
  Pris: 399 kr.
  Billigst hos: Kids-World.dk

Børneværelset skal være et hyggeligt og ikke mindst et trygt sted at være for barnet, så når børneværelset skal indrettes, så vil man gerne finde de absolut bedste produkter, som kan hjælpe med at indfri dette. En natlampe til børneværelset er én af de vigtigste ting, da den kan skabe ro og tryghed om natten, noget som vores børn elsker og giver dem mod på at sove selv. Netop at disse grunde, så findes der også rigtig mange skønne og herlige børnelamper, som kan skabe den helt rette atmosfære på værelset.

Hvorvidt du er til ledningsfrie natlamper eller en natlampe der kan skifte farve, så bør der være rig mulighed for at du kan finde en sådan model, men udvalget af natlamper er rigtig stort, noget som gør det svært at vælge den helt rette model. Vi har i denne guide eller inspirationsartikel fundet 10 af de bedste natlamper, men også nogle af de mest populære, som alle gemmer på nogle fantastiske funktioner, som du kan læse endnu mere om nedenfor.

Natlamper kan købes i mange forskellige prisklasser, men det handler i mange tilfælde om natlampens funktioner, som er afgørende for hvilket natlampe som passer bedst til dit barn.

Denne guide indeholder:

 • Et overblik over 10 af de bedste natlamper på markedet.
 • En overskuelig guide, der gør det let at vælge den helt rette natlampe til dit barns værelse, til den rette pris.
 • En gennemgang af, hvad du bør kigge efter, når du vælger en natlampe.

Bemærk venligst: Ingen af de 10 natlamper er blevet testet af holdet bag Tildenlille.dk. Listen herunder er udelukkende et udtryk for de natlamper, der klarer sig bedst i test hos en række uvildige testfirmaer, og som får gode anmeldelser af forbrugerne. Listen giver således et overblik over de bedste natlamper på markedet, så du ikke selv behøver at læse test efter test igennem.


1. Mr. Maria Miffy – Genopladelig lampe

 • Gode anmeldelser
 • Justerbar lysstyrke

Mr Maria Miffy natlampe

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
559,00 559,00 Gå til butik
569,95 569,95 Gå til butik
569,95 569,95 Gå til butik

En af de bedste natlamper til børneværelset er denne herlige Miffy First Light, som er en lille natlampe der ikke kræver stikkontakt for at kunne fungere. Som det kan ses på billedet, så giver natlampen et yderst behageligt lys, som giver den rolige og trygge stemning når natten falder på.

Da Miffy First Light ikke bruger stikkontakt, så er det selvsagt at den kører på batterier, men disse er dog genopladelige og oplades nemt gennem det medfølgende USB-stik. Du kan dog også i mange tilfælde anvende en mobiloplader til formålet, da stikket er et meget gængs USB-stik. Batterilevetiden på lampen er ganske lang, så du behøver ikke frygte for at den skal lades op hele tiden, da den indbyggede strømbesparende LED-lyskilde ikke bruger meget strøm.

Kan anvendes som legetøj 

Det søde design på natlampen gør at mange børn kan have svært ved at lade den stå, men det gør bestemt intet, da den tåler lidt af hvert. Det kan også være en fantastisk måde at skabe noget tryghed, at barnet har lyst til at lege med lampen også når det ikke er sengetid.

Natlampen kan ligeledes godt tages med på udflugter mv. eller ud på terassen en sommeraften, da den tåler rigtig meget.

Natlampen er 30 centimeter høj og er fremstillet i et blødt og dejligt silikone materiale, som gør at natlampen ikke blot er flot men også super behagelig at røre ved.

Specifikationer:

 • Indbygget genopladeligt batteri
 • Batterilevetid: 24 – 100 timer
 • Oplades via USB stik
 • Mål: 15 x 15 x 30 cm.


