Forside

Her er gaverne den nybagte far mangler

Her er gaverne den nybagte far mangler

Indlægget er senest opdateret den 14 januar 2023. Forfatter: Kristoffer Mohr

wellness behandling

Det er en skelsættende begivenhed at blive far. Mange mænd tænker tilbage på oplevelsen som en reel omvæltning af tilværelsen. Du kan med fordel markere begivenheden ved at finde en gave, som hjælper med at gøre hverdagen let og sjov at administrere.

Det kan imidlertid godt opleves som en udfordring at finde gaver til en far, da der ikke hersker lige så mange konventioner som gaver til moren og barnet. Vi hjælper dig med at finde det rette til en nybagt far – her er gaverne af den rette kaliber meget forskelligartede af karakter og spænder mellem praktiske og sjove indslag.

nyfødt sover på fars bryst - closeup

Til en nybagt far – her er gode gaver ofte praktiske

Når du giver gave til en nybagt far kan det både være en god ide at give en gave der er mere til den praktiske eller den sjove side. For at starte med det praktiske, er der jo mange nye ting i hverdagen, som en nybagt far skal holde styr på med den lille nye. Han har sikkert ikke meget andet i tankerne, end at passe godt på sit barn og give det optimale udviklingsbetingelser.

Hvis du kan finde en gave, som gør dette lettere, gør du ham altså en stor tjeneste. Praktiske gaver til nybagte fædre kan være alt fra babyalarmer til pusleenheder. I sidste ende, kan det her være en god ide at bruge din egen praktiske sans og greje, hvad han mon står og mangler, for at gøre hverdagen lidt lettere.

Sjove gaver til nybagte fædre

Der kan du dog også have god grund til at finde en sjov gave til faren, der primært har til formål at skabe hygge og gode stunder. Ikke at forglemme, kan alle de bekymringer, som mange fædre bærer rundt på veje tungt, og hvis du skaber en smule pusterum, er du både til stor hjælp for farens og barnet velbefindende.

Husk nemlig på, at fadergerningen bliver nemmere, hvis der er mere personligt overskud at arbejde med. Gode gaver kan her være alt fra oplevelsesgaver til babytilbehør, som danner ramme for sjov og leg mellem faren og babyen. Til dig der leder efter noget godt til en nybagt far – her er gaverne, som vi kan anbefale dig til inspiration.

Brug din kreativitet til at overraske ham

Der er rig tradition for gaveregn til hele familien, når der kommer en lille ny til, hvilket er en dejlig tradition. Imidlertid kan det bestemt også være udfordrende for gavegiveren at finde noget, som modtageren ikke allerede får fra andre eller har i forvejen. Vi har fuld forståelse for dig, hvis du er er tvivl om, hvad i alverden, du skal finde på. Til manden, der tilsyneladende har alt, kan det være en god ide at prøve at tænke ud af boksen.

Læg derfor hovedet i blød og overvej, der kunne være nyttigst for ham som nybagt far – her er gaverne blandt de bedste oftest kreative og betænksomme, og ikke nødvendigvis dyre. Særligt med en praktisk gave, der løser et eller andet mindre kendt problem for nybagte fædre, eller en oplevelsesgave, der appellerer til hans personlige interesser, kan være guld værd for ham. I sidste ende har du stort frirum til at slippe fantasien løs og overveje, hvad der passer bedst til modtageren som person.