2. Mr. Maria Nanuk 

 • Dæmpbar natlampe
 • Gode anmeldelser
 • Flot design

Mr Maria Nanuk natlampe

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.169,00 1.149,00 Gå til butik
1.159,95 1.159,95 Gå til butik
1.169,95 1.169,95 Gå til butik
1.169,95 1.169,95 Gå til butik

Nanuk er navnet på denne søde og herlige natlampe fra Mr. Maria, som er samme producent som den foregående natlampe. Her er mange af de samme ting gældende, men dog er designet selvfølgelig anderledes, så derfor er det i mange tilfælde også en smagssag om man ønsker bjørnen Nanuk eller kaninen Miffy.

Den søde bjørnelampe Nanuk som forestiller en hvid bjørn siges at være blevet skabt af nordlyset på Nordpolen. Herfra går historien på, at den på isflager er blevet sendt ud i verden for at sprede lys hos børn og unge med det formål at skabe tryghed og glæde. En sød historie, som man med fordel kan fortælle videre til sit barn, som måske allerede her kan begynde at søge tryghed i lyset fra Nanuk.

Designvenlig og kærlig natlampe

Den uimodståelige natlampe måler 42 cm. i højden, hvilket gør den lidt højere end kaninen Miffy, som vi kiggede på ovenfor. Den strømbesparende LED-kilde benytter blot 5 Watt og denne lampe er modsat Miffy ikke på batterier, men skal monteres til en stikkontakt.

Lysstyrken på lampen kan nemt reguleres efter behov, sådan at den kan skabe den helt rette stemning på dit barns værelse, hvor lyset hverken er for svagt eller for kraftigt. Lyset kan blive så kraftigt, at den nemt kan benyttes som en læselampe når der skal læses hyggelige godnathistorier.

Ledningen til Nanuk er hele 2 meter lang, så der er gode muligheder for at placere lampen et sted hvor der er adgang til en strømkilde.

Produktspecifikationer:

 • 42 centimeter høj
 • LED-lyskilde på 5 Watt
 • Trinløs lysdæmper
 • 2 meter ledning

3. Filibabba natlampe – Hvalen

 • Dejligt nattelys
 • Børnene elsker den
 • Gode anmeldelser

filiabba-hval-fit-natlampe

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
299,00 299,00 Gå til butik
299,95 299,95 Gå til butik
299,95 299,95 Gå til butik
299,95 299,95 Gå til butik

Hvalen Christian er en skøn natlampe fra Filibabba, som indtil videre er den billigste natlampe i vores gennemgang.

Hvalen Christian har nogle helt uimodståelige funktioner, som gør at den altid falder i god jord hos børn. Hvis du klapper Christian på toppen, så skifter hvalen farve mellem rød, gul, grøn, blå og et almindeligt hvidt lys. Klappet som natlampen skal have er meget kærligt, som betyder at der ikke går lang tid for at selv de helt små lærer hvordan dette fungerer og derved opnår endnu større glæde ved denne herlige natlampe.

Batteridrevet natlampe med fornuftig batteritid

Hvalen Christian er en batteridrevet natlampe, som gør natlampen nem at transportere rundt i hjemmet eller med ud i barnevognen, hvis der måtte være behov eller lyst til dette. Batterilevetiden er fornuftig for et produkt som dette, hvor den typisk kan klare en 6-8 timer på en opladning. Har man muligheden for det, så kan den faste plads være tæt på en oplader, således at du ikke ender i en situation hvor der pludselig ikke er strøm på når den lille skal puttes.

Det tager cirka 2 timer at lade natlampen fuldt op.

Modellen her til prisen på de 299 kroner er den mindste model. Der findes også en “storebror”, som har lidt større mål (50 x 40 x 35 cm), hvis man synes at denne bliver lidt for lille.

Produktspecifikationer: 

 • Mål: H: 9,5 cm L: 11 cm
 • LED lys
 • Oplades via medfølgende USB

4. Philips Hue Wellner

 • Fjernbetjent natlampe
 • Simpel og fremtidssikret
 • Topscorer

Natlampe fra Phillips Hue

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
749,00 749,00 Gå til butik

Så nåede vi til rækkens nummer 4, nemlig en Phillips Hue Wellner natlampe. En super fin natlampe, hvor der er mulighed for at styre den via en fjernbetjening, eller endnu mere sejt – tilkøb en Hue Bridge som kan kommunikere direkte med din smartphone via en app.

Wellner modellen fra Phillips er bestemt ikke et dårligt valg, og har ligesom de øvrige modeller på listen absolut gjort sig fortjent til pladsen. Det smarte ved at styre en natlampe via fjernstyring, er at det ikke forstyre barnet, men du kan som mor eller far kontrollere lampen, helt uden du vækker barnet. Det er ikke unormalt at børn foretrækker at falde til ro med lyset tændt, og med en natlampe som denne er det muligt, uden der skal gås på kompromis med nattesøvnen.

Afhængig af barnets præference til lyset, kan du også regulere denne lyskilde efter behov. Lyskilden er på 9,5.

Lampen fra Phillips er rigtig god til børneværelset, hvor man typisk har brug for det justerbare lys.

Produktspecifikationer: 

 • Kan fjernbetjenes
 • Kan udvides med Hue bridge
 • LED-lyskilde medfølger

5. Liewood natlampe – Winston

 • Genopladelig
 • Miljøvenlig

Liewood natlampe – Winston

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
249,00 249,00 Gå til butik
249,95 249,95 Gå til butik
249,95 249,95 Gå til butik

Miljøvenlig natlampe med godt batteri

Den søde lille natlampe der går under navnet Winston fra Liewood er det miljøvenlige valg. Den er genopladelig og har ydermere også et kækt og sødt æstetisk udtryk – noget de fleste børn vil sætte stor pris. Lampen er lavet af miljøvenligt silikone, som ikke belaster planeten unødigt – noget de fleste kan sætte sig ind i. Ydermere er lampen altså heller ikke usundt for barnet at røre ved, hvilket naturligvis også er ret essentielt.

Lampen har indbygget et genopladeligt batteri, der blot skal lades op ligeså snart lampen er ved at løbe tør for strøm. På en fuld opladning kan du forvente lampen kan holde strøm i helt op til 12 timer, hvilket er rigeligt, hvis man blot skal bruge den om aftenen ved siden af sengen til højtlæsning, eller hvis barnet skal finde nattero. En opladning af lampen tager ca. 3 timer.

Fås også som kat

Hvis du mod forventning ikke er faldet for den nuttede natlampe forklædt som en panda, finder du den også som en sød kat.

Produktspecifikationer: 

 • Mål: 13 x 11 x 11 cm
 • Lyskilde: LED
 • Strømkilde: Batteri (oplades med medfølgende USB-kabel)

6. Roommate Cloud Silhouette

 • Væglampe
 • Siluette serie

Roommate Cloud Silhouette

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
449,95 449,95 Gå til butik
475,00 475,00 Gå til butik

En fin natlampe der nok virker meget tiltalende til pigeværelset. Lampen findes under navnet: Cloud Silhouette, som bedst kan beskrives som sød, lille og effektiv. Størrelsen på lampen er meget praktisk, da den ikke fylder særlig meget – dog kan du være helt rolig, lyset er stadigvæk rigtig godt, så der er på ingen måde gået på kompromis med hverken funktion eller æstetik her.

Bemærk også at lampen her kan fås med andre flotte og søde æstetiske udtryk, som også er under samme Silhouette-serie. Disse kan du også finde ved at klikke dig videre via én af ovenstående forhandlere.

Lampen placeres smart lige ved sengen, og kan derfor også være meget praktisk til om aftenen, hvis barnet har svært ved at falde i søvn. Den er nem at komme til, og giver et varmt lys der kan være rart at falde i søvn til for børn. Bemærk at der er lavet til montering i væggen på lampen, sådan det er en meget overkommelig proces.

Børnelampen bruger en E14 pære på højst 7 Watt.

Produktspecifikationer: 

 • Bredde på 33 centimeter
 • Højde på 20,6 centimeter
 • 2 meter ledning

7. Kids Concept bordlampe – Edvin – Hvid

 • Simpel og elegant lampe
 • Skønne dyre motiver

Kids Concept Edvin – børnelampe

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
149,95 149,95 Gå til butik

Noget børn elsker er søde figurer og motiver, og på denne skønne børnelampe fra Kids Concept får man begge dele. Det søde motiv på lampeskærmen, er helt sikkert noget den lille vil sætte pris på, når den skal placeres på drenge eller pigeværelset.

Denne Edvin model kommer med et elgemotiv på lampeskærmen.

Ikke nok med funktionen i lampen er rigtig god, skaber lampen også  en god stemning i værelset, eftersom silhuetterne fra elgene kommer frem på værelsets vægge om aftenen og natten, og er på den måde med at skabe en skøn barnlig atmosfære. Det holder både barnet beskæftiget, men har også en beroligende effekt, der kan være alfa omega for den gode nattesøvn.

Børnelampen er 33 centimeter høj og har en hvid lampefod. Den bruger en pære med E14 sokkel.

Produktspecifikationer:

 • Højde på 33 centimeter
 • Diameter på 15 centimeter
 • 1,8 meter ledning

8. Ferm Living natlampe – Smuk lampe i træ

 • Væghængt
 • Flot design
 • Populært valg

Ferm Living natlampe til boernevaerelset

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
399,95 399,95 Gå til butik
499,00 499,00 Gå til butik

Trælampe til væggen

Hvis ikke der er behov for at flytte på natlampen,  kan denne Ferm Living sky-formede natlampe være en god løsning til en hyggeligt og betryggende belysning på børneværelset. Det er vigtigt at skabe en god atmosfære omkring sengetid, hvorfor det bestemt ikke er ligemeget hvilken natlampe man vælger.

Skab en hyggelig og betryggende belysning omkring sengen med denne lampe, der lægger op til at læse en masse gode godnathistorier under sig. Lampen giver en varm og beroligende belysning der gør det nemmere, at falde til ro op mod sengetid.

Mange forskellige designs

Ferm Living har et meget stort udvalg af flotte og naturprægede natlamper til børneværelset, og dette er blot et af mange bud på en simpel og bæredygtig natlampe til børneværelset. Natlampen få både formet som bil, luftballon, elefant og meget mere, hvilket giver dig rig mulighed for at finde den helt rigtige illustration til den lille.
Natlamperne kommer i forskellige træ-farve nuancer.

Produktspecifikationer:

 • Mål: 40×25 cm
 • Lyskilde: G4 led pærer (skal tilkøbes seperat)
 • Justerbar: Nej.
 • Strømkilde: Stikkontakt

9. Lumie Pets Bear Natlampe

 • Top produkt – Pricerunner
 • Gode anmeldelser

Lumie Pets Bear Natlampe

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
249,95 249,95 Gå til butik
299,00 299,00 Gå til butik

Denne natlampe er den ideelle natlampe for børn der søger tryghed omkring sengetid.
En sød, varm og særdeles beroligende bjørne natlampe der er lige til at kramme. Natlampen giver en varm og betryggende belysning men bliver ikke varm, og så er den dejligt blød, hvilket gør den helt ideel som sovedyr.

Natlampen er formet som en sød bjørn med et skævt smil, og så medfølger der en fjernebetjening med mange forskellige farvefunktioner, der også gør den sjov at lege med. Natlampen kan blandt andet lyse i 9 forskellige farver, og så har den en indbygget timer som kan stilles til hhv. 15, 30 og 60 minutter, således at barnet kan falde i søvn med lampen tændt.

Den helt perfekte natlampe der skaber tryghed og kan medtages over alt og derved også bruges som et troværdigt stykke legetøj.

Produktspecifikationer:

 • 9 forskellige farver
 • Justerbar lysstyrke
 • Automatisk farveskift med blid eller direkte overgang
 • Timer-funktion
 • Tænd og skift farve ved at slå på dyrets hoved

10. Aloka – Farverig LED-natlampe

 • De sødeste motiver
 • Alle de bedste farver
 • Energibesparende LED lampe

Aloka - Farverig LED-natlampe

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
399,95 399,95 Gå til butik
399,95 399,95 Gå til butik

Denne skønne natlampe er perfekt til børneværelse og kan bruges både dag og nat. Den er til jer, der elsker sjove historier og flotte farver og sammen kan hygge jer med at skifte farverne sammen.

Lampen findes i mange søde motiver, og hver eneste af dem kan skifte til 12 forskellige farver! En herlig lampe til børneværelset, som altid skaber hygge og glæde.

Lys der altid passer

Den søde lampe, der er fremstillet i elastisk akryl, kommer med en nem og intuitiv fjernbetjening. Med fjernbetjeningen kan I skifte farver på lampen eller bruge en af de smarte indstillinger. Lampen kan indstilles til at skifte mellem alle 12 farver med den smarte rainbow funktion, som kan dæmpes og bruges som nattelys.

Læser I godnathistorier, kan du bruge ”side lamp” funktionen, hvor lyset skifter til almindeligt klart, hvidt lys, så lampen nemt kan anvendes som læselampe både for dig og dit barn. Lampen kan også indstilles til at slukke af sig selv efter en time, når den lille er faldet i søvn.

Praktisk LED-lampe

Der er dog ingen grund til at slukke lampen, medmindre lyset generer. De smarte LED lys sparer nemlig på energien, og du kan sagtens have lampen tændt hele dagen.

Sammen kan I kigge på farverne og fortælle historier om de søde dyr. Der går heller ikke længe, før dit barn selv kan skifte farven på lampen, så den altid passer til humøret!

Overrask dit barn med denne søde lampe, som ovenikøbet kommer i en sød gaveæske.

Produktspecifikationer:

 • LED-lampe uden pærer eller batterier
 • Lavet i gennemsigtigt, elastisk akryl
 • Lyser i 12 forskellige farver
 • Kan bruges som almindelig læselampe
 • Dæmpbar og med indbygget timer
 • Medfølgende fjernbetjening
 • Måler 18 x 15 x 6 cm.
 • Kommer i fin gaveæske
 • Tre forskellige motiver at vælge imellem

Hvorfor er det en god idé med en natlampe til børn?

En natlampe er en rigtig god idé til små børn fordi de generelt ikke er glade for mørke. Ved at tilføre børneværelset en natlampe skaber du altså tryghed for barnet, hvilket gør hele putteoplevelsen mere behagelig for begge parter. En lille natlampe lyser ikke lokalet helt op ligesom den almindelige daglige belysning skal, hvorfor den er perfekt at falde til ro til. Den varme og hyggelige belysning virker beroligende, og medvirker til at barnet falder hurtigere til ro.

En natlampe er også god, når der skal læses godnathistorier, eller generelt bare når der skal puttes. Yderligere så er det også nemmere for barnet selv at tænde lyset fra sengekanten,  hvilket gør det nemmere og mere trygt at komme op på toilet, eller hvis der skulle opstå utryghed midt om natten.

Vælg den rigtige belysning

En natlampe er som nævnt ovenfor en god idé at tilføre børneværelset fordi den skaber tryghed, og medvirker til at barnet falder hurtigere til ro, med den hyggelige og knap så gennemtrængende belysning. Det er dog ikke givet at belysningen er ideel, bare fordi det er en decideret natlampe. Det gælder om at vælge den rigtige belysning, så den ikke bliver for kold og gennemtrængende, men derimod mere varm og hyggelig. Derfor bør, i så fald der ikke følger en pære med, finde en varme pære der giver den optimale effekt på børneværelset.

Natlampe tændt hele natten – er det en god idé?

En natlampe er som nævnt en rigtig god ting til børneværelset, men hvad hvis barnet får vænnet sig til, at den skal være tændt hele tiden? Kan en natlampe stå tændt hele natten, eller bør den altid slukkes?

Der er ikke umiddelbart noget korrekt svar på, hvorledes en lampe bør brænde natten ud eller ej. Optimalt set, så burde lampen dog slukkes når barnet er faldet til ro, men det er ikke altid en mulighed.

Man kan som forældre være fristet til at lade lampen stå tændt hvis det er hvad den lille ønsker. Dette bør man dog ikke gøre i længere perioder, fordi vores kroppe er lavet til at at skulle sove i mørke omgivelser, hvorfor søvnkvaliteten kan forringes ved at have en lampe tændt hele natten.

Langt tilbage i tiden, hvor uret ikke var opfundet gik man i seng når det var blevet mørkt, og man stod op igen når solen stod op, hvor lyset påvirkerede vores kroppe til at vågne.

Kroppen er overfølsom overfor lys, og vores sind opkvikkes af lys, hvorfor det altså ikke er optimalt at have natlampen brændene hele natten.
Det er dog vigtigt at vurderer hvad der er muligt, og hvad der giver dit barn mest ro om natten, hvorfor det kan være ok med en periode hvor lyset skal stå tændt om natten.
Det er her dog vigtigt at du vælger en meget afdæmpet belysning, og kan du nøjes med at have døren stående på klem med en lille lysstråle ind ad sprækken, så er dette klart at anbefale.


Hvorfor bruge en natlampe?

En natlampe er fantastisk til at skabe en tryghed for barnet, når det skal sove på sit eget værelse. En natlampe skaber den helt nødvendige ro, som gør det til en helt fantastisk investering.

Hvad koster en god natlampe?

Natlamper er som mange andre produkter forskellige i pris, men en typisk god og sød natlampe koster omkring 250-500 kroner alt efter hvilken model du vælger.

Skal natlampen være tændt hele natten?

En natlampe kan godt være tændt hele natten, men det er dog bedst for barnets søvn, hvis den slukkes når barnet er faldet til ro. Dette skyldes at vores krop sover bedst under komplet mørke. Der sker dog intet ved at lade den være tændt, hvis man kan have svært ved at slukke den.

Andre læser også
+69 gaveideer Gaver-til-1-aarig

Gaver til 1-årige - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

En særlig gave til den 1-årige Selvom stort set alle ikke kan huske deres første fødselsdag, så…

Læs mere
+64 gaveideer 2 årig dreng vasker op

Gaver til 2-årige - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Den perfekte gave til en 2-årig Mange mennesker mener, at det er det nemmeste og mest naturlige…

Læs mere
+44 gaveideer

Gaveideer til nybagt mor - Se dem her

Vælg blandt 39 gode gaver

Perfekte gaver til den nybagte mor Efter at have læst vores liste over de gode gaveideer til…

Læs mere
+48 gaveideer

Gaver til 3 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Hvordan du finder en god gave til en 3-årig 3-årige børn er en spændende aldersgruppe at give…

Læs mere
Babyalarm

Babyalarm test - Her er den bedste babyalarm 2021

IndholdsfortegnelseVælg den bedste babyalarm i test1. Neonate BC-6900D2. Neonate BC 6500D3. Philips Avent DECT SCD5064. Neonate BC…

Læs mere
Autostol test

Autostol test - Her er den bedste autostol

IndholdsfortegnelseSådan vælger du den bedste autostolAutostole 0-13 kg:1. Maxi-Cosi AxissFix – Smart autostol, bedst i test2. Britax…

Læs mere
Mor med den bedste barnevogn

Barnevogn test - Find den bedste barnevogn

IndholdsfortegnelseBarnevogn test – Her er den bedste barnevogn 20211. Bugaboo Fox2 Complete Duovogn2. Odder Vida sortmelange barnevognspakke3….

Læs mere
+38 gaveideer

Gaver til 4 årig - Find den helt rette gave

Vælg blandt de udvalgte gaver

Hvordan du finder en god gave til en 4-årig? Mange ser det som en udfordring at finde…

Læs mere